l.daisy
|
hejj, 2 meseca, 2 tedna in 2 dni romy, mene je enkrat Anžej pokakal, ko je bil odvit na previjalni je spustil rafal ravno, ko sem ga umivala... slina in zobki: tudi mi se slinimo sto na uro, pa dlesni ju že tudi matrajo... Ažbe kar vzdihuje, ko mu s prstom masiram dlesen... bojo, bojo zobki, itak traja in traja, preden pokuka ven... igralni center: sončni vrt od tiny love z blazino... ampak ju tudi na hrbet polagam na tisto blazino, da nista čisto na ravnem.... kaja, mi smo hoteli kupiti še tropski otok, pa se ga pri nas ne dobi... so rekli v BC po naročilu, ampak bi jim morala povedat šifro izdelka... eeeeh, kaj naj rečem??? nya, za slončkanje... "dnevno spanje": se mi zdi, da že imamo določen red... bujenje ob 5.30-6.00, papcanje, spanje 7.00-8.00, budno obdobje do 10ih, vmes papcanje, potem spanje do 13ih, papcanje, budno obdobje do 17ih, papcanje, budno obdobje do cca. 19.30, spanje (razen, če se kopamo, potem ne), zadnje papcanje pa ob 21ih in potem celonočno spanje.... to pomeni, da zdaj moram it... aja... alea, za tvoja dva kompletka v C&A dobiš 44 bodijev čau