|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
14.8.2008 23:04:56   
womanpolice
Mismis ... dobrodošla nazaj...

p.s. sm vidla, da me ni več na seznamu user posted image user posted image user posted image ... no, sedaj sva se pa odločila, da ne bova čakala, in bom jutr poklicala sestro MIro, da se spet naročava in greva v nov boj. Upam, da jo jutr dobim, drgač pa jo bom poklicala po dopustu....

lp

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3376
14.8.2008 23:06:42   
blanč
a ste že vse u mižulahuser posted image  pol grem pa še jaz. počakam, da čujem vreme na POPu pol grem pa še jaz mal postlo pozdravit.

Neposredna povezava do sporočila: 3377
14.8.2008 23:09:12   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Lučka25, sem mogla najprej preverit tvoj statususer posted image . Sem najprej vidla, da imač UZ v nedeljo, pa sem za vsak slučaj preverila, če si mogoče nosečka (bil bil tud lahko UZ). Se pravi ti folikelčke štejejo?

Ja, mi bodo folikelčke šteli. Naj bo pa UZ v času nosečnosti kmalu tu, bom prav vesela. user posted image

Lučka glej da boš kot me prava user posted image  z veliko celicami!!!!!!

Obljubim, da bom. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3378
14.8.2008 23:11:53   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarja, Lučka a smo za Ringarajnekena???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bojo folikelčki rasli user posted image

Joj Gigi če pa to ne pomaga!!!!! Pa klinc saj ga lahko brez razloga tudiuser posted image user posted image user posted image

Da povem kje sem bila ves večer. Z mami sva šli na eno (vsaka svojega seveda user posted image ) veliko pivo. Je prav pasal po tako vročem dnevu. user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3379
14.8.2008 23:18:33   
lučka 25
Wp, žal mi je za prijatelja.  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3380
14.8.2008 23:20:04   
lučka 25
Mišika, dobrodošla spet med nami. Samo, da sta uživala. Kuža pa verjamem, da je bil vesel, tako kot ti seveda. Zdaj si pa  vzemi čas, ker te čaka kar nekaj čtiva. user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3381
14.8.2008 23:22:36   
lučka 25
Zdaj se pa meni tudi že zeha user posted image . Grem kar v mižule. Nočko.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3382
14.8.2008 23:27:00   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Cetrtek, 14.08.
Oktavija - UZ
Zarja1 - UZ
Dobrovoljcica - punkcija

Nedelja, 17.08.
Lucka25 - UZ

Ponedeljek, 18.08.
Zarja1- UZ
Oktavija - UZ

Torek, 19.08.
Dobrovoljčica - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 19.08.
Hedviga - NS

Sreda, 20.08.
Linda25 - NS

Petek, 22.08.
Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš - prva špika 11.8.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prva špika 12.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)
  • Dobrovoljcica (PO, punkcija 14.8.)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike 21.8.)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
    Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3383
    14.8.2008 23:44:16   
    mismis
    Evo mene, končno se mi je ratalo prebiti skozi te strani, ki ste jih nakucale v moji odstotnosti...gremo po vrsti, kokr mi je še ostalo v spominu.

Ajsi, hvala ker si urejala seznam namesto mene

Noki in Abra, upam, da je sedaj vse v redu z vami in da so se krvavitve umirile

Zvezdica, ti imaš prepoved omenjati naslednjo hrano: čevapi, kebabi, bureki,..vedno mi s tem narediš take skomine, da je joj. Kako je Medo, raste?

Žižek, tu je nekad, kažu knjige bilo more, čakalo me pa presušilo. Kako je bilo skorajda doma, sta uživala?

Hedi, my favourite witch, še Harry ti ga Potter ti ne seže do kolen, kako kaj deca, ubogajo?

Pikovit, kaj je sedaj s tvojim compom, če se dogovorimo za kavo te sms-jem

Dakec, BRAVO ZA PUNČKO LUNČKO in jaz moram prebrati cca 30 strani, da izvem, da ti pričakuješ pupiko!!!

Gloria, sitno še mesec dni ali kaj, držim pestke, da bo s pobčem in s tabo vse v redu

Želva, ne vem kako, da ti na GK LJ niso povedali, kaj je s tvojimi celicami, meni je teta biologinja vse lepo razložila, npr. od 8 se jih je oplodilo 7, do petega dne pa so se lepo razvile štiri, ostale se niso razvile na stopnjo blastociste, vstavili so mi eno in sedaj imam še tri zamzrnjenčke. A tebi tetka biologinja na dan ET-ja tega ni tako razložila. A ja, pa še welcome med nami.

Dobrovoljčica, čestitke za uspešno punkcijo, me je prav zanimalo, kdaj štartaš spet.
    Stijan, lepo te je spet brati

WP, saj si na seznamu, na tistem delu kandidatke za postopek, ali sta se premislila in gresta sedaj kljub vsemu probati srečo. A ja, pa še sožalje z moje strani, res grozno

Lara in Blanči, čestitke za špike, upam da čimprej mine čas do punkcije.

Dajamaja, lepo te je spet brati in čestitke za uspešno selitev.

Gretka, hvala za z.s., moram malo zbistrit možgan, da bom doumela kaj mi hočeš povedati. Lepo pa je, da si spet priklopljena. Pozdravčke tudi Libi.

Pija, lepo se imej na morju....

Lučka25, ti si pa že štartala, uspešen postopek ti želim

Zarja, pa kaj ga sedaj tvoji folikli serjejo, pravilna fotostimulacija in pir, pa bo, ko sem bila jaz v postopku so mi punce z veseljem lepile na forum fotke od mr. Darcy (aka Colin Firth) in moji folikli so res ponoreli, vključno z mano, me je skozi razmetavalo gor in dol.

a sem katero pozabila, zihr sem, pa mi prosim ne zamerite, res se je kar nekaj zgodilo v tem času, ko me ni bilo. Pa še to moram povedati, na morčku nisem srečala mojega dr. D-ja, kar tudi ni bilo za pričakovati, glede na to, da jaz hodim na FKK, on pa ima 110% češpljevih knedlov dosti do konca življenja. Smola pač...

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3384
    15.8.2008 6:56:20   
    mismis
    Dobro jutro vsem skupaj...

evo po dveh tednih lahko končno spet napišem: PRVI SEM user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3385
    15.8.2008 6:57:37   
    mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 17.08.
    Lucka25 - UZ

Ponedeljek, 18.08.
    Zarja1- UZ
    Oktavija - UZ

Torek, 19.08.
    Dobrovoljčica - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 19.08.
    Hedviga - NS

Sreda, 20.08.
    Linda25 - NS

Petek, 22.08.
    Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
    Sonček33 - pregled
    Nokes - NS

Sreda, 27.08.
    Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
    Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
    Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
    (beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
    user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš - prva špika 11.8.)
    • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prva špika 12.08.)
    • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
    • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)
    • Dobrovoljcica (PO, punkcija 14.8.)
    • Oktavija (MB, 2. IUI)
    • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
      • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
      • Pikovit (6. IVF, MB)
      • Paddy (1.ICSI)
      • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
      • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
      • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
      • Barbarella77
      • Sabsa (Menopur)
      • Anabanana
      • Iannia
      • Žirafca
      • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
      • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
      • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
      • Mandreja (IVF, Lj)
      • andreja07 (PO, dr. Reš)
      • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
      • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
      • moni29 (MB)
      • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
      • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
      • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
      • Tjasshyy (LJ?) 
      • mami26 (LJ)
      • Titi3 (Superfact in Menopur)
      • Daisy (dr. Reš)
      • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
      • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
      • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
      • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
      • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
      • Kajsica (IVF, GK LJ)
      • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
      • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
      • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
      • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
      • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
      • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
      • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
      • Darja* (3.IVF/ICSI)
      • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
      • Anadejka
      • Sarasan (2. IVF)
      • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
      • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
      • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
      • BEBIII
      • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike 21.8.)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
      Znaki hiperstimulacije:
      http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
      Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 3386
      15.8.2008 8:43:01   
      želvica99
      mismis hvala za sprejem v vaše vrsteuser posted image upam da si na morju odklopla možgančke čist na off, no sj kar te berem pomoje to obvladašuser posted image  Drugač pa kar se živali tiče sem jest pomoje tud zarad njih prej domov pršla, včasih mi je prov bedno kse mi zdi, da jih bolj pogrešam kot ljudiuser posted image

Kar se pa GK tiče pa men ni biologinja nič razlagala, v bistvu so sestre rekle naj prideva na transfer oba (sj bi itak) da bova podpisala za zamrznjenčke, na dan D pa pol nič, vstavili so mi dva (lepe blastociste-to pomoje vsem rečejo, da ti dajo pogumuser posted image ). Za ostale pa nič, sem vprašala sestro pa je rekla, da verjetno niso bli za zamrznit, no pa najprej je mal čudno pogledala, kao kako da jih ni. Jest sm si pa pol kr predstavljala kako so jih nekam vrgli...sj nimam kj, drugič bom hotla vse vedetuser posted image user posted image user posted image bom zoprna kouser posted image .user posted image

Ženske pa še eno kavico od mene za dobro jutro, drugih slik ne znam lepituser posted image

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 3387
      15.8.2008 9:07:51   
      nokes
      jutro,

ojla miška, dobrodošla nazaj!! a tak si pogrešala kužmana? si ga danes ti zbudila za sprehod, user posted image user posted image  praviš, da drd-ja ni bilo med nageci, škoda, bi imele hud material za fotostimulacijo user posted image user posted image . upam, da sta si oba z dragim odpočila in sta pripravljena na otročke! kdaj štartaš?

želvi, kar zaupaj zdravnikom in sestram, če bi zamrznjenčki bili, bi ti povedali. je pa res, da včasih nismo najboljše pripravljene na kakšen šok, pa pozabimo vprašat, kar nas zanima. kavica pa je super user posted image , hvala.

WP, zdaj že uživaš na dopustu, pa vseeno: fajn, da si se odločila, da greš ponovno v boje user posted image

vse ostale, lep dan.

nokes

(odgovor članu želvica99)
      Neposredna povezava do sporočila: 3388
      15.8.2008 9:22:45   
      mismis
      Nokes ojla, kako si mi ti kaj, so se krvavitve umirile...

Ti povem, mi je bilo včeraj kar žal, da sem šla brati vse za nazaj, zelo malo lepih novičk (Gloria, Dakec in Erin) ostalo je pa bilo bolj kot ne žalost. A lepo čuvaš otročke, moraš, sicer bo teta Heineken hudauser posted image .

Drugače me je pa moj kužon danes zbudil že ob pol sedmih, je bil celo noč zunaj (za spremembo, ker mu je to všeč) in je začel lajati, tako da sem morala vstati in ga skozi okno pomiriti preden zbudi še ostale sosede. Ko sem pa bila že enkrat pokonci, je bilo pa nesmiselno iti nazaj spati, tako da sva kar takoj pičila na sprehod.

Kar se tiče mojega postopka, moram počakati na user posted image v avgustu, potem pa poklicati sestro Miro, tako da če bo vse posreči bom v začetku septembra že med trepetalkami.

Želvica
      , pri katerem doktorčku pa si ti? Kdaj pa sedaj spet štartaš?  Nekako se mi zdi, da te nisem zasledila na seznamu? Drugače pa ti kar zaupaj doktorjem, veš je čisto možno, da se celice niso lepo razvijale ter jih zato niso zamrznili. Nekako se mi zdi, da redke med nami (ki sodelujemo na tem forumu) pridejo do zamrznjenčkov. Tako, da če so ti vstavili dve blastocisti so to sigurno bile blastociste. V juniju je bila z mano v postopku tudi Sapi, njej so vstavili dve moruli in ji to tudi povedali. Sicer pa tudi, če ti vstavijo blastociste, ni nujno, da je uspeh zagotovljen, to je odvisno še od drugih dejavnikov. Ampak bo že, vse me bomo enkrat prišle do željenega cilja.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu nokes)
      Neposredna povezava do sporočila: 3389
      15.8.2008 9:52:24   
      lučka 25
      Dobro jutro še z moje strani.

Danes sem boljlene sorte, se mi nič ne da. To je pa to, ko sem pa sama doma. user posted image  Sem dala "možgane na off in čivavo na plažo". user posted image

Sem pa ponosna na sebe, da sem si danes špiko čisto sama. Sem po čudežu našla svojo veliko rit user posted image , zabodla, se zafiksla in šla nazaj spat. Mislim, da me zdaj lahko sprejmete med profije.user posted image

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 3390
      15.8.2008 9:54:16   
      lučka 25
      Mišika, dobra si, da si vse prebrala za nazaj. Se je kar nabralo.

Tvoja user posted image  pa naj pride hitro, da se boš lahko s sestro MIro dogovorila za postopek in z nami trepetala v začetku avgusta. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu lučka 25)
      Neposredna povezava do sporočila: 3391
      15.8.2008 10:33:55   
      dajamaja
      Oj, Mismis si nazaj!? Super. A kužon je pa znoru od sreče, ne!? Mi smo našega imeli s sabo. Prvi dan je bil po vožnji čist fertik, ni hotel nič jest (konzerve, brikete). Pol je pa "mami" (jst op. prev.) skuhala riž in kuro (njegovo dietno prehrano, kadar ima sračko, jo pa obožuje) in je prišel k sebi. V vodo je šel do trebuha, je še premlad za plavat. Zvečer in zjutraj na sprehodu je bil živahen, vmes smo ga pa imeliv senčki za obalo, kjer je pihal in pokritega z mokro brisačo čez trebuh in je bil OK.Tudiv kampu je bil priden. Lajal samo, če so šli čez našoparcelo - mali si takoj gor pride kir plac mora branit. Tudi na novi hiši ve kaj je naše. Ne pišem ti tak dolg opis, da bi te slaba vest ... ampak, da se da s kužom tudi na morju lepo shajat... bi pa bila potem vidva omejena pri izhodih. Mi smo tko pred šotorom al pa na sprehodu (ne gremo plesat, nasekamo se ga lohk pa tud pred šotorom user posted image ).

WP tudi nazaj med nami. Sožalje za prijatelja. Mene je tudi pretresla novica, da je moja vrstnica, bivša sodelavka umrla na morju (poknila žilica v možganih). Mi kar ne gre iz glave, tako mlada ženska. Pravjo, da je to od stresa. Jaz pa tole pišem iz službe ... user posted image   

Želvica ti si za hatching spraševala, ne!? Jaz vem sam za Posotojno, da delajo in je rekel, da sploh ni problema, samo spomnit jih moram. Simpl povedano je to zato, da se lažje ugnezdi. Meni se sicer ugnezdijo, pa pol propadejo ... ampak zdaj hočem, da mi dajo vse kar se da.  

Blanch, midve bova tolk narazen, da ko se boš ti nehala trest sebom pa jaz začela, 26. - 27. bi morala moja prva špika past,če ne bo M štrajkala. Se ne morem spomnit, če mi je v prvem postopku Suprefact prestavil M ali ne user posted image  

Konc pavze, grem nazaj delat .... moram za postopek zaslužit, ker krediti so že ponucani user posted image

(odgovor članu lučka 25)
      Neposredna povezava do sporočila: 3392
      15.8.2008 10:44:45   
      želvica99
      mismis mojuser posted image je Tomaževič, ampak sj veš na transferju pa punkciji uleti tisti, ki takrat dela, bla ena ženska, pa sm še priimek pozabla...sestro Miro kličem ob septembrski menstruaciji (okol 20.sept), tko da oktobra bo akcija...bom pa seveda prej navijala za vas, ko boste takrat trepetalke - ampak pogumneuser posted image user posted image
      kar se pa spanja tiče pa mene muca budi, sam ni problema, če bi mi moj tko konkretno sred noči zatežu kot zna kosmatinka, ne vem...user posted image  no razen, če bi mel dober razloguser posted image

Nokes ni problema jest vsak dan kavo kuham, tko da dobiš še kdaj, sicer pa se mi zdi, da ne smeš pretiravat glede na tvoje stanjeuser posted image user posted image

Grem še mal stanovanje popeglat...

(odgovor članu lučka 25)
      Neposredna povezava do sporočila: 3393
      15.8.2008 10:47:38   
      blanč
      Dajamaja, saj še nimam tiste taprave špike. Ti imaš sprej  jaz pa špike preduser posted image . Jaz računam, da bom začela z GONAL F tam nekje, če bo tako kot mora bit okoli 18-19 bomo videli...
      A ima katera že kakšne izkušnje z estrofenom???????men ga je Reš predpisu in ga začnem uporabljati takoj po punkciji.
      Mišek, tile naši peseki, so kot otročeki, razvajeni, ljubeči, sitni...lulat, kakat, žejen, lačenuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dajamaja)
      Neposredna povezava do sporočila: 3394
      15.8.2008 11:08:22   
      ledenka
      jutro user posted image

mismis user posted image user posted image user posted image  predajam seznam

WP user posted image  zal mi je user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu blanč)
      Neposredna povezava do sporočila: 3395
      15.8.2008 11:13:44   
      mismis
      Oj Dajčimajči

a ti to štartaš že sedaj v avgustu? Z dolgim postopkom? Super...

Kar se tiče kužona vem, da se da lepo shajati z njim tudi na morju, kajti midva z mojim tudi kampirava. Poglavitni razlog, da se ga pustila doma je bil ta, da mu je neznansko slabo v avtu, ne glede na to ali dobi tablete proti slabosti ali ne, naš kužon bruha. Mogoče se bo to z leti umirilo. Drugače je pa tudi naš še premlad za plavanje, sedaj bomo šele 10 mesecev, mislim da smo tam nekje 4 mesece pred vami. Ta drugi razlog zakaj sem ga pustila doma, je pa ta, da je moj kužon tako velik, da mi zasede celoten prtljažnik in ker nimava še truge oz prikolice, ne bi mogla vzeti pol stvari, ki jih potrebuješ za kampiranje s seboj.

Pa naslednje leto, mislim da ga ne bom več pustila toliko časa samega. Sicer bo pa itak treba kupiti še kakšen večji avto zame, sploh tak da bo moj kužon udobno lahko ležal notri. Pa še naslednjo leto bova imela opravljen tudi že začetni tečaj, ki se nama začne septembra, pa mogoče tudi že nadaljevalni, če bo vse ponesrečiuser posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
      Neposredna povezava do sporočila: 3396
      15.8.2008 11:17:05   
      blanč
      Mišek tudi naš je nekaj časa bruhal, pa sem ga vseeno vozila, semo imava velik avto in ima ogromno prostora zadaj. Sedaj pa lahko gremo kamorkoli in njemu ni nič več slabo. ima zadaj tako veliko škatlo, da je malo višji in lahko gleda ven ali pa na škatli zaspiuser posted image

(odgovor članu mismis)
      Neposredna povezava do sporočila: 3397
      15.8.2008 11:17:58   
      Abra
      Dobro jutro user posted image user posted image jaz sem danes skor do desetih spala, samo prometrium vmes, skor med spanjem user posted image HB za tako vreme, navadno me že ob sedmih zakuha v spalnici.

Dajamaja, ne moreš verjet, kako sem vesela, da si se vse super zmenila. Sej sem vedla, da je Reš dojemljiv, smo pa me vedno presrane user posted image to, da z njegove strani ni blo kake večje pobude, je pa meni že po prvem postopku postalo jasno oz. še prej. Sej pravzaprav ni edini, v vseh centrih delajo po ustaljeni praksi. In na koncu imajo pri njemu še vedno najbolj napredne tehnike. Še dobro, da smo bolj raziskovalne sorte in začnemo okrok sebe gledat preden imamo že kup neuspešnih postopkov in že malo volje. Me pa detajli zanimajo user posted image mi boš napisala, kaj ti je še napisal in protokol? Sej veš firbec... ti pa še na praznik delat, zdej ti še dovolimo, ko boš na drogi pa nč več user posted image

Gigi tudi ti imaš že datum, bravo!! Še točno en mesec user posted image

Mišek, welcome back! Si vidla, kako sta te Gigi in Ledenka pridno nadomeščali?

WP, moje sožalje za prijatelja. user posted image

Lučka, bravo, si že profi!

Blanč, jaz sem jemala estrofen v postopku z zamrznjenčki in sicer že od 2. dne cikla, da mi je tudi O zablokiralo in delalo samo na lepi sluznici. To sicer jemljejo ženske, ki prihajajo v meno in ostali G samo debelo gledajo, zakaj se to predpisuje. Poskrbel bo, da boš imela lepo sluznico, najbrž imaš navadno tanko. Vsebuje pa hormon estrogen. Jaz sem ga zelo slabo prenašala, sem bla ful zaspana in lačna. Takrat sem se tut največ zredila. Je pa naša Shuka estrofemska nosečka, tko da kar pogumno. Mogoče ti je pa samo to manjkalo. Sicer še nisem zasledila za tako varianto, kot jo imaš ti, po punkciji, a Reš že ve kaj dela. Ko boš nosečka, moraš pa njegova navodila upoštevat in ga res še naprej jemat, ker drugi G so velikokrat zgroženi in svetujejo prekinitev. Tudi Pušenjak. Sem mu celo enkrat napisala, da to jemljemo pri zamrznjenčkih, pa še vedno ni videl smisla.

Imejte se lepo!

(odgovor članu blanč)
      Neposredna povezava do sporočila: 3398
      15.8.2008 11:40:35   
      blanč
      Hvala Abra.

(odgovor članu Abra)
      Neposredna povezava do sporočila: 3399
      15.8.2008 12:29:20   
      želvica99
      Eno vprašanje punce, a ste ve vse pri Reškotu, ali je mogoče katera v LJ - GK. Mis ti si pomoje Gk, če kličeš sestro Miro, za ostale pa nisem dojelauser posted image

(odgovor članu blanč)
      Neposredna povezava do sporočila: 3400
      Stran:   <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
      Stran: <<   < Prejšnja stran  134 135 [136] 137 138   Naslednja stran >   >>
      Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
      photo
      Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
      Ovulacija in plodni dnevi
      Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
      пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.