|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
14.8.2008 14:52:44   
kaya2007
http://www.ringaraja.net/forum/m_1112239/mpage_1/key_bolezen%252Cust/tm.htm

tuki vidim, da je nekdo imel ta isti virus...

rogljiček, ves čas sem ji delala čopek in jo potem skušala zamotiti, da je pozabila nanj. sčasoma se je navadila, ga pa še vedno kdaj da stran. je pa ne morem navaditi na sončna očala, morala bi biti bolj vztrajna, pa se mi ne da user posted image  tole z barcelono se pa fino sliši, jst bi tut user posted image  in ja, filozofija je ok, ampak jst bi šla še kam drugam, ne pa da si potem vezan na neko stvar.

kajo so danes cepili, velika je pa 78cm in težka (lahka) 7840g.

(odgovor članu tejč)
Neposredna povezava do sporočila: 776
14.8.2008 17:39:34   
juniorka
Hejhoj!
Sva z Nelom zbolela, zgleda da je kakšen virus iz vrtca..ampak mali malo šmrka in tu pa tam zakašlja- sluz, drugače pa je ok, jaz sem pa že 4 dni čist fertik, no, danes je boljše...Tako vrtec laufa, sva ga samo 1dan spustila, ker jaz nisem bila sposobna hodit, drugače ga pa gre moj iskat, danes pa je frej in je cel proces njegov.
rogljiček- lepo, da si se javila..tale virus..je pa petrazg na strani 30 napisala, da ga je iel Anže na morju..., no, upam da bo Reya čimprej ozdravela! Mi še tudi nismo strigli Nela, pa ima zdaj nekje 10cm las, ampak skodrani zgledajo čist kratki, ima cel vrat goluser posted image !
Za Barcelono pa, super! Tukaj veliko ljudi hod po nakupih tja, čeprav težko razumem, ker so cunje tu takoooo poceni! Pa le uživaj, če imaš to možnost! Moj mož mi niti ne bi dovolil kaj takega, ker ima čist drugačno filozofijo- hja, ko pa je vsak vikend moje nosečnosti hodil ven..user posted image
kaya- vaša je pa manekenskih meruser posted image
felicia- super za službo!
Kje je pa bambina, da ne bo rekla, da sem jo spustilauser posted image !
eca- kako ste se pa vi imeli??? Kako zdravje malih, ju še kuha?
majchi- ti pa spet to migreno... jaz sem jo tudi zdaj parkrat imela, ko sem s homeopatskimi zdravili začela, je rekel, da je normalno, da gre najprej na slabše...meni je pa tako pasalo, ko že od 4m nosečnosti nisem imela tegauser posted image . Sem pa tukaj brala več o tem, pa nimam zdaj časa pisat... V glavnem, lepo se relaxiraj še ta vikend!
No, skratka vse dobrodošle z dopusta, kakršenkoli je že bil, pa lep podaljšan vikend!

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 777
14.8.2008 19:28:29   
BAMBINA_
Ooo punce, pa ste se vendar razpisale user posted image user posted image Madona, prejšnjo stran smo vlekle od 6.8, se pravi več kot en teden user posted image
Grišata strašno dajejo zobki. A vaši že vsi imajo trojke, ko vse govorite že o štiricah? Griši očitno ne bodo zobki izraščali po vrstnem redu kot je običajen, ker bodo trojkice pred štiricam. Drugače sem pa danes po več kot dveh mesecih user posted image dobila izvid iz pediatrične, da se bo lahko šel prvič cepit. P ga namreč ni hotela cepit brez da ima napisano črno na belem, da so izvidi ok. Tako, sem danes že klicala P in smo dobili datum, 27.8... kar malo cvikam kako bo prenesel.Drugače bi se pa zadnje dni samo pri meni crkljal non-stop.
rogljiček me veseli, da si se spet malo oglasila. Upam, da se Reya čimprej pozdravi.
petrazg ne se sekirat, pač Anže ni čvekica, je pa zato motorično daleč pred svojimi vrstniki.
uu tejč a takole se vaša Ajša druži z zvezdami user posted image user posted image Luštna fotka.
Majchi me veseli, da ste na morju uživali. Tvoj dragi je pa dober, da takole ostane sam na morju z Lano. Mojemu doma tudi več dni gotovo ne bi bil problem, ampak takole od doma, na tujem pa ne verjamem, da bi si upal biti sam z njim več kot en dan. Pa ne zato, da ga ne bi znal poštimat, ampak iz strahu, kaj če se ravno takrat zgodi kaj nepredvidljivega.. Pravzaprav, če prav pomislim, ju tudi jaz ne bi upala pustiti sama tako daleč. Pa ne da Maretu ne zaupam, ampak, ne vem, joj težko razložim... Uživajte še preostanek počitnic!
Putka ful dobre fotke. Posebej tista s prstkom v nosu user posted image Naš si tudi zadnje čase veselo vrta, pa ni nič s torto namazan user posted image Upam, da bo odstavitev uspešna.
kaya vaša pupika je pa res en drobižek. Koliko št. pa nosi? Naš je velik pribl. tako kot Kaja, težek pa okoli 10100 g po naši vagi, nosi pa še vedno 74.
Eca držim pesti, da se čimprej pozdravite. Ma vas pa res stalno lovi.
feliška user posted image user posted image user posted image ful dober tole s službo. Kdaj pa začneš?
juniorka tudi vama z Nelom želim, da se čimprej pocajtata. A vi greste kaj na dopust?

VSM
6.9. Arboretum

Putka
Bambina

13.9. Arboretum
Putka
user posted image

Samo pls, naj bo prej kot pred četrto, ker našega malega že ob sedmih zmanjka (če pa prebedi utrujenost, je pa potem cela štala), pa da se še stušira, povečerja itd., pa da se pripeljemo domov, moramo ob petih, pol šestih najkasneje iti. Tko kot zadnjič, ko so ravno prišle še majchi, feliška in petrazg, mi pa smo morali iti user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 14.8.2008 19:32:19 >

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu juniorka)
Neposredna povezava do sporočila: 778
14.8.2008 21:55:42   
felicia
oj

no bravo ker ste se razpisale men se pa tako ne da pisat sam brala pa bi vas. Delat začnem v ponedeljek, bo babi čuvala Uroša ta dva tedna preden začne vrtec pa uvajanje. Drugač pa Uroš nima še trojkic ima pa spodnji štirici.

Slikce z morja dobite ko se mi bo kaj več dalo itak. Zdaj grem pa pod tuš pa h tamalmu spat lahko noč!

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 779
16.8.2008 21:28:54   
Eca
Hej!

Se že vnaprej opravičujem, če katere ne bom omenila....doma imam namreč norišnico in enostavno nimam časa, da kaj napišem.

Juniorka - super, da se kaj javiš. Vedno te je fajn bratiuser posted image .

Bambina - ta teden planiram, da otroke peljem v Velenje (upam, da bosta zdrava) in jih grem v soboto iskat. Pa se lahko zmenimo za kakšno srečanje. Petrazg pridi še ti, če boš v Celjuuser posted image .

Putka - vračam pozdrave inuser posted image . Lepe slikice!

Feliška - super za službo, ti kar zavidam. Jaz bi tudi tako službo. Kdaj pade pijača? Samo ne rečt, da moram do LJ prileztuser posted image !

Lex - lepe slikice....jaz te občudujem in ko mi je doma za žile rezat, se spomnim nate in kako ti zmoreš vse to...bravo!!!!!

VMS - pojma nimam kako bodo termini ob sobotah....Bi pa zelo rada prišla, da vidim kako ste majčice in vaši malčki in malčice.

Na morju je bilo super do zadnjega dneva, ko je tavečji zakuhal. Imela sem vso lekarno s seboj samo termometra ne. Le tega sem si sposodila in z muko izmerila (z živosrebrnim termometrom) temperaturo pri tavečjem, tamli je bil že tudi vroč in nam ni preostalo drugega, da po hitrem postopku spakiramouser posted image user posted image user posted image . Lahko bi namreč še ostali na morju do jutri, vendar jaz brez termometra nisem bila navdušena. Doma imamo ušesnega in z njim lahko že obema prav lepo izmerim. S kakšnim drugim pa pri Dorianu ne pridem niti blizu.
Naslednji dan smo šli k pediatru in diagnoza je angina. Otroka bi jo naj dobila na plaži, saj je pri nas bil vedno pravi otroški vrtecuser posted image user posted image . Naša fanta sta bila stalno popularna in pri nas je bila vedno največja zabava na plaži. Za nagrado smo dobili anginouser posted image user posted image .
Fotkali smo bolj slabo, ker smo na morju ugotovili, da so se baterije izprazinile. Tudi rezervene, ki sem jih imela s seboj so bile prazne. Sem potem ene kupila navadne, pa mi je fotkič stalno kazal, da so baterije prazne. Očitno je požrešen na baterije, no nekaj fotk bom le dala v dokaz, da smo uživali.
Pri Dorianu je visoka vročina in njegovo slinjenje s peno povzročilo rast štirk, kot berem imate tudi ostale enake težave. Naš je mislil celo dudo pojest od sile. Skratka dere se že 3 dni kot en kužauser posted image ...noč in dan in sploh ne more zaspat, jaz pa enako, ker ga moram stalno nosit in cartat. Danes je še mojegauser posted image v križu zasekalo in imam še enega bolnika več.
O tašči in presenečenjih, ki mi jih je pripravila doma raje ne bi, ker sem včeraj zvečer pa resnično skoraj doživela živčni zlomuser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem mojemu rekla, naj naredi red, ker drugače se jaz z otroki selim nazaj v blok. Kot da je meni "na roko napisano", se nam ravno najemniki selijo konec avgusta in bo stanovanje prazno. No najemniki so že druga zgodbauser posted image user posted image user posted image .

No, da ne bom za prvič preveč zatežila.....na morju sva z možem gledala ob večerih celo TV, in naletela na eno super nadaljevanjo Treveler (ali nekaj takega) ameriška zadeva, posnetih prvih 8 delov v letu 2007. Kakšno Putko bi verjetno zanimalo. Prva dva dela sva dol gledala, danes pa je moj uspel stankat preostalih 6 delov in čakava na priliko, da jih pogledava. Sicer ne bo podnapisov...upam, da ne bo težka angleščino kot pri Housu, tega ne maram gledat, če ni prevoda.

Aja, pa rojstni dan sem imela, pa ga nismo praznovali, ker sem mislila stvar izpeljati doma....kao danes, torta pa to. No pa so me najprej zafrknili otroci, potem moji starši (so odsotni), tašča in tast (sta na morju)....ostalih pa ne morem vabit zaradi bolanih otrok.

No pa še nekaj o Dorianu. Je precej shujšaluser posted image - se vidi, da je shodil in nima časa več jesti. Z govorom se precej trudi. Kakšen dan ima občutek, da mu tudi kakšna beseda uspe povedat, naslednji dan pa isto besedo uporabi čisto za neko tretjo stvar. Na morju so stalno preletavala letala in sem en dan za foro rekla naj pomaha letalu. Valjda je pomahal in pomahal je vsakič ko sem rekla, da naj pomaha letalu (prej ni nikli mahal, če si mu rekel, mahal je samo če se je sam spomnil in ob neprimerni priliki). V vodi je nenormalno užival, komaj sem ga lovila po plaži in vodi. Stalno je tovoril neke avtke, tovornjake, bagerje, vozil se je na blazini, v vodo je šel do vratu, nobenega straha. Ta večji.....muka, do kolen v vodo in potem se je drl ko jesiharuser posted image user posted image user posted image . Na blazino smo ga spravili, tudi v obroč...vse za veliko škatlo Lego kock. No do te škatle ni prišel, ker se je premalo potrudil. Dorian je dobil Lego ladjico na prikolici in avtek, ki prikolico vleče in helikopter. Sedaj se Mark s tem veselo igra in reče, da mu je te igrače dal Dorianuser posted image .

Grem, res sem zatežila do..... pa zdaj je še mojuser posted image prišel in me dol meče, da ga pridem zmasirat.

Se še javim....uživajte!

Eca

< Sporočilo je popravil Eca -- 16.8.2008 21:33:52 >

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 780
16.8.2008 21:29:41   
ancka1
 VSM
6.9. Arboretum

Putka
Bambina

13.9. Arboretum
Putka
Ancka1
user posted image  

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 781
16.8.2008 23:02:11   
rožica81
Oj!

Danes smo le prišli z morja, je bilo sanjskih 14 dni user posted image  Ful smo uživali en z drugim, kofetkali, Nace je našel svojo prvo ljubezen - punčka je tudi doma soseda in smo bili skupaj na morju. Sta skoz tekla en za drugim, ona ga je pa ves čas lupčkala, Nacek pa usta odpiral, ko se mu je bližala za poljubček user posted image  user posted image  user posted image  pa končno je dobil prvo 4-co, druga bo vsak čas zunaj, trojke pa tudi. Govoro bolj malo - no, nič. Vsakega pokliče z "A", edino, kar reče je pa "DA". Morje mu najprej ni bilo všeč, ko je bil pa enkrat v vodi, je bilo pa ok. sicer je pa raje po kamnih (skalah) hodil in iskal polžke in rakce. Pa klical rakce z "A" user posted image  user posted image

Smo pa imeli danes res bedno pot domov. Pa smo mislili, kako ne bo gužve... Res smo rabili do meje...user posted image Pol je Nacetu bilo ful slabo in je že pripravljal na bruhanje. Pa smo ustavili, je bil ok in šli naprej. Po 20 km nerganja in tečnarjenja le zapre oči, v isti sekundi pa začne bruhat - na polno!!!!! Men je šlo kar na jok, ko sem ga videla, kako mu ven leti... Sedel je v luži bruhanja, čist moker in prestrašen. Joj, joj, joj user posted image  Pa sem najprej pomislia na to, da je kaj narobe, ker je predno smo šli z morja padel na mokri terasi in butnil ob tla z glavico. No, ko smo prišli h mojim staršem je spet padel, tokrat v rob štoka in ima na čelu res lepo črto. Doma je pa še meni v banji padel in z vratom priletel na en šampon, ki ima za zamašek krono user posted image  same š****. se mu poznata dve piki na vratu, kako je nesrečno jokal. Šit, čist sem iz sebe od celega dneva user posted image

pa sem vam mogla mal pojamrat, pa brez zamere.

prebrala vas tudi še nisem, bom pa, itak user posted image

Lepo nedeljo vam želim, za zdele pa lahko noč user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 782
17.8.2008 9:29:38   
felicia
ojla,

rožica upam da je vse ok- je pa res ko gre ena stvar narobe se druge kar vrstijo. Naš Uroš bo imel tudi na glavi eno brazgotino od morja še junijskega ko je lopnil ob rob ploščic.

Aja za arboretum sem jaz za vseeno sam da je vikend ker zdej pa delam hehhehehuser posted image .

Uroš ima tudi zgornjo levo štirico spet se slini kot kakšen kuža tako da zobki zobki pridite ven!

Eca- za pijačko pa sej veš Ljubljana je center vsega hahahahahuser posted image  pridi v arboretum pa častim user posted image

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 783
17.8.2008 10:18:27   
Eca
Evo mene spet....

Tista nadaljevanka se imenuje Traveler (sem včeraj narobe napisala).

Hotela sem vam še to napisat, da sem letos prvič po 10 letih morja bila brez alergijeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pri meni je očitno problem kalcijuser posted image oz. pomankanje kalcija. Od kar pijem kalcij vsak dan, se lahko tudi vročini izpostavim. Če bi bilo kot običajno leto z mojo alergijouser posted image bi že prvi dan bila cela gobasta, dopust pa nočna mora. Letos sem tudi lepo porjavela (hvala Braunemonu) brez nekega sončenja, kolikor sem pač ujela žarke v vodi med plavanjem (tega ni bilo ravno dosti).
So pa zato vročinske pike imeli vsi moji moški (mož letos prvič), Dorian je bil gobastuser posted image , Mark pa za nianso manj. Po tednu dni se je pri vseh zadeva pomirila. Kako pa ste ve reševale te "vročinske nadloge"?

Feliška-  pridem zagotovo in te odvlečem na pijačouser posted image .

Zdaj pa letim na vrt, da se lahko prepustim kulinaričnim užitkom dneva.....polnjene kolerabiceuser posted image .

Aja, pa Monti bo pri nas zavladal. Mož je obupal s kilažo in rekel: MOOOOONTI!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 784
17.8.2008 21:54:57   
Majchi
Uf končno sem se čez prebila! Pridne ste ble, velik ste napisaleuser posted image !

Kaya, sorry tvojga posta, da boste na Rabu ta vikend nisem več vidla, sem pa kontaktirala Feliško, ko sem tja prišla (nisem vedla, da je vmes že ušla domov), pa mi je ona povedala, da boste tam.
Potem sem v petek in soboto gledala, kje je kakšen čoln, čeprav pojma nimam, kakšnega imate, po plaži sem gledala, če bom kje vidla drobno blond lepotičko, pa vas nisem vidla. Saj po mojem vas sploh ni blo-zarad vremena. Da popeezdiš! V čet. zvečer sem prišla nazaj na Rab, v petek zvečer že dež, naliv, grmenje in za nameček še toča (rahlo stolčena streha od avta in prikoliceuser posted image ). V soboto zjutraj je še vedno scalo in takoj ko je nehalo je blo še precej hladno, mokro, vlažno - bljackuser posted image ! To mi je pa muka-dež v kampu, vlaga v baldahinu,... No, smo pospravili, šli na pico, še malo na plažo, okrog 17ih pa domov. Dons sva pa cel dan pospravljala kamp opremo, jaz sem počistila prikolico, baldahin in vse ostalo sva sprala, posušila,...

Rogljiček, ko je naša Lana imela zadnjič izpuščaje, je zdravnica rekla, da če bi jih imela še v ustih, bi bil to verjetno virus, ki se ga dobi od mivke- rokice, nogice, usta. Je pa Lana tud imela majhne mehurčke po podplatkih. Ampak pri njej je potem to izključila, ker ni bila nič v mivki, poleg tega je imela izpuščaje tud povsod drugje.

Feliška, škoda, ker vas nisem več vidla. Smo hotli pridt s čolnom v vaš zaliv se kopat, da bi Lana in Uroš še mal norelauser posted image .
Želim ti uspešen 1. delovni dan jutri! Evo, eno user posted image  za pogum!

Eca, vse najboooooljše!!!! Boš pa mal kasnej praznovala, a ne? Z malimi imaš pa res pestro.
Aja, Monti pa tud men ne bi škodil, da bi se mi mal špeh stopil.

Še tole vam moram povedat. Tiste 4 dni, ko sem bila v Lj., Lana pa z očijem na Rabu, se mi je itak hotl zmešat brez nje. In ko sem se v četrtek pripeljala, jo je moj ravno po kampu vozil v njenem triciklu. Že na daleč je prepoznala avto, začela mahat in se dret "Ba! Ba!" (tako naju namreč kličeuser posted image ). Ko sem šla ven iz avta, je še vedno sedela v triciklu in me vsa nasmejana čakala. Potem sem se sklonila in jo objela in ona se me je tko lepo oklenila okrog vratu. Valjda sem začela jokat od sreče in se sploh nisem mogla umirit celo minuto. In ona je bila čist tiho in me ni spustila niti za sekundo. Ne morem pozabit občutka, ko veš, da otrok čuti, kako je iz prvotnega veselja obmirovala in se me oklepala celo minuto in čakala, da mami neha hlipat. Folk je gledal, men je blo pa ravno. Mečkale sva se še cel večer, dokler je nisem dala spat.
Oči se je super odrezal tistih nekaj dniuser posted image . Bambina, mene ni čisto nič skrbelo, kako jo bo moj rihtal. Tok sta dobra skupi, Lana ga obožuje in on njo. Če bi se kaj zgodilo, je bil tam itak še en avto (moja sestra in en kolega), pa še eni prjatli, tko da bi se že znašli. Največ problemov sem imela ravno jaz-in to sama s sabo, ker sem bla brez otroka.

Zdej grem pa še mal k mojmu, me že čaka, pa se jutri še kaj javim.
Nočko!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 785
18.8.2008 12:36:43   
kjava
Čav! Mi smo tud iz Radencev. Fajn je blo, Erika je bla faca, ko je plavala z rokavčki. Je bolj pogumna kot Andrej, ki je hotel bit sam v šlaufu- zajc po mami. Jest sem se seveda držala Erike al pa Andreja za šlauf, drugač bi lahko bla samo ob steni bazena user posted image

Pa Erika je sedaj končno orng shodila user posted image user posted image  Tud po stopnicah gre brez problema gor in dol, če se drži za ograjo. Splezala bi na vse kar vidi, po plezalih, na tobogan, na mizo...

U, hrana v hotelu je bla prvovrstna. Noro, res. Še tok bolj, ker sem bla par dni frej kuhanja user posted image

Eca, pri nas ni težav s soncem. Andrej je tak kot en ciganček, Erika je pa res precej bela, pa sem jo dopoldne namazala s Hauscko, popoldne pa nič, ker smo šli bolj pozno v bazen, pa še velik del ga je bilo v senci in se je sonce ni nič kaj prijelo.

Rogljiček, jaz sem slišala o tem virusu zadnč enkrat, ko sva bla z Andrejem pri dohtarju. Sam omenili so ga, tok da vem, da obstaja. Mi je pa čudno, Majchi, da ga naj bi samo v mivki lahko dobili user posted image  Kakorkoli, upam, da bo Reya kmalu ok, pa Nace, pa Eca & co user posted image user posted image user posted image .

Grem še slikce zrihtat, da vidte, kako Eri plavauser posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 786
18.8.2008 13:01:40   
kjava
user posted image
Erika plavauser posted image

user posted image

Bratec pelje sestrico

user posted image

sama jemuser posted image

user posted image

Andrej je za RD dobil kolo

user posted image

Takole je mel torto, ki so jo pomečkali še preden sem jo uspela slikatuser posted image

user posted image

Erika hodi, oz. se pripravlja, da bo shodila user posted image . Se opravičujem, ker sta ti dve sliki obrnjeni.

< Sporočilo je popravil kjava -- 18.8.2008 13:17:34 >

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 787
18.8.2008 13:20:19   
kjava
Eh, una ko gresta Eri in Andrej ob  bazenu ni ta prava. Tale je bolj kjuti, ko jo drži za roko user posted image

user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 788
18.8.2008 13:41:04   
kaya2007
bambina, tudi kaja nosi številko 74, še najraje od benettona, ker imajo bolj ozke kroje...ji pa hlače niso vedno prav 74, opažam da so ji nekatere predolge.

majchi, v soboto smo prišli do raba, se zasidrali, dali tamal čoln ven, se že skoraj odpravili na obalo...in smo se premislili, ker so se bližali črni oblaki s celine. potem smo šli nazaj na krk, kjer je v marini (pomoje samo tam user posted image ) padal dež, na cresu in na drugi strani krka je bilo full sončno-ampak vseeno nismo vedeli kaj naj pričakujemo. no, smo zavezali čoln in vse, šli na sprehod in se je seveda zjasnilo user posted image  verjetno bi bilo čisto ok, če bi ostali na rabu, kaj češ.

drugače pa kaja zdaj končno hodi user posted image  no ja, za vsak slučaj jo še malo držim za ovratnik, ker full hiti, potem jo pa malo zanaša user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 789
18.8.2008 13:43:10   
kaya2007
kjava,  kje si kupila erikine rokavčke? sem jih iskala za kajo, pa so bili vsi od ne vem koliko kil naprej user posted image pa še to, a se vam obnese taka razlika v letih med user posted image  kot jo imate? če bi midva imela še enega (se še nisem odločila), bi bila razlika verjetno enaka kot pri vas, pa me zanima user posted image

< Sporočilo je popravil kaya2007 -- 18.8.2008 13:45:10 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 790
18.8.2008 13:57:24   
kjava
Kaya, te rokavčke smo enkrat zadeli na veseliciuser posted image . Nič ne piše za kok kil so, ampak da so za 2-6 let. V bistvu so Andrejevi, pa so Eriki čist prav, jo fajn stisnejo in nič ne lezejo dol.

Ta razlika v letih je pa prav super. Jo priporočamuser posted image Do treh let nekje se otrok ponavad že odvadi plenic, sam je in je na splošno precej manj dela z njim. Tud ljubosumja pri nas ni blo nikol nobenga z Andrejeve strani( Z Erikine pa velikokrat user posted image )

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 791
18.8.2008 14:02:36   
kjava
IZVIRNO SPOROČILO: ancka1

VSM
6.9. Arboretum

Putka
Bambina

13.9. Arboretum
Putka
Ancka1
kjava
user posted image  

Jest se za 6. neki menim za v hribe in bi lažje 13. A so Arboretum že zrihtali?BAMBINA, a ti ne morš 13.? Jest morm sam zarad tebe pridet user posted image .

Rožica, ti se morš nujno tud prikazat!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 792
18.8.2008 14:03:44   
kjava

IZVIRNO SPOROČILO: kaya2007

drugače pa kaja zdaj končno hodi user posted image  no ja, za vsak slučaj jo še malo držim za ovratnik, ker full hiti, potem jo pa malo zanaša user posted image

Čestitke tud Kaji user posted image A sta najini čopki zadnji, ki sta shodili?

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 793
18.8.2008 20:35:07   
BAMBINA_

VSM
6.9. Arboretum

Putka

13.9. Arboretum
Putka
Ancka1
kjava
Bambina

user posted image  

Itaq, da ne smem kjave zamudit, zato popravljam svoj date user posted image
Kjava kako luštne fotke. Ampak jaz sem čisto fascinirana, kako mala že sama "plava". user posted image user posted image Jaz imam našega navihančka še vedno za takšnega dojenčka, se ga npr. niti v trgovskem centru ne upam pustiti samega hoditi, ga vedno držim za roke user posted image Pa zadnje čase je kar malo naporen, ker noben ne velja, samo mami, mami, in mi ves čas v naročje sili. Joj, kakšnega razvajenčka bom jaz vzgojila, pa sem vedno govorila, da moj otrok pa že ne bo razvajen. Ma, kako se potem vse obrne, ko imaš dejansko svojega otročka. Sploh mi je pa zdravnica na RA 1x zažugala, da ga ne smem nič drugače tretirati, ker je bil tako bolan, ampak mi očino ne uspeva. Izgleda, da ti to potem čisto pride v podzavest, da je bil tako bogi in si bolj popustljiv, ali kako. V petek imamo (najbrž) še zadnjič RA. Danes smo bili pri mojstru, bomo zunanje štenge rihtali... itaq se finančno pozna, ker sem nazaj v službi user posted image
kaya a ti prideš na srečanje? Bi te tudi rada spoznala in tvojo Kajo seveda.
Kje boste pa kaj čeveljčke za jesen kupovale? Jaz sem oblačilc že kar nekaj kupila v H&M-u, imajo takšne luštne kompletke..
Eca kako pa to izgleda, ko praviš, da si "gobasta" po sončenju?
Rožica tole s temi nezgodicami pa res ni fajn. Ampak tako pač je. Majhni otroci in buške pašejo skupaj user posted image Griša je zadnjič pridelal svojo prvo pravo "buško", ko je padel in z licem ter čelom tresknil ob steno mize. Sem mu takoj led tiščala gor, sicer je zato še bolj jokal, ampak je buška takoj potem uplahnila in raznih zelenih, vijolčnih in drugih barv potem ni imel, že naslednji dan je bila samo drobna črtica, če pa ne bi dala leda, bi gotovo grozno izgledalo.
Aja še to, Griša zdaj kaka na prigovarjanje. Ko ga zjutraj previjam, mu rečem naj kaka in potem potisne, se sprdne in se smejiva, ker mu je smešno, da potem toliko tišči, da bi še prdal, da se kar pokaka. user posted image HB, ker drugače tudi po cel dan ne kaka in potem ima cel napet buši... Bomo očitno lahko počasi s kahlico začeli.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 794
18.8.2008 20:36:43   
BAMBINA_
Aja, se mi je zdelo, da še moram nekaj napisati...
Bravo Erika in Kaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 795
18.8.2008 20:41:45   
BAMBINA_
Eh, še nekaj sem pozabila user posted image
Eca mi zaenkrat za soboto nimamo nobenih planov, tako, da se lahko kamot zmenimo za randi user posted image Bo najbrž še Mare lahko šel zraven.

Danes ima moja svakinja PDP ampak vse kaže, da bo lumpek podaljšal najemno pogodbo. V soboto je pa od sodelavca žena rodila Lučko user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 18.8.2008 20:42:35 >

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 796
18.8.2008 21:23:01   
kjava
BAMBINA, naša je tud v fazi, ko sem samo jaz dobra. Če jo nekdo drug vzame, tuli k norc, ampak, če jo znajo zamotit, je pol v redu. Dokler me ne vidi, jasno.
Pa pravjo, da so punčke atijeve-aha.

Jaz sem ene čeveljčke za jesen že kupila v cicibanu, oblačilca sem pa vidla ful lepa v C&A, na Rudniku. Se mi zdi, da za odrasle so bolj tako tako, za otroke so pa dost kvalitetna in tud ne draga. Ma, sem mogla zadnč kar ven it, če ne bi vse pobrala. Sicer pa naša ne rabi veliko cunj, ker večino poverba od sestrične. Pa od Andreja, itak.

Sem prej pozabla oment, da smo bli včeraj na Blegošu. Kar strma zadeva za hodit, ampak Andrej je šel ko šus user posted image . Sem kar gledala, ker mi včasih trokira, ko gremo tu na en kucelj.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 797
18.8.2008 21:37:30   
kaya2007
kaya a ti prideš na srečanje? Bi te tudi rada spoznala in tvojo Kajo seveda.
Kje boste pa kaj čeveljčke za jesen kupovale? Jaz sem oblačilc že kar nekaj kupila v H&M-u, imajo takšne luštne kompletke..

ja, načeloma bi 13. lahko prišla..če kaja ne bo vsega prespala. je namreč tak mali polh, spi do 10h dopoldne, pol gre pa še med 1. in 2. spat za kakšni 2 urci user posted image
za čeveljčke pa še ne vem, kaja ima še precej majhno nogo, trenutno ima od cicibana odprte sandalčke št. 18, ap fizioterapevtka nam je svetovala ciciban, ker je kaja bolj švohcena in imajo ta ortopedski vložek, za malo več podpore. me zanima kaj bo v četrtek rekla, hodit je še ni videla. drugače imam pa ogledane od geoxa superge, super luštne, pa še lučke se prižigajo (joj, mami mami, kolk si ti otročja) user posted image  upam da ji bojo prav in sedle na nogo, ker ima po očiju visok nart. za obleke nisem pa še nič kupila, ker še ni robe..edino pižamo diesel sem ji kupila (je bila še med popusti)...drugače pa čakam na benetton, chicco, mogoče premaman, okaidi ima pa spet vse tako puste sive barve user posted image  to mi ni všeč. pa še malo bom šla pogledta v ta gloss junior, imajo bolj drago, ampak kakšno stvar bom mogoče vseeno vzela (ne mojmu povedat, je danes dobil poračun davka za plačat in čist bled naokol hodi, revež).
sva se pa ravnokar vrnila s sushija, sva si vzela 2 urici frej in je full pasalo malo v miru posedet user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 798
18.8.2008 21:42:28   
kaya2007
Kako pa ste ve reševale te "vročinske nadloge"?

res pozno opazim nekatera vprašanja user posted image  mi nismo imeli nobenih težav, s tem da kaje niti nismo skrivali pred soncem (vmes je itak spala), je pa glede na to koliko je bila na soncu cel mesec full malo porjavela, očitno je naša krema full močna in sploh ni prišlo do nje (večinoma smo jo mazali z eucerinom 40, včasih tudi z mustelo in chiccotom)

pa čestitke tudi eriki, sem šele zdaj opazila, da je bolj kajine narave kar se hoje tiče user posted image

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 799
18.8.2008 22:39:08   
Majchi
Hej!
Najprej čestitke še našim drobižkom Kaji in Erikiuser posted image ! Bravo punci!

Kaya, saj mi smo se tud zarad teh oblakov en dan prej domov spokal. Pol pa vprašanje, če je kaj blo od tega.

Eca, tud mene zanima, kako si gobast od sonca. Misliš tak bulast? Mi nismo imeli nobenih problemov z Lano. Je pa res, da smo bili na plaži samo pred 11 in po 16.30. Pa še takrat sem jo mazala z Eucerin 40, tko da je še vedno bela kot duhecuser posted image . Mah, saj se bo sama sončila, ko bo mula v puberteti, jaz jo bom pa rajš šparala do takrat.
Super zate, da si se letos znajdla in da si vsaj ti ven iz tega šita.

Midva sva pa Lani ravno dons ene čeveljčke od Benettona kupila. Pa sem jih bolj na silo, ker v Massu ni nobene izbire. Zgleda, da še ni robe, al kaj. Za cunjce bo pa tud treba it v nabavo, ker ji je vse premajhno. Ta otrok je spet tako zrastel! Po mojem našiša vse majčkeuser posted image , tud fante! Moram jo zmerit.

Drugače pa naju Lana oba obožuje, zaenkrat nima mami faze. Name je sicer mal bolj navezana, ker je dost crkljam, ampak oči glih tko šteje.

Kjava, super slike! Kok sta lušna, ko se za rokce držitauser posted image . Kar se pa plavanja tiče, zakaj se pa ne naučiš? Jao, ko bi ti mene vidla, kako se pri smučanju lomimuser posted image !

Bambina, držimo pesti za tvojo svakinjo!

Joj, tale post pišem že več kot eno uro, pa zraven film gledam. Grem spat.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.