|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
14.8.2008 15:17:22   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Lun je velik 61cm in težek že 7 kg.kaj pa tvoj?

Pa te nben ne vpraša - ja, s čim ga pa fotraš??? K jst to kr dostkrat slišm.

user posted image user posted image user posted image mi mama skoz teži,da mu moram še kaj dodajat,ker imam očitno preveč vodeno mlekouser posted image ,zato,pa skoz vlečeuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2151
14.8.2008 16:03:06   
Tina 28
ojla...mi smo dobili izvid s slikanja kolkovuser posted image ...piše, daje koščeno kritje dobro, hrustančno pa je desno nekoliko širše.
Priporočajo UZ čez 4 tedne...kaj to pomeni.

sem se ful zasekirala, ker sem že zdavnaj obupala s polaganjem pleničke med nogice med spanjem, ker si v pol ure zmota ven...a vam to še kar dobro uspeva...a je zarad tega tko?

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
14.8.2008 16:16:31   
annnna
jaz mam pa novo slikico v profilu user posted image user posted image user posted image

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
14.8.2008 20:55:27   
Kaja08
Čer bejbe!! Kako kaj? Dons je pa bil en težek dan, ko je bilo tako soparno!! Še Žiga je bil neki siten... No, sej drugač je pa ful priden. Že cel teden ponoč spi, tko da sva se tud midva zdej ornk naspala - sva že tolk naspana, da tam okoli 4, 5, ko ga nahranimo, ne moreva nazaj zaspat user posted image
Anja PH, čestitke za ne-nosečnost user posted image user posted image  Mogoče ti bomo pa kmal lahko čestitale za nosečnost user posted image

Mi smo pa rezervirali in plačali morje - gremo 6. septembra v Medulin v kamp - v tiste kučice, ki imajo vse not - wc, kuhinjo, klimo...ni da ni...Komi čakam!!

Aja, pa jaz sem tud dobila bon od BC - 8 evrov. Sem že po internetu gledala, za kaj bi jih zapravila user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
14.8.2008 20:55:45   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: annnna

jaz mam pa novo slikico v profilu user posted image user posted image user posted image

iiiiiiiiiii user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
14.8.2008 20:57:13   
*Mojca*
Jaz sem tudi dobila bom od BC, 12eur user posted image user posted image user posted image

Midva sva bila pa danes v supernovi in zapravljala. Mali je dobil nove fancy hlače, pa čeveljčke in 2 bodija, da bo lep na poroki. V turbo limaču so bodiji po 99 centov user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 14.8.2008 20:58:14 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
14.8.2008 21:15:40   
alea01
hej, hoj

Smo se nafutrali, mala gleda ko čukec, ampak ura je devet-čas za spanje in sem jo dala v posteljico.

Jutri gremo na vikend počitnice v prekmurjeuser posted image user posted image user posted image . Joj, že vidim buci buci buci.....user posted image user posted image

*Mojca*- ta tvoja tašča.......... joj meneuser posted image .Eh, saj bouser posted image

AnjaPH-user posted image user posted image user posted image za skorajšnjo nosečnost

Ja, babe žabe, najbolj bo da svojo princesko poslikam s tistimi fensi cunjicamiuser posted image . Sam, ne vem kako ji bo stalo, ker sem ji kupila mal večje- za jesen. Bom vseeno poslikala.
Jaz ji kupim ene tri kompletke take bolj fensi in pol to skoz nosimo in vsak drugi dan peremouser posted image - itak pol preraste

lunca14-user posted image user posted image user posted image user posted image  za Luna- orenk dedc. Ta pa bo za Izabelouser posted image . Pa samo dojiš ga. Vsaka ti častuser posted image user posted image user posted image  in še user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za spanje. A si poskusila ponoči Lunu dat dudo? Kaj če on hoče bolj sesat? In mogoče boš pridobila kaj na času. Izabela ni marala dude. Se je tudi ponoči pogosto zbujala in sem ji začela tlačit dudo in sem vsako noć  podaljševala čas hranjenja. Tako da zdaj spimo 7-8 ur v kosu

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
14.8.2008 21:21:36   
alea01
mtinca- naj bi na bok polagali zaradi smrti v posteljici. Včasih so na hrbet, drugič na trebuh,....Itak si sproti zmišljujejo kaj je boljšeuser posted image . Za oblikovanje glavice je pa fajn, da menjavaš bok-enkrat levi, drugič desni. Naša se itak obrne na hrbet in naj še nevem kako podložim

tina28- nimam pojma glede kolkov

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
14.8.2008 21:23:06   
alea01
pa vsem ki greste in boste šli na morje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in da vas ne bo obiskala user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
14.8.2008 21:23:36   
Kaja08
Jaz imam tud nove slikce v tickerju user posted image user posted image

Aja, Mojca, tale tvoja tašča je pa res svojga dnarja vredna... Pa sej pri nas ima pa tast skoz ene pripombe, pa je pametn v tri krasne, kt da on pa najbl ve, kako se ga futra, oblači... - kot da on že 2 mesca pa pol skrbi za otroka, ne pa midva user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
14.8.2008 21:24:00   
alea01
zdaj bom pa končala, ker sama sebi odgovrjam in me boste še razglasile za psihično moteno ossebouser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
14.8.2008 21:25:45   
alea01
kaja08- ta bi tudi bil kandidat za Izabelouser posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image Kak je velik,....

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
14.8.2008 21:26:01   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

mtinca- naj bi na bok polagali zaradi smrti v posteljici. Včasih so na hrbet, drugič na trebuh,....Itak si sproti zmišljujejo kaj je boljšeuser posted image . Za oblikovanje glavice je pa fajn, da menjavaš bok-enkrat levi, drugič desni. Naša se itak obrne na hrbet in naj še nevem kako podložim

tina28- nimam pojma glede kolkov

Mah mi ga že ful dolg časa dajemo kar na hrbet, ker ni variane, da bi obstal na boku. Sicer je pa itak čist odvisn, katero literaturo bereš - imam knjigo, ki sta jo napisala Američana in tam zatrjujejo, da je treba user posted image  žeod rojstva naprej dajat na hrbet. Men je mami rekla, da so v njenihn časih moral otroke dajat spat na trebuh...vsaka generacija in vsaka država neki svojga tupi... Jaz pa naredim tako, kot Žigatu najbl sede, pa smo vsi veseli user posted image

tina28, tud men se sanja ne glede kolkov...sori user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
14.8.2008 21:27:35   
Kaja08
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

kaja08- ta bi tudi bil kandidat za Izabelouser posted image user posted image user posted image user posted image .user posted image Kak je velik,....

ja ja, sej sm rekla, da bo delu konkurenco Lukatoma user posted image user posted image  Nazadnje, ko smo ga merili na pregledu, je imel 60 cm...zdej je pa verjetn še mal zrastu....no, pa na sliki tud zgleda večji, kot je pa v resnici, k smo ga pa tko nazumiral user posted image

Žiga je car!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
14.8.2008 22:03:10   
annnna
aleksandra silvija na morje gremo kr tukaj preko meje v novigrad...malo me je strah kr ni lepo vreme napovedano za vikend mi pa moremo it ker je izmenjava. se tolažim da pa je pol  za celi tden napovedano lepo...

hvala za pike poke za vremeuser posted image user posted image user posted image

alea kaj pa mojlepotec - moj je tud velik sam a pa štel - je bolj suh kot debel

kaja kako se to naredi da se več slikic menjava?

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
14.8.2008 22:07:15   
Kaja08
Se vid, da mi je dolgčas - sem spet fotke zamenjala user posted image

annna, greš na glitterfy.com in klikneš na zavihek flipbook - pol pa naložiš fotke in skopiraš kodo v moj profil

Žiga je car!

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
14.8.2008 22:10:14   
lunca14
lunca14- za Luna- orenk dedc. Ta pa bo za Izabelo . Pa samo dojiš ga. Vsaka ti čast in še za spanje. A si poskusila ponoči Lunu dat dudo? Kaj če on hoče bolj sesat? In mogoče boš pridobila kaj na času. Izabela ni marala dude. Se je tudi ponoči pogosto zbujala in sem ji začela tlačit dudo in sem vsako noć podaljševala čas hranjenja. Tako da zdaj spimo 7-8 ur v kosu

Najprej,najlepša hvala za cduser posted image ,smo ga poslušali,Lunu je všeč,Enej zdraven cvili,ko zasliši dojenčka,Maja pa sedaj uspavauser posted image user posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
14.8.2008 22:22:53   
lunca14
Ma mi že cel dan dol meče iz netauser posted image user posted image
......ja res je,Lun je pravi dec,in samo dojim,ampak je skoraj na dve uri,včasih manj,včasih več,vedno mu dam ,ko hoče,ne gledam na uro,je pač lačen ali žejen,čeprav je sedaj zadnje dva dni začel jesti še več,prej se je bolj cartal,sedaj pa je,mogoče je prešel v obdobje povečane rasti,samo,kam bo rasel,že zdej je rasel več kot 1 cm na tedenuser posted image ,bo pri treh mesecih potem velik že za polletnega bebija,bom mogla cunjce nabavljatuser posted image user posted image
....duda,nekaj najhujšega,kar mu lahko ponudim,sprobavam vsake toliko časa,in tudi imam že celo zbirko dud,ampak nobene noče razen moje,tud flaške ne mara,sem si spumpala mleko in mu ga dala po faški-bljak,bljak,bljak
....tud Enej je bil tak,ni maral nobenih dud ne cucjev,pa je zače spati po celo noč po osmem mesecu do sedaj,prej je pa na tri ure veselo jedel,pojedel in šel spat,Lun,bi se pa rad še malo pocrkljal,saj bo,če en ta mesec pa drug mesec,glavno,da je zdrav in zadovoljen otrok,sem pač malo bolj zmatrana in nimam vse tipitopi,pa bo žeuser posted image
Mojca....vidim,da si bila v Limaču,pri nas je bil eno leto,potem pa so ga preselili k vam v Ljubljano,mi je blo ful hudo,tam sem našla stvari zase in za otroke,dej mi povej a imajo dovolj veliko izbiro za fante za eno leto,ker jaz bom morala malo dopolnit Lunovo garderobo,če bo tako hitro rasel.
Anja....tud z moje strani čestitke,da se je isteklo,kot se je,čez ene dobre pol leta,ti bom pa čestitala zauser posted image ...pravuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
14.8.2008 23:41:57   
anaj22

Lun je velik 61cm in težek že 7 kg.kaj pa tvoj?

Uh je pa res cev dec bravo Lun ti si caruser posted image
No Jaka ne zaostaja dosti zvagan na in zmerjen doma 6,5kg in 62cm
Se vidi da je bil 8.6.2008 dobr datum user posted image user posted image
Punce paste se ko vas dobijo v roke junijski korenjaki (letnik 2008) user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
15.8.2008 8:35:01   
Anonimen
jutro mamike...javljam se vam iy umaga,jutri se pa \e domov odpravljamo,po eno tedenskem dopustu..vreme smo imeli super,ydaj je pa malo obla;no,ygleda da bo de\evalo...no pot sem je bila katastrofa pa me fejst skrbi kako bo it domov...kolona od kopra do meje,vo\nja samo iy kopra do umaga 4 ure,vmes se nam je avto pokvaril,asistenca pripeljala nadomestnega,yunaj pasje vro;e,mali ;isto gnil,jokal je ful,meni se je srce paralo ko sem ga gledala tak[nega....hranjenje po raynih gostilnah...jst totalno panicna,zivcni zlom dozivim...dobr da je tasca re[ila situacijo,pa sploh drgac nisem panicna...groza.....me je kr strah it jutr domov..drgac je pa sam dopust minil lepo...aja pa prvi pregled sem imela predn smo sli na morje,vse ok,menye pa se ni in ni,matra me pa kr za ful,pa je dr.rekla da zna bit kmalu menza...

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2170
15.8.2008 8:37:43   
Anonimen
..evo moje porocilo,za nazaj nisem brala,bom doma,lepo se imejte,vse ki odhajate na dopust vam zelim lepo vreme..aja pa po novem spimo tudi mi 7 do 8 ur skupaj v kosuuser posted image user posted image ...lepo se imejte mamike in vasi soncki..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2171
15.8.2008 9:02:56   
*Mojca*
jutro!

lunca a veš da se nisem ful razgledovala po trgovini. Sem se zakadila tja kjer so bila znižanja in tam imajo kar precej robe po smešnih cenah (max 4eur),različnih velikosti. Tako da ti res ne znam odgovorit koliko imajo ta 1-letnike. Imajo pa v C&A bodije po 2,5 eur, pa v HM en kup lepih cunijic. Mogoče pa se splača prist na izlet in seveda spoznat nas žabarje user posted image user posted image

annnna mi tudi gremo v Novigrad v hiške (3 palme) drug ponedeljek. Boste še tam? Mogoče se vidimo user posted image

Nič, sirena tuli...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2172
15.8.2008 9:35:05   
annnna
mojca vrjetno bom še tam če bo lepo vreme. ve kje je to mi pa hodimo v kamp sirena preko križišča....v pineti pa mam eno kolegico če veš kje je to...že dolgo hodite tja?

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 2173
15.8.2008 9:56:31   
*Mojca*
annna ne, jaz grem drugič, tako da ne poznam lih najboljše tistih koncev user posted image če ste preko križišča boste pol na isti plaži? no, mi pridemo 25. zvečer user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
15.8.2008 15:18:05   
Anonimen
Danes je pa ful zatišje tuki.

Sej jst tud ne bom dolgo, ker bi si rada malo odpočila, preden se sonček zbudi. Sicr je pa danes komaj zaspal, se vidi, da je težko vreme.

Sem bla pa pridna in sem zlikala kup cunj. Zdej mam pa še en stroj za oprat, eden se suši - to je tko, da mi slučajno ne bi zmanjkalo dela.

Nč, toliko malo, da ne pademo na drugo stran.user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?