katjandraž
|
Hej, punce! Sem že en teden na dopustu, vendar non stop nekaj dogaja. Računalnik se mi je v zadnjih mesecih rahlo zagravžal in ga praktično ne prižigam več. Pa še Andražu je S. neke helikopterje nainštaliral, pa pol skoz teži, da bi gor visel . V Nemčiji je bilo fino, kolkor je pač lahko, sem bila skupaj s sodelovko, ki mi je tudi prijateljica, tako da mi po tej strani ni bilo hudega, sem pa videla, kakšno prednost imajo učitelji, ki učijo v materinem jeziku. Prej tega nisem tako občutila, zdaj pa. Na koncu dneva sem bila izmozgana od celodnevnega govorjena, poslušanja in razmišljanja v angleščini, potem pa še domača naloga . Po "šoli" sva pa hodili po štacunah, to je bilo pa lušno, sploh ker so oni že prej začeli z razprodajami . 3 dni še Simona ni bilo, jih je imela moja mami čez, baje sta buila ful pridna, Ana je sicer imela malo krize, me je kar pogrešala, ampak ni kaj. Ta vikend smo bili v Prekmurju. Se je poročil S. bratranec in je bilo noro. Vsi štirje smo uživali. Temu se pa res reče poroka, še danes je bila žurka, hrana, harmonika ... Nazaj grede nas je pa šokirala vožnja čez Lenart. So po radiu sporočali, da je grozna cesta zaradi posledic neurja. Pa je bilo to še najmanj. Odkrivalo jim je strehe, šipe na oknih hiš razbite, na avtomobilih, drevesa polomljena, totalno skrivljeni prometni znaki, drogovi, rampr, po tleh pa belo od toče. Groza, bogi ljudje, kaj takega še nisem videla . Jutri gremo proti večeru v Maredo za cca. 10 dni, 25. 7. pa imamo rezevirno 1 teden v Ptujskih Termah prikolico. Komi čakam! Hiška: počasi se daleč pride, al kako že?! No, s tem se tolažim. Jutri dobimo ploščice, upam, da potem čimprej pride keramičar, pa knaufar dokonča, da lahko potem sploh peč montiramo in eventualno prižgemo talno gretje, če se prepočasi sušijo tlaki. V petek sva v Ikei naročila kuhinjo in omare za spalnico, nam pripeljejo 20.8. Moj dragi se je po mojem mnenju sicer zmenil za malo pozen datum, ampak bo že. Samo moj plan, da smo do šole preseljeni, pa na ta način ne more iti skoz . Mah! Tananejka, vidim, da ste uživali. Super. Vikend je bil pa še pika na i, kaj . Žaži, vam pa tudi ful dogaja. Face ste, da se vam ljubi za 1 dan iti šotorit. Jaz sem prelena za kaj takega . Peli, krasne fotke, sem orala malo profirbcat. Beti1: čestitke Blažu za odvajanje od pleničk. Uživajte na dopustu. Mi pa razmišljamo o odvajnju od dude, samo bova rabila trdne živce. Mala teži za dudo, čim ima 5 sekund časa. Sedaj je že kakšen mesec in pol čisto suha, tudi ponoči in je super. Končno so ji zrasle tudi vse 4 petke, govori kot navita, samo po mojem mnenju nas kasneje čaka logoped, če se ne bo izboljšalo. L, R ipd. govori vse na J, še vedno krajša besede, S in C malo zamenjuje. No, bomo videli, mogoče me pa čez noč preseneti. Tudi to je razlog, da bi rada, da se čimprej znebi dude, ker če govori z dudo v ustih, totalno narobe postavlja jezik. Nič, se oglasim po 1.8., ko pridemo s Ptuja, uživajte poletje maximalno!
|