Eca
|
Dobro jutro! Evo ena velika . Ja, kljub temu da sem od danes brez otrok vstajam ob nemogočih urah . Zgleda so mi otroci čisto ritem spanja spremenili. Torej....do petka zvečer sva z mojim sama ali bolje rečeno sem sama, ker moj itak cel dan preživi v službi. Bambina - super za soboto. Povej kraj in uro. A bi se dobili dopoldan ob 11h? Jaz še namreč ne vem, če ne bom slučajno ostala v Velenju do torka (brez avta), razen v soboto imam avto. Edino če se dobimo v Velenju, pa pridem peš z mulci. Tole s kakanjem si me pa prav nasmejala . Rožica - dobrodošla v klubu buškarjev. Jaz imam tudi včasih tak dan, za katerega upam, da se nikoli več ne ponovi. Želim vam čim manj bušk in udarcev in za srečo. Majči - hvala za čestitke. Smo včeraj zvečer kar pri mojih z Isteničem nazdravili in narezkom . Torte še ni bilo , od naslednjega vikenda naprej pa imamo 3 sobote zapored zasedene tako, da sem letos ven padla . No, mogoče pa naredim z možekom skupaj en piknik (on praznuje konec septembra) . Vidiš...ko imaš otroke, zate zmanjka časa....vse se vrti okoli otrok. Kjava - pri nas je pa Mark bolj beli (ima zelo občutljivo kožo že od rojstva), Dorian pa ima noge kot ciganček , ostalo telo pa za nianso manj. Se pozna, da sva veliko vozičkala to leto in je barvo nabiral vsak dan. Drugače pa smo mi tudi na DR." Haučki". Sem bila kar zadovoljna s kremo, edino moja denarnica ni bila (cca 40 eur za 2 kremi). Zadrževali smo se v senci, ob 11h smo že šibali s plaže in po 17. uri zopet na plažo in kopanje. Bravo za Eriko . Naš Dorian bi tudi tako, če bi imeli rokavčke. Pa smo žal imeli same šlaufe (3kom.) in blazino zraven Kaya - čestitke tudi tvoji lepotički za prve korake. Bom morala res v Arboretum prilezt, da vas spoznam. Feliška - bog ne daj, da manjkaš ! Oblačila - sem srečna, da imam veliko stvari od MArka (priporočam 2 otroka istega spola, lahko vse "ponucate") . Jaz Dorianu bolj iz slabe vesti kaj kupim, kot da bi res kaj potreboval. Sem pa na morju v Iani nakupila za Marka nekaj stvari in Dorianu eno kjut pižamo. Čakajo pa me čevlji....sem včeraj šla mimo Cicibana in so cene "tumač", sploh če bom morala 2 para čevljev kupit ....cca 100eur . Razmišljam, da bom se raje za Geox odločila, kjer so cene sicer višje, so pa čevlji bolj mehki (vsaj za Doriana, ker nima težav s sklepi). September bo res naporen za denarnico . Alergija - izgleda tako, kot bi me en s koprivo po hrbtu, dekolteju in rokah(najhuje je od komolca do zapestja). Potem pa se ta srbečo-pekoča zadeva spremeni v mehurje. Rabi pa od 2-3 tedne, ko se odstanim iz vročine, da se koža spravi v normalno stanje. Pa ni nujno, da sem na soncu, dovolj je, da je vroče, sem lahko v vročem stanovanju čisto gobasta. Tak, sem zaključila prvi del . Grem še malo delat, da izkoristim mir in naredim generalko doma . Lp, Eca