|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
15.8.2008 12:35:02   
mismis
Lučka25, BRAVO za prvo samostojno špiko v rito. Kar tako naprejuser posted image user posted image user posted image

Želvica, tukaj se nahajamo borke iz vseh centrov, torej LJ, PO (dr. Reš) in MB. Sicer če pogledaš na seznam, običajno piše v katerem centru se kdo zdravi.  In  ja, jaz sem na GK LJ, pri dr. Drobniču (dr. D)

Blanči, to tudi jaz upam, da ga bo z leti minila slabost v avtu. Jaz sicer ne potrebujem škatle, ker je naš tako velik, da sam ven vidi. Imava pa tudi midva sedaj kar velik avto (Octavia caravan), ampak za vso kamping šaro in povrhu še psa, pa še vedno premajhen. Ma ja bo že, do naslednjega leta se bomo že kaj spomnili.

< Sporočilo je popravil mismis -- 15.8.2008 12:38:40 >

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3401
15.8.2008 12:37:44   
mismis

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Nedelja, 17.08.
Lucka25 - UZ

Ponedeljek, 18.08.
Zarja1- UZ
Oktavija - UZ

Torek, 19.08.
Dobrovoljčica - ET

user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Torek, 19.08.
Hedviga - NS

Sreda, 20.08.
Linda25 - NS

Petek, 22.08.
Linda30 - pregled

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled
Nokes - NS

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Četrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš - prva špika 11.8.)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prva špika 12.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)
  • Dobrovoljcica (PO, punkcija 14.8.)
  • Oktavija (MB, 2. IUI)
  • Stijan (MB, 4. ICSI, 28.8. pregled)
  • Dajamaja (dr. Reš, po 26/27.8. štart špikanja)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?) 
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)
    • BEBIII
    • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn - pregled rezultatov genetike 21.8.)
    • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image  

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3402
    15.8.2008 13:46:22   
    nokes
    ojla, tole o avtih, kampiranju in user posted image  pa tud mene zanimauser posted image

midva imava zaenkrat mali avto, tak da moj zloži vso kamp opremo na milimeter v prtljažnik, pa na zadnje sedeže, sam ena špranjica ostane zadaj za
    retrovizor user posted image user posted image , najin user posted image  pa se revček tišči spredaj pri nogah user posted image , no, zdaj sem res odločena, da dobi svojo kletko za v prtljažnik, kjer mu bo udobneje in bo bolj varen. kako pa ve prevažate svoje pekece?

glede na to, da vse kaže, da se bomo namnožili, bova morala kupit večji avto, pa sem, priznam, malo pošpegala k dvojčkom, katere avte priporočajo. hja, saj približno se mi sanja, a mi pleh bolj dol visi...user posted image user posted image  drugače pa mislim, da nam kljub večjemu avtu kakšna truga ne uide, že zdaj ima naš kužon svoj kufer user posted image user posted image  res, no!

no, sicer pa jaz po tihem upam, da bodo tele krvavitve prenehale in bomo septembra skočli na hitro kam blizu, vam povedat ne morem, kak se mi lušta morje user posted image

mišmiš, ti rabiš naslednje leto večji avto za lupince naštimat, ne sam za kužmana prevažat v šolo!!!

želvica, jaz prihajam iz GKLJ, tud dr.drobničeva.

blanči, kakšnega peseka pa imata? moj je en zmešanc, 15 kiluser posted image .

dajamaja, ti tud kampiraš s čuvajem šotora? naš je lani skor pol kampa pojedu, ker so prišli preblizu našega placa user posted image . je pa nor na vodo, tak da plava ko en morski pes user posted image

nokes

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3403
    15.8.2008 14:36:52   
    blanč
    blanči, kakšnega peseka pa imata? moj je en zmešanc, 15 kil

tudi naš okrog 15 kg, nemški lovski extra hiperaktiven terieruser posted image user posted image user posted image . avto je pa ford galaxi, kr fejst visok, naš pes pa radoveden kot satan, se nič ne sme zgodit brez njega, je čist po gazdariciuser posted image

(odgovor članu nokes)
    Neposredna povezava do sporočila: 3404
    15.8.2008 14:42:10   
    dajamaja
    Blanchi, izkušnje z estrofenom bova skupaj nabirali in zgleda tudi, da bova bolj skupaj, če men ne bo M zaostajala. Lej kaj znanost pravi

Estrogeni so ženski spolni hormoni, ki so nujno potrebni za razvoj primarnih in
    sekundarnih spolnih znakov. Izločajo se iz jajčnikov v fertilnem obdobju ženske.
    Estrogeni delujejo tako, da se vežejo na estrogenske receptorje v različnih organih:
    urogenitalnem traktu, kosteh, dojkah; vežejo se tudi v koži in laseh. Vplivajo na
    presnovo lipidov in vzdržujejo ugodno razmerje lipoproteinov v krvi.
    Po menopavzi jajčniki prenehajo delovati in izločati estrogene. Zaradi prekinjene
    zaišitne vloge estrogenov se zveča tveganje za razvoj kardiovaskularnih bolezni in
    osteoporoze.
    Zakaj zdravniki predpisujejo Estrofem Forte?

Estrofem Forte uporabljamo za hormonsko nadomestno zdravljenje zlasti pri ženskah,
    ki so jim operativno odstranili maternico in/ali jajčnike. Zaradi hitrega padca estradiola
    se pojavijo klimakterični simptomi: vazomotorni (navali vročine v glavo, nočno
    znojenje, slabo počutje, dispareunija, nespečnost, razdražljivost, glavobol, zmanjšanje
    koncentracije, zmanjšanje libida), atrofične spremembe nožnice in dolgotrajne posledice
    pomanjkanja estrogenov (osteoporoza). S tabletami Estrofem Forte odpravimo ali
    zmanjšamo klimakterične simptome in preprečimo osteoporozo. ženskam, ki še imajo
    maternico, se priporoča kombinirano estrogensko - progestagensko zdravljenje.

Kdo ne sme jemati Estrofem Forte?

Estrofem Forte ne smete jemati v primeru:
    * znane preobčutljivosti za sestavine zdravila
    * suma ali diagnoze karcinoma dojke ali karcinom dojke v preteklosti.
    * suma ali diagnoze estrogensko odvisnih neoplazem npr. karcinom endometrija
    * porfirije
    * neobičajne genitalne krvavitve nepojasnjenega vzroka
    * ugotovljene nosečnosti ali suma nanjo
    * akutne flebotromboze s trombembolizmi ali brez njih
    * hude jetrne odpovedi

Mismis, mi smo zaradi 4N kupili trugo za na streho ... 150litersko in je šlo ogromno not. Sicer so pa gospod pes tako na zadnjih zicih sedeli, zraven prestolonaslednika user posted image

Abra ti napišem od doma kako sva se menla. Sem se ti že tak namenla ZS poslat, pa me jezdej še moj že 2. klical,  če pridem kaj domov. Ampak za praznik so nadure še več vredne, pa se splača user posted image

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 3405
    15.8.2008 14:52:36   
    blanč
    Blanchi, izkušnje z estrofenom bova skupaj nabirali in zgleda tudi, da bova bolj skupaj, če men ne bo M zaostajala. Lej kaj znanost pravi

a ti boš tudi na njem( estrofem mislim)user posted image user posted image , Ja res bova bolj skupaj, mogoče se ob kaki rani uri zjutraj na kakem UZ srečama.

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3406
    15.8.2008 15:49:05   
    zarja1
    IZVIRNO SPOROČILO: oktavija2

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Oktavija pol pa sma se zagotovo vidle. V čakalnici za UZ je bilo kolk, 3-4 punce.
    Jaz hodim na UZ ker čakam na O, da bom imela ET z zamrznjenčki, pa bolj slabo kaže.

user posted image Ko sem jaz bila je bila samo še ena temna kratkolaskla in en par ki je sedel..... Jaz pa sem stala pri vratih in imama blontne lase na paž in dosti KGuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem spet v ponedeljek ob 11.30 tam... A si ti tudi???

Ne vem točno, če mislim ta pravo. A sem te vidla na parkingu tudi, nek terenc VW. Jaz sem tudi naročena v ponedeljek ob 11,30. Jaz bom ta svetlo rjava, verjetno s kakim velikim cekromuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu oktavija2)
    Neposredna povezava do sporočila: 3407
    15.8.2008 15:55:52   
    zarja1
    Zdravo babuške moje.........je bilo preveč obiskov že dans, da bi sploh lahko vklopla računalnik, kaj šele kaj napisala.
    MISMIS WELCOME BACKuser posted image user posted image user posted image .........ZDAJ PA SMO KOMPLETNA IN ENKRATNA EKIPA....
    GREMO NAŠI Z FULL GASOM NAPREJ!!!!!!user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu želvica99)
    Neposredna povezava do sporočila: 3408
    15.8.2008 16:49:03   
    sonček85
    mojeM še ni in jo še kar ne  čakam,saj se mi kar naprej zdi da se bo vsak čas ulila.A vsaj dopusta mi ni pokvarila. ne dam se jaz kar tako .

vse ,ki vas je obiskala  rdečka veliko sreče naprej in nikoli obupat.

moj dopust je potekal superrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr   ,sedaj pa še en teden uživanja doma   

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.8.2008 16:52:31 >

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3409
    15.8.2008 17:28:02   
    lučka 25
    No, jaz sem sedaj doma in mojega potepanja je konec. Zdaj si bom pa malo vzela čas za RR, kakšne druge novičke z neta, malo branja, uživanja ob laškem. Vsega po malem. Mislim, da mi ne bo nič hudega. user posted image

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3410
    15.8.2008 18:07:21   
    zarja1
    Vsem vam želim en prekrasen user posted image dan. Se beremo zvečer.

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 3411
    15.8.2008 20:51:18   
    blanč
    Alo puce, kje pa ste???
    ku,ku...
    user posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3412
    16.8.2008 0:27:58   
    mismis
    Evo mene, mismis danes/včeraj tarokiral in seveda izgubil, zna biti, da imam srečo v ljubezni, če že v kartah ne...

Glede na to, da že vse spite, vam želim prav lepo lahko noč in eno bolho za pomoč...se tipkamo danes/jutri

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 3413
    16.8.2008 7:36:13   
    mismis
    Drage moje, moram vas pograjati... to sploh nikamor ne pelje več... mislim, da sem jaz že dva dni zapored prva!!!user posted image
    Kaj se pa greste?? user posted image user posted image user posted image

Drugače pa dobro jutro vsem skupaj...user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3414
    16.8.2008 8:02:21   
    blanč
    morgenuser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3415
    16.8.2008 9:30:32   
    dajamaja
    Pozdravček tud od mene. Še dobro, da sem šla delat, ker je doma povezava padla in ne morem na RR user posted image .

Siocer nič pametnega za sporočit, ampak človk pa mora mal preverit, ka dogaja.

Aja, Nokes je tudi pasja mama user posted image . Veš naš je bolj Mismisin kategorija - pri 6. mesecih ima cca. 30 kg user posted image . Če bi se zares zavzel red v kampu delat, bi lahk kr domu pakal. user posted image  Upam močno, da bo ko odraste tudi rad plaval, da bo lažje vročino prenesel. Če se dobi s svojimi vrstniki že skače po vodi, ampak plavat res še ne zna, kr skaklja

Eto tolk od mene, grme zdej še mal odslužit mojo prisotnost tlele, lp

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 3416
    16.8.2008 9:49:42   
    gigi1
    MIIIIIŠKA si back?!!! JUUUPIIII user posted image user posted image user posted image user posted image

Tolk sem te veselauser posted image . Je bil že skrajnji čas.

Dajamaja user posted image user posted image user posted image  da si se zmenila kot si si želela.

Jaz sem sama pri sebi potem razmišljala, da sem pozabila dr. vju omenit, da sem imela megalomansko dolg postopek. Mi je najprej že hotel prepisat 4 menopurje, pa sem rekla, da sem imela 3. Pol je pa 3 napisal. Samo, konec koncev sem imela 9 celic. S 4imi bi znala kakšno hiperco pridelat, pa je verjetno res bolje ostati na isti terapiji kot v prvo. Kaj pravite??

Dobro jutro vsem pupam. Kako ste danes? Vas nevihta ni preveč v luft metala?

No, mene je.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
    Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3417
    16.8.2008 9:49:50   
    zarja1
    Dobro jutro babike!!!!!

MISMIS pri nas je včeraj blo tako neurje s točouser posted image , da še dobro, da smo sploh celi.
    Evo ženske kavica user posted image za vse, zdaj pa veselo na delo pospravljat okrog hiše.

Horny Teddy

(odgovor članu dajamaja)
    Neposredna povezava do sporočila: 3418
    16.8.2008 10:05:42   
    želvica99
    Dobro jutro še od mene,user posted image popila in vidim, da ste zgodnje. mismis ti očitno zlo mal spanja rabiš, od kje ti energija, dj še men maluser posted image

sonček 85 jest mam pa občutek, da teb mogoče sploh ne bo treba na oktober čakat, daj no ne pustuser posted image  da prideuser posted image  pogrešam že mal kakšno novo nosečko.

je pa dons dan samo za spat, alpa z obiski čas zabijatuser posted image

Trenutno berem knjigo Alkimist in je ful dobra - nauk zgodbe - v življenju je treba sledit "silam" ki nas usmerjajo. Ni nujno, da se stvari zgodijo točno takrat, ko sami želimo, ampak takrat, ko je čas zato. Evo punce glih za nas, pustit moramo, da rata v tistem postopku, ko je namenjeno, takrat souser posted image na naši strani, mal filozofije ne škodiuser posted image

(odgovor članu zarja1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3419
    16.8.2008 10:07:46   
    mismis
    IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

MIIIIIŠKA si back?!!! JUUUPIIII user posted image user posted image user posted image user posted image

Tolk sem te veselauser posted image . Je bil že skrajnji čas.

Seveda sem nazaj, ni bilo druge, v ponedeljek je služba. Pa še kužona smo pogrešali, zato sva tudi prej prišla domov.

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
    Neposredna povezava do sporočila: 3420
    16.8.2008 10:09:46   
    blanč
    Trenutno berem knjigo Alkimist in je ful dobra - nauk zgodbe - v življenju je treba sledit "silam" ki nas usmerjajo. Ni nujno, da se stvari zgodijo točno takrat, ko sami želimo, ampak takrat, ko je čas zato. Evo punce glih za nas, pustit moramo, da rata v tistem

dobra knjigauser posted image

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3421
    16.8.2008 10:17:13   
    mismis
    Želvica, dobra knjiga, sem jo že prebrala, mogoče je sedaj čas, da jo še enkrat. Kar se pa tiče mojega spanca, pa saj veš kako je to, da ko imaš živo budilko v garaži (ja včeraj smo dali našega kužona v garažo, ker je tolk grmelo, pa nisem vedela, če ga bo strah) in ti začne ob pol sedmih zavijati, da bi pa on šel ven lulat in kakat. Sicer sem se pa sedaj že navadila. Nosečke pa še bodo...ne srkbi

Dajamaja, ti pa kar nadure tolčeš, kaj. Jaz si sploh več ne predstavljam, da bi morala delati sobote in nedelje. Drugače ma pa naš kužon pri 10 mesecih 75 plečne in cca 50 kg, tako da ja, počasi greste za mano. Čeprav mislim, upam da se ne motim, je vaša pasma vseeno lažja od naše.

Žiži, mogoče bi pa morala dr. V omeniti, da si imela megalomansko dolg postopek, morda bi ti pa določil Gonal. Sicer itak nikoli ne veš, kako bo, saj je postopki med seboj razlikujejo. Sedaj pa ti itak že ješ vitamine pa to, kajne?

Zarja1, me veseli, da te je burja pustila med nami, te še vedno potrebujemo, da nam boš popala kakšne slikice gor, namreč moja mozilla ne dopušča popanja različnih fotk in določenih smajlijev oz. ne dopušča ničesar za kar moraš uporabiti copy/paste.

Ok na sprehdu smo bili, v trgovini tudii, kavo smo spili, sedaj pa hitro pospravljat, danes prideta k nama na kosilo mamca in moj brat, bomo imeli pečene postrvi, njami njami

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3422
    16.8.2008 10:29:07   
    gigi1
    Miška sem vidla, da si kosmatega otroka hudo pogrešala.
    Jaz sem imela včeraj obiske in se nisem mogla priklopit user posted image   in sem zamudila tvoj (pre)zgodnji povratek z morja. Sem bila danes kar presenečena, da si že nazaj. Ja, saj vem...tudi služba kliče user posted image .
    V ponedeljek mam zobarco. Mi bo en hud mostiček delala. Odlajšam s tem že nekaj časa. Zdej pa moram pred novim postopkom zrihtat. Verjetno bom šla v službico šele v torek. Dvomim, da mi bo po vsem brušenju v ponedeljek ratalo user posted image

Zarja hvala za kavico.

Želvica, Blanči Alkimist je dobra knjiga. Trenutno berem njegovo Čarovnico iz Portobela. Mislim, da je ta še zadnja, ki je nisem prebrala. Osebno mi je pa Zahir še najbolj všeč. Kupila sem vse knjige v Srbiji, ker so tam poceni. Nisem ziher, če so sploh vse prevedene v slo.

Zvezdica Medo je pa sigurno že tolk zrasel, da boš čist presenečena, ko ga boš spet vidla user posted image .

Ah, dans je pa dan za likat. Bom probala, če bo volja user posted image

(odgovor članu blanč)
    Neposredna povezava do sporočila: 3423
    16.8.2008 10:30:39   
    ledenka
    dobro jutro user posted image

kako smo kaj, vse pod kontrolo? vceraj je sla moja dieta na pikniku mal stran user posted image  sej piknik sam je se bil glede prehranjevanja dietni, ampak potem je prislo pecivo... ene 4 kose sem ga zmazala, tako je bilo dobro user posted image  no, pa manjko cukra sem itak tud mela user posted image  tak da danes pade kaka zelenjavca. upam vsaj.

a ste same pasje mamice tule user posted image  no, pri nas rulata dve macki user posted image  mackon je tezkokategornik, macka pa navadna domaca mucika.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu mismis)
    Neposredna povezava do sporočila: 3424
    16.8.2008 10:36:01   
    gigi1
    Miška kaj pa vem user posted image  Gonal je sintetičen, menopur pa naraven. Morda bi morala imeti višjo dozo suprefacta. No,... bomo videli. Kot praviš je vsak postopek zgodba zase. Jaz že pridno pupam vitaminčke. Moj začne v ponedeljek (boh vari, da bi kakšen dan dlje pil vitamine, kot je nujno potrebno user posted image )

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3425
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  135 136 [137] 138 139   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
    photo
    Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.