|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
16.8.2008 23:09:57   
Tina 28
AS...simpatično..pol ma tvoja hčerkica že zdaj materinski čut po tebiuser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
16.8.2008 23:11:51   
aleksandra silvija
ne vem kako jo bomo držali pri krstu - s trebuhom nazdol, na rami, al pa v lupinici
user posted image user posted image user posted image

Ampak s trebuhom navzdol je čist o.k.

Naš ima za nošenje na rokah tudi najraje to.
Pa če ga nosi ati ali mami mu nekaj časa ustreza še kaj drugega.
Če pa ga slučajno prime kdo drug, pa  malo pogleda naokoli, nato pa v jok!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
16.8.2008 23:14:18   
Tina 28
joj, jaz se moram pa še vse dogovorit za krst, ki bi ga radi meli septembra (upam, da jo bo hotel krstit, saj nisva poročena, Nejc pa ni njegov in tud takrat sva bla z atijem od Nejca na koruz. moram prov Nejčevga atija prisit, kakšno pridgo je slišal od župnika, saj bo on tud zdaj svojga fantka krstil!user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
16.8.2008 23:14:35   
aleksandra silvija
AS...simpatično..pol ma tvoja hčerkica že zdaj materinski čut po tebi
user posted image
Ja, samo je zgledalo, kot da namesto marele uporabljamo kar voziček igračkouser posted image

Drugače pa naša punca res uživa v skrbi za druge-preveč.
Pri kosilu bo ona vsem razdelila na krožnike, pa kar ona vsem vse razrezala, pa ona bo popihala bratcu koleno ko pade, pa ga oblekla v pižamo, če se gospodu ne ljubi,...

Neposredna povezava do sporočila: 2254
16.8.2008 23:18:16   
aleksandra silvija
joj, jaz se moram pa še vse dogovorit za krst, ki bi ga radi meli septembra (upam, da jo bo hotel krstit, saj nisva poročena, Nejc pa ni njegov in tud takrat sva bla z atijem od Nejca na koruz. moram prov Nejčevga atija prisit, kakšno pridgo je slišal od župnika, saj bo on tud zdaj svojga fantka krstil!

Mah, ne smeš pustiti, da zaradi n"neporoke" ne bi krstili otroka.

Župniki bi morali z veseljem sprejeti VSAKEGA otročka, ki ga starši sploh hočejo krstiti!

Neposredna povezava do sporočila: 2255
16.8.2008 23:20:06   
Tina 28
vau..AS...naš je pa za taka dela lenušček...si tud pusti streč, sploh pri kosilu. Ko mu rečem, naj neze na mizo pribor in ga razdeli je tolk vzihovanja, da se k sosedom sliš. tako je tud, če hočem, da pospravi sobo, da se zjutraj obleče (fora je pa ta, da je to zadnje pol leta tko...starejši je bolj je lenušček in manj ga zanima...sam še jagal bi se)

Neposredna povezava do sporočila: 2256
16.8.2008 23:20:40   
mtinca1
joj, jaz se moram pa še vse dogovorit za krst, ki bi ga radi meli septembra (upam, da jo bo hotel krstit, saj nisva poročena,

jaz sem ravno danes klicala našga župnika za krst. pa mu rečem, da nisva poročena in če je to problem pri njih. pa je odgovoril, da valda da bomo zrihtali in da to nikjer ne bi smel bit problem. zanimivo... ker vsi vemo, da ful župnikov komplicira.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2257
16.8.2008 23:22:41   
Tina 28
Jaz tud tko pravim...samo pri nas je ponavad tako, da župnik hoče, da se vsakj pred drugim otrokom poročiš, da ga krsti.
Čeprav mislim, da je še vse krstil, praktično je pa to tud od dragega prvi otrokuser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2258
16.8.2008 23:23:43   
anaj22
Dobr večer
Jest sem čist crknena sem cev dan likala, pa zraven pela da malemu ni blo dolgčas. Dobr da še ne zastop kok mami fušauser posted image , me po teh pevskih vajah grlo boliuser posted image
Mal sem na hit preletela kaj se tle gor dogaja pa da mal pokomentiram.
Jaka se tud ži veselo smeji in spušča glasove, sam ne kot ha ha ampak bil kot iiiiihuser posted image  to pa je zdej razlaga smehauser posted image
Pr nas je hvala bogu sam zlo močno deževalo, me pa ful stisne k vidm kako je blo drugot.
Gobar bi ga kr km poslala user posted image
Vidm da je povsod isto da je user posted image  cev dan v službi oz ma ful opravkov, čeprav morm priznat da ko pa je doma se ful na polno s tamalim ukavrja pa tud kopa ga sam on.
Mi smo dons prvič vzel predpisano količino D3 kaplic pa je blo vse ok, pa še 10ml čaja nam je ratolo po žički v celem dnevu popit, čeprav ma Jaka naj rajš joško user posted image
Zdejle pa že cajt da se spokam v pojstlo pa user posted image  prepustim rač da bo lohk mal igrce igrov.
Nočko, pa čim več spanja v enem kosu user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 2259
16.8.2008 23:24:46   
RMRM
jaz se moram tudi še dogovorit za datum krsta, imamo pa v mislih nekje sredi septembra, če bo šlo.
Upam da pri nas župnik ne bo kompliciral, ker bodoči boter ni poročen, s partnerko pa imata otroka user posted image . Drugač bomo imeli pa samo botricouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2260
16.8.2008 23:24:50   
Tina 28
Mah jaz se ponavad ne znam borit za svoj prav...me preveč hendikepira (no, razen domauser posted image ).
Zato pa mi Ljubljančani sredi gozda pobirajo gobe pred nosom, čeprav z joškom vem kampiram zravenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2261
16.8.2008 23:25:25   
mtinca1
pa to tud od dragega prvi otrok

dober argument user posted image ! torej krst BO.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2262
16.8.2008 23:28:09   
Tina 28
ups..a še pri botroh komplicirajo...moja sestra je že ločena, k bo botrca (clo eno leto je bla poročena)...brat od dragega pa je še v fazi randiranja s svojo puncouser posted image

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2263
16.8.2008 23:29:53   
aleksandra silvija
Zato pa mi Ljubljančani sredi gozda pobirajo gobe pred nosom, čeprav z joškom vem kampiram zraven

Tako vsaj gobe najdejo,...ampak jaz se moram tudi spotaknit ob jurčka, da ga najdem,...user posted image

KRST-mi imamo tudi samo botrco
Je tudi bila neporočena , pa 2 otroka, pa potem sta šla narazen in potem je še bivši umrluser posted image

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2264
16.8.2008 23:31:10   
anaj22
Krst midva se še pogajava glede botrov pol bova pa datum zbrala, verjetno konc septembra.
Sem pozabla povedat da smo bli včeri cev pop na obisku pri kolegih in se je Jeka ful zabavov pr kolegu v naročji.
Jaka se hoče ful pokonc nost, pa če ga kej daje se pa rad mal pr mamici pocrkla, drugač uživa če ja va najini postli ti se pa pačiš zraven njega in je totaln žur.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2265
16.8.2008 23:31:40   
mtinca1
anaj
Zdejle pa že cajt da se spokam v pojstlo pa prepustim rač da bo lohk mal igrce igrov.

zarad takih problemov, sem si lani jaz umislila prenosni računalnik in mam mir. zdaj pa sploh ne vem kako bi šlo, ko moj user posted image  ful vneto igra igrco na netu - travian. prava odvisnost in živa bedarija, če mene kdo kaj vpraša. ma, se mi zdi res smešno, da odrasli igrajo igrce user posted image . ampak tako je z blokarji, k nimajo kaj bolj pametnega za počet.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2266
16.8.2008 23:33:07   
aleksandra silvija
Grem user posted image . 1 neprespana noč še gre, 2 pa že bolj tako. Okoli 4-ih se itak Lovro zbudi, okoli 5-ih, pol 6-ih pa Jernej, pa potem Patricia,...

No situacija se bo zagotovo obrnila septembra.
Ob 7-ih ju bomo metali iz postelje--predvidevamuser posted image

Nočko

Neposredna povezava do sporočila: 2267
16.8.2008 23:34:44   
anaj22
ampak tako je z blokarji, k nimajo kaj bolj pametnega za počet.

user posted image user posted image user posted image  se strinajam, to so ti mestni fantje
A nisem rekla da grem spat pa sm še tele

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2268
16.8.2008 23:36:03   
RMRM
tud jaz vas lepo pozdravljam in vam želim mirno nočuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2269
16.8.2008 23:37:36   
Tina 28
ooo mtinca ...moj je bil tud okužen  z Travijanom (se stinjam živa bedarija)...sicer je hodu skoz le gledat in mal klikat. Ker smo mogli sformatirat računalnik, se je vse sesulo, pol si pa ni več štimal, saj zdaj skoz dela na terenu.

AS lahko noč...jaz tud upam, da se bo Anja ob 4-ih zbudila, kot je že znala...ker zdaj hoče še eno rundo ob dveh, pa ne vem kako to!

Neposredna povezava do sporočila: 2270
16.8.2008 23:38:30   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image noooočuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2271
16.8.2008 23:40:01   
Tina 28
no lahko noč vsem...pa upajmo, da jutri luna ne bo več matrala tamavčkov in mulčkov

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2272
16.8.2008 23:44:19   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: Tina 28

no lahko noč vsem...pa upajmo, da jutri luna ne bo več matrala tamavčkov in mulčkov

user posted image user posted image obljubim,da jih bom pustila pri miruuser posted image user posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2273
16.8.2008 23:48:53   
mtinca1
ooo mtinca ...moj je bil tud okužen z Travijanom

tina28 - upam, da bom tud jaz lahko čim prej govorila v pretekliku. bom kr sama rekla: iz mojega "tipkanja" v božja ušesa!

zdaj pa  user posted image , nočko vsem!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2274
16.8.2008 23:52:32   
Tina 28
Lunca˛&mtincauser posted image user posted image user posted image

Lahko noč vsem!

(odgovor članu mtinca1)
Neposredna povezava do sporočila: 2275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?