Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 19:03:57
|
|
|
|
ključek
|
Evo mene iz porodnišnice oz. super!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 19:09:28
|
|
|
|
Tejchy
|
Danes sem si ta čaj iz malinovih listov nabavla.Gar ravnokar pijem,pa je zelo dober. Sicer mi je rekla da se kao začne pit en teden pred rokom. jaz sem si ga tudi danes kupila... pa da vidimo, če bo kj pomagal..... koliko se pa ga sploh lahko spije?? js sem tud taprava....... neki kupim, pa nič ne vprašam....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 19:10:14
|
|
|
|
Tejchy
|
imajo pa srečo, da te imajo in da si jim še vedno na razpolago ... sj mislim, da se zavedajo tega.......... me majo ful lepo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 19:16:13
|
|
|
|
Tejchy
|
Sam punce veste kaj.............. ko tko razmišljam kaj vse morm zravn v P nest........ pa sj js bom mela za en kufer robe ok - svoje cote pošlješ domov in ti jih pol prinesejo.... ........ isto kompletek za tamalega.... ampak vsa moja kozmetika, pa rezervne pleničke za , pa vložki, itd...... upam, da imajo v SG velike omare
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 19:18:19
|
|
|
|
Tejchy
|
alysa - ti si hodla v MŠ v SG....... pa ste šli gledat porodno in to ... kak zgleda vse skupaj? men je mami rekla, da so takrat, ko je ona rojevala meli kao "zeleno sobo" kjer si čakala... pol pa tri porodne mize, ločene s španskimi stenami in eno posebej..... kak je pa zdaj? ............ radovednost
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 19:50:29
|
|
|
|
*bubi*
|
jaz pa sem danes tak švoh Komaj komaj sem 10 gibov naštela Če ne bi imela jutri zjutraj pregleda, bi se šla danes pokazat. Upam, da bo vse ok in zdrži še kak teden. Grem kar v horizontalo z bubijem. Še prej pa si bom tlak zmerila, da vidim, če me to muči
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 19:51:59
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy alysa - ti si hodla v MŠ v SG....... pa ste šli gledat porodno in to ... kak zgleda vse skupaj? men je mami rekla, da so takrat, ko je ona rojevala meli kao "zeleno sobo" kjer si čakala... pol pa tri porodne mize, ločene s španskimi stenami in eno posebej..... kak je pa zdaj? ............ radovednost ni se kaj spremenilo, vsaj kar so nam pokazali: najprej čakaš v eni sobi, lahk da se ji še vedno reče "zelena soba", sm pozabla, pol pa imajo dve porodni sobi, v eni je več porodnih miz (se mi zdi, da 3 al 4 - ena je nova , na to so čist ponosni, vmes so pa španske stene oz. neke zavese ... skratka, zdej ko je gužva, verjetno kake zasebnosti ni ), v drugi porodni sobi pa mislim, da si lahko sam ... obe sta bili takrat zasedeni, s tem da smo lahk pokukali v ta prvo, ker tam se še ni kaj dogajalo so nam pa vse tk na hitro pokazali, da se že mal slabo spomnem ... no, ko bom tam, se bom pa že spomnila ... al pa tut ne
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 19:53:43
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy kak je pa zdaj? ............ radovednost Tejchy, tak sigurno ne V SG sicer nisem bila, ampak mislim, da imajo vse P posamezne sobe, kjer opravijo vse faze poroda. Torej se za sam porod ne seliš kam drugam. Je pa meni mami tudi rekla, da so pač na posteljah predihavale, potem pa so morale it na gin. mizo, kjer so rodile In če je bila zasedena, je pač bilo treba čakat....
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 20:16:43
|
|
|
|
*zoe*
|
IZVIRNO SPOROČILO: coko Evo mene iz porodnišnice oz. prišla sem že včeraj popoldne, ampak počivam tko da ni bilo prej časa priti do vas. Super coko kar lepo počivaj pa bo
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 20:18:42
|
|
|
|
*zoe*
|
Imam eno vprašanje, a mi lahko kakšna zrihta tabelo rasti dojenčka. Rada bi kupila ene bodije za darilo, pa ne vem katero številko naj bi imel dojenček pri določenih meseceih starosti. Sem že enkrat imela to tabelo, sedaj pa je ne najdem več
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 20:54:14
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...prosim za nasvet....a je vseen če je mandeljevo olje ali pa olivno....v MŠ nam je povedala sam za olivno ... Nam je v MŠ rekla eno ali drugo in dodala, da kar se nje tiče je olivno olje za na solato. No, naš patronažni brat pa trdi, da je mandljevo olje najbolj alergeno in priporoča olivno. Upam, da te nisem še bolj zmedla!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 21:18:49
|
|
|
|
ključek
|
Komaj komaj sem 10 gibov naštela bubi, ne me strašit ................jaz jih ne štejem vsak dan (pa G mi sploh ni rekel, naj jih štejem.............), ker jih ni deset.........ko pa so brce, so pa konkretne-ena stran bušija kar "zaštrli" ven..............jaz že skoz nimam kakšnih konkretnih brc.............
< Sporočilo je popravil Me to you -- 13.8.2008 21:20:07 >
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 21:20:57
|
|
|
|
ključek
|
KAHLO, ku ku................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 21:38:02
|
|
|
|
arabela*
|
oila pupe. Ma spet sem nekam na knap danes z vsem.Nimam časa niti na rr viset Babe,po moje se ni vredno okol gibov sekirat.Meni v prvi ni ničkaj brcala,sem se nonstop sekirala,do zadnjega dne,pa čakala vsak gib posebej.Pa je bilo vse ok,za spremembo,da je bila zelo umirjen dojenček. Sedaj pa živo nasprotje.Bi o moje lahko štela v nedogled gibe,ker ni miru nikoli,ne podnevi,ne ponoči. Tak da,ne se sekirat,edino,če res ne bi bilo čez dan nič brcik,pol je potrebno urgirat
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 21:41:06
|
|
|
|
bark
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* jaz pa sem danes tak švoh Bubi pol sva pa na istem. Spala sem zutraj do devetih-11ur,pol pa kr nč nisem mogla.Sem bla cel dan popolnoma švoh.Pa popoldan sem spet za eno uro zaspala.Pa kr neki mi je blo slab. Skratka,ne najboljši dan.Je pa res,da naš dojenček kr cel dan neki brca.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 21:43:01
|
|
|
|
bark
|
coko za povratek domov in pa počivaj
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 21:45:51
|
|
|
|
ključek
|
Saraya, a ti zdej normalno spiš??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 21:46:34
|
|
|
|
ključek
|
Skratka,ne najboljši dan. danes je takšen težak dan, kaj menite?? upam, da se bo jutri res ohladilo...............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 21:50:10
|
|
|
|
ključek
|
Babe,po moje se ni vredno okol gibov sekirat sej se probam ne, samo....................včasih me malo skrbi......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 21:52:20
|
|
|
|
alysa
|
danes je takšen težak dan ja, se strinjam ... skoz sm neki utrujena, pa glava me mal boli ... pa še sopara dela svoje ... čakam na ohladitve
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 21:53:03
|
|
|
|
ključek
|
Imam eno vprašanje, a mi lahko kakšna zrihta tabelo rasti dojenčka. Rada bi kupila ene bodije za darilo, pa ne vem katero številko naj bi imel dojenček pri določenih meseceih starosti. http://www.kidshealth.org/parent/general/body/growth_charts.html tole sem najdla na RR.......................upam, da kaj pomaga. drugače pa jaz, kadar kupujem darila (oblačila), pogledam v H & M, kjer imajo prou napisano številke cotk, od tega do tega meseca.........
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 21:59:47
|
|
|
|
ključek
|
jutri pa spet na CTG...............bo treba tok hmal vstati................ ..................zdej pa eno (mogoče kateri butasto) vprašanje.....................če ti na CTG-ju ne pokaže ničesar, je možno, da se npr. v enem tednu to čist obrne, in dobiš popadke??? verjetno ja, ne............... .........joj, kake pišem.............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 22:00:26
|
|
|
|
ključek
|
a kej gledate OI??
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 22:01:20
|
|
|
|
ključek
|
Saraya, kam si šla?? jest???
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 22:04:58
|
|
|
|
gloria
|
Komaj komaj sem 10 gibov naštela Če ne bi imela jutri zjutraj pregleda, bi se šla danes pokazat.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.