|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008
13.8.2008 20:37:18   
Tina 28
Ojla mamice

Zadnje čase le prebiram, sam cajta pa kar nimam nič napisat...tamala je taka faca k je budna, da se skoz z njo pogovarjam...obožujem njene nasmeške...pa še utapljam se v pospravljanju.

Anja PH...tvoja nosečnost ma + in -. Jaz k mam dva si želim da bi bla bl skup, saj bi se skup igrala in tud družinski izleti in dejavnosti bi se velik bolj poklapale, če bi bla bolj skupaj. je pa res, da boš ti ene dve leti kar nasrkala, sam poj bo pa milina, saj bosta družba, pa tud scrklana ne bosta mogla bit tolk, ker bosta že navajena počajkat. Zdravstveno ti bo mogla pa ginekologinja povedat.
Jaz bi ziher obdržala otroka, čeprav ne mislim met nobenga več, sam mogla bi vedet, da bom mela na razpolago kakšno pomoč oz. mamo ali partnerja ki je normalne ure doma s službe. Zakaj bi ga obdržala (če bi zdravtveno blo ok seveda...ker načeloma ne upam naredit splava oz. nočem, ker vem, da bi se celo življenje spraševala...kakšen bi bil pa ta zakladek in kako bi blo zdaj.)

Moraš vedet, da je otroka najtežje spravit iz plenic...pol pa lohk velik stvari skup počneš...kolo, rolerji, smučanje., če maš pa čez par let spet enga...pa ta prvi velik žrtve mora nardit, ker moraš še enga s plnic dat.
Če ga boš obdržala, boš to ti naenkrat z dvema počela...in boš utrujena za znort, sam bogatejša pa tud!

Romy
zdaj ene 14 dni...sem fasal virus tisti dan in me je blo strah, da je mirena...sam ni blo to. ne čutim nič, moj tud ni clo enkrat kokr sva do sedajuser posted image user posted image . preberi si, je fajn, sam ene par mesecev se pa hormoni uravnavajo in so občasne krvavitve. Jaz sem koj dobila menstro in zdaj še ne morem povedat kolk je teh krvavite, ker mi že en teden traja...čutim pa nič.

Aja sam to...vstavljanje (par minut) je mal boleče, sam mene gin. ni opozorila...tko da boš vedla, da je mal za stisnit zobe...je pa tko...ene nič ne čutjo, druge pa velik!

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
13.8.2008 20:50:21   
l.daisy
hejj,

2 meseca, 2 tedna in 2 dni user posted image user posted image user posted image

romy, mene je enkrat Anžej pokakal, ko je bil odvit na previjalni user posted image user posted image user posted image
je spustil rafal ravno, ko sem ga umivala... user posted image user posted image user posted image

slina in zobki: tudi mi se slinimo sto na uro, pa dlesni ju že tudi matrajo... Ažbe kar vzdihuje, ko mu s prstom masiram dlesen... bojo, bojo zobki, itak traja in traja, preden pokuka ven...

igralni center: sončni vrt od tiny love z blazino... ampak ju tudi na hrbet polagam na tisto blazino, da nista čisto na ravnem.... kaja, mi smo hoteli kupiti še tropski otok, pa se ga pri nas ne dobi... so rekli v BC po naročilu, ampak bi jim morala povedat šifro izdelka... eeeeh, kaj naj rečem???

nya, user posted image user posted image user posted image za slončkanje...

"dnevno spanje": se mi zdi, da že imamo določen red... bujenje ob 5.30-6.00, papcanje, spanje 7.00-8.00, budno obdobje do 10ih, vmes papcanje, potem spanje do 13ih, papcanje, budno obdobje do 17ih, papcanje, budno obdobje do cca. 19.30, spanje (razen, če se kopamo, potem ne), zadnje papcanje pa ob 21ih in potem celonočno spanje....

to pomeni, da zdaj moram it...

aja... alea, za tvoja dva kompletka v C&A dobiš 44 bodijev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čau

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
13.8.2008 21:20:30   
*anamor*
Tina28 - hvala da si mi povedala glede vstavitve, da se malo pripravim. Jaz sem taka boječka glede bolečin user posted image user posted image user posted image user posted image Moram pa še počakati, da dobim menstruacijo in nato pride vstavitev. Upam, da nebo prehudo

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
13.8.2008 21:21:53   
Tina 28
Ja romy...jaz sem pol prebirala kdaj se vstavla...po menstruaiji ali vmes ker je manj boleče...mene moja G še vprašala ni glede tega in res je še nisem imela do takratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
13.8.2008 21:25:14   
Tina 28
Jaz pa vsem čestitam za slončkanje, ker smo mi samo enkrat in je bolelo in mi spet ni...no na splošno mi sploh ni ne sam zarad neugodjauser posted image .

Alea
Jaz sem tud zapravljivka, sam pri teh cotkah pa rajš kvantiteto v komisijski kupim, ko tko hit raseuser posted image . Sam me pa firbec matra, kakšna krasna kompletka si kupla...ziher sta ful nora, k so jih tko zasolil! Dej nam mal lušte nared pa poslikaj, če že moja ni tko fancy, da bomo vidle, kolk bo tvoja spet šarmerka!

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
14.8.2008 7:02:10   
*anamor*
Haj,
jaz sem pa že danes hitro pokonci, sem bila v laboratoriju zaradi slabokrvnosti. Upam, da bo zdaj krvna slika ok, ker mi ni več skakat kar naprej do zdravnikov. Pa še malega potem moram, kar naprej nekam dajat v varstvo. 
Mi smo ga danes malo sračkali ponoči, je že bil pokonci ob 1, nato pa spet ob 5.30. Točno ve kdaj gre mamica pozno spat, takrat se vedno ponoči tako hitro prebudi.

Sinek moj je najvecji zaklad v mojem zivljenju

(odgovor članu Tina 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
14.8.2008 8:08:09   
annnna
še en lep pozdrav od mene

mi pa se spravljamo na morje jutri sam napovedujejo nevihte za ponoči in bomo mogoče šli v sob. ker gremo v prikolio... sem že komaj čakala da gremo nova družinica na morje in je zdaj si moj zmislo da gre še en par zraven, kr minlo me je do vsega, sem jezna za pop...briga me. bom ponoči ko bom flaško delala še bolj galamo delala da ne bojo mogli spat, jim bo žal da so šli zraven....eh joj kak sem jeznauser posted image user posted image user posted image user posted image

no miga tudi zadnje dni ponoči kr sračkamo-... smo že ful lepo spali od 21.30 do 4ih in potem do 6ih 7ih...zdaj pa mu je kr naenkrat nekaj zašpilalo in je vsake tri ureuser posted image user posted image user posted image in danes sem ga mogla še nosit od 3.30 do 5ih...nevem kaj je zdaj to..

no lepo se mejte pa mi oz nam ki smo/gremo na morje držite pesti za lepo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čao čao

Moj mali princ Mai - 30.5.08.

(odgovor članu *anamor*)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
14.8.2008 8:12:34   
Anonimen
Dobro jutro.
No, mi smo mel včeraj zanimivo pooldne, zgleda da so bli krčki po Plivitu, tko da mu bom danes dala kar Oleovit.

Smo pa zato ponoči spali od 22h do 4.40 user posted image user posted image user posted image - sem mislila, da sploh ni več možno spat toliko urc skupaj user posted image . Potem sva pa spala še dve urci, tko da sm čist fit zdejle, sam sem ga dala mal v spodnji štuk, pa moram tole na hitrco natipkat user posted image user posted image user posted image .

No, imejte si fino, pridm kej popoldne, če bo sonček spal.

annna - sej bo, na morju bo super, boš vidla

(odgovor članu annnna)
  Neposredna povezava do sporočila: 2133
14.8.2008 8:55:05   
aleksandra silvija
Annnna- za vremeuser posted image user posted image . A kolega bosta z vama v prikolici? No, bosta pa malo popazila na user posted image , pa bosta vidva z user posted image  imela kakšno minuto zase.

Lunca--user posted image user posted image user posted image za spanje.

Romy- user posted image user posted image user posted image  za izvide.

Alea-daj no poslikaj kompletka! Pleaseeeeee....

Anja PH-če ne bi imela Cr in še enega prej, pa še pred tem posege na maternici, materničnem vratu, nožnici-bi obdržala. Tako pa,...bi letela h kakšnemu dobremu strokovnjaku--si ne predstavljam splava.
Tebi pa želim vse dobro, pa kakorkoli se odločiš!

Kleopatra 28 in Tteea---oglasita se še kaj!
Kleopatra-kako si s svojima punčkama?
Pa Ttteea?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
14.8.2008 9:02:05   
aleksandra silvija
No, jaz imam pa slabo vest zvečer, ko dam Lovrota spat.
Pravzaprav ga zvečer tako rada nosim, pa da mi revež v naročju zaspiuser posted image .
Če ga pa po kopanju in hranjenju budnega odložim v posteljico, še nekaj gode in potem lepo zaspi.
Ampak. Mene potem nekaj gloda, pa ga hodim gledat, pa cmok imam v grlu in moram zbrat ful moči, da ga pustim v posteljiciuser posted image .
No, če bom tako nadaljevala, se bom čez leto, 2, 3 pritoževala, da ne zaspi sam.
Matr sem šus!user posted image
Revež bi lepo spal, pa ga jaz nekaj maltretiram,..user posted image

Mi bomo pa šli po vsej verjetnosti kar v nedeljo na morje. Pravzaprav bom šla kar sama z otroki, user posted image  bo pa prišel čez nekaj dni za nami.
Sem pa hotela včeraj kupiti jesenske čevlje, da bojo imeli otroci kaj obut na 1. septembra. Pa nikjer (razen tenisk) nič. Dobijo naslednji teden. Ja, lepo!
Bosta šla v sandalih v šolo????
Ja, ni pametno zadnje dni pred šolo hoditi na morje!

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
14.8.2008 9:03:12   
aleksandra silvija
Annnna-kam greste(morje)?

Neposredna povezava do sporočila: 2136
14.8.2008 10:16:29   
*Mojca*
Jutro!

nya čestitke za spanje še tukaj!user posted image

včeraj je tašča na obisk privlekla neke sestrične iz italije. jao bože...kaj so delale s tamalim...sem skoraj dobila živčne zlom. pa potem je špilala frajerko in neki pestvala tamalga in ga spoh ni znala preprijet in ji je skori zletel na tla user posted image pa njenih 100 zapestnic ga je drgnilo ob vrat...najprej ga za vsako ceno hoče pestvat, ko se začne dret nama ga pa kr po hitrem postopku da nazaj. pa Luka naredi tak srčkan fris kadar se repenči in ga je prav izzivala da bi se začel dret...mislim, no comment. dokler ne shodi ji ga ne pustim samega user posted image user posted image user posted image pa da ne govorimo o prizoru ko 3 tete delajo bucibucibuc 20cm od glave od malegauser posted image user posted image
ok, sem se izpovedala user posted image

alea mene tudi zanimata ta 2 fancy kompletka user posted image

annna te razumem, ampak probaj odmislit in uživat na morju po svoje

as meni je tudi fajn zvečer malega uspavat po rokah in se mi že vrača ko se mi ne da. takrat mali namreč noče zaspat sam user posted image

mi že tretji dan dajemo 1 kapljico AD3 in za enkrat ni problemov user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 14.8.2008 10:17:39 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

Neposredna povezava do sporočila: 2137
14.8.2008 10:20:39   
anaj22
Ojla mamice
Zapravlanje za cunce za malega se morm ful zadržat da kej ne kupim mislm da ma mali itk več grderobe k mamiuser posted image
No nekomu se kovca morm it, vedno je tko k se jest spravim n RR bi Jaka neki rad pa čeprov je še sekundo nazaj sladko panču.

Neposredna povezava do sporočila: 2138
14.8.2008 12:26:28   
Anonimen
Dan user posted image

Nisem noseča! user posted image  Včeraj je prišla teta s Krvavca user posted image  

Sem se pa (priznam) kar privadila na idejo o ponovni nosečnosti, tako da kontracepcije ne bom imela user posted image  

Alea - zobki - nič hudega ni če pri treh mesecih začnejo poganjati prve spodnje enkice. Pri dveh mesecih pa hmmm čudežno dete? user posted image

Drugače pa moj tud sam spi pa je pa kaka. Ko je sit se mal nasmeje in pade dol user posted image  

Tkole ena kitica na brzino, gremo na morje (KONČNO) v soboto pa me čaka delo user posted image  

Ostanite v cvetju se oglasim septembra user posted image  Baaaaaaaaaaaaaj

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2139
14.8.2008 12:52:12   
mtinca1
alea
ker jo komaj najdem v posteljici . Z zblazino- tisto, ki jo podložiš da spi na boku- pleše po posteljici in jo najdem čist na robu v kontra smeri, kot jo položim spat, nogice in rokice gledajo skozi posteljico, glava pa ne gre

tudi naša se ful premetava v poteljci. baby pozitionerja sploh ne moremo več uporabljati, ker se premika v njem in na koncu ne leži več pravilno v njem in se mi zdi, da si krivi hrbtenico. spat jo dam navadno tako, da ima glavico enih 30 cm od zgornjega roba posteljce, zjutraj pa jo včasih najdem čisto zgoraj ob robu, pa včasih je obrnjena po širini posteljce, čisto kontra še zaenkrat ne.

jaz jo dajem že ful poredko na bok - a mislite, da je to narobe? navadno jo dam na hrbet in potem sama obrne glavico na eno stran. a nismo mi vsi spali na hrbtu? a ktera ve zakaj bolj priporočajo spanje na boku? zaradi oblike glavice, ali sindrom nenadne smrti??!!??

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
14.8.2008 12:58:23   
mtinca1
alea
Tiste, ki imate igralne podloge oz.centre. Katere imate? Kak se te stvari obnesejo?

mi imamo sposojeno. verjetno je ni več v prodaji - je pa od chiccota-podlaga je klovn (ni glasbeni). mala ful uživa v njej. zjutraj jo dam po hranjeju najprej v igralni center in se sama zabava ziher za pol ure. sicer ne doseže igrač, amapak krili z rokami in nogami in zadene strebričke in ko se potem igračke premikajo, ji je ful všeč. skratka PRIPOROČAM ++++ user posted image !

kompletka - še en glas ZA OBJAVO FOTKE!!!

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
14.8.2008 13:04:02   
mtinca1
annnna
no lepo se mejte pa mi oz nam ki smo/gremo na morje držite pesti za lepo vreme

user posted image user posted image user posted image user posted image  - za lepo vreme!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  - lunca - za daljše spance!!!

mi smo pa bli včeraj na štarjerskem ("rodna domovina"user posted image ), pri naših babicah in dedkih, pa tetah in stricih in prijateljih - skratka pretiravali smo z obiski in čisto zmatrali tamalo - iz lupinice v voziček in obratno, pa vmes hranjenja in previjanja na terenu,.... !pa še vroče je bilo.
tako, da čez dan ni spala skupaj več kot 1 uro. končno je potem zaspala ob 10-ih in spala do 6-ih in 20 minut.

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 2142
14.8.2008 13:14:18   
mtinca1
nya
Včeraj sem se opogumila in smo slončkali

user posted image user posted image user posted image !
a pol sem jaz edina, ki še nisemuser posted image , user posted image ?!?
ko sem bla na pregledu me G ni nič pogledala, če je vse ok, ker sem imela malo menstruacije oz. karkoli je že bilo tisto. in potem sem doma razmišljala, da bi blo pa le fajn, da bi me pregledala, sej porod ni kr tako, pa še šivana sem bila... in sem poklicala, da bi rada prišla še enkrat - pa me je naročila 5 sept.
pa spet mam nek čuden rjav izcedek (sicer malo)- k ne vem kaj naj si mislim - tako, da bom mogoče šla kr prej, ne vem...

bom končala z monologi - zgleda, da vse pridno kuhate kosilo, al pa cartate svoje zakladke...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2143
14.8.2008 13:44:42   
Anonimen
Jaz sem danes dala tamalmu OleovitD3, pa ga je spet nekaj napenjalo, ampak zdej pa ne vem al je to od tega al sam ni mogle kakat, ker se mi je v roku ene ure 3x konkretno (beri: do sredine hrbta) pokakal. Jah nč, mu bom dajala Oleovit še naprej, pa bomo videli. Plivita pa mu ne bom dajala, ker se mi ne zdi primerno eksperimentirat na otroku.

Kar se slončkanja tiče - jst sm mojmu povedala, da bomo uporabljali kondome, vsaj dokler ne dobim user posted image , da bom vsaj približno vedla, kdaj je ovulacija - pol pa lahko tud metodo umika uporabljamo, sam zdej se pa res ne mislm zafrkavat.

Prejle sm dala sončka spat in mislim, da ne bo nič s tega spanja - grem mu dudo poporavit, pa da vidimo.

(odgovor članu mtinca1)
  Neposredna povezava do sporočila: 2144
14.8.2008 13:54:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Dan user posted image

Nisem noseča! user posted image  Včeraj je prišla teta s Krvavca user posted image  

Sem se pa (priznam) kar privadila na idejo o ponovni nosečnosti, tako da kontracepcije ne bom imela user posted image  

Superca, pa bomo kmal meli eno novo nosečko. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Alea - zobki - nič hudega ni če pri treh mesecih začnejo poganjati prve spodnje enkice. Pri dveh mesecih pa hmmm čudežno dete? user posted image

Ja, jst sm tud mislila, da je naš čudežno dete. Anja, sm pa pogrešala tvoje hudomušne komentarje.

Drugače pa moj tud sam spi pa je pa kaka. Ko je sit se mal nasmeje in pade dol user posted image  

Ja, naš tudi - pa ko kaka, je to konkretnouser posted image user posted image user posted image

Tkole ena kitica na brzino, gremo na morje (KONČNO) v soboto pa me čaka delo user posted image  

Mi gremo tud kmal na morje, jst grem spat še 11x, štručko pa še ene 44x user posted image user posted image user posted image

Ostanite v cvetju se oglasim septembra user posted image  Baaaaaaaaaaaaaj

Imej se skrajno fino.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2145
14.8.2008 13:56:12   
Anonimen
Aja, pa Anja, v profilu maš še vedno, da si noseča, da maš še 51 dni - zdej šteje v plus.user posted image user posted image user posted image
V naših profilih si lahko pogledaš naše sončke, pričakujemo pa tud tvojega.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2146
14.8.2008 14:30:09   
anaj22
Kosilo se kuha, mali pa oči pa ajata, mami pa hit mal na RR
Igralni centri mi smo dubl kr dva Happy Farm od IANA in Gymini od Tiny Love
annnna te čist zastop prve družinske počitnice in bara da bi bli sami
Mojca tale tvoja tašča je pa poglavje zase, moja taščica je pa vredu vedno vparaše če kej rabm ta malega ne mečka po rokah
Lunca user posted image user posted image user posted image  za spanje, dej povej kok je Lun težak pa velik k sta z Jakom glih isto stara
Morm it kosilo dokončat

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
14.8.2008 15:04:47   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: anaj22

Kosilo se kuha, mali pa oči pa ajata, mami pa hit mal na RR
Igralni centri mi smo dubl kr dva Happy Farm od IANA in Gymini od Tiny Love
annnna te čist zastop prve družinske počitnice in bara da bi bli sami
Mojca tale tvoja tašča je pa poglavje zase, moja taščica je pa vredu vedno vparaše če kej rabm ta malega ne mečka po rokah

Lunca user posted image user posted image user posted image  za spanje, dej povej kok je Lun težak pa velik k sta z Jakom glih isto stara
Morm it kosilo dokončat

Lun je velik 61cm in težek že 7 kg.kaj pa tvoj?

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
14.8.2008 15:09:20   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Pa te nben ne vpraša - ja, s čim ga pa fotraš??? K jst to kr dostkrat slišm.

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2149
14.8.2008 15:15:32   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

Pa te nben ne vpraša - ja, s čim ga pa fotraš??? K jst to kr dostkrat slišm.

user posted image user posted image user posted image mi mama skoz teži,da mu moram še kaj dodajat,ker imam očitno preveč vodeno mlekouser posted image ,zato,pa skoz vlečeuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?