|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mar(sov)čke/-i
4.7.2008 13:00:22   
fionaP
Izgleda, da le gremo na morje in to že v nedeljo. Sem našla eno ugodno varianto prek KC sindikata, v Savudriji. user posted image user posted image
Lep vikend vsem!

čao

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
4.7.2008 14:17:28   
Peli
Oj!

Žaži kako dobro znajo poskrbet otroci da nam ni dolgčas user posted image .

Aljaža spet matra en prehlad, njegov suh kašel je zdej pšrešel v takega da izkašlka sluz, ki pa je ne izpljune, tako da potem še bruha...v glavnem je mi nič ne, kašla pa res tako da se kar davi, sm ga včerej peljala do pediatra, in mu je dal en sirup, je pa ugotovil da ima mal šuma na srčku user posted image - šele zdej.

Mi smo se danes šli bolj pozno sprehajat in je blo za crknt - vroče, potem pa še Aljaža ni blo nikamor za spravit, je moral pogledat srnce pa muflončke pa mlinčka - zdej mulo že točnio ve kje je kaj in že sam teži kam nej gremo, pa da nebi slučajno kej pozabil pogledat. Sm mu pa danes spetmal potuhe dala - je šla zraven še sestrična in sva imele s sabo za Aljaža voz - seveda nama je na poti domov not zaspal...

Fiona dobr si zrihtala za morje v tako kratkem času.

Jest komej čakam konec avgusta, pa upam da bo takrat tud še kaj dobrega vremena.

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
4.7.2008 19:44:36   
*žaži*
Heeelooooooo!

Hvala za nasvete punce- Fiona, Beti user posted image ....še nekaj: Jst pustim Aljaža kr vn...in je cel popoldan uzun v bodiju brez pleničke. Praska se sicer nč ne, sm pa tja mal.

Men je v bolnc toook lušn user posted image ....mmmmm tile radiologi njamiiiii user posted image user posted image user posted image user posted image zelo zanimivo....en mi že cel teden teži user posted image mu hormoni nagajajo...js ga pa ne šljivim user posted image user posted image user posted image
Sm tomažu povedala in vse kar je reku je blo, da sm pujsa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...itak sej to sm vedno user posted image
Juter zvečer sm vabljena na eno tradicionalno prireditev zvečer, se morm mal upedenat, sreč, da sm fraj, da bom spočita zvečer user posted image .
Aljaž kr naprej poje eno pesmico, katera mu je strašno všeč: Mi mi mi Micika, o daj mi ljubčeka, če ne bom kar poljubil pujseka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image - a ve katera kdo to poje? Ena zloooo znana skupina.
Ja je taprav naš pobek user posted image ...ajaaaaa sm pozabla povedat, kaj je zadnč blo...bom kopirala s čveka sm:

...kaj od kje...tamali so tako brihtni, da odrasli tega še dolgo ne bomo mogli razumet...
Recimo: Nedolgo nazaj moj mene vpraša eno resno stvar. Vzame telefon v roke in reče: Tukaj je sprednja str. telefona, tukaj je zadnja stran tel, tukaj je desna in tukaj leva stran telefona- postavi telefon na glavo!
Jaz razmislim in dam telefon na mizo z monitorjem obrnjenim proti mizi. Se nasmeji in reče Aljažu (mojmu sinčku, ki je to poslušal) naj da telefon na glavo. Aljaž vzame telefon in ga položi na svojo glavo
Poslusite tudi vi s svojimi malčki pa boste videli kako ne komplicirajo tako kot mi odrasli

...ja me je prešišu v logiki user posted image
grem ....se mi je kopeli zluštal...bom mojga nasrala, da bo špilal kelnerja in mi bo stregel v roza tangicah, z metuljčkom okrog vratu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čaaaaaaaaaaaaw

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
8.7.2008 11:54:05   
Peli
Ste vse zaspale v temle deževnem dnevu? user posted image

NMi smo kar doma, lepo notr, sej nimaš v takmle kej zunej delat, pa še mene je strah ko grmiuser posted image .
Imamo pa doma bolančke, no Aljaž jo je kr dobr odnesu, sicer še kar dost kašla in mu teče iz nosa, Urban pa prehlada ni tako dobr prenesu - je dobil vročino, na pljučih se mu nekaj sliši ima rahlo pordela ušesa tako da je pristal že na 1. ATB, na srečo so mu kar hitro prijeli in je že precej boljši.

Tole poletje se mi pa že kar vleče - se pozna da smo šli ponavadi že junija na morje - letos pa šele na koncu avgusta user posted image .

žaži - tebe pa razganja - kot vedno user posted image .

Zdej pa morm Urbana it futrat...

LP

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
9.7.2008 13:49:30   
Peli
Kadarkol pogledam smo na 2. strani user posted image , nas bom mal popravla user posted image .

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
9.7.2008 19:19:30   
*žaži*
IZVIRNO SPOROČILO: Peli

Kadarkol pogledam smo na 2. strani user posted image , nas bom mal popravla user posted image .

...ja se strinjam...dolgcajt user posted image ....klinc vas gleda user posted image ...js pa tut ne bom non stop pisala bedarij user posted image
Ej Peli...kaj je zdej z Aljaževim srčkom...kakšno bo zdravljenje? So ti kaj rekli?

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
9.7.2008 21:08:35   
beti 1
Sem izmozgana ampak na hitro pa bom probala nekaj napisat.

Peli: upam, da se Urban hitro povsem pozdravi. Bo pa še večkrat česa podobnega "deležen", usoda drugorojencev pač.
Kar se Aljaževega srčka tiče. Šumi se pojavljajo tudi na novo, ko srček raste, je vedno bolj "natreniran",... Lahko so tudi fiziološki (se pojavijo samo občasno in/ali ob sicer normalno delujočem srčku), tudi športniki jih npr. imajo zelo pogosto. Boš videla, kaj bo pediater rekel za naprej, glede na to, da ni takoj kake panike zagnal, verjetno meni, da ni nič hujšega. Pove ti pa tudi zato, da lahko poveš če ga bo kdo drug gledal, da je imel to že prej.

Žaži: kako so kaj vaše noričke?

Katjandraž: kako je blo v Nemčiji? In kako sta prenesla mala 2.

Mi: za naše bolnike je to zelo naporen čas, tako da imamo res ogromno dela. Mala 2 sta bila zadnje 3 dni na počitnicah pri tašči skupaj s sestrično, bratrancem in dvema tetama, pošlihtana odspredaj in odzadaj. Prejle so se pripeljali z vlakom, Žiga pa je že odšel za naslednja 2 dneva na počitnice k bratrancu, ves ponosen, ker se bo lahko igral s toliko starejšim fantom (ma 12 let), Blaž pa spi.

Blaž se je pred kakimi 10 dnevi odločil, da bo lulal v kahlico in po travci in mu gre lulanje odlično. Samo kakanje je pa problem. Odkar se je odločil, da bo brez pleničke je zelo občutljiv, za nezgode. Pri kakanju je imel eni 2, potem je pa še en dan imel neke krče v trebuščku in ga je malo strah kakat, tako da gre zdaj samo vsak drugi dan in je vmes malo tečen. Pa ni še čisto pogruntal, da ne moreš tako "ukazati" za kakat, kot za lulat, ko se lahko praktično kadarkoli vsaj malo polula. Povečini je tudi ob koncu dnevnega počitka plenička suha, včasih pa tudi zjutraj. Sedaj mu jo občasno vseeno damo, da se bolj mirne duše pokaka.

do drugič pa, pa

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
9.7.2008 21:12:32   
Peli
žaži - sej ta šum na srčku ni nč hudga. Očitno mava samo midve zdj cajt user posted image - se vidi da je tananejka na dopustu user posted image .

Mi smo šli danes že kar vn - Urban že od ponedeljka nima več vročine, pa fino toplo je blo.Mi je pa pred trgovino Aljaž bruhal - sicer samo sluz, najbrž od kašla.

Men je prej Aljaž spet eno ušpiču - kot vedno mu v tuš kabino nalijem banjico, mu dam not igračke in ga pustim uživat, jest pa tačas še mal okol letam, pa pospravljam vmes...dons pa pridem nazaj v kopalnico, me je kr mal na rit vrglo - kopalnica je bla poplavljena - Aljaž je med tem časom ko sm bla jest nekje - zlezel in banjice in z merico za prašek zajemal vodo v banjici in jo zlival v kahlo user posted image , seveda pa pol mim, pa pol zraven...user posted image
Mož je bil dons popoldan priden - končno so prišla okna (k bi jih mogl dobit že v petek - pa smo bli še do dons brez njih), in moj mož je že vsa montiral, drug teden pride še električar in vodovodar - za centralno, potem pa bomo že malarja lovil, da nam ne uide na morje... če bo šlo tako dobro, bo sobica in veža kmalu narejena - no, oprema pa pride na vrsto najbrž septembra, po dopustu.

Ma, nimam miru, Urban se krega...

LP

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
9.7.2008 23:39:12   
tananejka
UAAAAUUU punce, kok ste bile pridne, ko me ni bilouser posted image user posted image user posted image . Grem kar nazaj na morjeuser posted image

Danes smo prispeli domov. Uživali smo v lenarjenju, namakanju v toplem morju, igranju z vodo, iskanju rakovic....  Sem prebrala vse izjave vaših malčkov in se pošteno nasmejala.

Zdaj pa še Alinina zmagovalna na morju: rekli smo ji, da lahko hodi lulat v morje (na stopničke pomola na katerem smo bili samo mi). Ko so na obisk prišli naši prijatelji, je šla Alina lulat in reče (svoji prijateljici, ki je pol leta mlajša od nje). "Maša zdaj je zasedeno veeeeeš, boš mogla počakat v vrsti, OK?"user posted image user posted image

Če ste še za kakšno srečanje v Bizoviku ali kje drugje se pa oglasite, mi bomo zdaj nekaj časa domauser posted image

Beti1: čestitke za klepetuljo tednauser posted image user posted image , ti me kar loviuser posted image

NOČKOuser posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
10.7.2008 21:13:05   
beti 1
Tananejka WB!!!

Bi vas prav rada videla, sedaj, ko ste vsi rjavi. Če ste zadovoljne tudi samo z mano bi še obstajala kakšna možnost pred našim dopustom po 20.7. Mala 2 pa bosta do odhoda na morje preživela v Lj. le še eno noč.

nočko vsem

(odgovor članu tananejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
10.7.2008 21:45:09   
*žaži*
Oooooo punce!
Tanikaaaaaaaa dobrodošla!!!! user posted image Kak je blo drgač na morju? Sta si kaj prvoščila ob večerih samo zase?

Js sm dokaj utujena....smo dans krompir pobiral....ga mamo tko lepega mmmmm...kaj ga bomo jedli.

Peli vi mate kaj krompirja? Pa drgač...a mate kaj živine doma?

Nooooč čaaaaw

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
10.7.2008 21:47:10   
tananejka
Beti1: seveda, da sem zauser posted image  . Torej ti si ZA, ampak po 20.7, če sem dobro razumela? Katjandraž, Anuš: ste doma ali na morju?

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
10.7.2008 21:56:19   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: *žaži*

Oooooo punce!
Tanikaaaaaaaa dobrodošla!!!! user posted image Kak je blo drgač na morju? Sta si kaj prvoščila ob večerih samo zase?

Helou!

Na morju smo se imeli zares lepo. Prav posebnega večera (da bi kam šla) si nisva privoščila, se nama tudi ni dalo, poleg tega pa na Šolti ni zabave, kot v velikih turistišnih krajih Dalmacije.
Punce so bile ob odhodu domov vesele (da bodo videle babici in dedka, pa prjateljice), midva bi pa še kar ostala tam. Ob vsem živžavu, ki ga vsak dan doživljamo v Ljubljani (služba, vrtec, treningi...) nam je prav pasalo, da smo bili spet prava družinica, da smo se skupaj do onemoglosti naigrali s kamenčki, navozili s čovničkom, plavali in čofotali v vodi.... res pravi DOPUSTuser posted image

papa

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
10.7.2008 22:45:00   
Peli
tananejka - je pa hitro minil tale vaš dopust. Je voda topla? Gre Alina rada v vodo - tud plavat?

Mene prav zanima kako bo letos z Aljažem, a bo hotel spet ob obali čoftat, al ga bova spravla tud plavat - lani je le zadnja dva dneva plaval. kje je še morje...

žaži - ja , kmetijo mata čez starša od mojega, mata v štali nekej krav, glih tolk da mata delo, ma pa tašča malo zelenjave, s katero poskuša zaslužit kakšen evrček, pa ogroooomno krompirja (dobr sej ga ni tolk zlo - samo glede na to da se na roke pobira - ga je preveč user posted image ). Jest pa se ne grem tega, nimam veselja za delo na vrtu, da pa bi skrbela za živali  - pa mi ni, sm rada frej, pa da prosto letamo naokrog... V glavnem sva z mojim že razložila da midva kmetije ne bova vodila naprej - ni jima najbolj prav...ampak - njuna stvar.

Danes sva imela z Urbanom kontrolo pr zdravniku, pa je zdej  v redu, le še kašla, pa ATB mora do konca pojest.
Dobr, grem zdej pančat, lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3839
11.7.2008 17:32:38   
tananejka
Čao!

ŽIVIJOuser posted image

Ravnokar sem si skuhala kavico, Alina preučuje našega kužka (gleda kje ima brke, pa kremplje, oči....bogiuser posted image , dvojčici pa sta šli z babico na kolesarski maraton. danes je moj zadnji dan dopustauser posted image . Čez vikend bova z user posted image  sama, punce gredo z babico in dedkom na vikend, midva pa sva se odločila, da bova ostala domauser posted image

Peli: Alina je zelo rada v vodi, tudi potunka se brez problema. Približno že ve kako se plava z rokicami, ker vse ponavlja za sestricama, ki že plavata. Najrajši od vsega pa se zunaj igra z vodo, preliva iz plastenke v svoje lončke in kuha. Glede tunkanja uporabljamo "foro", če gremo pod vodo gledat ribiceuser posted image . Je pa ful hecna, ko pride izpod vode s tistimi ogromnimi učki in malo čukastimuser posted image  izrazom na obrazuuser posted image . Glede plavanja pa smo Alino nahecali, da gremo pogledat kakšne "žogice" plavajo v morju, ali pa smo plavali do "kante" (boje, ki so za privez manjših čolničkov).

DIJOOOOOOOOuser posted image

(odgovor članu fionaP)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
12.7.2008 23:05:54   
Peli
Dober večer!

Nikjer nobene? - seveda razen tananejke - dobr da si pršla nazaj user posted image .

Danes sm pa imela "frej dan" - itak ne za kam it... ---> cel dan sm mal packala, med drugim sm spekla tortico za Urbana, k mamo jutr krst, za kosilo sm pekla pizzo...no, dolgčas mi ni blo --> otroke pa mi je dopoldan merkala moja mami, popoldan pa kakšno urco tašča, ma mi je kr pasal. Sicer je bil tud mož doma, trenutno ga mam na sumu, da se hoče vedno izmaknt varstvu otrok, sej ga sploh Aljaž čist iz tira vrže - tako da največkrat poišče delo, tud če ga drugače nima user posted image .

Z Aljažem in njegovim hranjenjem mamo spet probleme, včeraj mi je le pri kosilu pojedel par makarončkov, danes zjutraj četrt žemljice, pa za večerjo tri koščke pizze (košček velik - 1x za v usta), to je pa vse, še dobro da vsaj pije veliko.
Sploh ne vem kaj naj naredim z njim?
Potem mu včasih prepovem še vso sladkarijo, ker mi gre na živce, da najprej nič ne poje, potem pa pri tašči poje kakšne bombone, al pa čips...; spet drugič mu pustim da vsaj sladkarije je, če že drugega noče - sej se tko nikjer nč ne pozna... ma pojma nimam kaj narest user posted image

A je mogoče že katera kdaj dala slike razvit v DM?
Sm vidla da je kr ugodno, pa me zanima kakšne so. Mi že od Aljaževega 1. rojstnega dneva naprej nismo razvijali slik user posted image .

LP

Neposredna povezava do sporočila: 3841
13.7.2008 14:35:51   
*žaži*
Kuukuuu!

Mi smo se potepali.....je blo lušn, dokler ni pripihalo tako vreme user posted image ...včeraj zjutraj smo se odločili, da sprobamo naš novi slavni šotor in smo šli kampirat v Šobec pri Bledu. Fuuuuuul dober! Res sm navdušena nad odličnim kampom user posted image ....ugotovili smo kaj še potrebujemo za na morje in česa ne smemo naredit, ko pridemo v kamp na Rab. Uglavenem....hoteli smo ostat do dans zvečer...pa nam je vreme zagodlo. Šotor je pa itak odličen. In seveda je Aljaž še kako užival, kakšno veselje user posted image
Peli: Ja ja...vem, še predobro kako izgleda nekaj kar tastu in tašči ni glih po volji user posted image ...tole s kmetijo pa sploh. V DM nisem nikoli razvijala slik....bi jih pa rada ta mesec kr nekaj...po kolk pa majo razvijanje?

Tananejka: Super, da si lahko privoščita vikend zase in da imajo deklice takšne babice in dedije, da jih čejo pazit user posted image

leeeetiiim...Aljaži se je zbudu
čaaaw

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
13.7.2008 21:14:46   
Peli
žaži - ste tud vi na kmetiji? Živite skupaj s starši? Tukaj je povezava do DMovega "fotografa", Je cenik tud gor.
Kako pa je na Šobcu? Je veliko ljudi? Že dost topla voda za kopanje? Mi smo se šli lani parkrat tja kopat.

Mi smo se dons kr fino imel, še sreča da je tast za današnji piknik izpod nadstreška, na vrtu, umaknil svojo kmetijsko mehanizacijo - tako da nas dež ni pregnal. Sm že dala nekej slikc od krsta v album (povezava do albuma je v podpisu).

Lepo se mejte!

< Sporočilo je popravil Peli -- 13.7.2008 21:15:42 >

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
13.7.2008 22:24:28   
katjandraž
Hej, punce!

Sem že en teden na dopustu, vendar non stop nekaj dogaja. Računalnik se mi je v zadnjih mesecih rahlo zagravžal in ga praktično ne prižigam več. Pa še Andražu je S. neke helikopterje nainštaliral, pa pol skoz teži, da bi gor viseluser posted image .

V Nemčiji je bilo fino, kolkor je pač lahko, sem bila skupaj s sodelovko, ki mi je tudi prijateljica, tako da mi po tej strani ni bilo hudega, sem pa videla, kakšno prednost imajo učitelji, ki učijo v materinem jeziku. Prej tega nisem tako občutila, zdaj pa. Na koncu dneva sem bila izmozgana od celodnevnega govorjena, poslušanja in razmišljanja v angleščini, potem pa še domača nalogauser posted image . Po "šoli" sva pa hodili po štacunah, to je bilo pa lušno, sploh ker so oni že prej začeli z razprodajamiuser posted image . 3 dni še Simona ni bilo, jih je imela moja mami čez, baje sta buila ful pridna, Ana je sicer imela malo krize, me je kar pogrešala, ampak ni kaj.

Ta vikend smo bili v Prekmurju. Se je poročil S. bratranec in je bilo noro. Vsi štirje smo uživali. Temu se pa res reče poroka, še danes je bila žurka, hrana, harmonika ... Nazaj grede nas je pa šokirala vožnja čez Lenart. So po radiu sporočali, da je grozna cesta zaradi posledic neurja. Pa je bilo to še najmanj. Odkrivalo jim je strehe, šipe na oknih hiš razbite, na avtomobilih, drevesa polomljena, totalno skrivljeni prometni znaki, drogovi, rampr, po tleh pa belo od toče. Groza, bogi ljudje, kaj takega še nisem videlauser posted image  .

Jutri gremo proti večeru v Maredo za cca. 10 dni, 25. 7. pa imamo rezevirno 1 teden v Ptujskih Termah prikolico. Komi čakam!user posted image

Hiška: počasi se daleč pride, al kako že?! No, s tem se tolažim. Jutri dobimo ploščice, upam, da potem čimprej pride keramičar, pa knaufar dokonča, da lahko potem sploh peč montiramo in eventualno prižgemo talno gretje, če se prepočasi sušijo tlaki. V petek sva v Ikei naročila kuhinjo in omare za spalnico, nam pripeljejo 20.8. Moj dragi se je po mojem mnenju sicer zmenil za malo pozen datum, ampak bo že. Samo moj plan, da smo do šole preseljeni, pa na ta način ne more iti skozuser posted image . Mah!

Tananejka, vidim, da ste uživali. Super. Vikend je bil pa še pika na i, kajuser posted image .

Žaži, vam pa tudi ful dogaja. Face ste, da se vam ljubi za 1 dan iti šotorit. Jaz sem prelena za kaj takegauser posted image .

Peli, krasne fotke, sem orala malo profirbcat.

Beti1: čestitke Blažu za odvajanje od pleničk.user posted image Uživajte na dopustu. 

Mi pa razmišljamo o odvajnju od dude, samo bova rabila trdne živce. Mala teži za dudo, čim ima 5 sekund časa. Sedaj je že kakšen mesec in pol čisto suha, tudi ponoči in je super. Končno so ji zrasle tudi vse 4 petke, govori kot navita, samo po mojem mnenju nas kasneje čaka logoped, če se ne bo izboljšalo. L, R ipd. govori vse na J, še vedno krajša besede, S in C malo zamenjuje. No, bomo videli, mogoče me pa čez noč preseneti. Tudi to je razlog, da bi rada, da se čimprej znebi dude, ker če govori z dudo v ustih, totalno narobe postavlja jezik.

Nič, se oglasim po 1.8., ko pridemo s Ptuja, uživajte poletje maximalno!user posted image

(odgovor članu Peli)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
14.7.2008 20:58:15   
tananejka
A ste na razprodajah?user posted image

Katjandraž: uživajte na dopustuuser posted image !!! Beti1: vi tudiuser posted image !!!

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
14.7.2008 21:25:41   
beti 1
Pozdravljene!

Katjandraž: uživajte na dopustu!!! Kar se odvajanja od dude tiče, mogoče lahko za začetek narediš podobno, kot sem jaz pri govorjenju s polnimi usti. Striktno zahtevaš, da ti želje in ostale stvari pove ko da dudo iz ust. izgovor zakaj mora to tako narediti pa je seveda to, da jo šele, če ima prazna usta lahko zares dobro razumeš. Mogoče se bo sama naveličala nonstop dudo ven iz ust pobirati, vsaj čez dan.
Kar se pa hiške tiče: tudi slepa kura zlato zrno najde. Enkrat se vam vendarle mora nasmehniti sreča, mogoče je zdaj čas.

Žaži: vi pa res uživate.

Peli: vse ima svoje dobre in slabe strani, ampak če se odločiš, svoja stališča jasno izraziš in se jih držiš ponavadi gre. Če ni seveda druga stran prepričana popolnoma drugače.
Čestitke za krst. Dobro, da vas ni neurje odpihnilo.

Tananejka: na žalost si me narobe razumela, samo še jutri sem v Ljubljani, polno zasedena. Sta si pa privoščila lep zaključek dopusta. Midva ga bova pa na podoben način začela. Greva za vikend skajkat na Otočec, ker imava točno v soboto  5 obletnico poroke.

Mi: čez vikend smo spet pridno nabirali borovnice na Koroškem, danes pa sva z user posted image  iz njih naredila kakih 30 kozarčkov kompota. Malčka sta pri mojih na počitnicah. V sredo grem pa še jaz tja.
Kahlica: Blažu gre lulanje že odlično, za kakanje pa še ne ve točno kaj in kako mora narediti. Ga pa bistveno bolj moti pridelek v plenici, kot prej. Prej ni hotel priznati, da se je pokakal, sedaj pa takoj sam pride prositi, da ga previjemo.

Grem gledat oddajo o srci na NCG.

nočko

(odgovor članu katjandraž)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
14.7.2008 21:26:53   
beti 1
Tananejka: ti klepetulja tiuser posted image user posted image user posted image , si me morala prehitetiuser posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3847
14.7.2008 22:33:45   
tananejka
IZVIRNO SPOROČILO: beti 1

Tananejka: ti klepetulja tiuser posted image user posted image user posted image , si me morala prehitetiuser posted image  user posted image user posted image user posted image

Priznam, da sem se prav potrudilauser posted image user posted image user posted image

Čestitke za 5. obletnico poroke, lepo se imejta!!!

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
14.7.2008 23:07:25   
*žaži*
Heeeeeeeeeeeellllllloooooooooooooooooo!  - tole sm zdele zajodlala user posted image ..tko, da en aplavz prosm

Aljaži ma kozike že izsušene, sva bla dans 1. pri zdravniku je rekla da drug tedn že lahko gre v vrtec. Se mava kr fajn...sva skos skupi....js ne delam nimam varstva user posted image user posted image user posted image (drgač mamo babico v penzionu in 6 korakov stran od našega uhoda user posted image user posted image )....mi je kr manjkalo tkole z njemu bit..pa se cartat....pa še sama sva doma, atija ni je na terenu, je šel za 12 dni user posted image ...dolgčaaaaas zvečer.
Kahlica: Aljaži jo bore malo uporablja, ker mu je wc školjka nekako ljubša....in ma pleničke če gremo kam in zvečer, drugače ne user posted image user posted image user posted image
Pesmice: So trenutno najbolj IN....ko se igra si skos prepeva, tak ga je lepo poslušat..pa pleše tudi zelo rad..jeeeeees....upam, da bo plesu al pa pel al pa igral na inštrument...karkol...to mi je tko lepo če zna fant kaj od tega user posted image ...ati je recimo čist mim v tej stroki user posted image ...sam ma pa 6 razredov glasbene- harmonika user posted image
Kosilo: Joooooj punce kaj kuhate? Js ne vem več (k toook kuham user posted image )...časi k sm vsak dan na veliko kuhala so mim, zdej pa ne vem kaj naj. Juter bom špagete, k jih dolg nism njamiiii!

Peli: Ne nimamo kmetije- HVALABOGU!!!!!!!!! Js za hlev nism...pa ne zato, ker bi bla fina, ampak zato, er raje uživamo kokr da si nakopljemo neke obveznosti, in hlev je ena sama obveznost in garanje...pa še zgubo si delaš. Sreč da nimajo. Starši njegovi pa so s kmetije...in bi tut mogoč kej mel..če nebi bkli tok v "dolini- skor mestu". Tašča ma veeelik vrt...js sam krompir not. Mam željo met vrt...sam skup z...... NE user posted image ...aja slikce so pa pocen....sam k ne vem kok majo drugje cene..tole je ful pocen. Ej kok pa kaj dojenči pa ta več funkcijonirata?

Katjandraž: Ah, nam se kr da, vse...tut če za en dan...sam da je fajn. Vse kar je fajn! Ja dopustujte fino ne...madoniš, si bote pa prvoščil....čist pravilno user posted image

Beti: Ja uživamo. Klinc, doma pa res ne mislimo ždet, k mi je brezveze, če smo vsi doma. Pred hišo ne mormo bit komot k si delimo dvorišče s sosedi..tko, da pol pohajkujemo.

Nč grem jst jest si bom neki fajnga zdele nardila k sm ful lačna...mmmm...že razmišljam..že razmišljam....no do kuhne se bom že spomnila user posted image
....se pripravljam na dopust....je treba par kil spravt  G O R! user posted image
noooč

(odgovor članu beti 1)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
16.7.2008 12:55:40   
tananejka
Čao!

Peli,Žaži: ima občutek, da bomo nekaj časa same na klepetuuser posted image . Če je še katerga doma in ne na morju naj se oglasiuser posted image

Žaži: kakšen šotor ste kupili? Velik,majhen? Cena? Koliko ste dali za vse kar rabite za kampiranje?? Jaz bi toook rada kampirala pa je moj user posted image  prekomotuser posted image . On ima najraje apartma. Jaz bi šla pa ful na Korziko in Sardinijo s šotoromuser posted image . Sej počasi ga bom prepričalauser posted image

Šobec: predlani smo obiskali prijatelje in mi je bilo zelo všeč. Idilično okolje, drevesa, igrišča, sprehajalne potke pa še kopaš se lahko. SUPERuser posted image user posted image

Kosila: pri nas gre v promet

- rižota s piščančjim mesom
- makaronovo meso
- piščanec v omaki (smetanovi ali naravni) + pire krompir ali riž
- krompirjeva juha + palačinke
- juha iz bučk s kroglicami + slivovi ali marelični cmoki
- ražnjiči + pečen krompir
- losos + riž
- pizza
Vse ostalo kar naredim je pa bolj user posted image  (Alina in jaz jeva praktično vse, medtem ko dvojčice in možuser posted image ), sploh zelenjavna juha je dvojčicamauser posted image  user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil tananejka -- 16.7.2008 12:56:27 >

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10. Teden pisanja z roko: Ko spomini zadišijo
Pridružite se jubilejnemu 10. Tednu pisanja z roko, ki bo potekal med 20. in 24. januarjem 2025. Letos z osrednjo temo »...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?