|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrske levinje 2007 - 4. del
15.8.2008 10:24:52   
nicolina
Dobro jutro,
vglavnem jaz še skos nimam nč za obleč za na poroko, sicer nismo šli v ZG, ampak samo v NM in niso imeli nič user posted image  Mah, bo že.

Scuba, kolk je pa Lana srčkana, uživajte na morju. user posted image

Debeluška user posted image user posted image  za UZ in tortico, a pol vam je bla všeč. user posted image

Martita, ja lahko, da gre za odstavljanje, pa tako kot so ti druge rekle, bodi srečna, da si lahko tako dolgo dojila, ne boš imela nobenega problema z odstavljanjem. Pr nas ne vem, kako bo. user posted image

Oranža user posted image user posted image  za Eneja.

Lekarna: vzameme določen stvari s seboj, tisto kar ste že napisale.

Kaj boste danes počele? Moj je šel zjutraj na tenis, potem bomo imeli kosilo, popoldan pa gremo mal na Kolpo na piknik, če bo vreme zdržalo. user posted image

Kaj je zdej z naročilom za copatke, a bomo kaj naročevale?

lep dan vam želim, pa pa...

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 551
15.8.2008 13:48:43   
GB
Dobr dan. Kje pa ste vse ?? A mogoce pr mas ?
No imam vprasanje in sicer : a ste svojim otrockom ze kej dajal z jajci ??  Jest sem mislila ji dat mal palacinko in seveda rabm jajca za to . Pa se tiste, ki ste dajale makarone in spagete a je blo kej omake zrave al ne ?? Hvala za odgovore

Debeluska : super za pregled in seveda za malo princesko , da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Scuba : lepo se mejte na morju , Lana pa je prav faca na slikici - se prav nagajivo smeji user posted image user posted image user posted image

Kanarka : mogoce drugo leto pridemo v tvoj konc na morje. Vem,da si ze tisockrat napisala od kod si in sedaj te prosim ce lahko se enkrat napises katero mesto, sem pozabila user posted image user posted image user posted image

No grem se kej narest. Lep dan

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 552
15.8.2008 13:58:26   
DEBELUŠKA30
Barika, hvala za pomoč, bom že kaj našla, tukaj je kar nekaj izbire HVALA user posted image user posted image .

Oranža user posted image user posted image user posted image  za Eneja!

Nicolina, bolj slab se mi je dvignil user posted image , sem ga premalo na rokah imela user posted image user posted image , mislim testo user posted image , če ne je pa ratala fulll dobra, za po vrhu pa še lepa na pogled user posted image , sem jo malo okrasila user posted image !
Joj veš kje sem jaz videla fullll lepe svečane obleke, v Bernardinu, cena je bla od 200 € do  300 €, sam res unikatne user posted image user posted image user posted image !

IZVIRNO SPOROČILO: GB
No imam vprasanje in sicer : a ste svojim otrockom ze kej dajal z jajci ??  Jest sem mislila ji dat mal palacinko in seveda rabm jajca za to . Pa se tiste, ki ste dajale makarone in spagete a je blo kej omake zrave al ne ?? Hvala za odgovore

Ja jaz sem ji že dala jajca v hrani, prav posebej (samo jajca) pečena ali kuhana pa še ne!
Mi makaroni in špagete jemo že dva meseca in so ji fulll všeč. Dam ji pa z golažem, seveda samo omakca, dam ji pa tudi s kislo smetano, in jih obožuje. Je pa res, da dam vse v sesekljalnik in rata tko kot riž, je fulll dobro. Zdaj še E1 hoče makarone, al pa špagete sesekljane k je tko dobro user posted image !
GB, a ti je Mateja že odpisala?

Jaz sem pa našo E1 vpisala v tečaj rolanja user posted image user posted image user posted image  (saj že rola, sam to ni to), darilo za rojstni dan, k ga ma jutri ona in moja mami skupaj, pa še Madonna ima jutri 50 let user posted image !

Grem kaj pospravit, k mali čmrlek spiiiii

Prijateljstvo ne nadomesti ljubezni, a če je iskreno je vredno polovico nje!

(odgovor članu BrinaS)
Neposredna povezava do sporočila: 553
15.8.2008 14:15:10   
sonchek
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina

Kaj je zdej z naročilom za copatke, a bomo kaj naročevale?

jaz bom po po dopustu se ma bolj pozanimala...pol se pa lohk zmenimo...

grem mal pakirat naprej...haha

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 554
15.8.2008 14:34:56   
GB
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30

Ja jaz sem ji že dala jajca v hrani, prav posebej (samo jajca) pečena ali kuhana pa še ne!
Mi makaroni in špagete jemo že dva meseca in so ji fulll všeč. Dam ji pa z golažem, seveda samo omakca, dam ji pa tudi s kislo smetano, in jih obožuje. Je pa res, da dam vse v sesekljalnik in rata tko kot riž, je fulll dobro. Zdaj še E1 hoče makarone, al pa špagete sesekljane k je tko dobro user posted image !
GB, a ti je Mateja že odpisala?

a pa makarone kej solis in ko ji das golaz a ma omakca tud rdeco papriko ( zacimba)?

ne Mateja mi ni se nic odgovorila user posted image user posted image user posted image

Sveti Angel varuh moj,Bodi vedno Ti z menoj, noc in dan mi stoj ob strani vsega hudega me brani . Prav prisrcno prosim Te, varuj me in vodi me

(odgovor članu DEBELUŠKA30)
Neposredna povezava do sporočila: 555
15.8.2008 15:23:19   
DEBELUŠKA30
a pa makarone kej solis in ko ji das golaz a ma omakca tud rdeco papriko ( zacimba)?

ne Mateja mi ni se nic odgovorila user posted image user posted image user posted image

Ja makarone malo posolim, prav za prav posolim vodo v kateri se makaroni kuhajo, ko voda zavre, dam tudi malo margarine notri  (sem probala dati olivno olje, pa ni dobro), nato pa makarone!
Omakco od golaža dam kar tisto, ki je za nas, ravno tako z začimbami, res pa gledam, da dam paprike čisto malo, al pa dam raj paradižnikovo mezgo!
In to res obožujeta obe pupiki.

Bom Matejo danes ponovno klicala, sva ble zmenjeni, da dopoldne pridem k njej, da ji nesem katalog od ORIFLAME, pa se mi ni ljubilo, mogoče kasneje!

Evo, še jaz malo reklame naredim, če katera želi katalog od ORIFLAME - naravna švedska kozmetika
za ženske, moške in otroke, res kvaliteno, pa še ugodno user posted image user posted image !  Naj pošlje ZS in ji pošljem katalog!!!

(odgovor članu GB)
Neposredna povezava do sporočila: 556
15.8.2008 15:56:19   
rozika12
user posted image Pes: mi smo imeli beagla. Srčkan, dober, odličen. Mlajša je bila najbolj navezana, vsak večer: Billy, lupčka. A ni kaj, lovski pes ostane lovski pes. Kljub ograji .... je našel pot ven. Skopal luknjo in šel malp na potep, pa ga je enkrat en vzel. Žalostno. Na psa se ful navežeš, tako da zdaj nimam moči za to. Morda kasneje. Je pa super imeti psa, mačka in otroke user posted image .

Starejša hoče na koncert RBD. Uf. Ne vem.

Midva nabirava informacije, denar in zidal bomo. Treba je zapret teraso in tako pridobimo ogromno otroško sobo za obe punci. Lažje bo. Kanarka, se kar strinjam, zamisli si in želi .. pa bo (imam sicer škatlo želja ... in ... delujeeeeuser posted image ).

V ponedeljek spet kidnemo na obalo. Piran, no Beli Križ ...

Sonchek, dober recept.

Scuba, Lana je pa vsa srečna. Sam da se dogajauser posted image

Mama11:pediater: za Bežigradom poznam dr. Mikec. Meni je zelo fajn.

Jutri je sobota: kakšna kava nekje????? No? Javite se ... Ali pa pol konec avgusta oz. septembra!!!! KAM gre cajt?

Aja, gre katera predčasno delat? Debeluška, ti... ali ne?

Neža je sicer naspidirana, samo še čakoamo da začne samostojno hodit. Šibamo povsod za njo, ni več miru. No dobra stran tega, da ne razmišljam več o kakšnem fitnesu. Ne bo potrebe, že domači delujeuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 557
15.8.2008 16:01:26   
rozika12
Še to: za moj RD smo šli k Čadu (Pod Rožnikom) in je Neža okusila malo kajmaka, malo prežvečenih čevapčičev in medaljonov, malo rdeče paprike in vse je bilo MLJASK.
Sama ji ne solim, če pa kdaj okusi, pa ne delam panike ...

Dojenje, Martita:moja prva se je nekako v tem času začela odstavljati in je pri 10, 11 mesecih bila čisto odklopljena. Druga je že dlje vlekla, 14, 15 mesecev. Zdaj pa ne kaže znakov, da bi nehala. Počasi se trudim s flaško, da jo vsaj sprejme ...

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 558
15.8.2008 19:10:42   
barika
helow

Debeluška a ti si tud pri Oriflamu??? jst tudiuser posted image user posted image

emmm...GB, jaz mu devam za jest isto kot nama.. danes smo jedl pečen krompir, purana, paradižnikovo solato z mocarelo... jajcja je že jedel (rumenjak), celo jajco v juhi (prežganka, rezanci, farflci...), makarone sem mu dala koruzne (onih še ne), pa normalno omako zraven (brez mesa).

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 559
15.8.2008 19:11:35   
barika
malo prežvečenih čevapčičev
user posted image user posted image
a ti to resno??? prežvečiš, pa daš otroku za jest?? bljak (sori, samo moje mnenje)

(odgovor članu rozika12)
Neposredna povezava do sporočila: 560
15.8.2008 20:49:45   
Oranža
Čer punce,

No mi smo se danes imeli prav lepo. Smo šli dopoldan po Eneja, pol smo pa tam še ribce pekli, pa mal smo se v bazenu namakali, pa tortice papcali pa pol še tortilje tko da je blo fuuuuullll lušno.user posted image user posted image

BrinaS: se strinjam kar se tiče borderjev, kolegica ga ima v LJ v blokui in je revež čist zafrustriran, če ga pa domov odpelje(hiša, travniki in gozd), je pa pravi cuker.
S psi je pač tko, da je treba pasmo poznat, bognedaj na slepo neki kupit.....borderji so ful živahni in rabjo ful gibanja in to mi je ful všeč, malamut je nasprotno bolj lenčka ampak mi je fajn, ker bi ga imela kr namest povštra user posted image user posted image user posted image

Kanarka: jst v bistvu mal bolj poznam ti 2 pasmi, ostalih ne kaj dost, se pa ful pozanimam, če mi je kater všeč. Labradorc se mi zdi fajna izbira, čeprav priznam da za vaš konec si jst predstavljam bolj majhne kužkeuser posted image

Hrana: makaroni - kupujem bio, tko da.....jajca, jih še ni razen v palačinki, pa mu ni blo nič, sicer pa počasi je kar jemo mi, ker mu je itak to všeč. Danes je recimo jedel malce ribice in krompirček.

Nicolina upam da najdeš oblekico, pa da ne zasenčiš nevesteuser posted image

Emma vse najboljše in Debeluška isto za tvojo mami.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Super darilo.
Enej se vsem zahvaljuje za čestitke - se mu je prav fajn zdel!!user posted image user posted image

Nč grem še mal pred tv pol pa spat....
Nočko!

The child must know that he is a miracle, that since the beginning of the world there hasn't been, and until the end of the world there will not be, another child like him.”
(Pablo Casals)

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 561
15.8.2008 21:16:19   
DEBELUŠKA30
IZVIRNO SPOROČILO: barika

a ti to resno??? prežvečiš, pa daš otroku za jest?? bljak (sori, samo moje mnenje)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
To jaz tudi počnem, kaj je pa tu bljek user posted image user posted image user posted image

Zdaj moram pa računalnik ugasnit, k fulll treska, upam, da ne bo kaj hujšega user posted image user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 562
15.8.2008 21:38:57   
naraščaj
Čer sam pozdravt sem vas hotla, ker sem ko cunja, saj sem danes po 18m dobla teto iz krvavca. Pri nas je je ravno začelo pravo dežno neurje. T se je že 3x zbudla. Aja že 3 noč jo devam spat v svojo sobo . (zdrži do 1ih user posted image user posted image , vsaj nekaj). 
IZVIRNO SPOROČILO: mama11

Debeluška, obe pesti sta stisnjeni.

Mamuška, upam, da se ti K in D hitro poštimata in da urgenca ne bo potrebna.

Res želim da se vam zdravje čim prej povrne....user posted image user posted image user posted image

Scuba, uživajte in res je prava luštna malarka user posted image
 Drugač pa je naša že rože« presajala« in sem mogla tok hitet, da ni kaj pojedla. Pa kapučin je zlila po seb (na srečo mlačen) tko, da velik bo še potegnla kam.

Nč grem pod tuš in spat, nisem sploh vse mogla prebrat, ker ste tok naklofale, čveke

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

(odgovor članu mama11)
Neposredna povezava do sporočila: 563
15.8.2008 22:01:48   
ajtak

joj, ja kaj pa je to takega?

Evo, mi smo spakirani, mama pa stusirana in pripravljena na dopust user posted image . Jutri odrinemo in nas predvidoma do sobote ni, tko da ne me prevec pogresat user posted image .

Poglejte kaj smo se danes naucili:
user posted image  user posted image  user posted image user posted image  bravo mali - mama pa v user posted image  user posted image
(tkt)

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 564
15.8.2008 23:06:43   
barika
ne vem..men se to mal gabi, da bi prežvečla hrano, pa mu jo dala v usta, da jo samo pogoltne dol

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 565
15.8.2008 23:33:36   
mamuška
No, po dolgem času: upam, da smo odkuhali iz ta hudega, mal še sračka naš tamal, ta velik še kašlja, na čase ko zmešanuser posted image user posted image , zej si nismo čist na jasnem, kaj smosploh imel. Tamamu je dons pikast ratal, tko da men vse skup mal vleče na 6., ampak driska pa bruhanje mi glih ne gre zraven, to mi bolj na kake enteroviruse vleče. Pa saj konc koncev niti ni bistveno, važn, da gre na boljš. Je pa res jajc, ker ta otrok noče nč pit in pol sem cel dan laufala po bajt za njim z žličko in šalčko, ker iz kozarca še kaj šlukne, sicer pa živa rokoborbauser posted image Niti ponoči mu ne moreš nč  podtaknit, koma od komeuser posted image Je pa ornk zakuril, najvišje sem mu namerila 39,8user posted image user posted image K sreči paracetamol svečke prenaša, (caplola ne, je vse izbruhal!) in mu tudi lepo primejo.

S ta velkim sva že 2 noči vedrila na balkonu po vročih inhalacijah, edino to mu pomaga, da radikalno zamenjaš zrak: z vročega na mrzlo, če se da. Pol se je le umiril, da je zaspal nazaj. Nč fajn, če ni en cvilil, je pa ta drug nažigal, na izmeno. 

Pomoč : jah, mož pomaga kar lahko, starih staršev pa ne vlačim k boleznim, odkar je moj oče 2 leti nazaj hudo zbolel za K. Smo se resnično bali najhujšega in od takrat jih držim na distanci, če vem, da sta bolna in kužna. Pač, 60 in 70-letniki so že svoja kategorija. Sej tkole, en teden, mam že kondicijo, edino z dvema - to se morm še navadit.user posted image

Hvala vsem za pestke in dobre željeuser posted image user posted image

Za nazaj nism nč prebrala in verjetno tudi ne bom utegnila. A sem kaj hudo važnega sfalilauser posted image user posted image ?

COpatki - ne bom, hvala, za zdaj ne. Oriflame tud ne, mi ne sedeuser posted image

Prežvečeni čevapi in vse ostalo: načeloma ne, ampak v sili hudič muhe žre, sem tud jst že nardila. Ni mi glih wau, ampak če ni druge, nimam predsodkov. Mi je bolj bljak vsak ročaj od vozička v štacuni, npr.

Lekarna - vlečem s sabo vse, kar imam, sploh vse tisto, kar imam na recept. Izkušnje pač!

Eto, to je to. Dopustnice, uživajte, jst grem SPAAAAAAAAAAAAT!!

Dva sončka svetita v naši galaksiji!

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 566
16.8.2008 5:58:30   
ajtak
user posted image , tkole usred noci jaz pa za compom... me zgleda rajzefiber daje, pa naceloma nisem taka, pa kaj vam razlagam saj veste, da delj zdrzim pod vodo k doma user posted image .

No, definitivno rabm za take ure kavo:
user posted image

Se enkrat se od vas poslavljam. Vam pa dajem eno domaco nalogo... drzte pesti da bo lepo vreme, pa poste z zobki in novimi merami zacnite objavljat nekje 23.8., da mi ne bo treba za ene 36 strani prebrskat user posted image

No, pa adijo user posted image

17.11.2007 Tjaš
24.4. 2011 Kaja

(odgovor članu mamuška)
Neposredna povezava do sporočila: 567
16.8.2008 8:03:03   
DEBELUŠKA30
Tako kot sem rekla, danes častita moja princeska, ki je stara 6 let in moja mami, k jih ima 51 let:
user posted image

pa še kava:

user posted image

ne vem..men se to mal gabi, da bi prežvečla hrano, pa mu jo dala v usta, da jo samo pogoltne dol

Barika, pa saj jo ne prežvečiš, ampak s sprednjimi zobmi samo sesekljaš!!!

Moja hči mi je skuhala kavo user posted image user posted image user posted image user posted image  šibammmm

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 568
16.8.2008 8:12:38   
naraščaj
Jutro, hvala vsem za kavico in debeluška za dobrote.

Ajtak uživajte in upam, da boste mel res lepo vreme.

Spali mal bolš in clo do 3,30 v svoji sobici user posted image user posted image , s tem, da sem ene parkrat mogla posredovat (ful je grmel in bliskal) nakar ugotovim, da je ful posrana in jo ob 3,30 prevbijem in vzamem k nama, ampak zjutri je bla spet tok posrana, ob popka do sred križa user posted image user posted image . Kr ne vem kaj je zdaj s tem, da mi ga tkole ponoč kida, res pa je, da je zob na pohodu. Če sem spala mal bolš zarad T me pa teta je...

Tole naročilo za čevljce, sem jaz mal spregledla za kaj se gre. A ma kera link, da vem o čem se pogovarejate, ker mi tut neki nujn rabmo, ker ji tko drsi, ko se vstaja. Vsane se kjer je vsaj mal dvignjen (moja noga, predal, sedežna, igrača, skratka vsepovsod jo je poln. Tok je cart, da dol padeš pa vse to opremi še s svojim čeblanjem.

Ajd fajn se mejte v tem "gnilem vremenu".

Moji princeski: 23.11.2007 Taja
23.6.2010 Ajda

Neposredna povezava do sporočila: 569
16.8.2008 10:00:35   
Laubica
Mi smo pa včeraj imeli ribji piknik in sem povabila prijateljico z malim in sta otroka uživala 100 na uro v peskovniku in bazenčku,naš je še ob štangi od senčnika striptis plesal -kako smo se smejali
user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu nicolina)
Neposredna povezava do sporočila: 570
16.8.2008 11:50:05   
mklks
čao!
se zelo, zelo dolgo že nisem javla....dva dni?user posted image user posted image
sem mela polne roke dela...dopoldne sem delala, popoldne pa za delavci pospravljala....tko da, soba je končana...finito, sam še poslikava oz. nalepke, ne vem še točno, bo pa verjetno na temo kmetije ker je naša čist zmešana nanjouser posted image user posted image

sem vidla da je ful novih debat, no jst zdej glih delam, pa ne morm ful komentirat....drugač, nicolina, v NM itak nikol ni nič pametnegauser posted image ,
GB....mi tud že kar nekej časa dajemo testenine, palačinke itd....se mi ne zdi nič slabega

se  še potem kej javim, ko bo pa soba poslikana pa še kake slikce prlimam:):)

fajn bodte

zdej sva pa že velike punce in prave dame:)

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 571
16.8.2008 12:35:36   
PUHICA 26
Dan, sem prebravla malo vaše poste če boste naročale čeveljčke se spomnite na me in  na našo Lei, ker bi se vam pridružile za kakšne copatke,

ALA LEPA

(odgovor članu mklks)
Neposredna povezava do sporočila: 572
16.8.2008 13:06:53   
gruška
Ojla babuške,

mi smo še zmer na morčku, dons ponoč je padal k pr norcih .... zdele je pa šajba, ampak je voda umazana, jo je veter tok prerukal, da je joj....
Taja panča, moj je šel s tavelkima na sprehod, jaz pa berem za nazaj user posted image user posted image user posted image ... kar ni blo konca... sem se nasmejala vicem....

Ste mi nardile lušte s čeveljčki...

GB - tak stolček za hranjenje ima moja kolegica (sam da je roza), je ful zadovoljna, ampak cena je pa res tri mač....

Kamin ... a vam se res zdi veliko 3000€ za kamin? Kaj naj pol jaz rečem user posted image ... raj ne povem kolk je bil naš... ampak, če bi še enkrat zidala bi dala spet tok denarja... je vreden... nafte skoraj ne pokurimo (v celi zimi smo pokurili samo 1000 l, pa je hiša velika, pa na porodniški sem-pomeni več doma) ... kamin je ventilacijski in grejemo z njim celo spodnje nadstropje, pa še v zgornje gre toplota... res se splača... slike kamina imam v albumu, geslo: tpt
Sonchek, podoben viseč kamin ima moja prijateljica, visi iz stropa skozi galerijo v 1. nadstropju, kurišče je v spodnjem nadstropju v dnevni ... a sem zakomplicirala? So zadovoljni....

E-ji ... se trudim, da čim manj, ampak vedno ne gre... že v frutku so, kaj šele drugje... Tko kot Martiti, men to ni kompliciranje, ampak način življenja....

Sonchek, zmer bolj mi je všeč vajin voziček... razmišljam o nakupu....

Porodniška je šla gor? user posted image  Moram pridit domov, da vidim koliko....

Nč, mi bomo še kar tle ... do naslednje nedelje .... se še kaj oglasim ....

Barika in Mamathea, sta dobili katalog? Sem mami prosila, da vama ga je poslala user posted image

Uživajte!!!!

< Sporočilo je popravil gruška -- 16.8.2008 13:11:52 >

Edina stvar, ki nas poleg zaljubljenosti prižene preko vseh meja, je zavest o lastni minljivosti ...

(odgovor članu PUHICA 26)
Neposredna povezava do sporočila: 573
16.8.2008 14:10:39   
mama11
user posted image  Tjaš, pa dobro dopustujte.

Jaz sem se včeraj odklopila zaradi neviht, smo pa dobili 5. zobka (dvojka levo zgoraj) user posted image . Ajtak, nas boš osrečila, ko se vrnete z dopusta? Ok, pa ponovno javim po 23.8.... oz. po 28.8., ker se takrat z dopusta vrnemo mi. Pa najbrž bo takrat potrebno javit še kaj, ker so tudi ostale 3 dvojke na poti. Ampak dokler mi vseeno tako lepo spi, me čisto nič ne moti.

Današnji meni:

zajtrk: dojenje
kosilo: goveja juhica, rezanci, mesek, korenček
malica: dušena banana, jogurt z ovsenimi kosmiči, dojenje
večerja: pirina kašica, dojenje

(odgovor članu ajtak)
Neposredna povezava do sporočila: 574
16.8.2008 14:11:23   
rozika12
O debeluška, te že tvoja hči razvaja. Je fajn, a neuser posted image . Meni je danes sesekljala vso zelenjavo in meso za indonezijsko pojedino.

Škoda, da res ne gre nobena na en kofe danes?

Naše dete vse bolj pogosto kaka,
rada pije čaje, vodo, zizo ...
Ponoči pa še vedno pride k meni. Sem prav fouš vsem mamicam z mirnimm spancem user posted image

user posted image Bo katera drug teden na naši obali?

Saj ne vem a sem rekla, da hoče moja starejša na RBD koncert. Pa kar odlašam. Nisem čisto ZA. Je treba kupit še karto za spremstvo in tak špas je pol 100 EUR...??

Prežvekovanje: to mi ni ravno vsakonevno opravilo, a če gleda v moj krožnik, ji samodejno prežvečim in dam.  Sem bolj na izi, malo reči mi je bljek. Res, pravi packon, he he he.

(odgovor članu gruška)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Po porodu vsaj leto dni počitka
Najnovejša študija kaže, da novopečena mamica potrebuje celo leto počitka in regeneracije, da si njeno telo po porodu op...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......