|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
11.8.2008 14:12:31   
Zvezdica
onja, vidim da je mala že imela RD user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
11.8.2008 14:15:59   
African queen
ronja,a ti to resno al kaj??Da se ne bosta že po dveh user posted image  premislila!!!user posted image ...Slovenčki bodo pa še Afričane prehiteli v delanju otrok!!!

saša,kaj to pomeni,če bo vse šlo po sreči???A ti bi tudi še kakšnega naštimala???

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
11.8.2008 14:39:34   
ronja
zvezdica, navodila so še vedno ista, jih pa vedno bolj kršimuser posted image . Čeprav sem se malo skup vzela, da sem kolikortoliko pridna, ker sem videla, da ne smem ravno pretiravat - na mojo veliko žalost... Mi pa gre na živce, ves čas bi samo jedla, migat pa ne smem... No, upam, da se to kmalu spremeni, čeprav res nimam pojma, kaj naj pričakujem.

Naslednji pregled imam 28.8. in ne vem, ali bom potem še morala ležat, ali bom morala v službo ali bom doma in bom lahko delala kaj minimalnega... Blesavo bi mi bilo plačevat vrtec, če bom doma, hkrati pa tega ne vem in jo bom morala vpisat, ker jo je treba vpisat dokončno do 15.8., torej pred pregledom... Ma, na nič ne morem računat. Po drugi strani, če bi tvegala in je sploh ne bi dala v vrtec, pa gre potem kaj narobe, da bi recimo splavila, pa celo leto nimam nobenega varstva za tamalo... Smotano, ker ne morem čisto nič računat!

AQ, dvomim, da si bova premislila! Če sva zdajle za, ko je najhujše - ne smem nič in je res blesava user posted image , pa skoz mi je slabo... Ja, saj veš, Slovenci mamo neg. nar. prirastek, moramo nekaj naredit glede tega, ni res?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
12.8.2008 8:12:15   
sasa78
dobro jutro,

Evo mene - to pomeni da sem že v službi user posted image user posted image user posted image , komaj!!!!

Zvezdica - ja itak da sem tuki s polno paro , pa v službi tud, ampak samo do četrtka pol pa spet na morje!!! user posted image user posted image user posted image user posted image    Aja kaj je s kavico?????

AQ - ne, mislim ostati pri 3 otrocih, za 4 ma nisem nikoli razmišljala, pa tako službo k jo imava z mojim ne vem kako bova še to sfolgala!!!  Ampak kjer je volja je tud moč kajne!!!  K bi tvoj tud rad kaj več?

Ronja - ja lepo da se tvoj odloča za več otrok, sam da vam uspe - moje nosečnosti razen druge seveda so lepe, prelepe - božanske, No drugo sem preležala 6 mesecev. Sedaj se mi vidi pa samo trebuh in to je to, moji 3-je fantje skoz božajo. No ati je pa taglavni seveda. user posted image user posted image user posted image user posted image  

No tako, kdaj gremo v KONJICE?

LP  saša

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
12.8.2008 8:48:32   
spps
to ti men povej flaška,kdaj prideš?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
12.8.2008 9:06:22   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

to ti men povej flaška,kdaj prideš?user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj pa jaz vem - ma se ti ne upam pridet težit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1231
12.8.2008 9:14:12   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

Kaj pa jaz vem - ma se ti ne upam pridet težit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zakaj pa misliš,da bi mi težilauser posted image bodi ziher,da bi ti hitro dala kontra če bi začelauser posted image user posted image user posted image user posted image

saša kot saša....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
12.8.2008 10:41:12   
sasa78
januarčice kje ste - spet se sama tuki gor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
haloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
12.8.2008 11:25:53   
spps

ma nisiuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
12.8.2008 11:53:15   
nina166
Ojla!

Evo mi smo zaključili z dopustom, no saj jaz sem zaključila, moj pa ga še ima ta teden...sem mu favš user posted image  user posted image  user posted image

Imeli smo se lepo, prehitro je minilo...zdaj pa spet čakat eno leto, da bomo videli morje...no saj mogoče, bomo še vmes šli kaj pokukat.

Včeraj sem imela pregled. Naredila mi je hitro uz...s pikico je vse vredu, spol se ni videl, mi je pa tako na NS namignila da bo verjetno user posted image . Nasledni pregled imam 5.9., ko bo bolj podrobno pogledala in če bo treba bom šla še k Cerarju na pregled.

Zdaj pa šibam rihtat plače...mi je vse delo ostalo, se ni nič samo naredilo user posted image

Lepo se imejte, pa božajte svoje bušije

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
12.8.2008 12:07:00   
sasa78
NINA166- spet so plače tuki men se pa ne daaaaaaaaaaaa!!! user posted image user posted image user posted image

Dobrodošla nazaj in kako gre tisti pregovor  - vse lepo enkrat mine, ampak pride še lepše user posted image user posted image user posted image   Morje ooooooooooooooooooooooo jaz ga mam že 42 dni, no pa v četrtek grem spet - komaj čakam, pol pa spet s polno paro!!!!!!

Ej kje ste da danes ostale AQ, ronja, zvezdice RAPORT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 1236
12.8.2008 12:10:30   
sasa78

ma nisiuser posted image user posted image user posted image

DA NE !!!!!!!!!  V CELEM DOPOLDNEVU MAM MONOLOGE!!!!!! HALOooooo

Še mal pa se bom strmala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
12.8.2008 12:17:45   
African queen
Dober dan!

Yes madam saša,tukaj sem na raportu!

Nič pametnega se ne dogaja pri nas...le da imam delavce okrog hiše,ki pripravljajo bajto za barvanje!Končno smo le dočakali!!user posted image
Naša pikica v trebuščku je pridna,očitno še spi zdej user posted image ,mulca pa se že spet kregata.

saša,veš moj user posted image  ima še enega sina od prej,ki je bil pred kratkim star že 18 let (ja,imel ga je zelo mlad),ki živi z nami skoraj eno leto...torej,imamo že zdej 3 mulce..in smo res zaključili z otroki!!!

nina,dobrodošla nazaj!Lepo,da sta uživala na morju!!Zdej pa pridno delaj...user posted image

Kje sta pa danes ronja in zvezdica?

Aja,Balonchy pa nam je ušla k februarčicam,očitno je ugotovila,da so tam večje čveke..

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
12.8.2008 12:31:49   
sasa78

user posted image

user posted image
2009

user posted image

PDP             
Ime          (št. user posted image , št. user posted image )    starost     pregledi                 kraj          spol

user posted image    1.1.09    
jerči                 (2 user posted image , 1user posted image )      29         pregled:           KP

metkica23        (1user posted image , 0 user posted image )      28         pregled:

detece             (1user posted image , 0 user posted image )      25         pregled:           Štajerska

user posted image  2.1.09

uršap               ( 1 user posted image , 0 user posted image  )        20     pregled :
petra28            (2user posted image , 1user posted image )

user posted image    3.1.09
*m*o*j*c*a     ( 1 user posted image ,  0 user posted image )     21        pregled:

user posted image    4.1.09   
rosancy            (1 user posted image , 0 user posted image )      22        pregled:

marjetica84     (1 user posted image , 0 user posted image )       24        pregled: 25.7. Sp. sav. d.

pikapoka2

user posted image    5.1.09    
ac                     (2 user posted image , 1 user posted image )          35      pregled:

user posted image    6.1.09    

kinokija            (2 user posted image , 1 user posted image )                     pregled:

sasa78            (3 user posted image , 2 user posted image )         29        5. pregled: 26.8.    NM

OLjica              (1 user posted image , 0 user posted image )           28      pregled                Gorenjska

african queen  (3 user posted image , 2 user posted image )         32       3. pregled: 18.8.  user posted image

user posted image   7.1.09
niia                    (1user posted image , 0 user posted image )         25       3. pregled: 29.7      LJ

user posted image    8.1.09   

mariolinka       ( 1 user posted image ,0 user posted image  )           24       2.pregled 28.7

user posted image    9.1.09   
magor               (5 user posted image , 4 user posted image )         35       pregled: 25.8.

vita_kp             (2 user posted image , 1 user posted image )                    pregled:

user posted image    10.1.09
ronja                (3 user posted image , 1 user posted image , )        30       pregled:   user posted image

babuška84       (1user posted image ,  0user posted image )                        pregled:    user posted image

user posted image    11.1.09
strumf              (1 user posted image , 0 user posted image )                     pregled:

tjoka                (1 user posted image ,0 user posted image  )         32         pregled:

user posted image   12.1.09

dušk@               (1 user posted image , 0 user posted image )             ?      pregled:

tadeja81          (  user posted imageuser posted image )                         pregled:

mavrica24        (1 user posted image , 0 user posted image )            29      3.pregled konec avgusta

user posted image  14.1 09
petra88           ( 1user posted image , 0 user posted image  )           20       pregled

user posted image    15.1.09
barba                 (2 user posted image , 1user posted image )           27       pregled:

user posted image    16.1.09
snežinka7           (xuser posted image , xuser posted image )                         pregled:

user posted image   17.1.09
via_2                 (2 user posted image , 1 user posted image )           32        pregled: 

hmm                   (4 user posted image , 2user posted image )          37        pregled: 29.7.  Štajerska

PAJO                   ( 2 user posted image , 1 user posted image )        22      pregled         NS 29.7

snikolina             (1user posted image , 0user posted image )           29      pregled:

uršika***           (1 user posted image , 0 user posted image )          24      pregled: 29.7

user posted image 18.1.09

trebušolinka       (1user posted image   , 0 user posted image   )                    pregled:

limona        (2 user posted image ,1 user posted image  )       30                     pregled:

user posted image    19.1.09
pebi                   ( 3 user posted image ,1 user posted image   )                       pregled:

user posted image  20.1.09

barbž                 (1 user posted image , 0 user posted image )           24          pregled:

haidi                  (2 user posted image , 1 user posted image )            26         pregled 28.8.  Gorenjska 

Petri_                 (2 user posted image , 1 user posted image )                         pregled:

user posted image   22.01.09

sončica23     

user posted image   24.1.09

*m*t*                    (1 user posted image , 0 user posted image )        23            2. pregled:

marusa80              ( xuser posted image ,  xuser posted image )                         pregled: 28.7.  user posted image      

balonchy                 (2user posted image ,  0user posted image )          27            pregled: 26.8.  user posted image  

user posted image     25.1.09

Zvezdica              ( 3 user posted image , 1 user posted image )       30               pregled: 27.8.      LJ

aleksandras         ( 1 user posted image , 0 user posted image  )        28            pregled:      
vrtnica84                (1user posted image , 0user posted image  )                         pregled:

user posted image     26.1.09
nina166              (2user posted image , 1 user posted image  )           25            pregled: 5.9.    user posted image

user posted image    27.1.09
drdra                    ( 2 user posted image , 1 user posted image )                        pregled:

sonček33           (1 user posted image , 0 user posted image  )          29           2.pregled 27.7

crtka                   (2user posted image ,1 user posted image )

khurde                 (1user posted image ,0user posted image )              25    

user posted image   28.1.09

hijacinta                (1user posted image , 0user posted image )                        pregled:

user posted image    29.1.09    
symona                 (2 user posted image  , 1 user posted image  )      28        pregled: .

ploha                     (1user posted image ,0user posted image )           21      pregled:  

user posted image    30.01.09
m333                  (xuser posted image , xuser posted image )

anej01                   (2 user posted image , 1 user posted image )                   pregled:

user posted image   31.01.09
ULLA80               (xuser posted image , xuser posted image )

Dobrodošle na seznamu !!!!

user posted image user posted image    Trenutno nas je 57!!!!  user posted image

Z nami so pot začele: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  
ema82 user posted image   user posted image
hator user posted image user posted image
 kepica user posted image  user posted image
sasaana user posted image  user posted image
gigi1  user posted image user posted image
dotika user posted image  user posted image

user posted image   
ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI               DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image   NUHALNA SVETLINA
user posted image   NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image   NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image   MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                 VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo
TUKAJ                     TUKAJ    

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
12.8.2008 12:37:21   
sasa78
AQ- user posted image

Pri nas mali veselo brca - je aktiven  iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

punce pa še to:

Moja znanka (bivša soseda) je 3 noseča. Pa je šla v P Ljubljana na UZ. Imel jo je en ful tečen zdranik in ji med pregledom ni komentiral nič. Na izvid pa je napisal - OBA OTROKA PRIMERNE VELIKOSTI,.....  AMPAK ONA NE PRIČAKUJE DVOJČKE - JE ŽE 2 DAN VSA IZ SEBE. Aja izvid je brala pa šele doma - se ji je ful za mal zdelo k jo je tako odpikal -  glede na trebuh pa jaz nosim 4 user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
12.8.2008 12:57:00   
sonček33
Ojla bejbe! Vidim, da ste pridne. vas skoz berem, pišem pa bolj malo. Imam eno vprašanje - dejte mi povedat, kako je s hrano. V teh knjigah o nosečnosti nam skoraj vse prepovedujejo, ali se pa le meni tako zdi, ker bi jedla ravno tisto, česar naj ne bi smela. Torej, čisto konkretno  - lahko jem domačo skuto??

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
12.8.2008 13:45:46   
sasa78
user posted image  lp do jutri user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
12.8.2008 14:01:16   
Balonchy
Ojla čveke...

AQ - pa nisem pobegnila - bom tut tu čvekala. Sam moj G mi je premaknil PDP na 1.2. user posted image

Tko, da uradno še vedno velja 24.1. (papirji), povedal pa mi je, da naš pikec naj ne bi prišel na svet pred 1. februarjem!?!?

Bomo vidli kaj bo!?!?

Kako si drugače ti? Počutje?
Kdaj prideš kaj v SLO? A komaj novembra al kej prej?

LP tut ostalim čvekicam...

sasa78 - kam bežiš??? A boš plače delala? Ti pošljem na ZS moj TRR??? user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
12.8.2008 14:31:38   
Ploha
hojla user posted image !!
Zadnjič sm pozabla povedat kdaj imam naslednji pregled in sicer 9.9 in bom imela že morfologijo komaj čakam, user posted image bi šel rad zravn, pa bo šel samo ko imam mal tečkasto G in ji zihr ne bo prou ampak mi je čist useen, pa ko bom spet za spol prašala ji tud gotov ne bo kul ampak mi je res useen,...kaj ve mislite a so res moški G bolj nežni in na sploh boljši, razumevajoči,...ker razmišljam da bi jo po porodu zamenjala.

aja pa še nekaj al se men sam zdi ko nism ne vem kaj v teh otroških trgovinah a je v pikapolonci res tok cenej roba kot recimo v baby centru ker ta baby c. je res svinjsko drag, dans sm bla pa v pikapolonci pa je res velik izbire pa še dokaj normalne cene...navdušla sm se pa nad vozičkam pegperego pa  jane slalom PRO al pa nomad PRO, samo so dragi, mam še čas,...kaj pa ve imate že kaj ugledan?

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 1244
12.8.2008 15:49:50   
ronja
Saša, se pokorno javljam na dolžnostuser posted image Moja malecka tud danes brca ko nora! Pa čisto se jo lahko čez bušija čuti, kje ma glavico, hrbet, nogice... a ni to noro?
Kaj čemo, saši, mnogorodke mamo pač večje bušije... zato pa več user posted image user posted image , hehe.

Danes sem mela malo obiskov: oče in bratec s puncouser posted image . Oče in bratec sta zrihtala pralni stroj, da ne bo več točil, juhuhu!

sonček, čisto konkretno, ti kar jej domačo skuto; če te skrbi, jo pa jej samo v kuhanih ali pečenih jedeh. Ampak na splošno so vse te prepovedi zaradi zastrupitve - tak da ne jej raznih biftekov in svežih jajc (tiramsu) in školjk, pa bo.

Ploha, ti le vzem lubija sabo, kaj ma pa g. grdo za gledat, saj zato je tam, hudiča! Bo že prebolelauser posted image . To je fino, ko vse vidiš in fantje si potem bolj predstavljajo, tak da ti se nič ne sekraj, kak ona gleda, glavno, da lahko on gledauser posted image .
ja, pikapolonca je res cenejša od baby centra, ta je praviloma najdražji. Se pa splača za večje nakupe pogledat vse tri (BC, Ariel in Pikapoko), pa zbrat cenejšega, ker je lahko tudi 2xna razlika, sploh če so kake akcje.

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
12.8.2008 18:04:58   
Zvezdica
ojla

evo še mene...mi2 s tamalim sva bila cel dan okoliuser posted image
In sva oba uničena. mama seveda bolj k sine.

kar se trgovin tiče je buši najdražji. Sier nameravam voziček kupit v sončku al BC, vsekakor ne v bušiju, ker imajo sicer hudeeee stvari ampak drage. Kokrkoli spletna trgovina sonček ima vedno neke popuste.

AQ, ko prideš v LJ se lahko zmenimo pa nardimo neko srečanje januarčicuser posted image

Saša, nina, te plače kar na januarčice nakažite, zdaj rabimo velikooooo denarjauser posted image

Aja, tole sem hotla vprašat, a ve ki še neveste kaj imate v bušiju imate kakšen filing, da veste če je fantek ali punčka? Jast sem v 1. nosečnosti čutila da je fant in je bil res, tokrat imam pa filing, da je deklicauser posted image . Komaj čakam, da vidim če je resuser posted image Sicer mi spol ne pomeni popolnoma nič, ker je pomembno, da je otrok zdrav ma rada bi vedelauser posted image . Kmalu bo morfologija, v katerem t že?

papa

< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 12.8.2008 18:06:03 >

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
12.8.2008 21:58:54   
Ploha
joj zvezdica, bomo videli, nama so napovedali user posted image , ampak mam skos nek občutek za fanta, morda je tko velika želja, da si poj user posted image predstavljam, pa zadnjič sem sanjala da je biu user posted image , ampak bomo upam septembra vse zvedl,....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
13.8.2008 8:28:13   
sasa78
dobro jutrooooooooo!!

Danes je en prav lep dan. Ha 4 leta nazaj sem ravno na ta dan zvedela da nosim malo pikico v trebuhu. Pa še petek 13 je bil user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!!!!!!!!!!!!

Mi2 sva polna elana - danes mam kar neki za naredit - e sej bo boljš - jutri pakiram na morje user posted image user posted image user posted image

Noč mirna, razen men se skoz lušta nauser posted image user posted image user posted image  in zaradi tega je moj ves user posted image user posted image user posted image user posted image . Mate tud ve čudne potrebe user posted image user posted image user posted image user posted image ?

LP

PS: BODITE DANS BOL PRIDNE PROSIM, SO NAS ŽE APRILKE PO STRANEH DOHITELE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
13.8.2008 8:59:50   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

Saša, nina, te plače kar na januarčice nakažite, zdaj rabimo velikooooo denarjauser posted image  
se popolnoma strinjam - tega ni nikoli dovolj

Kmalu bo morfologija, v katerem t že?  po 20, meni bo delala k dopolnim 21 t

a tud tebe matra spol? mene ful - moj pravi da sem obsedena s tem - ampak on mi reče PRID SEM DA VAJU MAL POCRKLJAM!!!! Pa sej ni važno kaj je sam da je ZDRAVO!!!!! user posted image user posted image

papa

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
13.8.2008 9:11:02   
Babuška84
Ojla čveke...
Sej mam slabo vest ker se nisem skor cel tedn še nič javila, ampak mam razlog. Prejšnji četrtek sva se z mojimuser posted image  spremislila, in tako se bova namesto maja 2009 poročila letos, 27.9.!!!!! In, logičnoo, imava sedaj ludnico, laufanje, naročanje, vabljenje,... noroooo. Tako da včasih pozabim, da nosim pod srčkom nekoga, zaradi katerega moram počivati.... kar je zdaj kr malce težko... ampak, je pa dodatna spodbuda, da sedaj urediva to zadevico, tako da se bova potem veselila samo še bebike. Sicer sem zelo srečna da sva si takole spremislila, in z velikim veseljem opravljam vsa načrtovanja, pa še komplicirala ne bom veliko, ker bom mogla vzet,kar je ostalo na voljouser posted image . Pa bo vseeno lepa poroka.user posted image user posted image user posted image

Berem vas pa skos, ne zamujam vaših pogovorov...
pikapoka, tudi meni je na nuhalni G. rekla da se lahko pojavijo težave, češ da nosim zelo nizko, spraševala me je, če sem že kaj zakrvavela, in da če bom, nujno takoj k zdravniku, naj opazujem tudi rjave madeže... in da naj mirujem. kolo, ki je bil moja najljubša rekreacija mi je takoj odsvetovala. in tako sem res 2 tedna kar se da mirovala, do pregleda pri mojem G. ko sem mu povedala za domneve G. na nuhalni, mi je takoj naredil UZ (čeprav ni bil predviden), in rekel, kje da naj bi pa ležaluser posted image , da je vse ok, nekatere user posted image  pač naj bi nosile nižje, ampak da naj bi blo vse v mejah normale. rekel je, da nujno nazaj na kolo , naj si ne delam skrbi ina naj pozitivno razmišljam...
kakorkoli, od takrat ne razmišljam o tem, sicer migam, ampak ne toliko kot prej, zakrvavela nisem.. je pa res da me je takrat po nepotrebnem prestrašila G., ker druga kot to mi ni povedala. Tako da js ti predlagam da ne misliš na to, razen če se kaj očitnega pokaže.. ( kri, bolečine).

Ko se že tako lepo dogovarjate, da se boste dobile na kavi, kaj če se pa kdaj v Celje zapeljete????user posted image user posted image user posted image user posted image

Js mojega user posted image  redkokdaj čutim, oz. zelo rahlo, res bo menda mirno in nežno dete. Zato se še vedno tolažim z Angelsoundom, dokler ne dočakam 25.8., da si skupaj suser posted image  ogledava najino stvarjenje na morfologiji....

lep pozdravček 

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.