Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 15:36:49
|
|
|
|
Kaja08
|
Ojla bejbe! kako je pa dons težek dan! Žiga še nič ni spal in je siten, pol pa ne more zaspat. Pa neki zadrema, pa se čez 5 minut spet zbudi. Pa še je neki v križ usekal...skratka obupen dan. Upam, da bo jutr boljši
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 19:07:56
|
|
|
|
*Mojca*
|
kako zatišje je danes tukaj. Verjetno vsi pohajate ali se cartate. No, mi smo prespali pol dneva, potem smo bili malo tečni, zdaj pa spet spimo. Upam, da bomo spali tudi ponoči...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 19:33:29
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi smo prvič spali celih 9 ur, nato pa še dodatne 3. Tamala prekaša vse zaspance naokoli. In še čez dan dremuha kar veliko. Zdej pa čakam, da se zbudi in gre na nočni spanec. Očitno je en velik zaspan dan danes.Pa soparen seveda.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 20:43:27
|
|
|
|
Kaja08
|
O madonca, KONČNO je naš sine zaspal. CEL DAN je sitnaril in jokcal, nič mu ni bilo prav....spal je lih kakšno uro - seveda ne v kosu, ampak po 5 minut. Zdej pa samo upam, da ga je čez dan vse tok izmučl, da bo spal celo noč...
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 20:47:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Didlinaa super za spanje Pri nas je še vedno vse po starem. Ema je pridna, še vedno veliko spi tudi čez dan, v glavnem se dojiva, en do dva obroka pa ima aptamil. Smo pa zadnje dni cele dneve zunaj in ji zgleda tako paše zrak, da v vozičku samo spi . Ponoči spi ta prvo rundo 6,7 uric, poje potem pa spi naprej Kaja upam, da ti spi celo noč
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 21:31:08
|
|
|
|
Tina 28
|
naša Anja pa vedno bolj spi, ko se pripravlja na dež in ko dežuje...popoldan je po dolgem času vlekla tri ure... po kopanju pa je spet zaspala. A so vam tud cortkani ko se pretegujejo po spancu...Anja se tko intenzivno preteguje...roke v luft in ritko ven in ful kjut šobico zraven...in spet noge od sebe ...in to kar traja, jaz se pa režim, ko je tko simpatično! aja...zanima me, če se vaši že z glasom smejijo...tisto pravo smejanje ne le široki nasmeški z gruljenjem...jat že komaj čakam...ko se je nejc prvič sem spustila par solzic od ganjenosti,...zdaj pa spet čakam na to.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 21:51:03
|
|
|
|
Tina 28
|
Danes mi je prijateljica posodila sling za poskušnjo. Po ogledu CD- si jaz to strašno reč namontiram in vajno poskušam spraviti Anjo...začela je vreščati ko norc, čeprav se je prej smejala . Potem sem poskusila še eno varianto, ko je bla spet O.K. (b.t.w....umirila sem jo le z dojenjem)...je bla spet vsa kisla, jaz pa imela občutek, da jo ne znam notr prav pospravit. Ma keri šovi....ati je sam gledal, ko jo tlačim notr, pa nobenga haska. Na CD- pa una gospa tko elegantno pospravlja otroke v sling na tisoč in en način...PO MOJE JE ZA TO RABLA ŠOLO! A vam gre kaj boljš (tiste, ki imate slinge)---al sem jaz tko tumpasta, da ne znam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 21:58:47
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
A so vam tud cortkani ko se pretegujejo po spancu...Anja se tko intenzivno preteguje...roke v luft in ritko ven in ful kjut šobico zraven...in spet noge od sebe ...in to kar traja, jaz se pa režim, ko je tko simpatično! slikaj, posnemi, slikaj Lunca-je pa res orenk dec ta tvoj Lun! Kaja- za spanje in za vse ostale prince in princeske! Ja, pri nas je pa ravno mimo ena runda orenk vetra, nekaj deeeebelih toč je padlo. Pa na srečanju motoristov. Je v klubu, pa kup enih obveznosti, mene pa fuuul strah, da se mu kaj ne zgodi,.. Na prostem ni ravno za bit, no! Pa odneslo, podrlo vse cerade, pa,...pa mi reče, da je na varnem-na kozolcu,..hmmmm Jaz sem pa naše otroke kar vse v spalnico znosila, da jih imam vsaj skup! Saj pretiravam. Ampak po vseh teh neurjih, me je strah, ko že malo okoli vogalov zapiha-bi jaz kar pakirala . Zaspana nisem čistooo nič. Je bil pa tudi naš Lovro nekaj siten čez dan-tudi kar ni mogel zaspati. 5 min pa konec, potem pa bi se nosil, pa spet ne--ker je bilo soparno. No, sedaj vsi 3-je lepo .
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 22:01:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Joj, Tina, kako bi ti rada pomagala. Lunca ima sling in uporablja. Pa saj se meni tudi zdi, da se tega zavezovanja še najbolje navadiš, če gledaš v živo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 22:12:32
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ja. Pa slikce se mi menjujejo. Hvala za navodila včeraj. Lunca, kam si ušla?
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 22:26:01
|
|
|
|
lunca14
|
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija Ja. Pa slikce se mi menjujejo. Hvala za navodila včeraj. Lunca, kam si ušla? Stuširat sem se šla,zdej pa dirkam spat,ker nimam te sreče,da bi moj otrok spal že celo noč,on bi sam jedel,pa jedel,ma sem ga danes merila,bi me skor kap,v treh dneh je zrasel za skoraj dva centi ima 63,ma ne vem no ,raste ko konoplja,je očitno prešel v obdobje-poskok v rasti ,res bom mogla it cunce kupovat,mu je že veliko stvari premalih,mu bom kar Enejeve stvari dala,saj ga bo kmalu dohitel . Tina,ja jaz mam trak,nimam slinga-nima obroča,se moraš navezat,ma meni je hitro steklo,je pa tako,enim ful paše ta način nošenja,spet drugi ga ne marajo,to je isto ,kot duda,naš je ne mara.Tako,da če se noče nosit je ne sili.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 22:28:40
|
|
|
|
lunca14
|
Aleksandra....od,kdaj pa imaš ti tok otrok,vas pa je ,ampak ste pa cartkani ,ma saj so vsi bebiji zato,bi jih pa mela jaz ,še ene 5
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 22:32:13
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
od,kdaj pa imaš ti tok otrok,vas pa je ,ampak ste pa cartkani ,ma saj so vsi bebiji zato,bi jih pa mela jaz ,še ene 5 (odgovor Ja, samo ne naenkrat . Pa samo en je "taprau"
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 22:33:08
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
zato,bi jih pa mela jaz ,še ene 5 Pa ne mi skomine delat, no,..
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 22:40:45
|
|
|
|
Tina 28
|
vidve sta pa korajžni...še ene pet in mini avtobust časti država (sam naša verjetno ne ). Ja Lunca...kakorkol sem jo notr dala, je bil fud jok..poskusla sem tega s obrču ). Enkrat je dala ena en link, ko se nekakšen trak na hrtbu na križ zaveže...zdel se mi je velik boljši...sam ga zdaj rajš nam kupla, ker vidim, da bo le sirena. Zakaj bi ga rada: ...rada gobam in sem zadnjič šla z malima v gozd s kengurujem (prvič poskusla)...kmal smo mogli ven dat Anjo, ker ji ni pasal. Tko, da sem jo na rokah nosla, nejc pa košaro z maloco in drugo za gobe (mal lisičk sva pa najdla). Pol se mi je pa anja med dojenjem na štoru s takum šusom pokakala, da je bilo po hrbtu polno kakice. Ne me vprašat, ko sen jo nesla do avta, ki tud ni bil tko bliz. Nejc je pa sploh omagoval zaradi težke košare z vsemi potrebščinami.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 22:42:32
|
|
|
|
Tina 28
|
seveda sem tiste za previjat pustila v avtu, češ v eni uri jo pa že ne bo treba previt
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 22:47:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Zakaj bi ga rada: ...rada gobam in sem zadnjič šla z malima v gozd s kengurujem (prvič poskusla)...kmal smo mogli ven dat Anjo, ker ji ni pasal. Tko, da sem jo na rokah nosla, nejc pa košaro z maloco in drugo za gobe (mal lisičk sva pa najdla). Pol se mi je pa anja med dojenjem na štoru s takum šusom pokakala, da je bilo po hrbtu polno kakice. Ne me vprašat, ko sen jo nesla do avta, ki tud ni bil tko bliz. Nejc je pa sploh omagoval zaradi težke košare z vsemi potrebščinami. Zato imam 3 čisto zadosti
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 22:53:53
|
|
|
|
Tina 28
|
pa še to moram povedat. Tam kjer sem v gozdu dojila, sva ravno našla eno zaplatico lisičk...Nejc ves vesel počasi nabira...si vsako ogleda in pospravi. Pa od daleč zagledam enga človeka ki se nama je bližal. Pride zraven naju mal ogovori in nejcu diplomatsko reče a jih bov vsak pol nabrala . in res začne nabirat in jih daje sebi v vrečko....jaz sem mu pa glih prej povedala, da se nama je tko luštalo mal v gobe pa mava mal problem , k je treba zlo na izi in na hitro. On pa je kao tri dni na uskovnici in lohk cele dneve išče lisičke, pa gre tiste nabirat k sva jih midva našla. Nič nisem rekla, ker me je čist zaflaširal, pa še dojila sem in sem se počutla čist nemočno. Haaaaalooo...presmnet ljubljančan (prisotne izzvete) je nama pobiral gobe k sva s tako muko in tolk vožnje rabla da sva do njih prišla. Seveda se je z nejcem tko priliznjen pogovarjal, da se je njemu še fajn zdel, da skupaj pobirata (seveda on hitr, Nejc pa počas), sam k sem mu pa v avtu razložila, da to ni blo pogobarskih merilih (sem bla kar huda)...se je pa zamislu in ni bil več tko navdušen. RES JE SVET POLN UPOKANCEV!
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 23:05:23
|
|
|
|
lunca14
|
Enkrat je dala ena en link, ko se nekakšen trak na hrtbu na križ zaveže...zdel se mi je velik boljši...sam ga zdaj rajš nam kupla, ker vidim, da bo le sirena. Tista ena sem bla jaz,ja dal sem link za zavezovanje na hrbet,drugače pa se ga veže spredaj.Se pa trdno drži kot klop,tako,da bi lahko ko,ot z njim gobe nabirala.
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 23:09:03
|
|
|
|
lunca14
|
No zdej grem pa res spat,nočko vama želim tina in aleksandra
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 23:10:37
|
|
|
|
Tina 28
|
ja...ta mi je bil bolj všeč...ker je res čist ob teb, ne pa tko kot v slingu.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 23:27:59
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Pride zraven naju mal ogovori in nejcu diplomatsko reče a jih bov vsak pol nabrala . in res začne nabirat in jih daje sebi v vrečko.... Lunca-lahko noč. E vidiš, v pestunji tudi ni tako ob telesu-ne morem gob nabirat. Bom očitno rabila še trak,..pa naučiti se zavezovati,...
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 15.8.2008 23:33:50
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Bom očitno rabila še trak Hja, namesto v voziček, bi bilo bolje investirati v trakove in v kakšno urico učenja zavezovanja,...z vozičkom in otroki ne morem pravzaprav NIKAMOR! Kako naj peljem voziček in držim zraven 2 otroka? O.k. 1-ega pa res in to vsako sekundo! Danes sta tašča in tasta dopoldan vzela starejša 2 na Svete gore. Pa pridejo v času kosila domov in mojemu rečejo, naj ju odpelje, da sta tako utrujena, da morata spat-sta celo dopoldne za Jernejem tekala. No, vsaj bila sta mu stalno za petami, lahko jima ju zaupam
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 4:23:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sem spet tu. Vsaj vreme se je umirilo. Pri nas podrta le 1 velika cipresa, ki je rasla na smem, pa vrtiljak za sušenje perila je odneslo v ograjo, veje po dvorišču,....vse skupaj nič. Ampak v okolici.ojoj. Kar ne morem verjeti, kako nam jo lahko vreme zagode. Vsem želim mirne noči, pa naj gre ta veter adijo.
|
|
|
|
RE: junijski princi in princeske 2008 16.8.2008 6:59:39
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
za vse! jutro!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?