|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
28.7.2008 17:13:28   
tananejka
Ojla!

Samo na hitro, da nas rešim 2. straniuser posted image

katjandraž: jaz bom vesela, če se bomo kaj zmenili. Lahko že naslednji teden, ko pridete domovuser posted image

Zunaj smo se imele super. Zvečer smo se dobile pri meni, nato pa šle s taxijem do mesta. Domov smo šle ob 4ih. Sama sebi nisem verjela, da sem tako dolgo zdržala. Mož je poskrbel za zabavo otrok dopoldan in naju s prijateljico (ki je prespala pri meni) pustil spat do 12ihuser posted image user posted image . Ob 13ih pa smo začeli s piknikom, ki je trajal do večera. Bo treba kmalu ponovituser posted image

Pridne bodite, čaosuser posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 28.7.2008 17:14:14 >

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
30.7.2008 17:42:35   
katjandraž
Tananejka, to je pravo žuranje!user posted image  Pa user posted image  za tvojega možeka! Ja, z veseljem se zmenim drug teden, potem gresta naša otroka tako ali tako na morje z dedkom in babico. Se slišiva čez vikend.

Mala še vedno spi, že 2 uri in pol, samo lulat je šla 2x vmes, moška sta že obupala, sta šla na bazene, jst pa tuki visimuser posted image . Kok mi je hudouser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
30.7.2008 22:13:31   
*žaži*
Heeeeellooooooooooo!!! user posted image

Tananejka VSE NAJLEPŠE IN NAJBOLJŠE, ti želiiiiiiii ŽAŽIIIIIIIII user posted image   čin čin...ja supr si si prvošla praznovanje ni kaj user posted image bomba

No mi gremo jutri na potep in nas kr neki časa ne bo. Jst sm mela dans zadn delovni dan...in poln je blo enga lavfanja sm pa tja. Sprašil smo OGROOOOOMNOOOO denarja za to in ono (beri: priprave na dopust). Zdej sm sam še izbrala katere slikce bom dala po 100-ih letih razvit user posted image , ker jih nesem sorodnikom kazat user posted image
Naš plan za počitnice je naslednji: Najprej gremo v huuude toplice v Bosno...res dobre so! Tam bomo par dni, nato gremo na Rab za.......ne vem kako dolgo....dokler bo fajn...pol se mogoče prestavmo v Dalmacijo...in ostanemo...dokler bo fajn....ko pa zmanjka denarja pa pridemo domov user posted image user posted image user posted image user posted image
No uglavnem konc avgusta nekje pridemo domov....z goro umazanih cot in prazno denarnico user posted image ...sej ne...neki bo pa že še ostal...mamo v pujsku za hude cajte user posted image user posted image user posted image user posted image

No drage moje dame...bodite v cvetju...uživajte v poletju, kolker ga še bo...paaa držte si jo...sam ne preveč žult user posted image

Čaaaooosss user posted image

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
31.7.2008 7:34:27   
fionaP
Tananejka - imaš rojstni dan? Tudi jaz ti želim vseee najboljšeee user posted image user posted image user posted image  - žurko si pa fenomenalno zrihtala, tko se dela user posted image

Nuša je končala z antibiotikom v ponedeljek,  ni treba več ob 4 zjutraj vstajat (smo ji dajali ob 4 zjutraj, ob 12 in ob 8 zvečer). 
Zadnje čase jo tako trma daje, da je joj. Predvčerajšnjim smo šli na igrala pred šolo in je tiščala, da hoče po enem brunu hoditi do tobogana. Je bilo precej visoko in tudi hotela, da bi jo kdo držal.  Ker ji tega nisva pustila, ona pa ni hotela lepo po stopničkah na tobogan, smo lahko samo spokali domov. To je bil najkrajši obisk igral sploh user posted image

Katjandraž - lepo uživate, je kaj gužve v bazenih? Se da kaj zaplavati?
Žaži - vi boste pa imeli kot Italijani - ferragosto, a kako se že reče user posted image  V glavnem, super se imejte, uživajte, pa malo poslikaj tiste toplice, da bomo še me imele kaj od tega user posted image , če ne drugega - sline user posted image

Čez vikend naj bi bilo lepo vreme, en dan se gremo namakat v Laguno, en dan pa zjutraj malo v hribe, popoldne pa vse štiri od sebe. V torek gremo k ribniku - user posted image  ima rojstni dan, gremo mal rib pojest.
V glavnem še en teden in pol smo v službi, potem pa gremo za en teden na Krk.
Upam, da bo vreme zdržalo še za nas user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
31.7.2008 14:21:02   
Peli
Samo na hitrco mal napišem, da me spet mož ne dobi pred rač. ko pride iz službe user posted image .

Aljaž se je danes merkal pri mojmu atiju in sta se šla peljat z  avtobusom, pa v trgovino sta šla - ga je Aljaž naštimal da mu je kupil, vse kar je hotel user posted image . Je bil pa zjutrej Aljaž prav faca - sm mu razložila da se mora pomatrat za kakat, ker mu ata ne bo pokakane plenice menjal - pa sedi na kahli in se trudi, pa pravi da ne more, mu dam gor pleničko in kmalu pršiba k meni da bo zdej kakal - in nama je uspelo na kahlico user posted image - dobr da drugač nikol ne ve kdaj bo kakal...user posted image
ZUrbanom pa sva imela kontrolo pr ortopedu in je HB vse OK, sm prav vesela. Potem sva še špibala mal gorenjke pogledat, k smo se menile da se dons dobimo, ma dan je uničen...

žaži - uživajte na dopustu!

tananejka - vse najboljše! ( mi prej še na misel ni blo, čeprav si pisala...user posted image )

fiona - A to hodte v Žeje?
Mi smo zdej večkrat tam - Aljaž uživa v lovljenju rib, možu se pa kam drugam itak ne da. je pa prav fleten sprehod do tja.

LP

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
1.8.2008 18:50:17   
tananejka
Punce HVALA za čestitkeuser posted image

Mi pakiramo za dvojčici. Ena odhaja v nedeljo zjutraj v Premanturo z ritmično gimnastiko, druga pa v ponedeljek z babico v Gozd Martuljek. Tko da bomo imeli en teden samo Alino. Joj, kakšen dolgčas bouser posted image

Lep vikenduser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3881
1.8.2008 23:32:39   
katjandraž
Tananejka, Hepi brzdej!!!user posted image user posted image user posted image

No, mi smo nazaj v realnosti, že jutri gre mož delat na hišo in bo ves vikend praktično skoz tam, v ponedeljek gre pa itak že v službo. Drug teden nam pridejo ploščice polagat, pa gips delat. Juhu, končno se bo spet premaknilouser posted image !

No, v bistvu sem prišla samo napisat, da bomo jutri dopoldne najverjetneje v brunarici v Bizoviku, če ima katera čas, naj me pokliče. Lahko noč!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3882
4.8.2008 20:56:19   
katjandraž
Ana je prešpricala popoldansko spanje in spi že eno uro, fanta sta se pa spravila eno oddajo na Discovery-ju gledat in ne morem do svojih forenzikovuser posted image , pa malo po RRju surfam.

Tananejka, lepo vas je bilo videtuser posted image ! Ta teden imam še oba otroka doma, tako da če bi šla katera kaj v brunarico ali kam drugam, jaz sem za!

Drugače smo pa mi že včeraj po urgenci bluzili. Ana je padla s trobento v ustih in si preklala trdo nebouser posted image . Ima 2 cm veliko rano in je dobila en šiv. Ful je bila revca. Ko so jo šivali pa splohuser posted image . Včeraj je še bolj slabo jedla, danes je že boljše. Sicer ji dajem samo mehko hrano, ampak kar pridno je.

Jutri dopoldne gremo najprej na kontrolo z Ano, potem pa k moji drugi Ani, moji najljubši prijateljici, ki dela na ladji in je zelo redko v SLO. Trenutno je tukaj in jo gremo obiskat. Komaj čakam!user posted image

Hiška: jutri bo začel knaufar delat, pa keramičar je tudi obljubil, da pride ta teden. 20.8. nam pripeljejo kuhinjo iz Ikee in pa omare za spalnico. Čez 14 dni pa pride parketar z dopusta in mora še enkrat pogledat. Sem mislila iti danes parket naročit, da bi lahko takoj začel s polaganjem, pa je moj danes ugotovil, da bi bilo fino počakat, da pove, če je treba še kaj izravnalne mase dajat ipd., da pove, katero debelino parketa vzetuser posted image .

Nič grem pod tuš in moška stran od TVja spravit. Čav!

Neposredna povezava do sporočila: 3883
5.8.2008 9:06:57   
beti 1
Pozdravljene!

Najprej Tananejka vse najboljše!!! user posted image  user posted image  user posted image

Katjandraž: če boste kaj v Bizoviku okoli pol štirih popoldne me pokliči. Bom prišla kar direktno iz službe. Bravo za hiško in uživaški dopust.

Peli: se znajde ta vaš Aljaž, pr nas za take pravjo da bodo v življenju dobro skoz pršli. Glede kakanja je pri nas podobno. Ve kdaj se je poakakl, kdaj se bo pa zgleda ne. Zadnjih par tednov se vedno pokaka v pleničko pred ali po popoldanskem počitku, ampak ne vsak dan.

Fiona P: malo trme poznamo tudi pri nas, ampak ga ponavadi hitro mine, ali pa se ga da uspešno preusmerit.

Žaži: uživajte!!!

Mi: smo živi in zdravi prišli z dopusta.
Žiga je  na morju spet postal ves pikast po trebuhu in hrbtu, na srečo šele zadnji dan. Blaž je večino časa čofotal v nizki vodi, proti koncu pa se je že tudi "tunkal in plaval", ni pa hotel imeti rokavčkov, pa v globoko vodo ga je bilo strah iti. Me je prav presenetilo, ker tudi Žiga ni upal plavat, ko je lani lepo z mano plaval tudi v globoljo vodo. Je pa res, da je bil na obali pomol ob katerem je bila voda globoka 1,5m, česar noben ni vajen, le na približno 3m dolgem delu je bil pomol pomaknjen nazaj in notri nasut pesek, kjer so se lahko mali igrali.
Splezali smo tudi par smeri, Žiga je tudi bil v dveh, in se vozili s kolesi, so v okolici Paklenice uredili dolgo poučno stezo primerno za pešce in kolesarje, ki je razgibana in zanimiva tudi samo kot kolesarska pot.
Jaz sem že od včeraj v službi moji fantje pa so na počitnicah pri user posted image  starših.

A ma katera kakšno idejo kam iti s tamalima na morje v drugi polovici septembra, da ni predaleč za se peljat, pa da majo kakšen pokrit bazen v bližini za deževne dni in seveda, da ni predrago.

zdaj pa moram še kaj narediti

lp

Neposredna povezava do sporočila: 3884
6.8.2008 13:34:50   
tananejka
ALOuser posted image

Katjandraž: uboga Ana, to je moralo pa res boletiuser posted image . Revček mali, upam, da je že kaj boljeuser posted image user posted image user posted image

Katjandraž, beti1: hvala za čestitkeuser posted image !

Beti1: lepo je slišat, da ste tudi vi uživali na morjuuser posted image .

Bizovik: a se dobimo v petek popoldan? Midve z Alino bi prišle, če bo katera tam. Se slišimouser posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
6.8.2008 17:32:07   
beti 1
Joj, pa ravno v petek ne morem. Moj oče ima 60.rojstni dan v petek, bi mu rada čimprej čestitala, pa mala 2 bi rada čimprej videla, ker ju že od ponedeljka zjutraj nisem.
lp

P.s.: lahko se pa naslednji konec tedna kaj zmenimo, mi nameravamo ostat kar v Lj.

Neposredna povezava do sporočila: 3886
7.8.2008 11:34:29   
katjandraž
Bizovik: jaz sem za, se slišiva!user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
7.8.2008 12:20:29   
tananejka
Katjandraž: ok, pol se vidmouser posted image . Midve lahko prideva okoli 16.15.

Beti1: jaz sem tudi za naslednji teden....imamo VELIKO časa te dniuser posted image
btw: zaostajaš za 35 postov. Kaj je zdaj to?user posted image user posted image  

< Sporočilo je popravil tananejka -- 7.8.2008 12:21:56 >

Neposredna povezava do sporočila: 3888
7.8.2008 13:59:52   
beti 1
IZVIRNO SPOROČILO: tananejka

Beti1: jaz sem tudi za naslednji teden....imamo VELIKO časa te dniuser posted image
btw: zaostajaš za 35 postov. Kaj je zdaj to?user posted image user posted image   

Hja pač nisem taka čveka kot ti user posted image user posted image user posted image
Kriv je "element", ki ga imaš ti VELIKOuser posted image user posted image user posted image (+en velik zavidajoč smajli), meni ga pa na vseh koncih manjkauser posted image user posted image user posted image . Sem lih z dopusta, pa bi šla še za vsaj 2 tedna. user posted image
Za drug vikend se še slišmo.

< Sporočilo je popravil beti 1 -- 7.8.2008 14:00:20 >

Neposredna povezava do sporočila: 3889
12.8.2008 16:45:23   
beti 1
Hej, (ne)čveke, kje ste?
Nas pobiram z dna druge strani.
Sem hotela predlagati, da se dobimo v četrtek popoldan v Bizoviku, pa je spet nekam slaba napoved.
lp

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3890
12.8.2008 22:31:46   
Peli
Jest sm že tle, pa nimam kej posebnga pisat. <Mož smrči na kavču, maladva v spalnici, sama spat še ne morm - sej bi zjutrej pa mi bo še Aljaž sam vn ušu...

Včerej smo se cel dan španceral, je blo lepo vreme - jest sm pa slabo vest dobla, k sm prav lenuh za sprehode ratala(mam zdej ful slabo vest sm se še za 2 kg zredilauser posted image , namest bi šlo dol...), popoldan smo šibal do mojih staršev peš, zvečer pa nas je mož pršu z avtom iskat, je blo prav fajn, Aljaž se je tokrat prlepu na mojga atija in mu ni pustil dihat (se mu je zadnjičl prkupu - ko sta se šla peljat z avtobusom). Aljaža sm imela kr brez plenice, zdej se včasih spomne in gre lepo sam brez besed lulat, pri mojih je šel kar sam v WC si naštimal svojo "dilco", obrisal kapljico...user posted image , iz tega sklepam da se men polula sdamo zato da mi nagaja. Zadnje čase je tud to večkrat odgovor, ko ga vprašam "zakaj si to naredu?" pa reče "ker nagajam"user posted image .
Danes pa sm se spravla okna pomivat , me je blo kr groza (zadnjič so bla pomita pred 4 meseci user posted image )ma jih je blo treba kr fino drajsat, drugič bom poskusla s kamni user posted image .

Sobica za maladva je pa men tolk všeč, da bi jo kr za spalnico zamenjala, jutr gre mož še po vrata, potem pa je fertik zaenkrat. Sploh pa ne vem a jih dat oba skupej spat, a je bolš da je zaenkrat v sobi le Aljaž brez Urbana? Mal se bojim da bi Aljaž kej ušpičil Urbanu.

katjandraž - kako je zdej z Ano in njenimi usti? Božica!

Čveke lepo se mejte!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
13.8.2008 10:48:56   
katjandraž
Ojla, punce!

Evo mene, sama doma. Otroka sta že od ponedeljka na morju z babico in dedkom, da bom jaz začela delati za službo, pa se mi toooook ne da. No, sej nekaj sem že naredila, samo bi lahko večuser posted image . Je prav čudno doma, ko ju ni. Moram priznat, da ju fuuul pogrešam. Sej mi čist paše, da ponoči spim, pa da sva z možekom malo sama, ampak mi vseeno sončka manjkata. V soboto pridejo nazaj, do takrat pa upam, da bom naredila vsaj najnujnejše za službo.

Ana je šiv že v nedeljo zgleda da pojedla, danes gredo vseeno pokazat rano v Lucijo, da povejo, če se lepo celi. Pa še potrdilo rabim, da je bila pri zdravniku, ker je nezgodno zavarovana, da bo vsaj imela kakšen profit od te svoje nesreče.

Bizovik: drug teden, če bo lepo vreme, se lahko komot popoldne kaj zmenimo.

Nič, moram iti delat. lepo se mejte!

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
13.8.2008 10:58:43   
tananejka
Oja punce!

sem že mislila, da je konc z našo temo...

Peli: super za sobicouser posted image . Za kilogramčke pa se ne sekiraj, ko boš oba lovila bo šlo vse doluser posted image .

katjandraž: lepo je slišat, da je z Ano vse OK. Ti pa kar verjamem, da pogrešaš svoja malčka. Andraž se kaj veseli šole? Našidve zelouser posted image

beti1: lepo bi vas bilo videt, vas nisem že doooolgouser posted image

Jutri gremo na KRKuser posted image  s šotori. En iglu sva si sposodila, dugega gremo danes iskat na vikend. nekaj bomo že skombinirali, tolk da bomo lahko spaliuser posted image . Nič nimam še spakirano, ker sva se včeri zvečer odločla, da gremo kampiratuser posted image ....user posted image . kaj vse smo pozabili doma pa poročam naslednji tedenuser posted image user posted image user posted image

JAZ SEM ZA BIZOVIK NASLEDNJI TEDEN, samo ne v sredouser posted image . Peli, Beti1, Katjandrž: PRIDETE?

Neposredna povezava do sporočila: 3893
14.8.2008 16:03:09   
beti 1
Bizovik: kar se nas tiče lahko kadarkoli, le v torek bolj težko za dalj časa. Bova pa sama z Blažem, ker gre v ponedeljek Žiga v kolonijo.

Katjandraž: te razumem, da ju pogrešaš, se človek kar navadi živžava v hiši in pogostih prošenj, ki jim je treba ustreči. Čeprav po drugi strani malo počitka za ušesa in ostalo tudi paše od časa do časa.

Peli: dokler s tem dobi pozornost bo to počel. Saj vem, najtežje je biti tiho, ko nekaj takega ušpičijo, ampak se splača.

Tananejka: upam, da vam bo vreme naklonjeno pa uživajte!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3894
14.8.2008 18:03:37   
*žaži*
Živjo miške!
Ste kaj pridne...js fuuul....po dolgem času spet konkretno kuham user posted image
Mi smo učeri zvečer prišli....zdej nimam cajt pisat....bom drugič
imejte se    papa

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
14.8.2008 23:08:34   
Peli
IZVIRNO SPOROČILO: tananejka
JAZ SEM ZA BIZOVIK NASLEDNJI TEDEN, samo ne v sredouser posted image . Peli, Beti1, Katjandrž: PRIDETE?

Ko bi jest vedla kje je Bizovik user posted image , pravzaprav še Tivolija ne poznam tolk da bi vedla kje ste se dobivale user posted image . Ko se boste za kakšne Zbilje menile pa dopoldan, pa se vam bom (znala) prdružt user posted image .

Tananejka uživajte v kampiranju - želim vam lepo vreme!

žaži - dobrodošla nazaj, slikce prosim user posted image .

beti
- sej včasih sm enostavno čist flegma, ker se mi ne da več. Upam da ga res mine.

Punce a že kar prvošolčke boste mele, o groza, no sej še parkrat gremo spat pa grejo še drugi...čas leti res nenormalno hitro, ravnokar smo ble še nosečke, ko smo se začele dopisovat... pomoje bi blo prav fino to prebirat - sej tolk stari posti niso več na RRji?
...

Lepo se imejte uživajte v podaljšanem vikendu!
LP

Neposredna povezava do sporočila: 3896
17.8.2008 20:30:26   
beti 1
Tananejka, Katjandraž, Anuš? Bizovik kdaj?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
17.8.2008 22:40:20   
katjandraž
Ve samo rečte, jaz imam čas, zarad mene lohka tudi že jutruser posted image ! Žaži, a ti tud prideš?

< Sporočilo je popravil katjandraž -- 17.8.2008 22:41:06 >

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
18.8.2008 7:29:22   
tinkatonka
katjandraž...jaz imam danes čas. Sem danes z Anejem na dopustu, pa se mislila it plavat z njim v Atlantis, pa nekaj kiha, pa ne upam it, da ne poberem še kakšnega bacila tam, tako kot nazadnje ko smo bili tam. Pokliči!!

Ponosna mamica Aneju in Jakobu.
--------
Vsaka mama je prava mama, dana za srečo in veselje. Prava. In ena sama. Za vse življenje.
(T. Pavček)

Neposredna povezava do sporočila: 3899
18.8.2008 8:48:33   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: katjandraž

Ve samo rečte, jaz imam čas, zarad mene lohka tudi že jutruser posted image ! Žaži, a ti tud prideš?

Kdaj in kam? Nč ne obljubim...

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?