|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčice 2009
8.8.2008 17:36:51   
Drnula
AfricanQueen - si kaj razmišljala tudi o slingu ali kasneje o ruzaku za otroka? Sicer po lastnih izkušnjah za slabe ceste neizmerno priporočam velika kolesa. Če pa bo malo bolj za okrog doma pa je itak vseeno.
Mi imamo zdaj nekje od 9meseca ruzak in nam tako zeloo zeloo prav pride. Zdaj smo bili 12dni na Siciliji in je bila vsak dan po nekaj ur (seveda s pavzami) v ruzaku in ves čas dobre volje. Ko je v ruzaku stalno čeblja, kaže okrog s prstom, vse ji je zanimivo in tudi če je bila zaspana ali ne ravno najbolje razpoložena se v njem razvedri. Skratka vsak dan sem ga prehvalila. Z ruzakom nam je bilo super. No, saj vem da je zdaj morda še malo prezgodaj razmišljati o tem, vendar vseeno, ko bo čas bom verjetno pozabila user posted image

Ronja- napredujete - user posted image , le tako naprej user posted image

< Sporočilo je popravil Drnula -- 8.8.2008 17:38:06 >

(odgovor članu African queen)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
10.8.2008 12:40:04   
pikapoka2
joj, joj pupike januarske...
ste vse na dopustu, da tako malo čvekate? user posted image user posted image

Tudi jaz sem med vami, čeprav se bolj redko oglašamuser posted image
V četrtek sem imal pregled in izvedela nič kaj dobro novico,
no vsaj jaz se je zelo bojim. Nosim zelo, zelo nizko.
Upam, da ne ampak vseeno vprašam, če ima katera enak problem,
ali kakšne izkušnje s tem? user posted image

Da nas spravim nazaj iz druge na prvo stranuser posted image
Pridne bodite, božajte bušije... user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1202
10.8.2008 12:45:30   
Zvezdica
Ojla vsem:)
Sem še vedno bolj dopustniškauser posted image

Pikapoka, samo počivaj pa ne bo nič hudega. Meni so rekli, da prvič nosim nizko, potem se je pa vse čudežno uredilo?!?!? Pa sem morala zarad tega biti doma, pa vendar sem živela normalno. Tako, da pozitivno misli pa bo vse ok. vsekakor držim pesti.
jastj sem pa valjda ok. Oni mucuek, ki je odmrl, je že skoraj izsušen, ta drugi pa veselo kobaca. kaj več bom vedela 27. 8, ko imam naslednji pregled. AS je pa zakon. Vsake tok ga vklopim, da ga slišim, nočem pa pretiravat. user posted image

kaj pa ve počnete dpuatnice, kje ste?

Grem kuhat kosilo. user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
10.8.2008 13:47:49   
pikapoka2
Zvezdica hvala!
In user posted image !!
Da vsaj drugi veselo kobaca, če je že en šel med user posted image .
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
11.8.2008 8:28:19   
Zvezdica
jutro nosečke

Kje se skrivate? Ste še na dopustu?
Ker ne bom šilala monologov vas lepo pozdravljam in upam, da kaj kmalu se vrnete in se na tej temi začne kaj dogajatuser posted image

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu pikapoka2)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
11.8.2008 8:28:47   
Zvezdica
Pa še eno user posted image za vse zaspanke.

i belive i can fly....

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
11.8.2008 9:00:01   
sasa78
zvezdica hvala za kavico, sem se danes preden sem šla v službo oglasila pri mami in mi je skuhala prav prfektno - zdaj mam elan za delat. No ja ta teden sem sama v službi user posted image user posted image user posted image , mam pa dost za naredit. Je pestro user posted image user posted image user posted image , sam na rr-ju NI user posted image user posted image , pa kje ste punce.

Moj user posted image  je prišel varno domov v nedeljo zjutraj s službenega potovanja. Nas je včeraj pa prav crkljal.

Buši pridno raste, IIIIIIIIII jutri dopolnim 19 t, še 2 tedna pa mam UZ!!!  Komaj čakam!!!

Pri nas user posted image  pridno telovadi, zdaj že maledva polagata roke na trebuh in se ga čuti - kako sta vesela - upam da bosta tudi potem ko se bo rodil.

Pa ve? No se boste kaj bolj javljale ali bomo z zvezdico samevale tuki gor?

LP

Vsak dan mi družbo delajo prelepi sončki
JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
11.8.2008 10:31:49   
African queen
Ojla saša in zvezdica!

Res samevata tle gor...prav dopustniško vzdušje!!

zvezdica,lepo da mali medo pridno kobaca in da je z njim vse ok!!!

saša,tudi jaz jutri dopolnem 19.teden (rok bi mogla na seznamu spremenit,ker je tudi pri meni 6.1)..čas neverjetno hitro beži,smo že na polovici!!!

Mali piščanček lepo brca v trebuščku,zaenkrat še lepo nežno...Tamala dva tudi že nestrpno pričakujeta sestrco/bratca...upam,da bosta kej pomagala,ko bo tukaj..user posted image

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
11.8.2008 11:30:38   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

Ojla saša in zvezdica!

Res samevata tle gor...prav dopustniško vzdušje!!

zvezdica,lepo da mali medo pridno kobaca in da je z njim vse ok!!!

saša,tudi jaz jutri dopolnem 19.teden (rok bi mogla na seznamu spremenit,ker je tudi pri meni 6.1)..čas neverjetno hitro beži,smo že na polovici!!!

Mali piščanček lepo brca v trebuščku,zaenkrat še lepo nežno...Tamala dva tudi že nestrpno pričakujeta sestrco/bratca...upam,da bosta kej pomagala,ko bo tukaj..user posted image

ojla!!!!  no al te popravim na seznamu al ne - pa sej sem vedla da mava skupaj rok

joj komaj čakam UZ da vidim kaj se skriva v mojem trebuhu, pol se bom pa še pri DR. Megličevi v Domžalah naročila za 4D - pa vzamem sabo še oba sončka da vidta user posted image . Sta ful nevčakana - pa mož tudi - no ja naš 3user posted image  nam pa daje veselje in pričakovanje!!!!!!

lp

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

Neposredna povezava do sporočila: 1209
11.8.2008 11:34:28   
spps
ojla punce!
kako se počutite?ste že skoraj na polovici,vam skoraj mal zavidamuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
11.8.2008 12:17:18   
sasa78
al boš kmalu tudi ti!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SPPS - kdaj boš častila? (ne za user posted image , ampak za _____) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
11.8.2008 12:56:35   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: sasa78

al boš kmalu tudi ti!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SPPS - kdaj boš častila? (ne za user posted image , ampak za _____) user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko prideš v konjiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
11.8.2008 13:04:26   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ko prideš v konjiceuser posted image user posted image user posted image user posted image

le pazi da te ne presenetim - mm naslov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dolence ne smeš dražt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
11.8.2008 13:12:55   
African queen
O spps,kako pa ti kaj??Aja,ti se pa poročiš...super!Tudi jaz bom prišla v Konjice na en drink k tebi(sok seveda)user posted image ..Kdaj pa je nuhalna na sporedu?

saša,joj tudi jaz bi šla na 4D,pa ga tle ne delajo...user posted image ..ah nič,bomo vidli drug teden,če bo piščanček še enkrat pokazal kaj skriva med nogami!

Punce,a se vi kej s športom ukvarjate?Jaz bi se mogla mal razgibat,pa sem tolk lena...kg pa sam gor hitijo..

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
11.8.2008 13:19:27   
ronja
Drnula, hvala, drži pesti še naprej, ok?

Aja, AQ, drnula ima prav: sling je res super zadeva - pa še tradicionalen pri vas doli;)

pikapoka, nič bat: zdaj je še tako zgodaj, da se lahko še vse spremeni in dvigne: za uradno diagnozo, da nosiš nizko, moraš bit že 28 tednov noseča - tako mi je povedala moja g., tak da se lahko vse še spremeni in verjamem, da se bo! Le pogum! ni treba ravno 20 kilskih zadev prestavljat naokoli, to je pa tudi vse.

zvezdica, zadnjič sem brala, da bojo zdaj najprej vsajali samo po 1 zarodek pri umetni oploditvi - fajn, da bojo prihranili take probleme marsikateri user posted image . Vsekakor boljše en in zdrav kot dva shirana, ki ne moreta samostojno živet, ne?

saša, fajn, da ste spet skupaj! Moja tamala ravno ne polaga rok gor, da bi čutila brcike, ker je še premala, da bi se ji kaj takega dalo dopovedat (eno leto ima ravnokar), je pa res, da odkar sem user posted image , me na veliko treplja oz. zelo pogosto kar ornk užge po trebuščku. Skratka to ji je ful zanimivo - me zanima, kako to čuti pikica notri... Kaj hudega ji verjetno ni, saj tako močno tudi ne more mahnit tak malček, se pa sigurno čuti. Verjetno je Ronji to tako zanimivo zato, ker je zdaj buši večji...

ps: kaj mata pa vidve en privat parti tu gor? Bomo vse prišle v KOnjiceuser posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
11.8.2008 13:28:16   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: African queen

O spps,kako pa ti kaj??Aja,ti se pa poročiš...super!Tudi jaz bom prišla v Konjice na en drink k tebi(sok seveda)user posted image ..Kdaj pa je nuhalna na sporedu?

nuhalno imam čez 16 dni...kje je še touser posted image user posted image user posted image user posted image
za drink pa ni blemauser posted image user posted image user posted image user posted image kr priletuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

Neposredna povezava do sporočila: 1216
11.8.2008 13:28:55   
spps

le pazi da te ne presenetim - mm naslov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dolence ne smeš dražt user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sej ga imašuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
11.8.2008 13:31:30   
sasa78
IZVIRNO SPOROČILO: ronja

ps: kaj mata pa vidve en privat parti tu gor? Bomo vse prišle v KOnjiceuser posted image

bilo bi fino če bi jo presenetile - tale spps je prav fina dečva - težko je take najdet user posted image user posted image user posted image

Septembra se poroči pa sem jo mal podražila user posted image user posted image user posted image , jaz pa sam obujam spomine na ta dan - joj k smo mel fino žurko user posted image user posted image user posted image  od 13 ure do 5,30 naslednje jutro - nam je ansambel pobegnu pol smo pa nehal user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
11.8.2008 13:32:30   
sasa78

sej ga imašuser posted image user posted image user posted image

mam ja in to v denarnici user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
11.8.2008 13:34:20   
ronja
Aja, punce, še glede tistega števila otrok, ko sem zadnjič pravila, da lubi pravi, da je to malo veliko, čeprav si je vedno želel več otrok, samo ga zdaj malo dajejo tele moje user posted image , ko se mu smilim. No, pa se danes pogovarjam z njim in še z enim prijateljem po gtalku in po msnju. Pa po nesreči pošljem nekaj, kar je bilo namenjeno prijatelju, svojemu lubiju. In hec je v tem, da sem mu predlagala, da naj sterilizira zadevo (se je šlo za en strokoven problem, ker mu muhce crkavajo). In mi moj lubi takoj nazaj napiše (saj je vedu, zakaj se gre, ampak se je vseeno takoj zbunu;), da se on pa še ne bo šel sterilizirat, da bi pa vsaj še kakšnega user posted image prej naredu, hehe. POl mu pa jaz nazaj, da potem on hoče še več frocekov, al kakouser posted image (itak vem, da jih, sam se morava mal hecat).Tak da očitno smo res šele na polovici...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
11.8.2008 13:36:34   
ronja
saša, komot se zmenimo in pridemo delat štalo v Konjice, hehe. Tudi proti porokam jaz nimam čisto nič, če niso moje, hehe.

spps, kdaj maš pa ti planirano štorkljo, da ti dostavi user posted image na tvoj splošno znani naslov?

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
11.8.2008 13:41:11   
sasa78

saša, komot se zmenimo in pridemo delat štalo v Konjice, hehe. Tudi proti porokam jaz nimam čisto nič, če niso moje, hehe.

spps, kdaj maš pa ti planirano štorkljo, da ti dostavi user posted image na tvoj splošno znani naslov?

Ma ni splošno znani naslov - mam ga jaz da sem ji že neki malga poslala!!!!!!!!!!! 

Bi blo pa fino ji kakšno presenečenje nardit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   sam kakšno????

spps - ne bodi užaljena če ti kaj ušpičimo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
11.8.2008 13:43:17   
sasa78

Aja, punce, še glede tistega števila otrok, ko sem zadnjič pravila, da lubi pravi, da je to malo veliko, čeprav si je vedno želel več otrok, samo ga zdaj malo dajejo tele moje user posted image , ko se mu smilim. No, pa se danes pogovarjam z njim in še z enim prijateljem po gtalku in po msnju. Pa po nesreči pošljem nekaj, kar je bilo namenjeno prijatelju, svojemu lubiju. In hec je v tem, da sem mu predlagala, da naj sterilizira zadevo (se je šlo za en strokoven problem, ker mu muhce crkavajo). In mi moj lubi takoj nazaj napiše (saj je vedu, zakaj se gre, ampak se je vseeno takoj zbunu;), da se on pa še ne bo šel sterilizirat, da bi pa vsaj še kakšnega user posted image prej naredu, hehe. POl mu pa jaz nazaj, da potem on hoče še več frocekov, al kakouser posted image (itak vem, da jih, sam se morava mal hecat).Tak da očitno smo res šele na polovici...

koliko jih misliš pa met user posted image user posted image ?

Jaz ostanem pri 3 če bo vse po sreči user posted image user posted image user posted image , moj pravi pa še enega al pa 2 da grem pol v penzijo user posted image user posted image user posted image   zezam - v službo se mi pa trenutno tud ne da hodit user posted image user posted image   dober da sem sama svoja user posted image user posted image user posted image user posted image

JAN 2003
ENEJ 2005
ANŽE 2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
11.8.2008 13:56:43   
ronja
4 se mi zdi taka lepa cifra...

(odgovor članu sasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
11.8.2008 14:11:52   
Zvezdica
Dons ste se razčvekaleuser posted image

Jast imam dosti 2user posted image , sem si želela tri, ma sem imela IVF in te hormoni res niso fajn zadevca.
Ronja, še vedno počivaš ali lahko že kaj skupaj počneta s tamalo. Je imela mala RD? Moj je bil ravnokar 4 staruser posted image In sicer komaj čaka user posted image , vsak dan me lupčka po trebuhu.... ne vem od kod mu to, je pa lepo videt da se res veseli.

AQ, čkako ste, je vroče pri vas? Kar se KG tiče... nič se en sekiraj.... bodo šle potem en dva tri stran.

Spps...greš za namiuser posted image , boš kmalu čutila metuljčke.

Saša...si s polno paro nazaj vidim?

Bodite fajn, grem kaj khat...to je itak vse kar počnem zadnje dni...razmišljam o hraniuser posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imela sem občutek, da nekaj ni v redu
Odločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.