|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
13.8.2008 9:55:38   
sasa78
BABUŠKA 84 - poroka user posted image user posted image user posted image user posted image , pa tud spps se poroči na ta datum - pa je tud iz tvojga konca - zato se hecamo da gremo ke na kavico user posted image user posted image user posted image  oz. ji nekaj zakuhat user posted image user posted image user posted image user posted image

evo za srečo in lepši dan tebi in spps user posted image user posted image user posted image

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Babuška84)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
13.8.2008 10:36:14   
Babuška84
A ne ga lomit, a res??? Nisem nikjer zasledila, da se ženi, sploh takrat...
user posted image user posted image user posted image  spps!!!! Pol mate ostale res dober razlog da naju obiščete!!!!

in da si ogledamo trebuščke od drug drugeuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
13.8.2008 10:50:19   
Babuška84
Spps, no, danes sem izvedela, da se bova poročili na isti dan user posted image user posted image user posted image
Me pa zelo zanima, kje se bosta s tvojim dragim poročila, glede na to da sva obe z okolice Celja in verjetno poznam vajin srečni kraj... če ni skrivnost. In kako kaj potekajo priprave????
Js sem kar na trnih, ker sva se v četrtek za ta podvig šele odločila... user posted image
smešo, a ne?
vem da ta tema ne paše v ta forum, ampak me res zanima, tko na hitrco...
lep dan ti želim

Neposredna povezava do sporočila: 1253
13.8.2008 10:51:25   
*m*o*j*c*a*
hellow punce!

čestitke Babuški84 in spps že vnaprej za poroko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  super!
no glede spola...midva še ne veva..noče pokazat.. user posted image user posted image  js itak nisem hotla vedet, sam pa user posted image  hoče..in me je že res tolk prepričal, da sm že tut js zloooo firbčna..user posted image  mam pa nekak občutek, da bo user posted image ..ne vem zakaj..skoz sem si ga želela..bomo vidli..itak pa dopuščava možnost, da bo user posted image ..pustimo se presenetit..user posted image  vsi ostali domači pa pravijo, da bo prej (pred PDP) pa da bo user posted image ..hmmmmm..user posted image user posted image  zato me pa tolk bolj zanima, če majo prav..user posted image  drugač pa najin user posted image  zaenkrat še tut tk nežno brca, da ga komi čutiš..

no zdej se grem pa uredit, mam varstvo pri delu, da bom potem začela s prakso v podjetju..upam, da mi bodo odobrili predčasno opravljanje prakse, ker mi potem ostanejo samo še 3 izpiti, pa drugo leto diploma..nekak bo že treba speljat vse skup..user posted image

pridne bodte, pa božajte svoje bušije..

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

Neposredna povezava do sporočila: 1254
13.8.2008 10:58:06   
sasa78
joj mojca - mene čaka sam še diploma - pa se mi ne da pisat - ja jo moram zagovarjat oktobro - september je že mim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu *m*o*j*c*a*)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
13.8.2008 12:37:11   
sasa78
user posted image   sem  spet sama tuki gor - halooooooooooooooooooooouser posted image

Kje ste?

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
13.8.2008 13:32:36   
snikolina
Zdravo user posted image ,
dolgo me že ni bilo na spregled, sem bolj lena user posted image user posted image
Danes sem bila na 3 pregledu, vse je v redu, samo pit moram 3x na dan magnezijeve tablete. A mogoče ve katera zakaj tako veliko? Naslednji (4) pregled imam 10.9. Takrat bo tudi morfologija-upam, da se bo videl spol, ker me res že ferbec matra.
Poleg tega pa še vedno ne zaznam nobenega giba. TAKO SEM NEUČAKANA!!!!
In kako ste ve? Upam, da ste vse dobro in trebuščki tudi.
PAPA

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
13.8.2008 13:40:39   
dejcka
Tudi jaz pašem med januarčice. Naša tretja user posted image prihaja 8.1., če ne bo zamudila tako kot prvi dve. Izgleda, da bo januar kar bogat mesec user posted image . Doma imamo dve punci, ki si želita bratca - bomo še videli konec meseca na morfologiji. Samo, da bo zdravo detece.

Nasvet glede nakupov opreme - do zdaj smo ugotovili, da je najbolj ugodno izbrati opremo v SLO v eni izmed trgovin, kjer jo lahko preizkusiš, nato pa naročiti prek e-bay Nemčija. Na ta način smo mi pri vsakem avtosedežu, vozičku... prihranili povprečno 30%. Glede cotk pa je H&M daleč bolj ugoden kot razni B.Centri in podobno.

Lep dan vsem!

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
13.8.2008 13:46:02   
ronja
babuška, čestitamo še mi 3je in pol in še psička!user posted image user posted image user posted image user posted image Sigurno bo lepa poroka, sem prepričana, me bomo pa virtualne priče, a ne punceuser posted image ? Taki svatje so tak najcenejšiuser posted image . Mal me firbec matra - zakaj sta si pa premislila - ker je lažje zdaj rihtat vse kot potem z bebiko ali kak drug razlog?
babuška, kaj bi dala, da bi meni dovolili kolo... Ali pa vsaj plavanje... Pa ničuser posted image . No, sem pa dobila odg. od komisije nazaj, da do 1. oktobra počivam doma, potem bomo pa videli naprej.

Če se dobimo v Lj, pridem na hitrco pogledatuser posted image . kaj prav daleč pa ne morem potovat zaenkrat...

spps, čestitke tudi tebi!!!user posted image user posted image user posted image user posted image Pa lepo in mirno poroko obema!

mojca, meni so vsi govorili, da bom prej rodila, ker sem bila tako leteča, non stop na kolesu, pa v bazenu, itd... Pa si je lepo mala vzela cajt - prišla je šele dober teden po PDP...

saši,  ne mi tak trest račkota, že tak non stop crkuje, ko se mi mala po njem sprehaja (dobesedno, sem na laptopu, da lahko ležim, potem pa ona s svojimi klimfeti svašta prižge...)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1259
13.8.2008 13:48:12   
ronja
sinkolna, magnezij moraš pit, zato da nimaš krčev - g. seveda skrbijo krči v maternici, je pa fajn tudi zato, ker jih nimaš drugje, recimo v mečih... - jaz sem jih pri Ronji non stop mela, pa sem pila ful magnezija, tudi vsaj 3 na dan, kot mi je bilo naročeno. Ampak mali res veliko pokurijo, kaj češ...

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
13.8.2008 13:53:15   
snikolina
Hvala za odgovor Ronja. Pa sem se res potožila danes G, da mam krče v spodnjem delu trebuhauser posted image
Dejcka-dobrodošla.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
13.8.2008 13:57:24   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: dejcka

Tudi jaz pašem med januarčice. Naša tretja user posted image prihaja 8.1., če ne bo zamudila tako kot prvi dve. Izgleda, da bo januar kar bogat mesec user posted image . Doma imamo dve punci, ki si želita bratca - bomo še videli konec meseca na morfologiji. Samo, da bo zdravo detece.

Nasvet glede nakupov opreme - do zdaj smo ugotovili, da je najbolj ugodno izbrati opremo v SLO v eni izmed trgovin, kjer jo lahko preizkusiš, nato pa naročiti prek e-bay Nemčija. Na ta način smo mi pri vsakem avtosedežu, vozičku... prihranili povprečno 30%. Glede cotk pa je H&M daleč bolj ugoden kot razni B.Centri in podobno.

Lep dan vsem!

DOBRODOŠLA user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu dejcka)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
13.8.2008 13:58:37   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

sinkolna, magnezij moraš pit, zato da nimaš krčev - g. seveda skrbijo krči v maternici, je pa fajn tudi zato, ker jih nimaš drugje, recimo v mečih... - jaz sem jih pri Ronji non stop mela, pa sem pila ful magnezija, tudi vsaj 3 na dan, kot mi je bilo naročeno. Ampak mali res veliko pokurijo, kaj češ...

MAŠ PRAV - MAGNEZIJEVE TABLETE sem jih pila 6 mesecev,  sedaj pa sam 3 litre cedevite user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
13.8.2008 14:01:38   
sasa78
za danes se od vas poslavljam user posted image

jutri uredim seznam - ma katera še kaj za dopisat?user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
13.8.2008 14:23:01   
ronja
saša, dodaj še poroke na seznam, zdaj ko jih je že tokuser posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
13.8.2008 14:38:43   
Ploha
9.9 naslednji pregled, te morm spovnt da ne boš pozabila, pa da ti ni treba nazaj brat pa iskat

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
13.8.2008 16:58:23   
Mariolinka
Lep pozdrav vsem!
Tudi moje malo bitjece že prav divje in pogosto brca :) Prav luštno. Tudi sicer se počutim odlično - boljše kot pred nosečnostjo. Trebuščka pa še vedno nimam, ampak se nič ne pritožujem. Samo hecno je in se vsi delajo norca, ker ima mož večji trebuh kot jaz, čeprav je tudi on precej suh.
Pišem pa zato, da sporočim datum naslednjega, tretjega pregleda: 8.9. Imela bom morfologijo in prvič bo zraven tudi možek in se tega oba zelo veseliva.

Lp iz Švice

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.8.2008 21:09:25   
Zvezdica
ojla

da vas sam počekiram.... sem skoz z tamalim okoli. Zdaj ne hdi v vrtec že od julija, sva doma in malo pogreša prijatelje iz vrtca tko, da se od ponedeljka videvamo vsak dan z enim. Kok je to enga veselja, ko se srečajo. Zdaj komaj čaka 1. septembra da gre nazaj v vrtec:). Sem pristaš da mora imeti otrok dolge počitnice in tokrat nama je ratalo bit res veliko skupajuser posted image

Babuška in spps ČESTITKEuser posted image . Jast sem se tud letos poročila"šele" n to na brzino, ker sva čutila da je trenutek pravi. In zato vam želim veliko ljubezni in user posted image user posted image user posted image

tako, grem likat, ker greva s tamalim jutri spet v akcijo.

NOČKO

i belive i can fly....

(odgovor članu Mariolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
14.8.2008 7:48:54   
*m*o*j*c*a*
Jutro punce!

dejcka dobrodošla, želim ti lep preostanek nosečnosti..user posted image user posted image

sasa78, pol boš pa kmal mela diplomo narjeno...super! men že tolk velik pomeni, da mi bodo prakso odobrili letos, ker 3 tedne bi bla drugo leto težk odsotna po 8 ur..tiste tri izpite bom pa tut nardila..ni hudič user posted image , da jih nebi..če jih že dve leti vse sproti delam, bom še te tri izpite nekak spravla skoz..user posted image  dva mam tk zihr decembra enkrat, za enga pa nism zihr..pa tut če mi en ostane za drugo leto, ni take panike..diploma bo pa tut..cilj mam tak, da bom speljala vse letos, kljub user posted image , zdej pa upam, da mi ga bo uspelo izpolnit..bomo vidli! lepo bi blo!user posted image

aja, pa za seznam lahk dodaš naslednji pregled 8.9. pa spol bomo za ostale pustili kr user posted image ! user posted image

no lep dan vsem, čeprav zgleda da bo deževen..pa eno dobro user posted image  vsem, za lepši začetek dneva! se tipkamo!user posted image user posted image

no pa imamo: očkovo ljubico (31.12.2008) in maminega sinčka (13.4.2010).. :P

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
14.8.2008 7:55:07   
Babuška84
Dobro jutro. UU, sem prva danes tukaj!!!! Vstati bo treba punce, sonček je že visoko na hribčku....user posted image  Danes vas js bajkam pokonciuser posted image ...

Hvala vsem za čestitke in lepe želje.
Včeraj sem pa že kr malo večkrat čutila malega brcolinkota v mojem bušeku. In ko sem se stisnila k mojemu user posted image  tako, da sva imela bušeke skupaj, ga je še celo on začutil.Kako je bil navdušen!!! Se mi je tak lepo zdelo...
Tole o magneziju pa nisem vedela. Verjetno pa ga bom tut js mogla začet pit, ker me tudi včasih boli spodnji del bušija. Ampak čudno, ker dosti Donata spijem...
saša navijam za seznam.
Ronja, za hitrejšo poroko sva se odločila najbolj zaradi prihajajočegauser posted image , ker ne vem, koliko časa mi bo potem sploh dopuščal za kakšne organizacije, kot drugo pa tudi zato, ker se mi zdi lepo, da naredim uradno slovo od doma, ker se nekje konec septembra seliva v skupno prebivališče, in sva videla priložnost, da selitev opraviva ravno kak dan ali dva po poroki. In tako bojo tudi najini starši čisto zadovoljni. In midva. Kot tretje pa sva si želela že pred zanositvijo poroke, ko sem zanosila pa se nisem počutila dovolj pri močeh da bi takrat organizirala poroko. (slabosti, zaspanost). V četrtem mesecu pa sem dobila željo in tut moj dragec, da bi otroček bil rojen v zakonu. in ko sva se strinjala, sva policala muzikante..... user posted image  Zdaj je globoko v teku, mislim da ne morva več odpovedatuser posted image  pa nosečnost zdaj tak hitr mineva, vsak čas bo 25.8. .
Že študiram, kdaj se bo treba naročiti na 3D.

No, se še kaj javim, če mi bo delo v službi dopuščalo, tačas pa pridno čvekajte..

No, je katera že vstala? Kavica bo mrzla!!!!!!! user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
14.8.2008 7:55:59   
Babuška84
opala mojca me je prehitela. dobro jutro user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1271
14.8.2008 8:00:46   
Babuška84
Ve ste vsaj približno pri diplomi, meni pa manjka še polovica izpitov 3. letnika in cel 4. letnik + diploma seveda.... Nekaj bi mogla še v septembru nardit, ampak... se mi nič kaj ne ljubi potepljat v 500- stranske bukvice...
Ve boste pa tistih par izpitkov res verjetno kr hitro opravile, ko je pred vrati diploma pa je velika motivacija, ker je potem res konec.

treba bo volje, pa bo.
zdaj pa res: PAPA

Neposredna povezava do sporočila: 1272
14.8.2008 8:38:06   
Balonchy
Jutro čvekice...

Upam, da ste lepo prespale noč. user posted image
Vam skuham eno kavo in še za pod zob nekaj, da ne bodo želodčki krulili!!! user posted image

user posted image

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1273
14.8.2008 9:01:17   
sonček33
balonchy  -hvala za obilen zajtrk

saša - a ti pa pridno pišeš diplomo? no, če boš rabila lektorja, se lahko obrneš name.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
14.8.2008 9:08:34   
Zvezdica
jutro....

ste se naspančkale?
Jast bolj slab, sem včeraj likala do onemoglosti, zdaj sem pa kot povožena.

Hvala za idejo za zajtrk.

:)

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

učitelji oš jožeta moškriča
popi

Anketa za vse na oš Jožeta Moškriča.

Sabina Mattersdorfer (65%)

Marko Popit (7%)

Damjan Košir (9%)

Mojca Štangar (2%)

Klavdija Rudolf Voje (7%)

Barbara Jordan Fleten (9%)

Število vseh glasov: 54

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!