Janey
|
ja evo ga mam doma. zgleda kar vredu, pa tut prst ga manj boli. sma bla na urgenci so ga celga poslikali pa ni nič, hvala bogu. jaz sem pa tak nesrečna da ma ta motor. pa kaj čem, če je tak navdušen...zdaj sanja o nekem močnejšem, ker je bolj varn, pa daj ne seeri mi bolj varen, bicikl si kupi mlavla jaka je enkrat ponoči mleko, potm zjutraj mleko, potem je mlečnožitno kašico, potem kosilo (mesek, juhico, krompirček, zelenjavo, kako ribico kdaj, rižek,...svega i svašta, mleka podnevi sploh ne več, ker tako dela na fllaši da ni možno nič spit), potem ma en sadni obrok še, pa zvečer spet mleko, se pravi ma 6 obrokov od tega 3 mlečne. pa kak dan spije 180 ml vedno, kak dan pol manj, včasih poje cel krožnik, včsih niti pol ne. ne morem rečt da dosti je tak v povprečju, ampak naprimer včeraj je spil 3x po 180ml, zjutraj pojedel 150ml kašice, za kosilo en vlki kos mesa in en srednji kropmir, potem pa še 2 velika fruhwerga, ampak to je res blo OGROMNO, tolko še nikoli ni pojedel, danes je pol manj naprimer. lubek kar spi na kavču...je zaspal v šubu, grem pa spravit pod tuš pa v postlo.
|