l.daisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28 sem mu zadnjič rekla, da bi bil lihk mal doma, alpa saj mal prjazen tisto uro ki je, saj ma tolk stvari zdej za zrihtat, da je pol ves živčen, kdaj bo kaj lohk naredu. ..itak je bil veliki prepir, tko da se že par dni bl tko gledava. k da bi imele istega dedca.. ... moj pride domov iz službe, pa reče fantkoma buci buci, a ggg, a gggg, a ggggg... pa gre v fitnes, pa pride nazaj, pa pravi fantkoma, a sta vesela fantka, a sta vesela fantka... in to je to... quality time s svojima sinovoma... aja, pa da ne pozabim... da je pol čist zj ... pa včasih tudi kaj zinem, je pa "slika ima, ton nema"... samo ko ima pa dan, je pa priden sto na uro, kar skoz bi prižigal pomivalca, pa zadnjič me je spraševal kako vem, na kolk stopinj moram dat prat cunje ... bo treba te dni klonirat na večkrat tedensko... smejita se pa že lep čas... hm od konca julija, ko je bila babi ravno na dopustu in je pol bemtala, da je zamudila to... tudi mi smo bili danes v šopingu (pikapolonica: 14 € za 4 bodije in dva bombažka), ampak smo po hitrem postopku šli domov, ker je ati zgubil živce s tamalima v avtu... prav mu je, sem mu rekla, da se mora vozit po parkplacu, kaj se je pa parkiral... zdaj so vsi trije dol padli... zunaj se pa kaže sonček, mogoče bomo pa le šli na kakšen sprehod..