Putka
|
Evo, prebrala po dveh dneh Ančka, Juniorka, rogljiček, fajn vas je brat! Reya je pa res frajerka, tole z vrtec tako na easy, upam da bo šlo pri nas tudi gladko! Tejč, hvala za sms! Mi je žal, da smo se falili, Vesni bi prav prišla kakšna družba! Majchi, baje imaš novo frizuro, te je najina frizerka zašpecala! Jaz sem tudi kot prerojena, ker me je danes Indy postrigla, pa še kavico sem dobila, pa Vesna kakav - hvala še enkrat! Feliška, super za službo! Kaj si dobila tam, kjer si že delala? Škoda, da ste predčasno prišli nazaj! Kjava, da te ne pozabim . Sigurno ne bo panike z vrtec, Andrej je že velik fant, ti bo še hudo, ko bo šel z veseljem v igralnico! Kaya, te je bilo fajn srečat, pa malo tudi! Jaz bi bila tudi za kako Laguno, samo gremo zdaj za 10 dni v Dolenjske toplice. Če se b katera tam smukala, se oglasite. Ste pa tudi vabljeni, ker bom pon-sre s puncama sama, moj dragi dela, mami ima tudi delo... Mobi itak že imate.. Lex, res te občudujem! Si pa kot Angelina, par dni po porodu, pa ista in sijoča kot prej. In otroci tudi tako lepi, še bolj!! Hej Eca in Bambina Petrazg, sem te zadnjič sms-irala, pa si zgleda spregledala . Škoda za pokvarjen dopust, naš ni bil veliko boljši. Prvi dan je Katja zakuhala, pa smo rešili s svečko, malo sem jo crkljala... Jo je pa zgleda vročina zdelala, je bilo čez 30st in je prvih 5 dni stalno tulila, se na tla metala, bila razdražljiva. .. V morje ni hotla, malo kamenčke premetavat... Edino sladoled ji je pasal, jedla je razen pice in sladoleda - nič. No, zvečer je pa oživela, je tam v Vrsarju prijetno frišno zvečer, pa je turiste šarmirala.. Pa meni folk - jao kaki angelček, jaz si pa mislil, da bolj hudič v angelski preobleki. Res, ta otrok je iz tiste pridne punčke taka zahtevna bikica ratala! Se tolažim, da je hitro v prvo puberteto prišla, pa da je kombinacija zobkov, odvisnosti od joška... Komaj čakam zadnji teden avgusta - ko grem nazaj v službo! Bo namreč moja mami punci za teden na dolenjsko vzela in se bo Katja odstavila, jaz pa naspala!! No, zadnje par dni se je mala lepo adaptirala, pa tudi v vodi uživala eno popoldne, potem je pa po neurju ful pihalo in valovilo.. Če bi bila cel dopust tako kot na koncu, bi se imeli enkratno! Drugače smo se tudi mi lepo razumeli, kuhali bolj malo, Vesna je pojedla pol skrinje sladoleda, cele popoldneve kofetkali, pa šetkali, pa zvečer tisoče kun zapravili v lunaparku... Ančka, šele ko sem prebrala prigode s Tevžem in rokami v ustim mi je potegnilo - mikrobiologinja pa taka! Katja namreč že drugi dan kuha, sicer ji zdaj nisem dala svečke, če bo ponoči hudo... Ji ven lezejo trojke že skoraj en mesec! Če mislite, da so 4-ke hude, počakajte podočnike! Zgornja leva je že zunaj vrh, desna počasi ven leze. Rokice so non stop v ustih, pa prst si potlači tako globoko, da ji gre na bruhanje - ene dvakrat pa je celo res bruhnila Bulimik pri 15 mesecih? Še zadnja stvar! VSM predlagam kar Arboretum, se je zelo dobro obneslo! Čeprav je tejč predagala avgusta, se ne strinjam, ker bomo na dolenjskem! Tsiti vikend 20-21.9 pa grem jaz v Cannes, takrat odpade!! Če ne prestavimo na oktober! Tako da: VSM 6.9. Arboretum Putka 13.9. Arboretum Putka
< Sporočilo je popravil Putka -- 13.8.2008 21:26:49 >
|