|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice 2007
21.8.2008 21:43:39   
Eca
Rožica bravo! user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image !
Ko človek doseže nek cilj, je srečnejši, samozavestnejši, a še vedno majhen pred vsem tem kar ga čaka. Iskrene čestitke!

Lex -
Alina je izrezana mama! Upam, da tudi po karakterju ne samo po videzuuser posted image user posted image .

Bambina - torej zmenjeno za soboto? PRide še katera?

Kjava - od kod pa se tebi jemljeuser posted image user posted image user posted image user posted image ti štosi pa to? Me vedno nasmeješ. Mogoče bi pa res prišla na naravni ekolostrumuser posted image .

Kje ste ostale čveke? Se vidi da sem brez službe....preveč tu visimuser posted image

Danes sem bila v Ikeji, sem malo zapravljala....pa kika, Metro, Toys....sem ugotovila da so Aktiv fitke gor dražje (Metro in Toysuser posted image ). Kupila sem blago za otroško posteljnino in bom šivala mulcem eno lepo posteljnino. Sem v nedeljo eno zašila Marku pa je bil tako navdušen nad izdelkom, da me je prosil, če mu še eno zašijemuser posted image , da bo priden in da bo dal mir, samo da mu zašijem še eno posteljnino. Evo, sem si delo našla.
Jutri grem k mojim in če ne pride kaj vmes sem do torka odsotna....nič RR.

Uživajte, kolikor lahko in napišite kaj, da ne bom monologiralauser posted image .

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 826
21.8.2008 21:50:23   
felicia
Eca- kaj si dobrega kupila v Ikei?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 827
21.8.2008 21:52:44   
felicia
No zdej grem pa počivat ti Majchi pa sam bereš al kaj? hihihiuser posted image

Lahko noč !

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 828
21.8.2008 21:55:35   
felicia
IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Feliška, kako pa Uroš prenaša, da te ni doma?

Uroš kot da ne bi zaznal da grem zjutraj v službo. Ko pridem domov mu ni lih jasno od kje sem se vzela in se tako navihano smejčka pa potem se mal pocrkljava igrava. Z babico pa uživa sto na uro, nič ne joka zaradi tega ker mene ni- no tako pravi babi.

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 829
21.8.2008 21:57:27   
felicia
13.9. Arboretum
Putka
Ancka1
kjava
Bambina
felicia, k se ji ne da kopirat
Majchi, enako kot feliša
Eca, da boš bolj zihr prišla
Rožica81, nima prava glasovanja
tejč itak, sej je soseda
kaya2007, bo pa Kaja en dan mal bolj sitna

evo kopiram pa a veš ti kjava da eni delamo pa nimamo časa kopirat hahahahahuser posted image

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 830
21.8.2008 22:10:57   
Eca
Feliška - evo me...

Kaj sem nakupilauser posted image Niso vsega niti imeliuser posted image user posted image user posted image user posted image . Šla sem po novo posteljo za Doriana, ki je žal niso imeli na zalogi. Potem sem kupila novo odejo in blazino za glavo za Doriana pa eno odejo za goste, blago za posteljnino, pa neke drobnarije za kuhinjo, pa predpasnikuser posted image user posted image user posted image , sem enega lepega ujela....  V toys-u pa so imeli Simpsonove na predpasniku in kuharsko kapo in rokavico in tiste "vilice", ki so za žar obračatuser posted image user posted image user posted image user posted image , sem kar za dragega kupila in sma se ful režala, ko sem mu prejle to "podarila".

Drugače pa....same "pi*****", te hitro premami ko imaš toliko stvari pred očmi.

Zdajle sva z dragim iz kina (sva si po par letih privoščila), pa saj ne bi tega pisala ampak pazite to....stojima v vrsti za karte....ko končo prilezema do blagajne (stojima skupaj, da ne bo pomote) in moj reče:"Eno karto prosim za ta film ob 19:10!" Punca na blagajni čudno pogleda in potem jaz rečem:" Raje dajte 2!" in se vsi začnemo režat. Mojega spet luna nosiuser posted image

Uživajte!

Lp, Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 831
22.8.2008 7:44:29   
kjava
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA, ROŽICA, ČESTITAAAAAAAAAAAAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 832
22.8.2008 7:51:58   
kjava
A veš, Eca, to so taki občasni prebliski,  nisem drugač kakšen zabaven človek. Ti, sej si res drobna, ampak, da je pa tvoj pozabil, da te ma s sabo user posted image user posted image user posted image

Jest sem pa glih včeraj ugotovila, da sem bla nazadnje v kinu pred 4 leti. Glih ta film smo gledal, k je bil včer na popu- Brigada 49. Sem bla z gasilkami, sej mojmu je tak BV v kino hodit. Ampak enkrat bi rada šla v un  3D kino, k je baje tam nasproti Koloseja.

Feliša, kva s zdej važna, če dva dni mal zrak mešaš v eni lukni. Še to si pozabla, kako se pravilno kopira user posted image
Zezam, no. Slikce pa luštne user posted image

Aha, že traktor ropota zunaj. Zdele bomo krompir kopali, moram mulce zbudit, da ga gremo pobirat.

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 833
22.8.2008 12:02:02   
felicia
kjava- ti si pa res za crknt smešna user posted image  Kopirala sem pa zanalaš tko to je zdej en nov način a veš? Aja pa zrak mešat je ud treba znat a ne? user posted image

(odgovor članu kjava)
Neposredna povezava do sporočila: 834
22.8.2008 12:59:24   
BAMBINA_
user posted image u kolk ste me zdaj nasmejale!
Ej Rožica iskrene čestitke!!! user posted image user posted image
Lex kakšne lepe otročičke imaš user posted image
Feliška na oni ta prvi fotki sta pa tooolk luštkana z Urošem.
Eca za soboto velja. Jaz sem še petrizg poslala SMS, pa ni bilo odgovora. Mogoče se pa še kaj javi...
kjava helou user posted image

Griša je bil danes v RA. Je bil ful dobre volje in je pokazal vse kaj zna. Je bil pohvaljen in mu ni treba več hoditi na kontrolo user posted image user posted image
Je pa zadnje dni začel sestavljati stolpe iz kock, pa tiste kocke različnih oblik že zna prav fino spraviti skozi prave odprtine.
P.s. še vedno čakam na uradno podelitev naziva teta user posted image

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

(odgovor članu felicia)
Neposredna povezava do sporočila: 835
22.8.2008 13:40:38   
Eca
Joj kak sem besna....zakaj jaz ne morem teh smailijev not kopiratuser posted image user posted image user posted image user posted image Enostavno mi ne da paste, prej se namučim da kakega lepega najdem, dam copy, včasim mi tudi copy ne delauser posted image in potem v post pasteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa mi ne pokaže smailijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image A še obstaja kak drug način vstavljanja teh smeškov?

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 836
22.8.2008 15:27:12   
BAMBINA_

Jaz si slikco najprej shranim na shrani.si , potem pa od tam kopiram kodo za forum in jo prilepim sem (najprej klikni na tole ikonco zgoraj user posted image , zbrišeš tisti http in prilepiš kodo. Voila! E pa poskusi, da vidim, če ti bo uspelo.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 837
22.8.2008 15:49:36   
Eca
Bambina - saj s slikami nimam težav. Te si shranim kot si rekla, ampak smeškov se mi pa res ne da na shrani si nalagat, ker bi lahko cele zbirke gor "nametala". A ti si smeškote gor na shrani.si nalepiš in potem sem prenašaš?

Hvala vseeno za pomoč. Imaš še kakšno drugo idejo?

Eca

Mene pa kamin greje...

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 838
22.8.2008 18:11:52   
Majchi
Rožica, čestitkeeeee!!!! Evo, en šopek za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Kjava, ti pa tud mene vsak dan nasmeješuser posted image .

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 839
22.8.2008 20:28:14   
kaya2007
rožica, še od mene čestitke!!! user posted image

(odgovor članu Majchi)
Neposredna povezava do sporočila: 840
22.8.2008 20:41:38   
BAMBINA_
IZVIRNO SPOROČILO: Eca

Bambina - saj s slikami nimam težav. Te si shranim kot si rekla, ampak smeškov se mi pa res ne da na shrani si nalagat, ker bi lahko cele zbirke gor "nametala". A ti si smeškote gor na shrani.si nalepiš in potem sem prenašaš?

Hvala vseeno za pomoč. Imaš še kakšno drugo idejo?

Eca

Jp, jaz delam tako, ker drugega sistema tukaj na RR ne poznam user posted image Sicer pa, ko si jih 1x naložiš potem ni več zamudljivo.. Ej, sorry, ker sem te prej bolj slabo slišala. Smo bili na obisku in polno otrok, saj veš, pa je norišnica user posted image Se vidjamo jutri. Komaj čakam.
Aja, ejte punce, a bodo vaši user posted image prišli zraven v Arboretum. Je pa bolje, glede na to, da bomo večina prišle 13., da je VSM takrat:

6.9. Arboretum

Putka

VSM
13.9. Arboretum

Putka
Ancka1
kjava
Bambina
felicia, k se ji ne da kopirat
Majchi, enako kot feliša
Eca, da boš bolj zihr prišla
Rožica81, nima prava glasovanja
tejč itak, sej je soseda
kaya2007, bo pa Kaja en dan mal bolj sitna
user posted image  

tejč kjeee siiiii?

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 841
22.8.2008 21:42:38   
felicia
oj

tejč se ziher s polno paro pripravlja na novo šolsko leto!

Jaz bom v arb. prišla verjetno sama z Urošem.

(odgovor članu BAMBINA_)
Neposredna povezava do sporočila: 842
22.8.2008 21:44:51   
ancka1
Čer!
Čisto na hitro...mi smo se ta teden ubadali z angino. user posted image  Kok je bil Tevž 3 dni bogi, preden mu je antibiotik prijel. Sedaj je že bolje. Je pa čisto pikast po telesu (takšne drobne pikice), najbrž od svinjarije, ki jo dobi z zdravili.
Jaz sem pa čisto izmučena, neprespana, hrbet me boli.... user posted image  Pa še ta velika sta prišla 4 dni prej nazaj (od skupaj enega tedna pri mami). Ne vem a je to za user posted image  ali za user posted image .
Včeraj sem pa vse knjige, delovne zvezke, zvezke zavila, pa nalepke gor dala, pa torbe oprala. Imata vse tipi topi za v šolo. Gospa X se tako kot vsako leto ni ne finančno niti kako drugače udejstvovala. user posted image  Pa te robe je res ogrrrooooommmnoooo.

Samo malo sem pojamrala, sedaj grem pa spat. Ampak prav zanič spim zadnje dni, tudi tiste urice, ko je dal mali mir. Najbrž je prišlo malo do over load-a user posted image .

Nočko drage moje.

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 843
22.8.2008 22:01:44   
felicia
No ancka upam da to ni vplivalo na vajin odhod na medene tedne! vsekakor si boš pa tam spočila od vseh mulcev okoli tebe. Prav privoščim ti da greš malo na lepše in se predajaš užitkom!

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 844
22.8.2008 22:02:38   
kaya2007
sem šele zdaj poštekala, da smo 13. v soboto-logično, ne user posted image  v glavnem, mi pridemo, razen če nas tastar ne bo gnal spet kaj na morje...pa saj dvomim, da bo takrat še vreme za morje...

mene pa prav jezi, da še zdaj ni jesenskih kolekcij na policah, za moje pojme je že skrajni čas! user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 845
22.8.2008 22:49:45   
rožica81
Punce, ful vam hvala za čestitke user posted image user posted image user posted image  Mi je ful odleglo, da je tole le za mano user posted image  Sem šla še malo na spletno stran od faksa pogledat za magisterij, ampak me je ful razžalostilo, ko sem videla, da je umrl eden mladih in izjemnih profesorjev s faksa user posted image  Pa dve mali punčki ima... Res žalostno vse skupaj user posted image

Grem kar spat, sem izmučena

nočka

< Sporočilo je popravil rožica81 -- 22.8.2008 22:50:39 >

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 846
23.8.2008 12:01:17   
ancka1
Rožica, to je tisti gospod, ki se je v Rovinju potapljal in so ga povozili s čolnom. Punčki sta pa še čisto majčkeni. Je bil sosed od moje sodelavke. Res žalostno, kako hudo. user posted image  user posted image  user posted image  Življenje zna biti res kruto. Kolikokrat si rečem, ko bi vsi lahko živeli svoje sanje in nebi bilo gorja. Od kar sem mami ogromno razmišljam o teh stvareh...bolezni, smrti,.. Ok, že neham morit na lepo soboto.

Kaya, jz sem bila včeraj v Emporiumu, je tako, kot bi ga izropali. Razprodaje so umaknili, novega še nič.

Ja, no midva greva pa semle:
www.irufushi.com

29.4.2007 nas je razveselil najlepši deček.

(odgovor članu Eca)
Neposredna povezava do sporočila: 847
23.8.2008 12:08:05   
kaya2007
ančka, super! nujno poročaj vse podrobnosti otoka...midva sva bila na royal islandu in bi v prihodnjosti rada šla še v kakšen drug resort! aja, pa imej v ročni prtljagi vsaj kakšne kopalke, nama so za 2 dni zgubili prtljago in je bila res kriza, ker se na otokih ne dobi nič pametnega-vsaj za oblečt ne user posted image

(odgovor članu ancka1)
Neposredna povezava do sporočila: 848
24.8.2008 23:26:16   
rožica81
Kje ste vse? A že spite? A ste tolk utrujene od lepe nedelje? user posted image

Imam eno prošnjo... A mi lahko katera posreduje prošnjo za službo, da vsaj filing dobim, kako naj napišem... Grem v lov za službo! Jutri se grem na zavod prijavit, pol pa veselo začnem pisati prošnje... Prosim!!!!

Zdej pa popokam, ker me moj že težko čaka user posted image

Anči, vidva bosta pa res uživala na zelo!!! zaluženih medenih tednih user posted image  user posted image  user posted image

Kje sta pa Tejč in Putka?

Pa lep večer, aja, saj je že malo pozno... Pa jutri toliko lepše jutro, a ne user posted image

lahko noč

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 849
25.8.2008 9:58:48   
kjava
Rožica, upam, da si opazila, da si prijavljena na vsm. Velik sreče pri iskanju službe. Prošnje pa jest nimam. Sprav jo, da jo boš drugo leto ti meni poslala.

BAMBINA, user posted image user posted image
Ful fajn, da je Griša zaključil z RAuser posted image

Mi smo bli pa včeraj na Ratitovcu. Mislim kaj smo ratal zagnani za tele hribe. Gor je blo mrzlo k norc, Erika je bla not v ruzaku čist premražena, vsa smrkava, ampak zgleda, da se ni prehladila, k dons ji nič ne teče iz nosa.
Zvečer smo prišli domov in sem si privoščla zdravo večerjo- dvojno ledeno kavo in čips user posted image .

Ej, jest pa pogrešam še petrinjo in petro a. Putka je bla prejšnji teden še nekaj na dopustu, v Dol. toplicah, če se ne motim, tejč je pa zgleda že okupirana s službo.

(odgovor članu rožica81)
Neposredna povezava do sporočila: 850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  32 33 [34] 35 36   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.