|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
14.8.2008 19:14:25   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

IZVIRNO SPOROČILO: želvica99

Lučka25, sem mogla najprej preverit tvoj statususer posted image . Sem najprej vidla, da imač UZ v nedeljo, pa sem za vsak slučaj preverila, če si mogoče nosečka (bil bil tud lahko UZ). Se pravi ti folikelčke štejejo?

Ja, mi bodo folikelčke šteli. Naj bo pa UZ v času nosečnosti kmalu tu, bom prav vesela. user posted image

Lučka glej da boš kot me prava user posted image  z veliko celicami!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
14.8.2008 19:19:41   
zarja1
user posted image
NAJ NAM VSEM TA PUJSEK SREČO PRINESE ČIMPREJ!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
14.8.2008 19:25:04   
womanpolice
Živjo, punce...

Ne, nisem pozabila na vas.... kot verjetno mislite... Ampak prej sem full delala non stop. Verjetn vam je Grethy to sporočila (sm jo pooblastila), od sobote naprej pa žalujem za mojim zelo dobrim prijateljem, mojemu bivšemu nadrejenemu v službi... Verjetn ste zasledile hudo prometno nesrečo, ki se je zgodila v Sp. Logu. Moj zelo dober prijatelj je bil voznik kombija, v katerega sta priletela dva motorista. Danes smo ga pokopali. Bilo mi je tako hudo, vendar smo bili v uniformi, in je potrebno biti profesionalen. Smili se mi njegova žena, 4 otroci in starši, brat z družino. Bilo je zelo žalostno. Njegova žena pa... si niti ne predstavljam, da bi bila na njenem mestu. Že meni je zelo hudo, pa sva bila samo zelo dobra prijatelja. Kako mora biti šele njej.

V glavnem, jutri odhajava na dopust; sva mislila iti danes, pa sva zaradi pogreba odložila... In naju ni do... proti zadnjemu avgustu. Če pa se vmes kaj vrneva domov, se pa slišimo.

želim vam lep dan, pa se slišmo....

p.s. KAJŠICA? A si našla moje sporočilce na listku tvojega vozila? Sm pozabila , da si šla na morje, pa je verjetn dež naredil svoje s sporočilom...???

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3353
14.8.2008 19:27:34   
Shuka
WP - žal mi je za pokojnim, vseeno pa ti želim lep dopust.user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
14.8.2008 19:37:43   
gigi1
Šuki, če se premisliš glede AS kar sporoči user posted image

Zarja, Lučka a smo za Ringarajnekena???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bojo folikelčki rasli user posted image

Wp žal mi je za prijatelja. Res ne vemo, kje nas najde... Še dobro, da gresta na dopust. Odmislita vse in se posvečajta le drug drugemu user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
14.8.2008 19:45:34   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarja, Lučka a smo za Ringarajnekena???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Da bojo folikelčki rasli user posted image

Joj Gigi če pa to ne pomaga!!!!! Pa klinc saj ga lahko brez razloga tudiuser posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
14.8.2008 19:54:56   
gigi1
Zarja pomaga. Ti kar enga tapravga na dan rukni. Te lepo sprosti. Se nehaš sekirat in boš vidla kako bodo rasli.

Sej neeee, da te hočem zavajat v alko, ampak mal sprostitve sigurno ne škodi, če pa še pomaga....pol smo pa zmagale user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
14.8.2008 19:55:50   
zarja1
Sem mislila, da ste šle žeuser posted image ................saj ga že cukam!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
14.8.2008 19:59:03   
gigi1
user posted image  user posted image  user posted image  Kje si pa te ovčke najdla? Pri nas bo večerjica čez 10 min. Pol se pa umaknem iz javnega življenja user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
14.8.2008 20:13:43   
Mia007
Drage moje jaz prebiram kako se mučite, da bi objele enkrat v prihodnosti svoje otročke...

Poglejte si to stran: http://www.confido-ad.com/si/about/maticni-mlecek.htm

Poznam punco, ko je uživala ta matični mleček je po dolgih letih zanosila, pila ga je tudi med nosečnostjo in zdaj carta 2 mesečno punčko.

VSEM VAM ŽELIM, DA SE IZPOLNI ŽELJA PO OTROČKU IN TO ČIMPREJ.....

Skozi bele oblake in tihe korake
občutim, ko se vračaš k nam.
Zaznam v najbolj samotni tišini
novega večera mesečinizvezdo, ki tam le za nas nežno tli.V vetru tvoji dotiki milo božajo nas
vem, da si tu, varuješ nas...

HVALA VSEM..

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
14.8.2008 20:13:45   
zarja1
Ja Gigi saj tud jaz grem počasi....user posted image
......sem pa dans sama, tak da jih bom sama gledala ......user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
14.8.2008 20:40:39   
želvica99
Pa kje ti Zarja take motive najdeš??user posted image Jest si še slikce nisem sposobna prlepit, pa mi je Shuka prijazno inštrukcije dala. Vse sem izvedla, napisalo, da je slikca prenešena, ko pa pišem je niuser posted image sem res blond do konca.

Drugač pa na zdravje nas in naših bodočih mulčkovuser posted image takih inuser posted image takihuser posted image  Vidm punce, da je uvod v dolgi vikend res namenjen temu, da mal odklopmo od vsega in se vam pridružujem, pridejo še obiski tko da imam razlog da nazdravim...no sj ne da rabimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3362
14.8.2008 20:41:37   
želvica99
no sj ne da rabim razlog-ne znam več pisat

(odgovor članu želvica99)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
14.8.2008 20:55:14   
zarja1
Želvica saj samo malo pobrskam po Googlu pa kopiram..........Delam v oglaševanju tak da mi domišljije ne manjka........bo pa problem jutri vstatuser posted image (polno obiskov), ker bom danes zgleda ves večer na netu...al tu al tam

Horny Teddy

Neposredna povezava do sporočila: 3364
14.8.2008 21:03:46   
dajamaja
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

Jaz grem tudi danes na uvodni pogovor k dr.R. Upam, da tudi kar začneva

user posted image

Blanchi, evo mene iza tebe user posted image
Sem začela in sicer samoplačniško. Ni bilo kaj zbirat. Ima ful mal koncesijskih še do konca leta in ker sem bila aprila v špilu, bi prišla na vrsto šele konec leta. Jaz moram pa čimprej skozi, glede na kilometrino user posted image . Torej šla sva kar naprej v Italijo po zdravila in to z drugim avtom (prvi crknu). Morala sva kupit vinjeto in brez klime sva se kuhala po celem Trstu in okolici, ker vsega povsod niso imeli. No, zdaj sva doma in sem že snifala. Mam Suprefact in Menopur.
Abra zbrala sem jajca vkup in se vse dogovorila. Me je pohvalil, da sem vse naštudirala, jaz sem pa vseeno prizadeta, da sem morala jaz to njemu predlagat in ne obratno. On bi mene kar po klasiki obdelal. Mi je dal pa še sam ene žavbe zraven. Kao ni prepričan, da bo kaj posebej pomagalo, škodit pa ne more user posted image . Tko, da spreobrnila ga nisem, prišla pa sem do željenega. Za ostale, dogovorila sem hatching in vstavitev 3 zarodkov (sem že stara baba in grem na vse žoge). Vedno dobro odreagiram na zdravila, imam + rezultat in potem propad nosečnosti. Žavbice bi naj to pomagale preprečit.  
Hvala tebi in Mišek, za vso moralno in znanstveno podporo user posted image
Gigi, sem pred tabo, ampak ne tolk zlo kot berem. Na hiško smo se že navadili, sam jo pa še kar urejamo. Je pa veselje, tkole prvič zares na svojem.

Zdaj imamo brezžično povezavo za internet sam je zlo počasna in samo na enem PCju smo 3je. Tko, da bom mal več gor, ne bom pa mogla simultanke igrat user posted image  Zdej grem pa zaveso krojit.

Lupčka in nočko!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
14.8.2008 21:20:57   
Zvezdica
ojla punce:)

gigi...si nazaj...KONČNO. en objem.

ledenka, ti si pa tak pridna...urejaš seznamček. Kako sta se imeli na dopustu?

Zdaj sem malo manj za računalnikom, izkoriščam čas in lepe dni s tamalim tko da sem večino zamudila. Tako da na hitro kako sta se imeli in Gigi, kje si se ti potepala?

Medo ok, tečem proti 17 t in molim, da bo čimprej januar...da bi cartala svojga sončka, spola še ne vem, mam pa pregled 27. tko da upam, da se kaj vidi:)

gigi, ti pa kmalu začneš s špikanjem... Itak da komaj čakam, da začnete z akcijami... Da bom lahko glasno navijala in držala pesti.

Grem pred tv...NOČKA

i belive i can fly....

(odgovor članu dajamaja)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
14.8.2008 21:21:37   
Zvezdica
Ja in ERIN je pridelala tako lepega user posted image

Cukerček jeuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
14.8.2008 21:34:44   
oktavija2
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Oktavija pol pa sma se zagotovo vidle. V čakalnici za UZ je bilo kolk, 3-4 punce.
Jaz hodim na UZ ker čakam na O, da bom imela ET z zamrznjenčki, pa bolj slabo kaže.

user posted image Ko sem jaz bila je bila samo še ena temna kratkolaskla in en par ki je sedel..... Jaz pa sem stala pri vratih in imama blontne lase na paž in dosti KGuser posted image user posted image user posted image

Jaz sem spet v ponedeljek ob 11.30 tam... A si ti tudi???

< Sporočilo je popravil oktavija2 -- 14.8.2008 21:35:42 >

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
14.8.2008 21:39:34   
mismis
Dober večer vsem skupaj...kako smo kaj?
Evo midva sva nazaj z morja, kjer sva se imela perfektno. Sicer je bil provotni plan ostati do sobote, a sem tako pogrešala mojega kužona, da sva kar dva dni prej domov prišla. Vsakič, ko sem videla v kampu kakšnega psa, sem dobila slabo vest, ker sem ga pustila doma, kljub temu, da je moja tašča perfektno skrbela zanj.

Je bil pa moj kužon tako vesel, da me je videl, da je  10 minut samo skakal po meni od veselja, me je celo popraskal, pa mi je čisto vseeno, potem sva pa šla še ne sprehod okoli vasi. Pravo veselje.

Kako ste mi ve vse, kaj je kaj dogajalo v tem času, ko me ni bilo?
Kje je seznam, da vidim, kako smo s postopki...ok sej bom šla nazaj brati, da vidim, kaj se je sploh dogajalo.
Vidim pa, da so se nam pridružile nove borke, lepo lepo...

Tako zdaj grem nazaj brati, se tipkamo kasneje...

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
14.8.2008 21:41:15   
oktavija2
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Oktavija prosim bodi pozitivna. Saj nimaš kaj zgubiti. IVF postopki imajo nekaj višji procent kot IUI, vendar dvomim, da bi te dali na IUI, če  ne bi mislili, da lahko rata. Tokrat ti bodo zvezde bolj naklonjene. Otroček je verjetno čakal, da se naučiš res dober burek pečt. Zdej je pa v nizkem štartu na mamino papico user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  GIGI zdaj si me pa res nasmejala!!!!!

HVALA vsem borkam za vspodbudouser posted image user posted image user posted image user posted image ... zdaj sem že boljše volje!!!user posted image user posted image user posted image

oktavija2 = oktavija, sem prijavljena na drugem računalniku in imam drugo ime oz.dodano dvojko

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
14.8.2008 21:49:54   
Zvezdica
MIŠKA velkom bekuser posted image user posted image user posted image

Sem te vesela, pa takoj si šla k men na obisk... Pogledat če vse štima a ne?
Lepo da sta se imela lepo... Tud doma se bosta imela...pa še kužon je vesel.

Tako, zdej grem pa res tv gledat. oD sopare se mi meša.user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu oktavija2)
Neposredna povezava do sporočila: 3371
14.8.2008 21:57:44   
želvica99
Ja Zarja to pa pol razumem, da obvladaš scenouser posted image No sj počas upam, da se bom tud sama kaj naučila, vaja dela mojstra.

Dajamaja in ostale, zanima me kako je s tem hatchingom. Vem, da s tem stanjšajo ovojnico blastociste in da v Postojni to delajo. Ali mogoče katera ve, če to izvajajo tudi na GK LJ?? V prvem IVF sem namreč imela kao krasne dve blastocite tko da so bli vsi ful optimistični, no vgnezdili se pa nista  pa se mi zdi, ne vem zakaj, da bi ta metoda olajšala vgnezditevuser posted image Smo res že napol dohtarce tukjuser posted image

WP žal mi je za prijatelja in upam, da boš na morju mal pozabila na negativne plati, sonček zmerj pomaga.

MIA007 bo treba probat še to, joj smo res non stop na preži za rešitvami in ker je tale naravna, je sigurno pozitivna, če nebo rataluser posted image  bomo pa vsaj bol zdraveuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
14.8.2008 22:55:19   
gloria
Dober večer vsem skupaj...kako smo kaj?
Evo midva sva nazaj z morja, kjer sva se imela perfektno. Sicer je bil provotni plan ostati do sobote, a sem tako pogrešala mojega kužona, da sva kar dva dni prej domov prišla. Vsakič, ko sem videla v kampu kakšnega psa, sem dobila slabo vest, ker sem ga pustila doma, kljub temu, da je moja tašča perfektno skrbela zanj.

Je bil pa moj kužon tako vesel, da me je videl, da je 10 minut samo skakal po meni od veselja, me je celo popraskal, pa mi je čisto vseeno, potem sva pa šla še ne sprehod okoli vasi. Pravo veselje.

Kako ste mi ve vse, kaj je kaj dogajalo v tem času, ko me ni bilo?
Kje je seznam, da vidim, kako smo s postopki...ok sej bom šla nazaj brati, da vidim, kaj se je sploh dogajalo.
Vidim pa, da so se nam pridružile nove borke, lepo lepo...

Tako zdaj grem nazaj brati, se tipkamo kasneje...

user posted image user posted image user posted image  DOBRODOŠLA NAZAJ

Neposredna povezava do sporočila: 3373
14.8.2008 22:56:26   
blanč
Blanchi, evo mene iza tebe
Sem začela in sicer samoplačniško. Ni bilo kaj zbirat. Ima ful mal koncesijskih še do konca leta in ker sem bila aprila v špilu, bi prišla na vrsto šele konec leta. Jaz moram pa čimprej skozi, glede na kilometrino . Torej šla sva kar naprej v Italijo po zdravila in to z drugim avtom (prvi crknu). Morala sva kupit vinjeto in brez klime sva se kuhala po celem Trstu in okolici, ker vsega povsod niso imeli. No, zdaj sva doma in sem že snifala. Mam Suprefact in Menopur.

Jesss, dajamaja zdej nama bo pa ratal boš vidla, da bo naš Reško tudi nama nekaj zrihtuuser posted image
Sem že popoldne napisala eno najdaljših mojih sporočil pol sem ga pa ponesreči iksnla, sem se skoruser posted image  za računalnikom, sam me je moj na gokard vožnjo povabu pa sem spetuser posted image , ja pa še dva hajnija sta padlauser posted image
Gigi špikanje mi gre v drugo boljš, verjetn zato ker je ura špikanja bolj kulturnauser posted image user posted image
mia007 tole revito pa jaz že 2 meseca pijem upam, da bo kaj v postopku pomagala, tudi moja prijateljca je z njeno pomočjo zanosla.
Mišeeekkkk welcome back
zvezdica, ti pa že 17 teden?user posted image user posted image user posted image kako čas hitro teče

Neposredna povezava do sporočila: 3374
14.8.2008 23:02:03   
womanpolice
Kajšica, Gigi, Shuka, želvica99... HVALA VAM ZA LEPE BESEDE...

Tale izguba prijatelja me je res zadela kot strela z jasnega in hkrati zelo prizadela. Še prejšnjo sredo sva se slišala po telefonu in se dogovarjala kdaj se dobimo na kavi. Nič več kave zanj.... Ja, hvala za lepe želje za dopust. Čeprav mi bo po en stran hudo uživat po tem, ko smo danes Aleša pokopali. Ampak vem, da mora življenje iti naprej.

Kajšica, zelo mi je žal.. Ne nism nč jezna... Se pa definitivno slišiva, ko se vrneva z dopusta. Tokrat PA RES MORAVA SE DOBITI! NAVSEZADNJE LE NISVA TKO NARAZEN, KAJNE? Kak sva smotani....

p.s. GRETHY... Hvala!!! Se slišmo po dopustu...

LEP VEČER VSEM....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.