ronja
|
Drnula, hvala, drži pesti še naprej, ok? Aja, AQ, drnula ima prav: sling je res super zadeva - pa še tradicionalen pri vas doli;) pikapoka, nič bat: zdaj je še tako zgodaj, da se lahko še vse spremeni in dvigne: za uradno diagnozo, da nosiš nizko, moraš bit že 28 tednov noseča - tako mi je povedala moja g., tak da se lahko vse še spremeni in verjamem, da se bo! Le pogum! ni treba ravno 20 kilskih zadev prestavljat naokoli, to je pa tudi vse. zvezdica, zadnjič sem brala, da bojo zdaj najprej vsajali samo po 1 zarodek pri umetni oploditvi - fajn, da bojo prihranili take probleme marsikateri . Vsekakor boljše en in zdrav kot dva shirana, ki ne moreta samostojno živet, ne? saša, fajn, da ste spet skupaj! Moja tamala ravno ne polaga rok gor, da bi čutila brcike, ker je še premala, da bi se ji kaj takega dalo dopovedat (eno leto ima ravnokar), je pa res, da odkar sem , me na veliko treplja oz. zelo pogosto kar ornk užge po trebuščku. Skratka to ji je ful zanimivo - me zanima, kako to čuti pikica notri... Kaj hudega ji verjetno ni, saj tako močno tudi ne more mahnit tak malček, se pa sigurno čuti. Verjetno je Ronji to tako zanimivo zato, ker je zdaj buši večji... ps: kaj mata pa vidve en privat parti tu gor? Bomo vse prišle v KOnjice
|