|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
13.8.2008 13:14:14   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: alysa

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

Jaz sem se pa na neki spomnila - služba...

pejt po bolniško, bo najbolje. vsaj jaz bi tako naredila. sploh glede na kilometrino..........

Če imaš možnost, naj ti napišejo bolniško ... za 4 dni je res brezveze, da hodiš v službo ...

...jaz bi isto nardila...

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2901
13.8.2008 13:26:33   
Tejchy
...jaz bi isto nardila...

tudi jaz... vzemi bolniško... kaj še sploh študiraš...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2902
13.8.2008 13:29:26   
Tejchy
Js sem se pa napapcala... user posted image  user posted image  .......... sem si dans MC privošla..... nugetse, pa sladoled......... ma se morm mal razvajat.... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

oddaja na NG......... v maternici a ne?? js bi tuuuuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiii gledala... sem jo že parkrat......... pa so me mal zajuser posted image  , ko so jo prestavli eno urco naprej.... js pa glih ob 17.30 pridem domov......

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2903
13.8.2008 13:30:12   
pf
Marsy seveda bolniško si zrihtaj, ne se voziti tako daleč. Pa prej se že idi dogovoriti z osebnim zdravnikom, ne čakati na zadnji čas.
Gloria ful zanimiva oddaja.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2904
13.8.2008 13:33:12   
Marsy
Hvala za odgovore - ste si zelo enotne user posted image . Verjetno bom tako res naredila, cincam samo iz razloga, da ne bo izgledal, kot da bežim pred obveznostmi. Čeprav ne - saj sem proti koncu nosečnosti - kdaj bom pa gledala nase, če ne zdaj?
Se oglasim spet jutri.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2905
13.8.2008 13:34:18   
SashaB
Jaz ti tudi priporocam da pojdi na bolnisko.

Danes je pa zame zadnji delovni dan... user posted image user posted image user posted image  In sedaj se ravno pripravljamo na malo pojedino (so mi pripravili tortice za poslovilca user posted image )

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2906
13.8.2008 13:34:44   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

oddaja na NG......... v maternici a ne?? js bi tuuuuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiii gledala... sem jo že parkrat......... pa so me mal zajuser posted image  , ko so jo prestavli eno urco naprej.... js pa glih ob 17.30 pridem domov......

sej je jutr ponovitev, če sem prav vidlauser posted image user posted image , ker sem jo js tut zamudlauser posted image user posted image , sem sam konc vidla, ob enakih urah ... je pa zanimiva oddaja ... še najbolj všeč mi je bil stavek, da telo proizvaja hormon, s pomočjo katerega pozabiš na bolečine ob porodu user posted image user posted image user posted image

sej jutr si pa že doma, a ne

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2907
13.8.2008 13:45:23   
Marsy
Aja, še neki glede bolniške. Neki imam v spominu, da ni dobro zaradi financ (porodniške), da iz bolniške nastopiš porodniško. Da naj bi kao imela vsaj 1 dan vmes dopust ali pač si v službi, če ne ful manj denarja dobiš.
A JE RES KAJ NA TEM?!

(odgovor članu alysa)
Neposredna povezava do sporočila: 2908
13.8.2008 14:25:33   
petrax
Marsy ne skrbi nič ne bo manj denarja. Sej odločbo od csd si že verjetn dobila ne? Mislm si že oddala vse papirje za porodniško ne? 

(odgovor članu Marsy)
Neposredna povezava do sporočila: 2909
13.8.2008 14:44:39   
gloria
....ja ta odaja je spet juter in se mi zdi da ob 17,v petek pa ob 12....res je dobrauser posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2910
13.8.2008 14:47:00   
arabela*
oila pupeuser posted image
So mi včeraj internet izklopli,tak ta sem imela celo ceremonjo letanja naokoli.
Danes pa že od devetih zjutraj po opravkih,sedaj končno doma ,da se spočijem.user posted image
Sem imela danes ctg.Najprej sem sedela,pa ni in ni bilo odziva,nato malo na bok,malo na hrbet,pol pa je steklo.Nato sem ji rekla,da me še naj priklopi na drugo napravo,ki zaznava popadke,ker mi trebuh že lep čas fajn otrdeva.Tam je zaznalo kar veliko popadkov.Ampak G. ne more nič rečt,kako in kaj.Jaz pa tud nekaj pažnje ne polagam,sploh zdaj ko se vredu počutim.Lahko je danes,jutri lahko pa tudi po roku.Bomo videliuser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 13.8.2008 14:48:07 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu petrax)
Neposredna povezava do sporočila: 2911
13.8.2008 14:52:42   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

oila pupeuser posted image
So mi včeraj internet izklopli,tak ta sem imela celo ceremonjo letanja naokoli.
Danes pa že od devetih zjutraj po opravkih,sedaj končno doma ,da se spočijem.user posted image
Sem imela danes ctg.Najprej sem sedela,pa ni in ni bilo odziva,nato malo na bok,malo na hrbet,pol pa je steklo.Nato sem ji rekla,da me še naj priklopi na drugo napravo,ki zaznava popadke,ker mi trebuh že lep čas fajn otrdeva.Tam je zaznalo kar veliko popadkov.Ampak G. ne more nič rečt,kako in kaj.Jaz pa tud nekaj pažnje ne polagam,sploh zdaj ko se vredu počutim.Lahko je danes,jutri lahko pa tudi po roku.Bomo videliuser posted image

....user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2912
13.8.2008 15:38:28   
Tejchy
sej je jutr ponovitev, če sem prav vidla , ker sem jo js tut zamudla , sem sam konc vidla, ob enakih urah ... je pa zanimiva oddaja ... še najbolj všeč mi je bil stavek, da telo proizvaja hormon, s pomočjo katerega pozabiš na bolečine ob porodu

sej jutr si pa že doma, a ne

danes mislim, da je oddaja V maternici - živali, jutri in v petek pa V maternici - dvojčki, trojčki, četverčki. Kak so pa ponovitve pa ne vem.... js sem že parkrat gledala to oddajo, pa bi jo kr še........ user posted image  user posted image  user posted image  ful zanimiva...

drugače pa bi mogla bit že danes doma... sam je moje nadomeščanje na dopustu in js sem tolk vredu, da še vedno delam............ pa še jutr........ pol pa ne več......... mah sj je minilo........... al bo... tak vsaj v miru poštimam vse zadeve......

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2913
13.8.2008 15:40:21   
Tejchy
Lahko je danes,jutri lahko pa tudi po roku.Bomo videli

drži se....... user posted image user posted image user posted image  
itak pa boš verjetno prej rodila......... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

po moje bom js po roku, glede na to, da pr men še vedno nič ne dogaja, ve pa že kr neki jamrate....... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2914
13.8.2008 15:43:27   
Tejchy
Aja, še neki glede bolniške. Neki imam v spominu, da ni dobro zaradi financ (porodniške), da iz bolniške nastopiš porodniško. Da naj bi kao imela vsaj 1 dan vmes dopust ali pač si v službi, če ne ful manj denarja dobiš.
A JE RES KAJ NA TEM?!

1 dan se verjetno ne bo nikjer poznal........ sicer pa tko kot pravijo druge... odločbo verjetno že imaš...
drugo je, če bi ti bila npr. pol leta v BS, zato ker bi pol leta dobivala nižje dohodke (80% plačo) in bi se ti porodniška računala tudi glede na te dohodke..
ta en dan pa po mojem sploh ni pomemben......

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2915
13.8.2008 15:50:57   
arabela*
punce,glede teh bolnišk je tako,da če že si,se ti splača bit dalj časa.Ker baje prve tri mesece je nekako nadomestilo nizko,pol pa vedno več.Ma ne vem,jaz sem bila skoraj celo nosečnost,bomo vidli 18.kakšno bo nakazilo,ker na tisti odločbi samo nek bruto napišejo,pol pa itak nič ne vešuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2916
13.8.2008 15:51:52   
alysa
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

drugače pa bi mogla bit že danes doma... sam je moje nadomeščanje na dopustu in js sem tolk vredu, da še vedno delam............ pa še jutr

imajo pa srečo, da te imajo in da si jim še vedno na razpolago ... no, pa sej še jutr zdržiš, pol boš pa eno leto doma user posted image user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2917
13.8.2008 15:52:13   
arabela*
Danes sem si ta čaj iz malinovih listov nabavla.Gar ravnokar pijem,pa je zelo dober.
Sicer mi je rekla da se kao začne pit en teden pred rokom.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2918
13.8.2008 17:08:30   
emi*
Yo!

Glede tega čaja,ki ga omenjate non stop,kje ga dobite,v trgovinah tudi??user posted image Pa se ga pije 1x na dan ali?

Tolko tega,presredek-olje pa čaj,na koncu pa nič od nič!!user posted image

A boo!Mene vse bolj vleče rodit,ne morem več čakat odkar sem vidla kolegico z dojenčkom,joj še tri tedne,maaaaa!user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2919
13.8.2008 17:19:04   
arabela*
Tega čaja nimajo v vseh lekarnah,edino kakšnih privat.Jaz sem ga kupla v sanolaborju.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2920
13.8.2008 17:24:41   
Lara Croft
....gre v kopalnico pa naenkrat zakriči in pride do mene z čist belo glavo...si je namesto gela dal peno za britje....jaz sem mislila da bom počla od smeha .....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image BUoga mati.... user posted image user posted image user posted image

Danes sem si ta čaj iz malinovih listov nabavla.Gar ravnokar pijem,pa je zelo dober.
Sicer mi je rekla da se kao začne pit en teden pred rokom.

Saraya....... pazi na strop...user posted image user posted image

Tolko tega,presredek-olje pa čaj,na koncu pa nič od nič!!

Ne tko razmišljat.... user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2921
13.8.2008 17:24:53   
coko
Ciao user posted image !

Evo mene iz porodnišnice oz. prišla sem že včeraj popoldne, ampak počivam tko da ni bilo prej časa priti do vas. Zdej sem malo na hitro preletela kaj se je dogajalo na RR, pa vidim, da imamo že user posted image user posted image ! Čestitke mokatela  in seveda tudi očiju! user posted image  
Naj povem, da sem še vedno 1cm odprta, ampak naj ne bi bilo nevarnosti, ker je takšno stanje lahko še kar nekaj časa. No, upam da bo res. Čeprav sem pa zdej prav preveč pozorna na vsako otrdevanje trebuha, pa bolečino v križu... Bo že...
Bom pa pohvalila osebje v porodnišnici, ki je bilo zelo prijazno, tudi hrana je bila ok, čeprav se je potem že malo ponavljala.  Je pa bilo kar nekaj punc, ki bodo rodile enkrat konec septembra, pa tiste, ki so že čez rok in so čakale na popadke, pa še nekaj takšnih, ki so že kar nekaj časa v bolnici in morejo počivat.

Že kar nekaj časa nazaj je ena spraševala, če v LJ tudi dobiš kakšno darilce za domov. Kolikor sem jaz vidla, so vse mamice,ki so odhajale s svojimi user posted image  domov, so dobile nek paketek v roza-modri škatli.

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2922
13.8.2008 17:43:30   
Lara Croft
Evo mene iz porodnišnice oz. prišla sem že včeraj popoldne, ampak počivam tko da ni bilo prej časa priti do vas.

laptop..... laptopuser posted image user posted image user posted image

Naj povem, da sem še vedno 1cm odprta, ampak naj ne bi bilo nevarnosti,

Super!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2923
13.8.2008 17:54:18   
gloria
Evo mene iz porodnišnice oz. prišla sem že včeraj popoldne, ampak počivam tko da ni bilo prej časa priti do vas.

...sam da si ok user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2924
13.8.2008 18:09:01   
pf
Coko samo da sta z user posted image vredu. Počivaj lepo, pa bo bebi že še malo počakal.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  115 116 [117] 118 119   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.