mamuška
|
No, po dolgem času: upam, da smo odkuhali iz ta hudega, mal še sračka naš tamal, ta velik še kašlja, na čase ko zmešan , zej si nismo čist na jasnem, kaj smosploh imel. Tamamu je dons pikast ratal, tko da men vse skup mal vleče na 6., ampak driska pa bruhanje mi glih ne gre zraven, to mi bolj na kake enteroviruse vleče. Pa saj konc koncev niti ni bistveno, važn, da gre na boljš. Je pa res jajc, ker ta otrok noče nč pit in pol sem cel dan laufala po bajt za njim z žličko in šalčko, ker iz kozarca še kaj šlukne, sicer pa živa rokoborba Niti ponoči mu ne moreš nč podtaknit, koma od kome Je pa ornk zakuril, najvišje sem mu namerila 39,8 K sreči paracetamol svečke prenaša, (caplola ne, je vse izbruhal!) in mu tudi lepo primejo. S ta velkim sva že 2 noči vedrila na balkonu po vročih inhalacijah, edino to mu pomaga, da radikalno zamenjaš zrak: z vročega na mrzlo, če se da. Pol se je le umiril, da je zaspal nazaj. Nč fajn, če ni en cvilil, je pa ta drug nažigal, na izmeno. Pomoč : jah, mož pomaga kar lahko, starih staršev pa ne vlačim k boleznim, odkar je moj oče 2 leti nazaj hudo zbolel za K. Smo se resnično bali najhujšega in od takrat jih držim na distanci, če vem, da sta bolna in kužna. Pač, 60 in 70-letniki so že svoja kategorija. Sej tkole, en teden, mam že kondicijo, edino z dvema - to se morm še navadit. Hvala vsem za pestke in dobre želje Za nazaj nism nč prebrala in verjetno tudi ne bom utegnila. A sem kaj hudo važnega sfalila ? COpatki - ne bom, hvala, za zdaj ne. Oriflame tud ne, mi ne sede Prežvečeni čevapi in vse ostalo: načeloma ne, ampak v sili hudič muhe žre, sem tud jst že nardila. Ni mi glih wau, ampak če ni druge, nimam predsodkov. Mi je bolj bljak vsak ročaj od vozička v štacuni, npr. Lekarna - vlečem s sabo vse, kar imam, sploh vse tisto, kar imam na recept. Izkušnje pač! Eto, to je to. Dopustnice, uživajte, jst grem SPAAAAAAAAAAAAT!!