lunca14
|
Ma mi že cel dan dol meče iz neta ......ja res je,Lun je pravi dec,in samo dojim,ampak je skoraj na dve uri,včasih manj,včasih več,vedno mu dam ,ko hoče,ne gledam na uro,je pač lačen ali žejen,čeprav je sedaj zadnje dva dni začel jesti še več,prej se je bolj cartal,sedaj pa je,mogoče je prešel v obdobje povečane rasti,samo,kam bo rasel,že zdej je rasel več kot 1 cm na teden ,bo pri treh mesecih potem velik že za polletnega bebija,bom mogla cunjce nabavljat ....duda,nekaj najhujšega,kar mu lahko ponudim,sprobavam vsake toliko časa,in tudi imam že celo zbirko dud,ampak nobene noče razen moje,tud flaške ne mara,sem si spumpala mleko in mu ga dala po faški-bljak,bljak,bljak ....tud Enej je bil tak,ni maral nobenih dud ne cucjev,pa je zače spati po celo noč po osmem mesecu do sedaj,prej je pa na tri ure veselo jedel,pojedel in šel spat,Lun,bi se pa rad še malo pocrkljal,saj bo,če en ta mesec pa drug mesec,glavno,da je zdrav in zadovoljen otrok,sem pač malo bolj zmatrana in nimam vse tipitopi,pa bo že Mojca....vidim,da si bila v Limaču,pri nas je bil eno leto,potem pa so ga preselili k vam v Ljubljano,mi je blo ful hudo,tam sem našla stvari zase in za otroke,dej mi povej a imajo dovolj veliko izbiro za fante za eno leto,ker jaz bom morala malo dopolnit Lunovo garderobo,če bo tako hitro rasel. Anja....tud z moje strani čestitke,da se je isteklo,kot se je,čez ene dobre pol leta,ti bom pa čestitala za ...prav