|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
20.8.2008 10:22:38   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

sem se še jst končno spravla..zamenjat slikco...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4776
20.8.2008 10:23:13   
Janey
lep dan vam želim

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4777
20.8.2008 10:23:57   
mlavla
no pa lepo uživajta na sončku..Neža pa je zaspala zunaj v vozičku...sem bila malo prej pri njej..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4778
20.8.2008 10:42:02   
jencili
dobro jutro,

tko se trudim, da bi vas prebrala, pa mi ne uspe.
Si rečem zmer, da bom prvo prebrala, pa pol napisala, pol pa vidim, da to ne bo šlo in samo na hitro napišem, preberem pa itak ne.
Še dobr, da tko mal čvekate, da ostaja upanjeuser posted image

Evo, mi mamo pa žez pol urce posvetovalnico in dobimo drugo pikico.
Upam, da bo šlo brez problema, sploh popoldan, da ne bi blo kake vročine ali česa podobnega.

Nič, bodite pridne, pa se popoldan kej javim.

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4779
20.8.2008 10:44:43   
Marusah
Lovro je zaspal, jaz pa likam - spet!!! Se mi zdi, da odkar smo prišli z morja samo še perem in likamuser posted image  Mogoče si bo pa kdo kdaj zmislu cunje za enkratno uporabouser posted image user posted image user posted image

"Don´t warry be happy!!!:))"

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4780
20.8.2008 10:46:44   
Marusah
A zdej pa ni nikjer nobene?

To ni fer...končno se spravim po dolgem času na forum, pa ni nikjer nobene user posted image

Ja nič, grem pa naprej likat...

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4781
20.8.2008 11:40:47   
itata
midva sva odspala še 2 urce in se bolš počutivauser posted image  dnevno spanje nama gre stokrat bolš kot nočnouser posted image  grem do sosede na kavo. sem brez avta še vedno. kr neki. pa pa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4782
20.8.2008 13:43:18   
ELMA
Živjo ...
Evo naša še kr ima zamašen nosek , fiziološka nam nič ne pomaga , kapi za nos za otroke so pa preporučljiva od enega leta naprej ...
Mlavla kje pa kupuješ blago? V keri trgovini ?

Itata , a vi se še kr dojite 3x-4x na noć user posted image
Marusah- si se tudim ti zbudila user posted image , kak je kaj Lovro ?
O punce kak lepe slikce mate user posted image .
Mlavla a je to nežina slikica ?

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4783
20.8.2008 13:47:22   
MetiLu
Dan!
Naše spanje še kar ok user posted image  je pa dones janez bil dopoldan tko siten kot že dolg ne... mislim, da so zdej res zobi na vidiku, ker mu revežu slina kar za vrat teče, pa tko vse grize, da je joj user posted image  upam, da ne bo hujšega... koker sva pa možekom gledala, mu najprej ven rine zgornja enka user posted image  user posted image

S komarji imamo pa tud mi težave, Janez ima dve pike direkt sred čela, je ko en indijec user posted image

Danes ni še skoraj nič spal, pa se zdele matrava že pol urce, pa rajši zraven mene leži pa brca v računalnik in gode zraven user posted image

Jutri dopoldan še delam, popoldan gremo pa enega 1-mesečnega dojenčka pogledat user posted image  v petek sem pa celo frej, kaj je zdej s kavo? a se kje dobimo al ne?

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4784
20.8.2008 13:58:12   
Mateja81
Lp,
pa naj še jaz neki napišem o našem sončku. Kolk je bil od začetka malo bolj naporen je sedaj res super. Spi mi celo noč približno do 6 ure pa ga še podojim in potem spiva še do 9 oz. 9.30 ure (včasih tudi komot do 10user posted image ). Potem se vstaneva in ob 12 ali 13 greva spat še naslednjo rundo, ki traja včasih pol ure pa tja do 2.ur. Tak da kar se spanja tiče je zaenkrat zakon. Upam da se mi ne pokvari zdej ko sem ga glih pohvalila.
Drugače pa imamo v nedeljo krst in bo spet veselo, komaj že čakam (kot da grem jaz h krstuuser posted image in ne mali) bom naslednji teden pripela kako slikco našega malega smeškota.
Sicer pa smo na morju 5.8. dobili kar 2 spodna zobka. Zdaj pa počasi bodeta ven. Jaz sem bolj tak smotana sem mislila da ko bosta enkrat predrla dlesni da bo šlo vse skupaj hitreje ampak očitno me je malo neslo.

Lep dan želim vsem skupaj.

12.02.2008 je prikukal na svet naš sonček Patrik

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4785
20.8.2008 13:58:30   
itata
elma: zdej načeloma po 2x na noč (moram popravit napis), ampak se mi pa zbuja al pa premetava še zraven, tko da kr neki...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4786
20.8.2008 13:59:12   
itata
meti: kar se mene tiče se dobimouser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4787
20.8.2008 14:03:47   
mlavla
ej pupe moje..naša Neža je pa danes začela puzati...user posted image sem čist presenečena

elma: blago sem do sedaj kupovala v trgovini kilometer..zdej prvič pa mi ga je bajsa prinesla iz ikee..
na slikci je pa Neža ..ja..user posted image

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4788
20.8.2008 14:08:59   
vrtnica76
Evo,mi smo končno doma.Grem še mal prebrat za nazaj kaj kej dogaja. 

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4789
20.8.2008 14:19:40   
vrtnica76
user posted image za Nežo!Naš se pa nekej trudi  puzat,pa se nikamor ne premakneuser posted image .

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4790
20.8.2008 14:47:16   
vrtnica76
A zdej ste pa vse pobegnileuser posted image .Nikjer nobeneuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4791
20.8.2008 14:48:58   
vrtnica76
Grem mal Janeza zabavat,ker me tolk ogovarja tamle iz stolčka in se mi smejiuser posted image ,da se mu res težko upremuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4792
20.8.2008 15:26:00   
Marusah
Evo, polikala vse - kak sem ponosna naseuser posted image  Sem že kr teden dni uspešno ignorirala kup. Za nagrado pa me možek pelje na kosilouser posted image

Jap Elma, jaz sem ustala od mrtvih user posted image  Če pa sem tuk malo doma, sej niti do računalnika ne pridem... Vžgem ga samo takrat, ko je treba položnice plačat user posted image user posted image user posted image
Lovro je ratal pravi zlatek. Če se samo spomnem kak je bil tečka..user posted image  Na morju je celo začel spat celo noč user posted image  Tako, da zdej spimo od 21-ih pa do 5.30 pol pa ga k sebi vzamem, pa flašo dam, pa še zaspima do 7-ih, včasih tut do 8-ih - to je pravi luksususer posted image  Pri hrani pa tut ni zbirčen, poje vse kar mu dam.

Neposredna povezava do sporočila: 4793
20.8.2008 15:26:52   
Marusah
Zdej grem pa še mal naše februarčke pogledat, da vidim kuk so že veliki...

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4794
20.8.2008 15:43:38   
itata
evo jakob omagal na popoldansko spanje. upam, da se lepo naspi in spočije, da bo pol dobre volje in bova šla mal okoluser posted image  mehaniki so pa čist neka druga rasa. sem šla prej mimo kjer avto popravljajo moj. pa je mehanik tko neki momljal, da nisem nič zastopla edin da se še ni lotil popravila in, da se bo treba nekaj odločit glede tega - kaj pa ni povedal. sploh je bil čist nevljuden in je kar neki druzga delal vmes in me gladk ignoriral pol ko je odmomljal svoje jaz pa še zmer tam k gluha svinjauser posted image  kr neki. bom fotra popoldne poslala. on se bolš zastop z njim.

drugače pa kupujem drug avto. ta je itak star 9 let in mi ga zadnje leto skoz neki serje.
če ma ktera mnenje bom vesela glede vprašanja ali kupiti bencinarja ali dizla. jaz se vozim vsak dan 120 km (služba in nazaj) po avtocesti, drugače pa krajše relacije sam do kakšnega šopinga, mogoče parkrat na leto portorož in 1x letno sem šla na daljšo turo ala beograd / sarajevo - torej naredim cca 25.000 km na leto, ampak glede na cene dizla in bencina v primerjavi s tem kolk je dražji avto dizl sploh ne vem če se mi to splača... sej to sam mal debatiram. če pa katera kej ve okol tega, pa dobrodošel komentaruser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Marusah)
Neposredna povezava do sporočila: 4795
20.8.2008 16:15:12   
bamby
Maruša, rs si končno vstala od mrtvih user posted image . Kaj se pa ti tolk matraš s peglanjem user posted image . Jaz pa skoraj nobene stvari ne peglam več. Res pa takoj pospravim in lepo zložim. Peglam samo kar je res potrebno.

itata, po moje si že sama ugotovila, da glede na cene in za tvoje letno prevožene km, bi rekla, da se ti dizla ne splača kupovati. Če bi pa trofila akcijo cena bencinarja = cena dizla, pol pa itak ni debate. Boš mogla pa sama razčistit, koliko si pripravljena za avto dat in koliko se boš vozila.

mlavla in janey, user posted image  za nova avatarja in za Nežin zobek!

Jaz sem pa šla danes malo pohajat po tržnici in sem za oba otroka nekaj kupila. Timu sem kupila kavbojke za 7 € in majico z d. rokavi za 5 €, pa še nogavice, Anaji sem pa kupila majico z d. rokavi za 4 € in še ene hlače za 5 €. No, za te me jezi, ker mi jih je dec zamenjal za večje user posted image . Naslednji mesec mu jih nesem zamenjat!
Anaja je spala danes do 15 minut do osmih user posted image ! Pridna punca! Edino nekaj pred 14 uro je nekam slabe volje in samo kriči. Sem ji dala pit, pa sem ji banano dala (je celo pojedla), pa še ni bilo OK. Pol sem ji šla spet plenico menjat, pa je bilo malo boljše. Pa je malo kakice naredila in pol je končno zaspala.

No, pa mama mi je sporočila, da je dobila hišico v Čatežu za 10 dni sredi septembra user posted image . Bomo šli z njo še na en dopust user posted image !

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4796
20.8.2008 16:44:57   
itata
bamby: jah 20.000 km naredim sam v službo - tuki ni izbireuser posted image  sam vidim, da je čist odvisno kater avto gledaš. če je to recimo fiat grande punto pol je razlike med bencinom in dizlom 600 eur, kar prinesem noter v enem letu z manjšo porabo - tko na uč gledano. če pa gledam renault modus (ki mi je pač všeč trenutno) je pa razlike 2.000 eur kar pa pol traja cca 3-4 leta da not prinesem s porabo... sej bom nehala zdej s tem - verjetno nobenga ne zanima pa bom še mal brskala k mam glih cajtuser posted image  pa itak pojma nimam o avtomobilih, tko da je zadeva mal hecna...

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4797
20.8.2008 16:53:14   
itata
kolk je jakob smešen, zdej se redno obrača na trebuh za spat, rokice pa tko vodoravno stran od sebe držiuser posted image

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4798
20.8.2008 16:54:17   
vrtnica76
Mali je pa danes tolk zelenjavne juhice s kračko pojedel,da sem samuser posted image .Pol je pa še za zizo nafehtal in zdej je pri palčkihuser posted image .Je bil že skrajni čas,ker je bil pravi sitko.
Tuki je pa še ena mami,ki bi se rada naspala.Ponoč se še po dvakrat zbuja za jest in to samo parkrat potegne in zaspi.Ko ga dam nazaj v  posteljico se pa prav hitro zbudi in v jok.Sej vem,da je scrkljan,ampak res se mi ne da ponoč vzgojnih ukrepov izvajat.Zadnjič sem ga pustila nekaj časa jokat,pa so naslednji dan že naši spraševali zakaj je pa Janezek ponoč tolk jokal.user posted image ,kaj jih pa briga!

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4799
20.8.2008 18:16:32   
mlavla
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Maruša, rs si končno vstala od mrtvih user posted image . Kaj se pa ti tolk matraš s peglanjem user posted image . Jaz pa skoraj nobene stvari ne peglam več. Res pa takoj pospravim in lepo zložim. Peglam samo kar je res potrebno.

itata, po moje si že sama ugotovila, da glede na cene in za tvoje letno prevožene km, bi rekla, da se ti dizla ne splača kupovati. Če bi pa trofila akcijo cena bencinarja = cena dizla, pol pa itak ni debate. Boš mogla pa sama razčistit, koliko si pripravljena za avto dat in koliko se boš vozila.

mlavla in janey, user posted image  za nova avatarja in za Nežin zobek!

Jaz sem pa šla danes malo pohajat po tržnici in sem za oba otroka nekaj kupila. Timu sem kupila kavbojke za 7 € in majico z d. rokavi za 5 €, pa še nogavice, Anaji sem pa kupila majico z d. rokavi za 4 € in še ene hlače za 5 €. No, za te me jezi, ker mi jih je dec zamenjal za večje user posted image . Naslednji mesec mu jih nesem zamenjat!
Anaja je spala danes do 15 minut do osmih user posted image ! Pridna punca! Edino nekaj pred 14 uro je nekam slabe volje in samo kriči. Sem ji dala pit, pa sem ji banano dala (je celo pojedla), pa še ni bilo OK. Pol sem ji šla spet plenico menjat, pa je bilo malo boljše. Pa je malo kakice naredila in pol je končno zaspala.

No, pa mama mi je sporočila, da je dobila hišico v Čatežu za 10 dni sredi septembra user posted image . Bomo šli z njo še na en dopust user posted image !

bamby ti pa si jasnovidna..ravnokar smo uzrli nov zobek...user posted image  in sicer zgornja desna dvojka
prej  je pa začela puzat user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  190 191 [192] 193 194   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?