nina166
|
Ojla! Vas morem pohvalit, da ste res pridne s pisanjem...kar tako naprej. Jaz pa nekako ne utegnem se javit vsak dan...se bom poboljšala Jaz pa še ne čutim kakih konkretnih brcik. Samo rahlo premikanje in kdaj kakšno zelo rahlo brciko. Zdaj pa sem že pošteno neučakana, kdaj bo začela vredu brcat Babuška84 in spps čestitke že vnaprej za poroko! Pa ne pozabit na nas...tako da prilimajta kako slikico Vidim, da nisem edina, ki se še matram z izpiti. V kratkem grem zviševat dva, drugače pa imam vse narejene, potem pa še diploma. Sem mislila, da bom naredila diplomo do poroda pa mi ne bo uspelo. Upam, da jo spacam čimprej, da se lahko naslednje leto vpišem naprej. Vsem, ki še imate kak izpit ali diplomo želim, da vam gre čimboljše od rok in da čimprej dokončate. Zvezdica jaz imam blazino za dojenje še od prvega. Je res super zadeva, samo kupi si tako, ki ima zraven še prevleko, da potem samo prevleko snameš in jo opereš. Ker jaz imam brez prevleke in ko se zamaže jo je težko oprat. Kar se opreme tiče imava midva skoraj vse od prvega...voziček, jajčko, ležalik. Morma pa še kupit sinu sobo, ker zdaj spi še v kinderpetu v spalnici...mu jo imamo v načrtu uredit septembra, potem pa ga boma začela navajat, da bo spal v svoji sobici. Upam, da nam uspe to izvest do januarja, da bo lahko sestrica spala v njegovem kinderpetu. Če pa ne bo šlo, pa ne vem...bomo očitno mogli kupit še en kinderpet. Imamo sicer še prenosnega, samo po moje ni najboljše, če otrok veliko notri spi...kak teden ali dva še gre, kaj več pa ne vem kako je tisti jogi vredu za hrbtenico. Ostale stvari pa boma tudi midva kupila bolj proti koncu nosečnosti. Nekaj oblekic bom uporabila od sina...bele in rumene, nekaj mi bo jih dala sestrična, ki ima malo punčk, nekaj pa bomo kupili....po potrebi. ronja moja kolegica je kupila rabljen voziček za dvojčke...je dala bivših 20.000sit, voziček pa je bil kot nov in super. Tako da se ti mogoče splača malo pogledat po kakih oglasih za rabljeno opremo, mogoče boš dobila kaj lepega za pametno ceno. sasa kaj imate vi na morju kak vikend ali prikolico, da ste tako veliko tam? Babuška84 ste se pravilno odločili, da niste šli v Logarsko, ker je bil popoldan pri nas res dež. Sicer nič hudega, se je pa konkretno ohladilo in tudi dež je kar fajn padal. sonček ko bo pikica začela na veliko brcat boš sigurno vedla, da je to to. Če si prvič noseča jih boš verjetno čutila malo kasneje, kot tiste, ki so noseče drugič ali tretjič. Tako da nič bat, ko bo čas, bo že začel brcat. Jaz sem noseča drugič, pa še tudi ne čutim nič konkretneda. Saj še bo. Zdaj sem se malo razpisala za en teden nazaj in en teden naprej, zdaj pa grem sinu delat rižeka. Mi bomo imeli gobice, pa jih nima rad, pa mu morem skuhat rižeka. Lepo se imejte, čao