|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
18.8.2008 14:34:42   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: nizy

IRNO SPOROČILO: larisa

Vse neki sumite, jaz pa pojma nimam

Jaz jih pa ene 5 sumim .

jah kera bo 25 stara , pa da ma user posted image , še ne 6m staro.  meti , pravi , da ona ni user posted image

Mah jih je nekaj: Jencili, Februarka, Mlavla, Misar, Marusah - men se zdi, da so tele kar blizu. Čeprav Mlavla je že nekaj čestitala, tako, da najbrž ni. user posted image   Aha Jencili ima fanta...

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 18.8.2008 14:35:27 >

Mesečnica

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4601
18.8.2008 14:34:55   
vrtnica76
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

Suzi jaz sem glih pomislila da si ti spet user posted image  , pa ne vem zakaj , ne me spraševatuser posted image

No ja,jaz pa ne bi bla nič proti, če bi bla spetuser posted image .To zase govorim,da ne bo pomote Suzi.

Bistvo sreče v življenju je v tem, da imamo kaj delati, ljubiti in upati.

16.1.2008 se je rodil korenjak Janez.

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4602
18.8.2008 14:40:23   
ELMA

Jaz jih pa ene 5 sumim .

jah kera bo 25 stara , pa da ma user posted image , še ne 6m staro.  meti , pravi , da ona ni user posted image

Mah jih je nekaj: Jencili, Februarka, Mlavla, Misar, Marusah - men se zdi, da so tele kar blizu. Čeprav Mlavla je že nekaj čestitala, tako, da najbrž ni. user posted image   Aha Jencili ima fanta...

Zelo , zelo blizouser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

Neposredna povezava do sporočila: 4603
18.8.2008 14:41:22   
mesecnica

Jaz jih pa ene 5 sumim .

Zelo , zelo blizouser posted image

user posted image user posted image user posted image
Si že mislim katera, če je ena izmed teh...

Mesečnica

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4604
18.8.2008 14:43:06   
ELMA
Se kasneje oglasim , moj user posted image  pride iz službe ,
grem pogledat če se je kosilo samo skuhalouser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4605
18.8.2008 14:44:04   
Suzi*
mesecnica, korenček in kolerabica in bučke so šle kar ok, pol pa konc luštnga.user posted image user posted image  tud jabolko ni šlo. pa cvetača danes tudi ne. mogoče bo pa jutri boljše. kako gre pa vam?

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 4606
18.8.2008 14:47:56   
larisa
Mesecnica a je tebi zadnjič šefica povedala znake mastitisa? Eni je, pa ne vem kateri, pa ne najdem.
Sem čist preč. Vročine na hitro 39, vse me boli, desna ziza ma ful boleče točke ampak ni trda user posted image , sem pa kot zombi, tak filing kot bi imela gripo user posted image  Pa ne vem a je za it k zdravniku ? Če je mastitis je treba, za virozo pa itak nič ne dobiš...user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4607
18.8.2008 14:48:53   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

mesecnica, korenček in kolerabica in bučke so šle kar ok, pol pa konc luštnga.user posted image user posted image  tud jabolko ni šlo. pa cvetača danes tudi ne. mogoče bo pa jutri boljše. kako gre pa vam?

Slabo. Probali smo korenček 3 dni, bučke 5 dni, krompir sedaj 4 dni. Vsak poje ene 2 do 3 res mini žličke. Mah ne vem... Se tolažim, da enkrat bo že začela. Še vsi so user posted image . Sem pa kupila riževo kašico in jo bom tudi enkrat probala. Bom pa probala še kakšen dan vztrajat na zelenjavi.
Kje si dobila kolerabico?

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4608
18.8.2008 14:52:44   
bamby

bamby ...a to za Anajo rihtaš papirje za vrtec .

Ne, zdaj rihtam za Tima, januarja bom pa za Anajo, vmes pa še enkrat za Tima user posted image .

Beri dalje, pa boš videla, da ni pod nickom  Anonimna., ampak je samo anonimna. Boš takoj ugotovila, da je to ena druga (sta dve). No, pa naša user posted image  ni stara 25 let user posted image .

vrtnica, res ni lepo od tebe, da nas tako zanemarjaš user posted image . Ima tvoja Tamara čist prav, da te opozori, da z nami nič več ne klepetaš! 

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 4609
18.8.2008 14:57:11   
bamby
mesečnica, suzi, glede na to, da vajini malčici ne marata preveč jesti zelenjave, sta mogoče poizkusili jo redčit z mlekom, tistim, ki ga običajno jesta (če je to vajino, pol si ga nekaj stisnita)? Anaja namreč tudi ni preveč navdušena nad zelenjavo, ko pa sem ji začela z mlekom redčit, je pa precej raje jedla. No, zdaj ji redčim tudi z juhico, v kateri se je zelenjava kuhala.

Neposredna povezava do sporočila: 4610
18.8.2008 14:58:24   
Suzi*
bamby, maš prav glede user posted image . user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4611
18.8.2008 14:58:55   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

Beri dalje, pa boš videla, da ni pod nickom  Anonimna., ampak je samo anonimna. Boš takoj ugotovila, da je to ena druga (sta dve). No, pa naša user posted image  ni stara 25 let user posted image .

Mah...pol pa ne vem...jaz tudi vidim, da je stara 25.let user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4612
18.8.2008 14:59:43   
mesecnica

mesečnica, suzi, glede na to, da vajini malčici ne marata preveč jesti zelenjave, sta mogoče poizkusili jo redčit z mlekom, tistim, ki ga običajno jesta (če je to vajino, pol si ga nekaj stisnita)? Anaja namreč tudi ni preveč navdušena nad zelenjavo, ko pa sem ji začela z mlekom redčit, je pa precej raje jedla. No, zdaj ji redčim tudi z juhico, v kateri se je zelenjava kuhala.

Tudi noče...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4613
18.8.2008 15:02:12   
vrtnica76

vrtnica, res ni lepo od tebe, da nas tako zanemarjaš user posted image . Ima tvoja Tamara čist prav, da te opozori, da z nami nič več ne klepetaš! 

Veš bamby,je resuser posted image ,če se človek toliko potepa, da potem zmanjka časa za RRuser posted image .Zdej,ko bo kmalu spet šola bo pa tale računalnik spet bolj v mojih krempljihuser posted image .

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4614
18.8.2008 15:04:46   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: larisa

Mesecnica a je tebi zadnjič šefica povedala znake mastitisa? Eni je, pa ne vem kateri, pa ne najdem.
Sem čist preč. Vročine na hitro 39, vse me boli, desna ziza ma ful boleče točke ampak ni trda user posted image , sem pa kot zombi, tak filing kot bi imela gripo user posted image  Pa ne vem a je za it k zdravniku ? Če je mastitis je treba, za virozo pa itak nič ne dobiš...user posted image

Sorry - nisem videla prej.

Ja meni je povedala. Vročina, slabo počutje, boleča prsa... Mah - jaz bi šla na tvojem mestu k zdravniku. Jaz nisem imela vročine, ne slabo se nisem počutila. Sem se stuširala z vrpočo vodo in malo zmasirala zizo potem pa malo priklopila, da je pomalicala. Pa je bilo naslednji dan OK. Lahko tudi to probaš še prej...
Upam, da ni mastitis user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu larisa)
Neposredna povezava do sporočila: 4615
18.8.2008 15:04:55   
Suzi*

Tudi noče...user posted image

mi je jedla kolerabo na to finto. bom probala jutri pri cvetači. mesecnica, kolerabo sem kupila v Tušu.

Neposredna povezava do sporočila: 4616
18.8.2008 15:07:25   
mesecnica
Naša je celo zdaj dva dni začela ven pljuvat hrano. Tako začne, kot da avto ali motor vozi in potem si lahko mislite kam vse leti hrana user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4617
18.8.2008 15:13:58   
vrtnica76
Glede hrane je pri našem Janezu čisto odvisno od dneva.Včasih precej poje,drugič pa le nekaj žličk.

(odgovor članu vrtnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4618
18.8.2008 15:16:22   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76

Glede hrane je pri našem Janezu čisto odvisno od dneva.Včasih precej poje,drugič pa le nekaj žličk.

Vi ste že zamenjali kakšen obrok mleka z GH?

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4619
18.8.2008 15:17:58   
vrtnica76

Naša je celo zdaj dva dni začela ven pljuvat hrano. Tako začne, kot da avto ali motor vozi in potem si lahko mislite kam vse leti hrana user posted image .

Takšno idejo o pljuvanju je tudi naš imel,pa sem mu začela hitro govorit njaminjami,pa je pozabil na to.K sreči se pri njemu da pozornost hitro preusmerit.

Neposredna povezava do sporočila: 4620
18.8.2008 15:23:41   
vrtnica76
Ja.Popoldanski obrok.Itak sva pa zdele čez poletje čisto brez redauser posted image .Kakšen dan kar naprej teži mmmmm,drugič pa sploh ne vem kdaj naj mu dam za jest.

Neposredna povezava do sporočila: 4621
18.8.2008 15:43:52   
tamala_82
Dan user posted image

K se glih o GH pogovarjate, pa bom malo vskočila user posted image
Mi tut ne maramo zelenjave user posted image sadje pa fuuuul (smo nadomestili obrok). Danes sem pa pogruntala v čem je finta, da ne mara zelenjave - preveč na grobo zmixano. Ker Frutek ful papca - in tisto je čist spasirano, ni niti najmanjšega koščka not. Sem še jaz zmiksala do amena in je pojedu user posted image user posted image druga finta, ki bo mogoče palila tudi pri vaših - 1 žlička frutka, 2 žlički domače kašice user posted image včasih ga nahecam, da pogoltne, če dam pol žličke domače kašice in čisto malo frutka. Se pravi - na žličko najprej kašico in pol na vrh pikico frutka, tako da ko proba z jezičkom, misli, da je frutek in odpre usta user posted image user posted image ko se nakremži, hitro še malo frutka user posted image tako mi2 pojeva 2/3 obroka user posted image priznam, bom verjetno kar diplomirala iz tega uvajanja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4622
18.8.2008 15:49:59   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: tamala_82

Dan user posted image

K se glih o GH pogovarjate, pa bom malo vskočila user posted image
Mi tut ne maramo zelenjave user posted image sadje pa fuuuul (smo nadomestili obrok). Danes sem pa pogruntala v čem je finta, da ne mara zelenjave - preveč na grobo zmixano. Ker Frutek ful papca - in tisto je čist spasirano, ni niti najmanjšega koščka not. Sem še jaz zmiksala do amena in je pojedu user posted image user posted image druga finta, ki bo mogoče palila tudi pri vaših - 1 žlička frutka, 2 žlički domače kašice user posted image včasih ga nahecam, da pogoltne, če dam pol žličke domače kašice in čisto malo frutka. Se pravi - na žličko najprej kašico in pol na vrh pikico frutka, tako da ko proba z jezičkom, misli, da je frutek in odpre usta user posted image user posted image ko se nakremži, hitro še malo frutka user posted image tako mi2 pojeva 2/3 obroka user posted image priznam, bom verjetno kar diplomirala iz tega uvajanja user posted image

O tamala_82 - vi ste že full pridni glede GH user posted image .
Jaz vso hrano s paličnim zmiksam in se mi zdi, da ni notri več nič koščkov. Tudi ko probam ni nič čutit. Pa še kar ne gre...user posted image

< Sporočilo je popravil mesecnica -- 18.8.2008 15:50:47 >

Mesečnica

(odgovor članu tamala_82)
Neposredna povezava do sporočila: 4623
18.8.2008 16:14:06   
buči

IZVIRNO SPOROČILO: itata

joj ne bi mela tolk dolgih las nikol...

Enako. Men je to grdo.

A si predtsavljate, kako zgleda, ko se odtoki zamašijo ... Moj bi pop****! Saj bi jih cel dan ven vlekel! user posted image user posted image user posted image

TDAT - štirje prestopniki!

Neposredna povezava do sporočila: 4624
18.8.2008 16:15:32   
bamby

Tudi to smo že probali user posted image .

Jah, en user posted image  je to, če ti otrok na nobeno finto noče jest.
Mesečnica, pa si ti potem kuhala zelenjavo dlje časa? Ker mora bit res fajn mehko kuhana, da jo pol "še" radi jejo. Si pol zadnjič našpisala, da ne smeš mešat. Kaj pa tisto zelenjavo, ki sta jo že sprobali, da bi malo med sabo pomešala? A sadja pa nista še nič probali? Morda bi vama šlo s sadjem lažje, ker je sladko.

Neposredna povezava do sporočila: 4625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  183 184 [185] 186 187   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

oš polje
sarar

tisti, ki imate otroke v oš polje- ali ste zadovoljni?

da (50%)

ne (50%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!