|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
14.8.2008 15:05:13   
oktavija
Zarja tudi jaz sem imela ob 10 vendar sem malo zamudila, zastoj na cesti....
tako da sem tam bila okoli 10.15 ....

Hvala za tolažbo.... jaz tudi upam, da bo tokrat ratalo ampak glede na izkušnje z zelo lepimi in velikimi folikli iz preteklosti ko sem po laparo in histero imela na 13 dan kar tri velike folikle in vse preko 18 mm in spet nič ratal, mi zdaj ob teh palčkih ne daje veliko upanja da bi ratalo....

Zakaj pa ti hodiš na uz si na IUI ali na IVF???

< Sporočilo je popravil oktavija -- 14.8.2008 15:06:44 >

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
14.8.2008 15:12:47   
zarja1
Oktavija pol pa sma se zagotovo vidle. V čakalnici za UZ je bilo kolk, 3-4 punce.
Jaz hodim na UZ ker čakam na O, da bom imela ET z zamrznjenčki, pa bolj slabo kaže.

Horny Teddy

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
14.8.2008 15:28:03   
ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Cetrtek, 14.08.
Oktavija - UZ
Zarja1 - UZ
Dobrovoljcica - punkcija

Nedelja, 17.08.
Lucka25 - UZ

Ponedeljek, 18.08.
Zarja1- UZ
Oktavija - UZ

Torek, 19.08.
Dobrovoljčica - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 19.08.
Hedviga - NS

Sreda, 20.08.
Linda25 - NS

Petek, 22.08.
Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš - prva špika 11.8.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prva špika 12.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)
  • Dobrovoljcica (PO, punkcija 14.8.)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike 21.8.)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 14.8.2008 15:29:08 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3328
    14.8.2008 16:39:48   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: tina77

Lucka 25, se popolnoma strinjam. Pomembno je ujeti pravi trenutek. Vsekakor ne zelim cakati in sva se odlocila, da greva v postopek in to je to. Tako da moram naslednji teden nazaj k Resu, da mi vse razlozi, saj user posted image  pricakujem 27. in bomo zaceli. Sploh ne morem verjeti, da sem sedaj tu... pred postopkom IVF... nikoli si nisem mislila, da me bo to doletelouser posted image  No se sreca, da danes znanost to omogoca. Najbolj em skrbijo injekcije, saj bom imela v tem casu kar nekaj sluzbenih poti, kar pomeni, da se bom mogla spikati sama.

Super, da bosta štarta. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Sem pa jaz sedaj v podobnem položaju kot boš ti glede inekcij. Moj je šel sedaj za 2 dni na pot in mene čaka, da si dam 2 inekciji sama. Ti bom poročala, kako mi bo uspelo. Upam, da ne bom odkrila znanost in mi bo uspelo najti točko tam zadaj. user posted image

(odgovor članu tina77)
    Neposredna povezava do sporočila: 3329
    14.8.2008 16:40:53   
    želvica99
    Dobrovoljčica kako si preživela punkcijo, upam da se zadeva umirja in da si se naspalauser posted image . Zdaj pride še zadnji korakuser posted image , joj ti kar zavidam, sama bom na to čakala še tri mesece.

Oktavija kako je bilo na UZ???

Zarja tebi pa samo še nekaj navijačic, da te spodbujajouser posted image user posted image user posted image

Punce je mogoče katero po neuspelem IVF prvo in drugo menstruacijo tako noro bolelo okrog jajčnikov in to že prej, preden seuser posted image  sploh začne. Me res skrbi, da niso kakšne ciste???

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3330
    14.8.2008 16:58:36   
    lučka 25
    želvica 99, dobrodošla. Naj bo 2.IVF uspešen.

dobrovoljčica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za punkcijo. Naj bo 19.8. ET uspešen in nato še viden rezultat user posted image user posted image .

zarja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Ko bi ti lahko pomagala s kakšnim nasvetom. naj bo pa vsaj v ponedeljek bolj spodbudna novica. V tretje gre rado.
    Z mojimi slabostmi pa je danes že bolje. sem samo še malo utrujena, ampak jutri bo počasi tudi to minilo in se bo telo navadilo špik.

hedviga, nič bat. V torek boš vidla svoja/vajina mucka, kako lepo se razvijata.

stijan, naj bo 4.ICSI uspešen. user posted image

gloria, a še ni dovolj špik user posted image . Hec. Važno, da si lahko meriš sladkor doma in se kontroliraš, da je vse O.K.

oktavija, naj folikli lepo rastejo, da bo naslednji teden IUI uspešno izveden. Pa ne se sedaj preveč obremenjevat s čakanjem na IVF, zdaj raje misli pozitivno, da bo ta IUI uspešen. Saj vem, da je lahko govorit, težje pa to izvesti. Ampak poskusi. user posted image

(odgovor članu tina77)
    Neposredna povezava do sporočila: 3331
    14.8.2008 16:59:58   
    gigi1
    Hojla čvekice

Evo me na raport.
    Kot sem že vedela v 3jem ciklusu štartamo. Se pravi, 1x po 15em sept. se začnem špikat user posted image . Terapija ista, suprefact + menopur. Nič novega. Edina novost je ta, da mi ni treba ponovno na konzilij. Napotnico že imam, sem bila tudi pri sestri Miri (mislim, da je bila to ona) na stari GK. Je rekla, da jo sam pokličem in spomnim kolk sem stara, da ne bo nobenih čakalnih dob.
    No, pa so mi leta prav prišla user posted image  user posted image  user posted image

Zarja vidim, da so ti punce že odgovorile. Ne se preveč sekirat. Mogoče bo v ponedeljek vse tipi topi. Ali pač septembra. Nas bo več. pa bo bolj pestro user posted image

Glorija drug teden pa že končana sobica user posted image . Zakaj so ti dali test za domov? Saj si imela zadnjič sladkor OK.

Abrica, a se energija kaj vrača? Pazi, da ne boš spet preterala.

Oktavija prosim bodi pozitivna. Saj nimaš kaj zgubiti. IVF postopki imajo nekaj višji procent kot IUI, vendar dvomim, da bi te dali na IUI, če  ne bi mislili, da lahko rata. Tokrat ti bodo zvezde bolj naklonjene. Otroček je verjetno čakal, da se naučiš res dober burek pečt. Zdej je pa v nizkem štartu na mamino papico user posted image

Hedika lubica te prav vidim, kako si grizeš nohte. Vse bo Oki, boš vidla. Za kavico ali RRajneken sem pa takoj user posted image . Mislim, da Miška pride ta vikend. Bo akcija drug teden zihuser posted image . AS pa kar pridno uporabljaj. Se boš navadila, pa boš veliko bolj pomirjena. Al si pa še enga kupi, pa vsak svojo pikico poslušajta. To bo zabavno user posted image . Sam, ne vem, če je na tvojem bušijo dost prostora za 2 AS. Kolk je že zrasel?

Nokica vidim, da si boljše volje user posted image . Kar tako naprej. Me tud ne damo tvojih 2eh pikic. Naj ostaneta na varnem in toplem še kar nekaj časa.

Gretka kje si? Spet net nagaja?

Pija uživajta na morju.

Lučka kako špike napredujejo?

Stijan ti se kar oglašaj. Smo te pogrešale. September bo naš mesecuser posted image

Dajamaja kako si se zmenila? Verjetno boš štartala pred mano user posted image . Si se že navadila nove bajtice?

Blančiiiiii kako si? Nežna rokca?

Šukica si se zbrihtala? Al si šla vmes še mal počivat user posted image

Želvica dobrodošla.

Dobrovoljčica važno, da je za tabo. Zdej lepo počivaj do ET, da se ti vse skupaj malo umiri in pripravi na sprejem sončkov user posted image

Sonček draga kako si? Upam, da si dobro in so tiste želodčne bolečine minile.

Ledenkica res si pridna. Kako kaj dijeta? Jst se počasi spravljam nazaj na Montija. Na dopustu ni šlo user posted image

Grem zdej malo kuhat

Objemčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3332
    14.8.2008 17:07:50   
    zarja1
    Želvica najprej hvala za navijačkeuser posted image   , jih kar rabim.
    Glede user posted image , pa ti lahko povem le, da jaz po IVF oz. hiperci nimam več tako močnih user posted image , krči so pa bili pri meni vedno prisotni. Ko so mi med hiperco delali "tisoči" UZ, ko mi je dr. Reljič rekel, da ciste po IVF niso nekaj neobičajnega, sploh, če se je pridelalo večje število celic in da le te zginejo.user posted image

Meni so jo zdaj odkrili in še vedno upam, da je naslednjič več ne vidim.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
    Neposredna povezava do sporočila: 3333
    14.8.2008 17:12:34   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Hojla čvekice

Evo me na raport.
    Kot sem že vedela v 3jem ciklusu štartamo. Se pravi, 1x po 15em sept. se začnem špikat user posted image . Terapija ista, suprefact + menopur. Nič novega. Edina novost je ta, da mi ni treba ponovno na konzilij. Napotnico že imam, sem bila tudi pri sestri Miri (mislim, da je bila to ona) na stari GK. Je rekla, da jo sam pokličem in spomnim kolk sem stara, da ne bo nobenih čakalnih dob.
    No, pa so mi leta prav prišla user posted image  user posted image  user posted image

Evo že navijam za tebe!!! user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3334
    14.8.2008 17:20:47   
    lučka 25
    gigi, se pravi septembra bo akcija. Pa praviš, da so ti lreta prav prišla. No ja, kdaj pa tudi s ponosom in naglas povemo leta, še posebej če vemo, da bodo koristna. user posted image

najine špike so sedaj že utečene, sva profijauser posted image  postala. Samo zdaj mam mal tremo, ker se bom sedaj 2 dni dala sama inekcijo, ker je šel moj dragi na tradicionalni moški potep po morju. Upam, da bom našala svojo (veliko user posted image ) ritko.

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3335
    14.8.2008 17:27:12   
    Shuka
    gigi - september bo 1,2,3 tu, super user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 3336
    14.8.2008 17:36:46   
    gigi1
    Šuka res je. September bo zdej zdej tle. Poletni meseci vedno hitro minejo. Zimski se bolj vlečejo user posted image . Kako si ti? Slabosti nehale? Izcedke si dokončno pregnala?

Lučka boš vidla, da te bo manj bolelo, ko se boš sama špikala. Mal je nerodno lastno rit lovit, ampak tud to bo šlo user posted image  user posted image  user posted image . A tvoj pa kar momački vikend? Matr ga bodo ulival user posted image . Sem jim kar fovš.

Zarja user posted image  hvala za navijačke (vidim jih pa ne, samo predvidevam)

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 14.8.2008 17:37:03 >

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3337
    14.8.2008 17:41:52   
    zarja1

Zarja user posted image  hvala za navijačke (vidim jih pa ne, samo predvidevam)

user posted image bom kar......... evo enega veselega user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3338
    14.8.2008 17:45:56   
    želvica99
    Zarja1 tud jest upam, da ciste počasi poiščejo koga drugega za nadlegovanjeuser posted image  no saj tebe naj pustijo. Ti razmišljaj pozitivno pa vzemi to kot priložnost, ki se lahko malo prestavi, ampak zbežat ne moreuser posted image bodi vesela da jeuser posted image  manj boleča, jest mam hude probleme (sem pa tud mela hiperco).

Gigi1 midve bova pa blizu, no ti si mesec pred mano, pomoje bom začela s špikami okoli 10. oktobra, bom pa prej navijala, takrat vas bo kar nekaj trepetalk.

Lučka25, sem mogla najprej preverit tvoj statususer posted image . Sem najprej vidla, da imač UZ v nedeljo, pa sem za vsak slučaj preverila, če si mogoče nosečka (bil bil tud lahko UZ). Se pravi ti folikelčke štejejo?

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3339
    14.8.2008 17:58:35   
    zarja1
    Želvica saj bom. Malo sem brala kolk so Oktavijini foliklčki veliki (10 mm), če ima 19/8 IUI, mogoče pa boji tud moji do takrat ok. Grem se malo skulirat na user posted image .

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3340
    14.8.2008 18:08:23   
    gloria

Evo me na raport.
    Kot sem že vedela v 3jem ciklusu štartamo. Se pravi, 1x po 15em sept. se začnem špikat . Terapija ista, suprefact + menopur. Nič novega. Edina novost je ta, da mi ni treba ponovno na konzilij. Napotnico že imam, sem bila tudi pri sestri Miri (mislim, da je bila to ona) na stari GK. Je rekla, da jo sam pokličem in spomnim kolk sem stara, da ne bo nobenih čakalnih dob.
    No, pa so mi leta prav prišla

user posted image user posted image user posted image user posted image ....o super gigi....to bo pa tudi kmalu...

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3341
    14.8.2008 18:14:18   
    gloria
    Glorija drug teden pa že končana sobica . Zakaj so ti dali test za domov? Saj si imela zadnjič sladkor OK.

...zadnjič je bil ok v ponedeljek pa spet ne tak da sem dobila včeri po pošti da naj se javim danes zjutraj na ponovni odvzem....dober se mi je zdelo od njih da so mi dali za domov da mi ni treba skoz hodit k njim....pa še dieto so mi mal pojačaluser posted image ....zraven nič sladkega in sokov še omejene priloge,sadje 4 kom.na dan(sam ne banan,lubenice in grozdja...jaz sem se ga pa glih v soboto najedla tak da je lahk tudi to krivo)...saj je po eni strani fajn da me tolk spremljajo ker je rekla da zdej lahk škodi otroku in da se rodijo dosti večji(ni pa rečen)....kaj čmo mam pestro nosečnostuser posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3342
    14.8.2008 18:41:43   
    Shuka

Šuka res je. September bo zdej zdej tle. Poletni meseci vedno hitro minejo. Zimski se bolj vlečejo user posted image . Kako si ti? Slabosti nehale? Izcedke si dokončno pregnala?

Pššššššt, pri krvavitvah nikoli ne veš kdaj se bodo pojavile. Upam samo, da jih ne bo ve, ampak za zdaj je OK. Slabo mi je zmer proti večeru, čez dan odvisno od dneva ampak mi ni hudega.
    Drugače sem OK, pustmo to, da me vse boli k tolk počivam ampak vse za našo pikico. user posted image
    Ja zimski meseci bodo dooooolgi user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3343
    14.8.2008 18:54:31   
    gigi1
    Šukica sorči pššš pšššš. Ne bom več omenjala. Sam, da je vse pod kontrolo.
    A ingverjevga čaja še nisi probala?
    Kako si se pa za AS odločila? A ti ga grem jaz kupit? Mam baby center nasprot službice. Skočim čez cesto, smuknem do pošte in pošljem kamor boš rekla user posted image . Sem Abri tolk težila, da ji ga bom kupla, da ga je na koncu sama. Vse, da se me reši user posted image  user posted image  user posted image  (Abrica hec!)

Ja počivat je pa res hudo user posted image . Brez z...bancije. Mene je tud skoz vse bolel od izležavanja. Sam, kaj češ...bo treba potrpet. Vse za naše štručke.

Punce skočte na borbo pogledat kakšno štručko je Erin pridelala user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/m_3050207/mpage_3/key_/tm.htm

Al se men sam zdi, al so naše bebike res lepše od drugih? user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3344
    14.8.2008 18:57:47   
    gigi1
    Glorija verjetno bo res grozdje krivo. Res vsebuje veliko sladkorja. Če ga poješ vsaj pol ure pred drugo hrano še gre, ker se hitro razgradi. Po jedi pa ni dobro, ker začne fermentirat in takrat je verjetno doza veliko višja.
    Stiskam pestke, da se ti sladkor normalizira, da se ne bo treba več špikat .

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3345
    14.8.2008 19:01:45   
    zarja1
    Gloria nič se ne sekirat....še malo pa bomo me na tvoj dan user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3346
    14.8.2008 19:02:55   
    lučka 25

Lučka boš vidla, da te bo manj bolelo, ko se boš sama špikala. Mal je nerodno lastno rit lovit, ampak tud to bo šlo user posted image  user posted image  user posted image . A tvoj pa kar momački vikend? Matr ga bodo ulival user posted image . Sem jim kar fovš.

Upam, da bo man lovilo. Me sta za piknit pa pommoje ne bom mogla zgrešit, kerr je precej veliko ozemlje. user posted image  user posted image  user posted image

Ja, moj in še 11 drugih moških, pa res ne bodo imeli težav s tem, da bodo dvignili steklenico laškega in našli usta.user posted image Si predstavljaš 12 descev starih od 27-42? Jaz si jih raje ne. user posted image  Grejo vsako leto ob istem času in to že 12 let.

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3347
    14.8.2008 19:03:05   
    Shuka

Šukica sorči pššš pšššš. Ne bom več omenjala. Sam, da je vse pod kontrolo.
    A ingverjevga čaja še nisi probala?
    Kako si se pa za AS odločila? A ti ga grem jaz kupit? Mam baby center nasprot službice. Skočim čez cesto, smuknem do pošte in pošljem kamor boš rekla user posted image . Sem Abri tolk težila, da ji ga bom kupla, da ga je na koncu sama. Vse, da se me reši user posted image  user posted image  user posted image  (Abrica hec!)

Ja počivat je pa res hudo user posted image . Brez z...bancije. Mene je tud skoz vse bolel od izležavanja. Sam, kaj češ...bo treba potrpet. Vse za naše štručke.

Punce skočte na borbo pogledat kakšno štručko je Erin pridelala user posted image

Ja, tud jest ne bom več omenjala .....kaj že user posted image user posted image user posted image

Ingverjev čaj user posted image user posted image user posted image , vem kak okus ima in ne bi ga še enkrat probala, to je jakuser posted image pečeeee user posted image

In AS si nisem (še) kupila, nekako ne morem,mogoče zato k mi moj tolk teži, da ne smem, vmes sem ga celo pregovorila, pa je rekel, da mi ga kupi pod pogojem, da zjutraj poslušava, pol ga on vzame v službo, da ne bi pregorel, pol k pa pride nazaj pa spet lohk poslušava in tako vsak dan user posted image user posted image user posted image user posted image , no ampak pol si je premislil, mene pa tooooolk skrbi a je vse OK tm not al ni, da se mi kr meša. Sicer pa kaj bi pa lahko storila, če bi bilo karkoli narobe? NIČ, nihče mi ne bi mogel pomagati, no o tem niti ne razmišljam sem pozitivna in v pričakovanju naslednjega pregleda. Mislim, da bom takrat v 19 tednu in če je takrat morfologija, ga bomo pa takrat videli, do takrat bom pa potihem travmirala od nevednosti user posted image user posted image user posted image

Joooooooooooooj kolk je lepo detece od Erinuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3348
    14.8.2008 19:04:52   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Lučka25, sem mogla najprej preverit tvoj statususer posted image . Sem najprej vidla, da imač UZ v nedeljo, pa sem za vsak slučaj preverila, če si mogoče nosečka (bil bil tud lahko UZ). Se pravi ti folikelčke štejejo?

Ja, mi bodo folikelčke šteli. Naj bo pa UZ v času nosečnosti kmalu tu, bom prav vesela. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3349
    14.8.2008 19:10:29   
    zarja1

user posted image .....Gigi maš prav, te bebice so res lepše.........

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3350
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Kako čim prej zanositi?
    Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.