|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
13.8.2008 10:39:06   
emi*
Dan!

Ja sej vam pravim to mi je včeraj zmeril in imam samo 28 cm od gor do dol.Ve imate vse nad 35,saj mam res majhen trebuh a user posted image  je velik za ta teden kot je treba.No comment!!Meni je še manj jasno.user posted image user posted image user posted image Kje pa je pol

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2876
13.8.2008 10:52:47   
tia
Hoj,

samo na hitrico letim pod tuš in do G. kako bodo pokazali izvidi,sporočim,res si ne želim da bi v P. ostala.

Lepo čvekajte,se tipkamo

lp

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2877
13.8.2008 11:02:19   
ključek
sporočim,res si ne želim da bi v P. ostala.

držimo pesti....................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2878
13.8.2008 11:03:42   
gloria
Hoj,

samo na hitrico letim pod tuš in do G. kako bodo pokazali izvidi,sporočim,res si ne želim da bi v P. ostala.

...user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2879
13.8.2008 11:04:11   
pf
Tia fajn opravi danes pri G. Držim pesti, da je vse dobro in da prideš domov.
Me to you kak se pa kaj ti držiš? A te že kaj matra?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2880
13.8.2008 11:09:34   
gloria
...prosim za nasvet....a je vseen če je mandeljevo olje ali pa olivno....v MŠ nam je povedala sam za olivnouser posted image ...

....za menoj je tud teška nočuser posted image ...včeri mi je spet pritisk bil kr nizek pa sem se zbujala z bolečino v glavi....dol me je pa tud tiščal....tak da sem se za danes odločila torbo za v P spakirat...

....je pa zjutri user posted image  poskrbel za dobro voljo...že tko se mu je mudil na šiht,pol si je pa šel še majčko z likalnikom popravituser posted image ....gre v kopalnico pa naenkrat zakriči in pride do mene z čist belo glavo...si je namesto gela dal peno za britje....jaz sem mislila da bom počla od smehauser posted image .....

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2881
13.8.2008 11:14:33   
lana luna
gre v kopalnico pa naenkrat zakriči in pride do mene z čist belo glavo...si je namesto gela dal peno za britje....jaz sem mislila da bom počla od smeha .....

gloria zdejle sem pa jest skorej popadke dobila od samga smehauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se je moj že ustrašu da mormo u P letetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo za tvojega lubijauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2882
13.8.2008 11:15:10   
pf
Gloria pozdravljena. Tvojemu se tudi dogaja, pa saj prav tak, da nas nasmejijo malo tile naši dedci. Nam je bilo v materinski šoli rečeno mandljevo olje za dojenčke iz lekarne. Ne vem, saj v bistvu olje je olje, v bistvu bi naj bilo to za temena mazati oz. za suho kožo. Verjetno bi tudi olivno bilo, če si že kupila. Če pa nisi pa kupi raje mandljevo.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2883
13.8.2008 11:15:49   
lana luna
ej punce, a je to mandljevo olje dobro tut za moj trebušček mazat, (pa moj lubi bi si ga tut s tem mazuuser posted image ... trebuščka)?? a je to fejst mastno?

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2884
13.8.2008 11:32:00   
gloria
Pf ne nisem ga še kupila...bom pol tega vzela...
lana mene še zdej trebuh boli od smeha....

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2885
13.8.2008 11:40:51   
ključek
Me to you kak se pa kaj ti držiš? A te že kaj matra?

ne, trkam.........sem ok, včasih me malo matra za luft, ko grem po stopnicah, ali pa če preveč pojem.........se morm navaditi sedaj na polovične porcije, ker ni več veliko prostora................user posted image user posted image ..............bomo videli kaj bo G jutri povedal (imam CTG, UZ), upam, da bom 2 v 1 še vsaj 3 tedne................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2886
13.8.2008 11:41:39   
ključek
gre v kopalnico pa naenkrat zakriči in pride do mene z čist belo glavo...si je namesto gela dal peno za britje....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...............faca.................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2887
13.8.2008 11:43:27   
gloria
Me to you men tud včasih lufta zmanjaka....sploh pa če se prepogibam preveč...ali pa stopniceuser posted image

kje je pa user posted image danes...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2888
13.8.2008 11:47:34   
ključek
ali pa stopnice

mene tudi stopnice matrajo..............živiva v bloku, 3. nadstropje, brez dvigala................in če grem ene 3x ven...............user posted image user posted image user posted image ..............je kar mal težko.............ampak lepo počasi, pa gre....................user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2889
13.8.2008 11:48:13   
ključek
kje je pa user posted image  danes...

mogoče počiva................user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2890
13.8.2008 11:50:24   
gloria
...grem mal likat...pa se mi tko ne da....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2891
13.8.2008 11:51:37   
Tejchy
....gre v kopalnico pa naenkrat zakriči in pride do mene z čist belo glavo...si je namesto gela dal peno za britje....jaz sem mislila da bom počla od smeha .....

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
...... zdj si me pa spravla v dobro voljo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2892
13.8.2008 11:53:33   
Tejchy
se morm navaditi sedaj na polovične porcije, ker ni več veliko prostora................

tudi jaz...........
pa, ko smo že glih pri hrani....... grem jest user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2893
13.8.2008 11:57:25   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

ali pa stopnice

mene tudi stopnice matrajo..............živiva v bloku, 3. nadstropje, brez dvigala................in če grem ene 3x ven...............user posted image user posted image user posted image ..............je kar mal težko.............ampak lepo počasi, pa gre....................user posted image

POznam to - mi smo pa v 4. nadstropju - pač počasi se lotim pa gre. Me pa čaka 1 teden pogoste hoje po stopnicah gor in dol - so vsi na počitnicah pa pazim od mamice psa (shih tzu).

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2894
13.8.2008 12:01:12   
gloria
...če katero zanima je zdej na national geographic ena faj oddaja...

(odgovor članu maruškaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 2895
13.8.2008 12:05:29   
maruškaŠ
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...če katero zanima je zdej na national geographic ena faj oddaja...

Ja, hvala user posted image .

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2896
13.8.2008 12:29:06   
ključek
...če katero zanima je zdej na national geographic ena faj oddaja...

hvala...............user posted image user posted image user posted image user posted image .........sem že gledala, pa mi je tok fajna, da jo bom z veseljem gledala še enkrat..................user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2897
13.8.2008 12:47:25   
Marsy
Jaz sem se pa na neki spomnila - služba... user posted image  Delam v šoli.

S porodniško nastopim 28.8.
Prvi delovni dan imamo naslednji petek (22.8.)
Pol so pa še zame delovni dnevi: 25., 26. in 27. 8.

Torej 4 dnevi.

Kaj je problem?
1. Moja služba je 130 km oddaljena od Izole, kjer začasno živiva. Sama se ne upam peljat in me tudi moj ne bi pustil.
2. Edini dan, ki bi ga lubi dobil frej v celem poletju, je 22.8. - ravno moj prvi delovni dan. Mislila sva it na Krk za 3 dni.
3. Imam pregled pri G v Izoli na torek (26.8.), kar pomeni, da bi morala v pon v službo, v torek na pregled in v sredo spet v službo. Kar pomeni full vožnje.

Kaj mi vi predlagate? Dopusta ne morem vzeti, ker je porabljen...

Ali lahko dobim bolniško zarad te vožnje? Ima katera te izkušnje?

Mal mi svetujte, da se jutri slišim z ravnateljem. Pa še prav trapast se mi zdi zdele v šoli bit, ko bodo vsi z mislimi in delom pri novem šolskem letu in 1.9., ki se mene pravzaprav nič ne tiče, saj me ne bo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2898
13.8.2008 12:56:48   
ključek
Jaz sem se pa na neki spomnila - služba...

pejt po bolniško, bo najbolje. vsaj jaz bi tako naredila. sploh glede na kilometrino..........

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2899
13.8.2008 13:05:13   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Jaz sem se pa na neki spomnila - služba...

pejt po bolniško, bo najbolje. vsaj jaz bi tako naredila. sploh glede na kilometrino..........

Če imaš možnost, naj ti napišejo bolniško ... za 4 dni je res brezveze, da hodiš v službo ...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  114 115 [116] 117 118   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.