|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
16.8.2008 8:36:45   
l.daisy
jutro... jaz že držim v roki svojo user posted image ...
upam, da mi uspe napisat, preden se kateri od mojih fantov zbudi...

pri nas je celo noč treskalo sto na uro, tamala sta pa spala kot ubita... zgleda jim res paše, ko se malo shladi, spat... no, tudi sicer nimam kaj jamrat, sta pridna sto na uro in spita do šestih zjutraj....

danes smo hoteli na izlet, pa evo vreme... user posted image
moj user posted image v naslednjih dveh tednih koristi očetovski dopust... in čeprav ne bomo šli nikamor, sem prav vesela... user posted image user posted image user posted image user posted image

eh, tamalemu se kolca... v spanju user posted image
aja ne, saj je budenuser posted image .... čaaaaaaaaaoooo

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
16.8.2008 8:49:32   
Kaja08
Dooooobro jutro! Jap, prav zares, da je dobro, ker smo spali 8 ur v kosu, od 20.30 do 4.30, pol je pa pojedel in spet zaspal do 8!! jeeej, očitno ga je včerajšnji dan ornk utrudil...No, sej mami je tud user posted image
Tina, naš je tud ful smešen, ko se preteguje user posted image  Na glas se pa še ne smeji - samo na vsa usta. Ko ga pa hočem posnet, se pa takoj zresni. Mu kamera ni čist jasna in jo gleda ko čuk user posted image

Kolk mate vse lepe user posted image  Sam se vam pa slikce tko hitr vrtijo, da si jih ne morem pošteno ogledat user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
16.8.2008 8:56:42   
l.daisy
joj, ta naš Ažbe... sploh ne upa spat, da ne bi kaj zamudil user posted image user posted image user posted image
pa kako bulji zdaj v monitor... pa televizija mu je blazno zanimiva... no, obema...
se mi nekaj dni že kar hoče posedet v ležalniku... user posted image čez 20 let mi bo pa težil, zakaj ima hrbtenico fuč... user posted image

pa smeji se... ornk naglas... ha.. ha... ha... res je en smeško... Anžej se je pa zjutraj zbudil v smehu, ta pa sploh ne zna zajokat... prav veselje je bilo vstat.. user posted image

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
16.8.2008 9:09:13   
sasa.vracko
Jutro,

ej bejbe js mam pa eno vprašanje in mi prosim pomagajte, pa ne se smejat... Za zaščito mi je moja G predpisala tabletke Yasminelle in je rekla, da moram prvi dan menstruacije vzet prvo tabletko, sam na škatli so dnevi označeni, pon., tor., sreda itd.... Pa ne vem zdej, a pol morm dans sobotno tabletko vzet,ker mam dans prvi dan menstre????
Nimam izkušenj s tem, zato upam da nisem izpadla preveč blond  user posted image  in mi naj katera pove kako gre. HVALA

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
16.8.2008 9:11:09   
sasa.vracko
Aja, pa nekaj sem še pozabla se pohvalit, da ta teden mali ni imel noben večer krčev...  Jeeeeej user posted image , upam da se ne veselim prekmal in da se  mu ne bojo spet pojavl, kot je že blo enkrat, ko jih tud ni mel skor cel teden, pol jih je pa spet dobu.

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
16.8.2008 10:41:51   
Tina 28
saša bravo za krčke...upam da je konec, saj naj bi do treh mesecev izzveneli.

L.Daisy. Bravo, da maš dragega doma, jaz sem trenutno cele dneve sama, naslednji teden pa ma dopust, da bo lahk delal v gozdu. Mora enmu precej podret in gre koj po kosilu na drugi šiht. pej je pa za avto okrog letal...avto pa še kar stoji, ker pravega motorja ni (uf, to se pa rima)user posted image .
sem mu zadnjič rekla, da bi bil lihk mal doma, alpa saj mal prjazen tisto uro ki je, saj ma tolk stvari zdej za zrihtat, da je pol ves živčen, kdaj bo kaj lohk naredu. ..itak je bil veliki prepir, tko da se že par dni bl tko gledava.

No čez teden gremo pa na morje, takrat mi pa ne bo mogu uiti nikamor in upam, da se tud kregat ne bo treba, ker bomo vsisprostil možgančke. Meni je morje, kot družinska terapija.

Drgač pa bravo, za smehljanje L.Daisiy...kdaj pa sta se začela glasno smejati, ker mava približno enako stare?

Kaja Naši je ful všeč CD-:..mozart...se je zadnjič v avtu drla in ko sem prižgala je začela ful poslušat. Ful pomirjujoče, sam nejcu gre pa na živce, ker naj bi bloza babeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2206
16.8.2008 10:44:31   
Tina 28
Drgač je pa naša Anja tud odkrila čar rokic in jih veselo maši v usta ž4e več kot teden dni. Jezi pa me to, da je spala že od 9-ih do 4-ih zjutraj, zdaj pa je spet začela še ob dveh jest. Se pravi, da smo že en čas imeli hranjenje 1-krat ponoči, kakšen teden pa hoče dvakratuser posted image . Upam,da bo kmal lohk spet preskočila prvo uro!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
16.8.2008 11:05:53   
*anamor*
Haj,

upam, da bom lahko napisala kar sem si zamislila, da se nebo tamali prej zbudil.
Upam, da vam neurje ni preveč zagodlo. Mojim staršem ter starim staršem je kar konkretno.  Vsi v vasi imajo preluknjane strehe. Zato sva z malim sama, ker moj prekriva streho. Groza.
Naš Taj se je tudi začel že smejati, tak je zlati. Pa začel je spoznavati svoje rokice. Prav lepo ga je gledati.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
16.8.2008 11:06:17   
sasa.vracko
Tina 28, hvala! A tvoja jih še kej ma? Pa user posted image  za morje! Mi pa letos nč ne gremo, sem tak zajc zarad tamalga, pa itak ni blo cajta, mojmu se jutr izteče dopust in so nam ta teden tlakovce polagal pred hišo in nismo mogl nikamor... Ma, sej bomo pa drug let! Pa tistga gobarja bi js ful nazmerjala, kaj se pa gre kreten???

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
16.8.2008 11:31:23   
*Mojca*
saša ti začneš jest tabletke na tisti dan ko imaš prvi dan menstruacije, če je sobota, potem je sobota. In vsak naslednji paket boš začela v soboto, razen če boš želela prestavljat user posted image . To pa gre tako da neprekinjeno jemlješ tabletke dokler nočeš imet user posted image , potem pa nehaš. In če je to recimo torek boš pol jemala naprej vsak torek. A je to razumljivo al sem preveč zakomplicirala?

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2210
16.8.2008 12:34:23   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: sasa.vracko

Jutro,

ej bejbe js mam pa eno vprašanje in mi prosim pomagajte, pa ne se smejat... Za zaščito mi je moja G predpisala tabletke Yasminelle in je rekla, da moram prvi dan menstruacije vzet prvo tabletko, sam na škatli so dnevi označeni, pon., tor., sreda itd.... Pa ne vem zdej, a pol morm dans sobotno tabletko vzet,ker mam dans prvi dan menstre????
Nimam izkušenj s tem, zato upam da nisem izpadla preveč blond  user posted image  in mi naj katera pove kako gre. HVALA

Živijo! Meni je tudi predpisala Yasminelle user posted image   Pa jemlješ tako, kot je Mojca rekla - če imaš prvi dan user posted image  v soboto, vzameš tabletko v soboto.

Sem pa bila v Turbo limaču in imajo res huda znižanja - od 0.99 eurov dalje. Sem kupila en pajac s kratkimi hlačami in rokavi, komplet majčka in hlačke in 2 bodija - za vse sem dala 7,5 eurov!! Pa še v Baby centru sem kupila ene dolge hlače. Madonca, dans sem samo zapravljala user posted image

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 2211
16.8.2008 14:01:09   
sasa.vracko
Hvala punce, zlate ste !!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vaše sončke!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
16.8.2008 14:03:51   
sasa.vracko
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

saša ti začneš jest tabletke na tisti dan ko imaš prvi dan menstruacije, če je sobota, potem je sobota. In vsak naslednji paket boš začela v soboto, razen če boš želela prestavljat user posted image . To pa gre tako da neprekinjeno jemlješ tabletke dokler nočeš imet user posted image , potem pa nehaš. In če je to recimo torek boš pol jemala naprej vsak torek. A je to razumljivo al sem preveč zakomplicirala?

A pol naslednji paketek moram obvezno vzet soboto, tud če bo kak drug dan v tednu? Ej, sorry men je res mal nerodn user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
16.8.2008 14:21:52   
Anonimen
sasa.vračko - sej ti ne rab bit nerodn, če ne veš. Tkole je tabletke začneš jemat na soboto, jih vse poješ, potem pa prekineš za tolk dni kot piše v navodilih - mislim, da 7 - sm že mal pozabila - vmes boš mela krvavitev, potem jih pa spet začneš jest, tud če ni še konc krvavitve- in ponavadi je to isti dan vsak mesec - to pomeni sobota.

Neposredna povezava do sporočila: 2214
16.8.2008 14:24:56   
Anonimen
Drgač pa smo mi ok, ponoči smo meli malce toče, vendar hvala bogu ni blo sile. Je pa bla vmes kaka velika tud kot breskev. Pa ful se je bliskalo. Iz preventive sem zvečer izklopila modem, ker se mi res ne da spet čakat na novega.

Spali smo včeraj bolj švoh, zato pa dans sam spimo. Zjutraj do 8h, potem od 10h do 12.30, zdej pa spet spi - ma tkole mamo - en dan nič ne spimo, drugi dan pa fuluser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2215
16.8.2008 15:19:00   
Kaja08

IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

A pol naslednji paketek moram obvezno vzet soboto, tud če bo kak drug dan v tednu? Ej, sorry men je res mal nerodn user posted image

Tabletke začneš jemati danes, torej v soboto. Jemlješ 21 dni in zadnjo vzameš v petek. Potem imaš 7 dni pavze, vmes dobiš user posted image  in nov paketek tabletk začneš jemati spet v soboto user posted image

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 2216
16.8.2008 15:20:02   
Kaja08
Aja, pa dolžna sem še mnenje o Lumpi plenicah.....poden....elastika okol je čist švoh in je itak vse skoz pršlo. Tako imam zdej skoraj cel paket plenic, ki jih moram ponucat in upat, da Žiga ne bo vsakič moker user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
16.8.2008 15:29:33   
sasa.vracko
ok, zdej mi je pa že bolj jasno... Hvala vsem, res! Dans je tak dan, da vsi naši dojenčki spančkajo, moj tud že ves dan bolj kot ne, razen naje se vmes, pa spet nina nana, medtem ko včeraj je cel dan sitnaru

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
16.8.2008 15:40:18   
sasa.vracko
Pa mal novih fotk je v albumu, mali lumpek je ful zrastu...

Neposredna povezava do sporočila: 2219
16.8.2008 15:48:16   
Kaja08

ok, zdej mi je pa že bolj jasno... Hvala vsem, res! Dans je tak dan, da vsi naši dojenčki spančkajo, moj tud že ves dan bolj kot ne, razen naje se vmes, pa spet nina nana, medtem ko včeraj je cel dan sitnaru

pri nas je isto - včeri cel dan ni skor nič spal, dons pa samo spi in je user posted image  No, sej ne da se kaj pritožujem...imam vsaj čas za RR user posted image

Žiga je car!

Neposredna povezava do sporočila: 2220
16.8.2008 15:53:50   
l.daisy
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

sem mu zadnjič rekla, da bi bil lihk mal doma, alpa saj mal prjazen tisto uro ki je, saj ma tolk stvari zdej za zrihtat, da je pol ves živčen, kdaj bo kaj lohk naredu. ..itak je bil veliki prepir, tko da se že par dni bl tko gledava.

k da bi imele istega dedca..user posted image user posted image user posted image ... moj pride domov iz službe, pa reče fantkoma buci buci, a ggg, a gggg, a ggggg... pa gre v fitnes, pa pride nazaj, pa pravi fantkoma, a sta vesela fantka, a sta vesela fantka... in to je to... quality time s svojima sinovoma... aja, pa da ne pozabim... da je pol čist zjuser posted image ... pa včasih tudi kaj zinem, je pa "slika ima, ton nema"... user posted image
samo ko ima pa dan, je pa priden sto na uro, kar skoz bi prižigal pomivalca, pa zadnjič me je spraševal kako vem, na kolk stopinj moram dat prat cunjeuser posted image ... bo treba te dni klonirat na večkrat tedensko... user posted image user posted image user posted image user posted image

smejita se pa že lep čas... hm od konca julija, ko je bila babi ravno na dopustu in je pol bemtala, da je zamudila to... user posted image user posted image

tudi mi smo bili danes v šopingu (pikapolonica: 14 € za 4 bodije in dva bombažka), ampak smo po hitrem postopku šli domov, ker je ati zgubil živce s tamalima v avtu... prav mu je, sem mu rekla, da se mora vozit po parkplacu, kaj se je pa parkiral... user posted image

zdaj so vsi trije dol padli... zunaj se pa kaže sonček, mogoče bomo pa le šli na kakšen sprehod.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
16.8.2008 21:20:41   
RMRM
Napišem cel roman,pol me pa ven vrže user posted image , tako da samo na kratko.

SLING,TRAK - po nasvetu Lunce 14 sem naročila Sleepy Wrap - ZELO ZADOVOLJNA, enostaven za zavezat, resnično. Parkrat sem pogledala video še preden sem trak dobila, v mislih parkrat zavezala user posted image , pol je pa kar šlo.
Uporabljam ga kar pogosto,sploh za v trgovino, pa tud če grem kam z avtom,mi velikokrat pride prav ker je naš voziček težak ko user posted image  in ga sama težko dam v avto, sploh kadar mi user posted image  odpelje mojega karavana pol se pa moram vozit z njegovim. Res da je njegov bol fensiuser posted image  ampak placa v prtljažniku pa res nimauser posted image . Tako da jaz PRIPOROČAM trak.

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
16.8.2008 21:25:46   
RMRM
Sem pa danes iskala oblekico za krst in sem našla eno tako cjut za našega user posted image , nič načičkana in kičasta, je pa kot oblekica,dolga, ki se zadaj zaveže. Pa taka je, da je tud za fantkeuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
16.8.2008 21:34:12   
RMRM
tudi mi smo bili danes v šopingu (pikapolonica: 14 € za 4 bodije in dva bombažka), ampak smo po hitrem postopku šli domov, ker je ati zgubil živce s tamalima v avtu... prav mu je, sem mu rekla, da se mora vozit po parkplacu, kaj se je pa parkiral...

maš srečo,da pomaga vožnja v avtu. Pri nas  ravno v lupinici ful jokca,kar zna bit zelo zoprna stvar če greva sama kam, tako da mi ogledalo na zadnjem sedežu zelo prav pride, da vidim če je kljub "dretju" vse OK.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
16.8.2008 22:12:10   
Tina 28
RMRM  imaš ti lupinico na zadnjem sedežu?

Drugače je pa našo za razliko od včeraj fejs matralo...nič spala spet bla sitna in popoldne je ves čas po malo polivala ne le po obroku...zvečer je po dolgem času jokala in na popodanskem sprehodu se mi je v vožički drla ko nora....mi je blo tko gadn, sam dam sva mogli pridtuser posted image
tko, da sva se cel dan preoblačle in tolažile....tagega dneva že dolgo ne...krivim luno, ker je tun Nejca metal in je bil neubogljiv in se je le prestavljal in sanjal. Upam, da je bil popoldan kej boljš k je šel k atiju.

anja zdaj spi, jaz pa si brišem solze po gledanju filma na POP-u in sem vesela, da živimo v miru!!!user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?