![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 10:41:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka a ste same pasje mamice tule no, pri nas rulata dve macki mackon je tezkokategornik, macka pa navadna domaca mucika. Mi mamo tud doma. Je take bolj smotane sorte (zlati prinašalec) Jett. Zdaj se mu meša, ko je sosedovo -Oziroma zdaj se obema meša!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 11:03:01
|
|
|
|
zarja1
|
Vreme......prav za ..... ....nič drugega. A se je pri vas tudi tak ohladilo kot v Mb?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 11:08:31
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Jaz sem sama pri sebi potem razmišljala, da sem pozabila dr. vju omenit, da sem imela megalomansko dolg postopek. Mi je najprej že hotel prepisat 4 menopurje, pa sem rekla, da sem imela 3. Pol je pa 3 napisal. Samo, konec koncev sem imela 9 celic. S 4imi bi znala kakšno hiperco pridelat, pa je verjetno res bolje ostati na isti terapiji kot v prvo. Kaj pravite?? Po moje je čist OK, da si na 3 ostala. 9 je super pridelek in s 4 ampulami, bi res bila lahko hiperca. Čist OK si tole zastavila!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 11:09:15
|
|
|
|
ledenka
|
zarja, se ne vem zdaj grem ven. skozi okno pa zgleda hladno, ja.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 11:13:34
|
|
|
|
dajamaja
|
IZVIRNO SPOROČILO: mismis Dajamaja, ti pa kar nadure tolčeš, kaj. Jaz si sploh več ne predstavljam, da bi morala delati sobote in nedelje. Drugače ma pa naš kužon pri 10 mesecih 75 plečne in cca 50 kg, tako da ja, počasi greste za mano. Čeprav mislim, upam da se ne motim, je vaša pasma vseeno lažja od naše. No, jutri me ne bo sem tako, da praznike in sobote . Pa saj vidiš, kako sme pridna, vsake tolk sm gor prilezem. Do ponedeljka me menda pol ne bo, ker smo doma zgubil povezavo. Ja naš bo bolj vitek velikan proti vašemu. Kdaj Mišmiš greš pa ti spet kej naprej!?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 11:19:24
|
|
|
|
gigi1
|
Zarja jp v LJU tud tkole Ajsika kako si? Jst sem se tud na dopustu odpovedala dijeti. Sem celo eno sladico pojedla. Največje sranje je k sem skoz bel kruh jedla...no pa priček, pa vinček... Dajamaja hvala za te besede . Se mi je zdelo, da bi res lahk hiperco fasala. Mu bom pa vseen ob kakšni priliki omenila, da je bil nenormalno dolg postopek. Miška kdaj boš zdej polovnega vidla? Želvica jst sem tud v LJU na GK pri dr. Voglerju. Mislim, da bova kar blizu skupaj v naslednjem postopku Lučka nisi nič napisala, če je manj bolela špika od lastne roke? Al te tvoj prej kej poboža po ritki, da manj boli Čarovnica kje si? Abra pa ti? Počivaš? Al spet AS testiraš
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 11:22:23
|
|
|
|
sonček33
|
Bebe žabe ojla! Sledim vam ne, ker sem bolj malo za rač zadnje dni. Kako ste? Špikarke veselo na delo, vse ostale veliko sreče. Kako smo nosečke? jaz sem fajn. Kmalu štartamo v 19. teden. Trebuh je velik, moram prilepit novo fotko.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 11:39:50
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja, Lučka a smo za Ringarajnekena??? Da bojo folikelčki rasli Joj Gigi če pa to ne pomaga!!!!! Pa klinc saj ga lahko brez razloga tudi Zarja probaj z jajčki, pojej jih kar jih moreš čez dan, pa naslednji spet ... vmes pa kak pirček kr brez razloga ...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 11:57:45
|
|
|
|
bambi75
|
Pozdravljene punce. Takoj ko me ni par dni na RR je že takoj veliko napisanega. Grem pogledat in prebrat malo za nazaj kaj se kaj dogaja, kolikor bom uspela, ker moram še iti mal ven počistit glede na razmere ,ki so bile sinoči. Pa moj bio pridelek v vrtu je tudi šel po gobe sinoči, tako da bomo jedli pač malo manj zdravo hrano viz trgovine. Drugače pa navijam ža vse ki se špikajo.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 12:09:18
|
|
|
|
bambi75
|
No zgleda da bo pospravljanje še malo počakalo, ker spet dežuje in vas lahko preberem. Se mi pa moj kar malo smili, ko je cel premočen, ko že cel dopoldan pokriva streho.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 12:11:24
|
|
|
|
ledenka
|
upam, da tu ne bo zacelo dezevat, ker moram na trg. sploh ne vem, kaj naj oblecem
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 12:19:49
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Lučka nisi nič napisala, če je manj bolela špika od lastne roke? Al te tvoj prej kej poboža po ritki, da manj boli A veš, da me je moj dragi res pobožal po ritki, preden je šel, da me bo manj bolelo. ga je prav skrbelo, kako bom izpeljala , pa sem mu mogla takoj poročat, da je blo vse bp. Kar se pa tiče manj boleče špike, me je pa res moja špika manj bolela, kot njegova. Seveda to govorim za včerajšnjo. Sem imela preveč dela z vsem in nisem raz,išljala o bolečini. Mi je pa potem čet par minut postalo malo slabo od šoka, da sem se kar sma dala inekcijo. Si morš predstavljat mene, pravo strahopetko pred inkcijami, že skupaj zlezem, ko mi kri vzamejo, zdaj pa tak profi. No, današnja pa je me za malenkost bolj zabolela, ker sem že preveč razmišljala. Kaj vse smo pripravljene narediti za naše bližajoče . Se ne bi rada hvalila, ampak sem prav ponosna nase, ko mi je vse to uspelo, glede na to kakšen strahopetec sem.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 12:26:59
|
|
|
|
gigi1
|
Sonček 33 komaj čakamo na novo fotko Bambika kako si? A ti je ves pridelek nevihta uničla? Ma šiiit!!! Ajsi, a še nisi šla na trg? Danes si pa pozna Gretka si vidla kako so naši veslači skoz padli? Ma sranje!! Lučka te res občudujem. Brez heca! Sama nimam nobenih težav z iglami, si pa kar predstavljam kolk je težko za tiste, ki imate težave. Bravo, da si to presegla
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 12:30:39
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Zarja, Lučka a smo za Ringarajnekena??? Da bojo folikelčki rasli Joj Gigi če pa to ne pomaga!!!!! Pa klinc saj ga lahko brez razloga tudi Zarja probaj z jajčki, pojej jih kar jih moreš čez dan, pa naslednji spet ... vmes pa kak pirček kr brez razloga ... Grethy, jajč pa fuj blek ne maram........se bom kar pivčka držala
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 12:34:17
|
|
|
|
zarja1
|
Kje sta pa kaj Gloria in Abra?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 12:52:35
|
|
|
|
želvica99
|
Gigi lepo, da se ne bom sama tresla imamo pa tud take dobre da mora uspeti. Pa še čas je da kaj pridelamo. Ja mismis živalce so zahtevne, mam tud jest budilko - muco doma, ki je naenkrat lačna, ker nima občutka za čas, ponavadi sred noči
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 12:54:20
|
|
|
|
želvica99
|
spet sem poskusla pa ne gre, ne znam slikce prilepit...help
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 12:56:37
|
|
|
|
gigi1
|
Želvica kateri brskalnik uporabljaš?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 12:58:40
|
|
|
|
želvica99
|
gigi uporabljam google...a iz datoteke, kamor sem shranla same leepee slikce pa ne gre?? ne dela copy - paste. Hvala
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 13:00:53
|
|
|
|
gigi1
|
Hmmm ja... Če mozzilo se kar poslovi od slikc, ker copy-paste variante ne dopušča. Če explorerja pa sorry, k bom tko zlo po kmečk razložila na miški držiš levi klik in potegneš čez sliko tako, da se mal sivo pobarva. Ko je pobarvana spustiš miško pritisneš istočasno crtl+c. Pol greš v tvoj post in pritisneš crtl+v Srečno
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 14:00:10
|
|
|
|
bambi75
|
Kajsica naj ti čas ko boš sama čimhitreje mine, da da ga pričakaš 2v1 ali 3v1 kot je naoisala Shuka. Blanči a ti si imela pa z pokvarjenim testom težave, ampak meni se je zdel čisto normalen +. No bo pa ta mesec bolje. Uspešno špikanje. Nokes in shuka in pa Julija naj bo odslej brez krvavitev. Gigi welcome back in za nov postopek. Dobrovoljčica čestitke za 10 jajck Dobrodošle tudi vse nove v bojih za . Oktavija in Zarja naj folikli lepo zrastejo do naslednjega UZ. Wp žal mi je za prijatelja. Miška komaj nazaj pa že spet na tekočem. Lučka za samostojno dajanje pikic.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 14:05:50
|
|
|
|
bambi75
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Bambika kako si? A ti je ves pridelek nevihta uničla? Ma šiiit!!! Ja žiži je sinoči kar hudo divjalo veter in toča tako da je veliko streh razkritih in pa moj vrt uničen. Pa bo že. Ampak me pa jezi.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 14:40:50
|
|
|
|
lučka 25
|
zarja, jaz pa se kar držim navodil, ki nam jih dajejo soborke, navijačice,... Sem v 2 tednih pojedla toliko jajc, kot ponavadi v pol leta. Pač tudi nisem prevelika ljubiteljica, ampak kar gre. O pivu pa ne bi govorila. Si ga vsak dan privoščim. Pa sem drugače bolj ljubiteljica vina. Zdaj pa pir pijem. Se mi moj tako smeji.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 14:46:54
|
|
|
|
lučka 25
|
bambi, a vam ga je pa tako vreme zagodlo? prav nič prijetno. Pri nas gorenjskem je samo noro pihalo, dež pa ni padal v velikih količinah, ampak dokaj normalno..
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 16.8.2008 15:25:05
|
|
|
|
blanč
|
Blanči a ti si imela pa z pokvarjenim testom težave, ampak meni se je zdel čisto normalen +. No bo pa ta mesec bolje. Uspešno špikanje. Jp, zgleda normaln, na žalost lažen . Špikanje je zaeenkrat uspešno, hvala.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.