Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:14:32
|
|
|
|
mtinca1
|
RMRM - kakšno ogledalo imaš to, oz. kje si ga kupila; pa kako imaš pritrjenega na zadnji sedež. jaz sem že razmišljala, da bi blo fajn met kaj podobnega, pa nisem prišla dlje od ideje.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:18:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj sem jo preveč hvalila, da samo je in spi, ker je šla včeraj ob osmih spat, se zbudi ob pol dveh poje in mi ni hotela zaspati do pol petih, jaz sem pa šla spat šele ob pol enih tako. Vmes mi je še ta velika nekaj jokala tako, da sem danes imela res pestro noč. Sem si zjutraj prvič po 9 mesecih skuhala eno in mi je res pasala. Tina- če praviš da je luna, potem vidim zakaj sem imela tako noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:23:27
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM Napišem cel roman,pol me pa ven vrže , tako da samo na kratko. SLING,TRAK - po nasvetu Lunce 14 sem naročila Sleepy Wrap - ZELO ZADOVOLJNA, enostaven za zavezat, resnično. Parkrat sem pogledala video še preden sem trak dobila, v mislih parkrat zavezala , pol je pa kar šlo. Uporabljam ga kar pogosto,sploh za v trgovino, pa tud če grem kam z avtom,mi velikokrat pride prav ker je naš voziček težak ko in ga sama težko dam v avto, sploh kadar mi odpelje mojega karavana pol se pa moram vozit z njegovim. Res da je njegov bol fensi ampak placa v prtljažniku pa res nima . Tako da jaz PRIPOROČAM trak. Superca ,samo,da mali uživa v njem,saj sem ti rekla,da zelo hitro osvojiš zavezovanje....a te ljudje kaj hecno gledajo,ko ga nosiš,mene gledajo,kot tretje čudo .Sem se pa že kar nekaj dni sparešavala po tebi,kako ti gre,no očitno fajn,sem prav vesela,da je tako
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:25:28
|
|
|
|
lunca14
|
Tina- če praviš da je luna, potem vidim zakaj sem imela tako noč Jst,nisem nič kriva ,vsi krivite luno ,jaz pa tako pridna ,vse pustim čist pri miru
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:27:46
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 RMRM - kakšno ogledalo imaš to, oz. kje si ga kupila; pa kako imaš pritrjenega na zadnji sedež. jaz sem že razmišljala, da bi blo fajn met kaj podobnega, pa nisem prišla dlje od ideje. Mislim,da imajo to ogledalo v baby centru,je prav za to namenjen ,da vidiš bebija od zadej.No in kako sta vidve,pridno papata,ji veselo ponujaš kolikorkrat hoče,ali jo imaš še malo na dieti ,pri nas frajer je čez dan skor na eno uro,je pravi požeruhček
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:32:09
|
|
|
|
RMRM
|
RMRM - kakšno ogledalo imaš to, oz. kje si ga kupila; pa kako imaš pritrjenega na zadnji sedež. jaz sem že razmišljala, da bi blo fajn met kaj podobnega, pa nisem prišla dlje od ideje. IZVIRNO SPOROČILO: mtinca1 Ogledalo sem kupila v BC, se ga pa enostavno pritrdi na vzglavnik zadnjega sedeža, tako da ti v sredinskem ogledalu vse vidiš. Pri nakupu samo pazi, da vzameš tistega, ki je za zadnji sedež, ko je lupinica obrnjena v nasprotni smeri vožnje. Podobno kot tole, samo da ni tako kvaliteten, pa samo okrog 10 € stane http://www.xxxlutz.de/xxxl-auswahl/prospekte/spezialkataloge/ Tina 28 - ja lupinico imam na zadnjem sedežu, ker mi je kar čudno, da bi spredaj airback izklapljala, imam kar občutek da se lahko sproži . Vem, mal kompliciram ampak ziher je ziher
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:34:15
|
|
|
|
Tina 28
|
Ja Lunca...jaz velikokrat okrivim luno ali mlaj za čudno obnašanje otrok, saj po mojem ful vplila nanje. V šoli se v zbornici velikokrat opozorimo,...jutr je pa luna, naspi se! velikokrat sem po kakšnem divjem dnevu v razredu šla gledat na koledar, če je luna in res je bla. mene je baje fejst nosila ko sem bla mahna. sem mela clo take podvige, da sem v pižami po vasi vešila in kam tud vstopila...morje zgodbic, da dol padeš. Name še zdaj vpliva in mislim da je dedno
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:37:14
|
|
|
|
Tina 28
|
Aha...zaradi tega...jaz mam airbag sam na voznikovi strani,sam vem pa, da bi bla jaz tud pol živčna, če ne bi mogla male vidit. Je pa fora...ko se voziva, me ves čas gleda v eno mero, kot nekakšen kontrolor, da bi mi že nerodno ratal, če ne bi bla moja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:37:15
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sedaj se naj gre pa solit vse skupaj! Toliko napišem, pa me ven vrže! Pa tako lepo sem se naučila uporabljat PESTUNJO http://www.ekokarma.si -po filmčkih prek neta http://www.BabaThings.com Pa sočustvovala s Tino, našega Jerneja je tudi danes nekaj matralo, pa oblekca za krst-bi jo videla ,... Pa neurje nam je porušilo 3 velike gabre ob potoku na koncu parcele, vrtiljak za sušenje perila je šel k , pa na kupe vej in vsega je nanosilo. Ampak mi vsi celi in streha tudi . Bom pa očitno ob naslednjem pišu menda kar pakirala . Kako naj vem, kje ima veter mejo-če jo sploh ima?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:38:44
|
|
|
|
Tina 28
|
AS...men se drugič tud ne da več vse obširno napisat...vidim da si šla v bistvo!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:39:46
|
|
|
|
RMRM
|
mtinca1, odpri zgoraj navedeno stran, Baby katalog na strani 6. Sorry, ampak direktne povezave žal ne znam pripopati. Lunca 14, ja res mal začudeno gledajo, sam men je čisto vseeno, samo da moje dete uživa in ne jokca, pa da mi ni treba prekladat vozička iz avta pa v avto. No, pa tud mami fullll uživa, ker ima tehten razlog da bejbija crklja in razvaja . Sem pa ravno danes gledala marele za kasneje, pa mi je bila ful všeč Peg Peregotova P3 Clasic.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:40:03
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
AS...men se drugič tud ne da več vse obširno napisat...vidim da si šla v bistvo! Vidiš, vsaka stvar za nekaj dobra! Itak ponavadi hodim ko maček okoli vrele kaše,...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:43:07
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca 14, ja res mal začudeno gledajo, sam men je čisto vseeno, samo da moje dete uživa in ne jokca, pa da mi ni treba prekladat vozička iz avta pa v avto. No, pa tud mami fullll uživa, Saj v pestunji tudi čudno gledajo, eni pa pohvalijo,... hehe, medtem ko tipkam imam na sebi pestunjo, pa not od Patricie dojenčka . Ko sem pa tolk vesela, da je tudi v Pestunji OB telesu, pa tko kot mora bi,... Sem že razmišljala o naslednjih nujnih nakupih: - sling - voziček joger, ali vsaj nekakšen dodatek za Jerneja-ne morem vozit vozička in zraven držat Jerneja
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:43:28
|
|
|
|
Tina 28
|
AS...sem šla gledxat filmčke, saj sem zadnjič dobila v test sling od prijateljice...katastrofa...tolk derenja. Anja se že tko ne marat nosit na rokah tako, da gleda v obraz...zmeri nergat začne. Rada je na rami alpa s trebuhom navzol leži na roki.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:46:22
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Anja se že tko ne marat nosit na rokah tako, da gleda v obraz...zmeri nergat začne. Rada je na rami alpa s trebuhom navzol leži na roki. Saj, otročki so različni. Potem pa domov nanosimo cel BC, pa še kaj manjka, pa iščemo po spletih, vseh možnih in nemožnih trgovinah,... Potem ima pa dete 1 leto, mi pa za 1 tovornjak krame
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:47:42
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Lunca, ko si danes mrknila si dvojno. Je bilo poleg mrka še oblačno,..titi
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:48:21
|
|
|
|
RMRM
|
pa oblekca za krst-bi jo videla ,... IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija - drug teden jo bom šla iskat, ker danes sva z najprej mal pregledala po trgovinah kaj sploh imajo, pol se nama pa ni več dal iti nazaj v tisto trgovino, ker je bila noraaaaaa gužva po mestu in sva šla direkt na avtocesto pa via SLO. Jo bom pa pol poslikala, obljubim. Pa neurje nam je porušilo 3 velike gabre ob potoku na koncu parcele, vrtiljak za sušenje perila je šel k , pa na kupe vej in vsega je nanosilo. Ampak mi vsi celi in streha tudi . Bom pa očitno ob naslednjem pišu menda kar pakirala . Kako naj vem, kje ima veter mejo-če jo sploh ima? samo da ni hujšega. Pri nas je včeraj tud zelo pihalo, samo na srečo ni bilo nič hujšega. Je pa tudi mene zadnje čase vedno bolj strah neviht, sploh ker je mož med tednom odsoten. Sploh ne vem kaj bi naredila, če bi res začelo kakšno streho odkrivat. Raje sploh ne pomislim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:50:37
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sploh ne vem kaj bi naredila, če bi res začelo kakšno streho odkrivat. Raje sploh ne pomislim. Ja, jaz sem skoz razmišljala, kako naj naenkrat 3 otroke ven nesem -vsaj iz mansarde. Čeprav je punčka stara 7 let, ampak ko otroci spijo,...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:51:25
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jo bom pa pol poslikala, obljubim.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:53:57
|
|
|
|
Tina 28
|
kar se neurij tiče, mamo mi na gorenjskem kar srečo, saj veter ne dobi tolk moči. Je pa res, da je blo 18 septembra lani tu noro. Velik ljudi sploh domu ni moglo prit...jaz sem mela sreča, da mam zgodaj komnec šihte in se še ravno pravi čas poprala Nejca z vrtca. Je blo v soteski pa tko divje, da semsmo se mogli en teden čez Pokljuo vozit na šiht.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:54:01
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Lunca, ko si danes mrknila si dvojno. Je bilo poleg mrka še oblačno,..titi ....nič,ne vem,o tem in nič ne priznam,jaz pridno ikam in kuham
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:57:35
|
|
|
|
Tina 28
|
AS..drgač obstaja ena vrsta rolke, ki jo pripnš na podvozje vozička in se malček zraven pelje. Tako ne skače po cest alpa ne omaga. Moja sodelavka mi je ponujala to čudo, pa sem odklonila, saj je Nejc star pet let in naj bi že uporabljal noge tko k se zagre. Bi ga sam crklala, jaz bi pa pol dol padla po sprehodu.
< Sporočilo je popravil Tina 28 -- 16.8.2008 22:59:15 >
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 22:58:02
|
|
|
|
RMRM
|
....nič,ne vem,o tem in nič ne priznam,jaz pridno ikam in kuham pridna
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 23:02:22
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
....nič,ne vem,o tem in nič ne priznam,jaz pridno ikam in kuham pridna Soglašam! Pridna! dodatno stojalo ta otroka-ja, naš ima tudi 3 leta in pol, pa urne noge. Ampak sem v dvomih, če bi sploh hotel gor stat! Ko je bil še majčken, se ni hotl vozit v vozičku. Nikakor. Potem pa je na daljših sprehodih pa spet vzljubil voziček. Ampak voziček za punčke in ga je sestrica vozila okoli,..jaz pa zreven,,,ah, smo bili smešni
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 23:08:47
|
|
|
|
mtinca1
|
RMRM hvala (veza ogledalce) lunca in kako sta vidve,pridno papata,ji veselo ponujaš kolikorkrat hoče,ali jo imaš še malo na dieti ,pri nas frajer je čez dan skor na eno uro,je pravi požeruhček moram priznat, da jo imam še mičkeno na dieti - glede na prvi mesec in pol, ko smo se dojili pogosto in v nedogled, in manj kot un teden, ko je pridobila le 80g. v četrtek imamo tehtanje, pa bomo videli, kako naprej. imam pa v mislih dejstvo, da dojeni ne morejo biti preveč hranjeni. sicer bi ona kr ves čas jedla - mislim, da ne bi blo problema tud na eno uro čez cel dan. imata tale najina kr nekaj podobnih navad: dude NE, flaške NE, na mlekarni bi pa bla NON STOP. Anja se že tko ne marat nosit na rokah tako, da gleda v obraz...zmeri nergat začne. Rada je na rami alpa s trebuhom navzol leži na roki. tud naša se sploh noče ujčkat - jaz bi jo pa ful rada tako cartala. ne vem kako jo bomo držali pri krstu - s trebuhom nazdol, na rami, al pa v lupinici
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?