Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 20.8.2008 22:14:06
|
|
|
|
MetiLu
|
Punce, dones sva bila z Janezom v BC, sva šla po piškotke, pa eno darilce, ker gremo jutri na obisk k enmu majhnemu pikcu in sem vidla en krasen puloverček za Janeza, tak dost topel za pozimi. Je malo debelejši, tkan, sicer pa bombažen. Pa še ni bil tko zlo velik €. Pa ne vem kolk je smiselno taka oblačila kupovat, ker pozimi bodo najbrž spet v 2 dolgih rokavih (bodi+majica ), sem mi zdijo taki puloverji pretopli za notri, za ven jih bomo pa itak oblekle v bundico oz. kombinezon, pa bo potem vsega preveč. Kaj pravte, a se mi ga splača kupit al ne? Mogoče boste tiste ki mate že večje mulčke znale povedat mal spet kompliciram, sam ko ravno že razmišljam in ogledujem jesensko zimsko garderobo,pa ne bi rada spet pol stvari narobe nakupila
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 20.8.2008 22:15:14
|
|
|
|
Janey
|
mala pikica za zobek naš pa ne zna s kozarca pit, se cel poliva, zadnjič je pa po slamini skor pil, ampak ni čist do gor potegnil
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 20.8.2008 22:16:45
|
|
|
|
Janey
|
meti sodi po sebi...jaz mam pozimi vedno spodnjo majco, eno z dolgimi, mikico pa bundo...bom tut jakca tak oblekla, če se mi bo zdelo da mu je vroče mu bom pač dala kaj dol, al pa bodija brez rokavov al pa kaj.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 20.8.2008 22:19:06
|
|
|
|
MetiLu
|
Ženske moje drage, jaz grem spat nočko
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 20.8.2008 22:21:12
|
|
|
|
nizy
|
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu Punce, dones sva bila z Janezom v BC, sva šla po piškotke, pa eno darilce, ker gremo jutri na obisk k enmu majhnemu pikcu in sem vidla en krasen puloverček za Janeza, tak dost topel za pozimi. Je malo debelejši, tkan, sicer pa bombažen. Pa še ni bil tko zlo velik €. Pa ne vem kolk je smiselno taka oblačila kupovat, ker pozimi bodo najbrž spet v 2 dolgih rokavih (bodi+majica ), sem mi zdijo taki puloverji pretopli za notri, za ven jih bomo pa itak oblekle v bundico oz. kombinezon, pa bo potem vsega preveč. Kaj pravte, a se mi ga splača kupit al ne? Mogoče boste tiste ki mate že večje mulčke znale povedat mal spet kompliciram, sam ko ravno že razmišljam in ogledujem jesensko zimsko garderobo,pa ne bi rada spet pol stvari narobe nakupila jaz mojim ne kupujem pretoplih puloverjev , ker so za v stanovanje pretopli (blok-centralna ), za zuni pa itak bunda , kapa, šal . Kupim sem pa tja kakšnega za pod brezrokavnik, recimo spomladi in jeseni , aja pa moje tudi ne marajo pletenin , so bolj po mamici
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 20.8.2008 22:25:47
|
|
|
|
jencili
|
tud jst ne mislim pretoplih stvari kupovat. Kupujem normalno take jopice, da bojo za čez majčko in pod jaknico ok.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 20.8.2008 22:55:14
|
|
|
|
mlavla
|
nočko tudi iz moje strani...
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 20.8.2008 23:12:33
|
|
|
|
Suzi*
|
no, bejba je zaspala ene pol ure nazaj. kje drugje kot na zizi. pa sej smo se vmes že 2x smejale, ampak v postli je pa takoj cela panika. skratka, jaz se tega ne grem več!!!!! je ne morem poslušat. pa še cel večer imam "pokvarjen". namest da bi počivala, pa možgane na off....mah. sem žalostna. ampak je tak cuker, ko se mi smeji in vriska in piska, pa me je v poltemi čakala in gledala, da se ji nazaj nasmehnem. lubica moja mala. mlavla...naša je skor čist dojena še. ima jutranji obrok zizo, potem sem ji dajala zelenjavo (uvajala)+dojenje, zdej to menjam s sadnim+dojenje, naslednji obrok je dojenje, uvajam zelenjavni+dojenje, potem pa ponavadi še 2x dojenje. ponoči pa se dojimo 1x al pa 3x. odvisno od noči. podnevi je na cca. 3 ure. ponoči včasih tud bolj pogosto pristavljam, ker edino tako zaspi nazaj. glih tolk da parkrat potegne. nocoj mi je npr. pojedla 2x obe strani od 20. do 22.30, da je zaspala. aja, GH pa poje od par žličk pa do max. 60ml. enkrat je pojedla 70 ml jabolčka, pa je blo za 2 uri, ni hotla zize po hrani. se mi zdi fuuul malo. meti, toplejši puloverčki pridejo prav bolj v prehodu (jesen, pomlad) za ven. ali pa za hladnejša jutra ali večere kot so zdej. anžeju jaz povrh kratkih rokavov kar kakšno jopico oblečem, ker gre skor direkt iz postle ven. meni se je pri anžeju ful obnesel flis zgornji del na zadrgo, ker mu gor oblečem brezrokavnik od bundice. tako da čist odvisno. mal premisli če boš rabila. grem zdej pod tuš...končno.
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 20.8.2008 23:14:18 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 20.8.2008 23:12:49
|
|
|
|
jencili
|
ja nč, pol grem pa jst tudi v mižule... nočko p.s. kako pa kej kaže z našo 200-tko?
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 20.8.2008 23:15:02
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili p.s. kako pa kej kaže z našo 200-tko? enkrat do konca mesca bo že.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 0:01:24
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: jencili p.s. kako pa kej kaže z našo 200-tko? enkrat do konca mesca bo že.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 7:34:13
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro. prva
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 7:35:54
|
|
|
|
Suzi*
|
naša bejba je SPAAAALAAAA do zdejle. skor 9 ur v kosu brez zbujanja. madoniš, sem mogla že prej ob 6ih 3x na uro pogledat, če prov vidim. grem jo dvignit pa polupčkat. pridem nazaj.
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 7:56:12
|
|
|
|
ELMA
|
jutro...druga
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 7:58:57
|
|
|
|
ELMA
|
suzi ... za tvojo princesko in njeno spanje sam da tko ostane . Jaz se skoz sprašujem , gdaj bo naša bejba njehala po noći jest , in da se naspim
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 8:00:22
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla za copatke pa mislim,da so cale cca. 7-8 eur..če se ne motim..jst se tud pridružujem pri naslednjem nakupu.. Tista ki bo naročala , ne mene pozabit
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 8:02:44
|
|
|
|
Janey
|
jutro moja2 spita jaz sem se pa vstala, da si privoščim mojo jutranjo rutino (kava, čik, zajtrk ) no zajtrk je že bil na pol, me čaka še samo malo grozdeka, ampak to po kavi lubek je valda na bolniški, je danes tut ful slabo spal. ma sej ne vem al sem srečna da je živ in nepoškodovan, al sem jezna ker se sploh vozi po dežu. pa še včeraj ga nisem mogla s kavča spravit, sem ga 100 hodla budit pa nič. je prišo ob ene 3h komaj v posteljo. jaka da spet ne govorim kak je spal. do enih se je vsaj 5x zbudil in jaz sem se tolkokrat vstala in lubija budila. potem je spal do pol 5 in jedel in bil buden kako uro in grizel dudo tak da cvili. to je meni najbolj grozn zvok ki obstaja, začnejo me vse dlesni bolet in mali ni nehal. ampak sem ga pustila in je po eni uri nehal in zaspal jaz pa tudi. potem je spet mel budnice do pol 8 ko se je pa pokakal in je blo treba rit previt. zdaj je pa nazaj zaspal. grem na kavo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 8:03:20
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* naša bejba je SPAAAALAAAA do zdejle. skor 9 ur v kosu brez zbujanja. madoniš, sem mogla že prej ob 6ih 3x na uro pogledat, če prov vidim. grem jo dvignit pa polupčkat. pridem nazaj. sem ti fouš
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 8:08:38
|
|
|
|
ELMA
|
Oh ljubi bog a ste mogoće slišali kaj se je zgodilo v Ljubljani , v Psihijatrični bolnici .
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 8:22:33
|
|
|
|
Janey
|
elma kaj?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 8:27:10
|
|
|
|
Janey
|
mi je zmanjkalo mleka pa sem dala kar eno žličko jakčevega v kapučino
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 8:37:08
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Oh ljubi bog a ste mogoće slišali kaj se je zgodilo v Ljubljani , v Psihijatrični bolnici . http://24ur.com/novice/crna-kronika/posilstvi-na-psihiatricni-kliniki.html Ja ...Janey ....a ni grozno mater , tekim bi jaz sodila ....ne bi imel več s čem scat Boga ženska tko se mi smili , pa ne samo ona, vse ženske ki to doživijo .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 21.8.2008 8:42:27 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 8:40:41
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Oh ljubi bog a ste mogoće slišali kaj se je zgodilo v Ljubljani , v Psihijatrični bolnici . http://24ur.com/novice/crna-kronika/posilstvi-na-psihiatricni-kliniki.html Ja ...Janey ....a ni grozno mater , tekim bi jaz sodila ....ne bi imel več s čem scat Boga ženska tko se mi smili , pa ne samo ona, vse ženske ki to doživijo . Boga ženska tko se mi smili , pa ne samo ona ,vse ženske ki to doživijo .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 21.8.2008 8:43:10 >
|
|
RE: Februarski sončki - 4. del 21.8.2008 8:41:22
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey mi je zmanjkalo mleka pa sem dala kar eno žličko jakčevega v kapučino Pa je dobar kapučino
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.