Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 13:14:14
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: alysa IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Jaz sem se pa na neki spomnila - služba... pejt po bolniško, bo najbolje. vsaj jaz bi tako naredila. sploh glede na kilometrino.......... Če imaš možnost, naj ti napišejo bolniško ... za 4 dni je res brezveze, da hodiš v službo ... ...jaz bi isto nardila...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 13:26:33
|
|
|
|
Tejchy
|
...jaz bi isto nardila... tudi jaz... vzemi bolniško... kaj še sploh študiraš...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 13:29:26
|
|
|
|
Tejchy
|
Js sem se pa napapcala... .......... sem si dans MC privošla..... nugetse, pa sladoled......... ma se morm mal razvajat.... oddaja na NG......... v maternici a ne?? js bi tuuuuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiii gledala... sem jo že parkrat......... pa so me mal zaj , ko so jo prestavli eno urco naprej.... js pa glih ob 17.30 pridem domov......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 13:30:12
|
|
|
|
pf
|
Marsy seveda bolniško si zrihtaj, ne se voziti tako daleč. Pa prej se že idi dogovoriti z osebnim zdravnikom, ne čakati na zadnji čas. Gloria ful zanimiva oddaja.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 13:33:12
|
|
|
|
Marsy
|
Hvala za odgovore - ste si zelo enotne . Verjetno bom tako res naredila, cincam samo iz razloga, da ne bo izgledal, kot da bežim pred obveznostmi. Čeprav ne - saj sem proti koncu nosečnosti - kdaj bom pa gledala nase, če ne zdaj? Se oglasim spet jutri.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 13:34:18
|
|
|
|
SashaB
|
Jaz ti tudi priporocam da pojdi na bolnisko. Danes je pa zame zadnji delovni dan... In sedaj se ravno pripravljamo na malo pojedino (so mi pripravili tortice za poslovilca )
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 13:34:44
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy oddaja na NG......... v maternici a ne?? js bi tuuuuuuuuuuuuuuuuudiiiiiiiii gledala... sem jo že parkrat......... pa so me mal zaj , ko so jo prestavli eno urco naprej.... js pa glih ob 17.30 pridem domov...... sej je jutr ponovitev, če sem prav vidla , ker sem jo js tut zamudla , sem sam konc vidla, ob enakih urah ... je pa zanimiva oddaja ... še najbolj všeč mi je bil stavek, da telo proizvaja hormon, s pomočjo katerega pozabiš na bolečine ob porodu sej jutr si pa že doma, a ne
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 13:45:23
|
|
|
|
Marsy
|
Aja, še neki glede bolniške. Neki imam v spominu, da ni dobro zaradi financ (porodniške), da iz bolniške nastopiš porodniško. Da naj bi kao imela vsaj 1 dan vmes dopust ali pač si v službi, če ne ful manj denarja dobiš. A JE RES KAJ NA TEM?!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 14:25:33
|
|
|
|
petrax
|
Marsy ne skrbi nič ne bo manj denarja. Sej odločbo od csd si že verjetn dobila ne? Mislm si že oddala vse papirje za porodniško ne?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 14:44:39
|
|
|
|
gloria
|
....ja ta odaja je spet juter in se mi zdi da ob 17,v petek pa ob 12....res je dobra ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 14:47:00
|
|
|
|
arabela*
|
oila pupe So mi včeraj internet izklopli,tak ta sem imela celo ceremonjo letanja naokoli. Danes pa že od devetih zjutraj po opravkih,sedaj končno doma ,da se spočijem. Sem imela danes ctg.Najprej sem sedela,pa ni in ni bilo odziva,nato malo na bok,malo na hrbet,pol pa je steklo.Nato sem ji rekla,da me še naj priklopi na drugo napravo,ki zaznava popadke,ker mi trebuh že lep čas fajn otrdeva.Tam je zaznalo kar veliko popadkov.Ampak G. ne more nič rečt,kako in kaj.Jaz pa tud nekaj pažnje ne polagam,sploh zdaj ko se vredu počutim.Lahko je danes,jutri lahko pa tudi po roku.Bomo videli
< Sporočilo je popravil Saraya -- 13.8.2008 14:48:07 >
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 14:52:42
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya oila pupe So mi včeraj internet izklopli,tak ta sem imela celo ceremonjo letanja naokoli. Danes pa že od devetih zjutraj po opravkih,sedaj končno doma ,da se spočijem. Sem imela danes ctg.Najprej sem sedela,pa ni in ni bilo odziva,nato malo na bok,malo na hrbet,pol pa je steklo.Nato sem ji rekla,da me še naj priklopi na drugo napravo,ki zaznava popadke,ker mi trebuh že lep čas fajn otrdeva.Tam je zaznalo kar veliko popadkov.Ampak G. ne more nič rečt,kako in kaj.Jaz pa tud nekaj pažnje ne polagam,sploh zdaj ko se vredu počutim.Lahko je danes,jutri lahko pa tudi po roku.Bomo videli .... ....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 15:38:28
|
|
|
|
Tejchy
|
sej je jutr ponovitev, če sem prav vidla , ker sem jo js tut zamudla , sem sam konc vidla, ob enakih urah ... je pa zanimiva oddaja ... še najbolj všeč mi je bil stavek, da telo proizvaja hormon, s pomočjo katerega pozabiš na bolečine ob porodu sej jutr si pa že doma, a ne danes mislim, da je oddaja V maternici - živali, jutri in v petek pa V maternici - dvojčki, trojčki, četverčki. Kak so pa ponovitve pa ne vem.... js sem že parkrat gledala to oddajo, pa bi jo kr še........ ful zanimiva... drugače pa bi mogla bit že danes doma... sam je moje nadomeščanje na dopustu in js sem tolk vredu, da še vedno delam............ pa še jutr........ pol pa ne več......... mah sj je minilo........... al bo... tak vsaj v miru poštimam vse zadeve......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 15:40:21
|
|
|
|
Tejchy
|
Lahko je danes,jutri lahko pa tudi po roku.Bomo videli drži se....... itak pa boš verjetno prej rodila......... po moje bom js po roku, glede na to, da pr men še vedno nič ne dogaja, ve pa že kr neki jamrate.......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 15:43:27
|
|
|
|
Tejchy
|
Aja, še neki glede bolniške. Neki imam v spominu, da ni dobro zaradi financ (porodniške), da iz bolniške nastopiš porodniško. Da naj bi kao imela vsaj 1 dan vmes dopust ali pač si v službi, če ne ful manj denarja dobiš. A JE RES KAJ NA TEM?! 1 dan se verjetno ne bo nikjer poznal........ sicer pa tko kot pravijo druge... odločbo verjetno že imaš... drugo je, če bi ti bila npr. pol leta v BS, zato ker bi pol leta dobivala nižje dohodke (80% plačo) in bi se ti porodniška računala tudi glede na te dohodke.. ta en dan pa po mojem sploh ni pomemben......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 15:50:57
|
|
|
|
arabela*
|
punce,glede teh bolnišk je tako,da če že si,se ti splača bit dalj časa.Ker baje prve tri mesece je nekako nadomestilo nizko,pol pa vedno več.Ma ne vem,jaz sem bila skoraj celo nosečnost,bomo vidli 18.kakšno bo nakazilo,ker na tisti odločbi samo nek bruto napišejo,pol pa itak nič ne veš
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 15:51:52
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy drugače pa bi mogla bit že danes doma... sam je moje nadomeščanje na dopustu in js sem tolk vredu, da še vedno delam............ pa še jutr imajo pa srečo, da te imajo in da si jim še vedno na razpolago ... no, pa sej še jutr zdržiš, pol boš pa eno leto doma
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 15:52:13
|
|
|
|
arabela*
|
Danes sem si ta čaj iz malinovih listov nabavla.Gar ravnokar pijem,pa je zelo dober. Sicer mi je rekla da se kao začne pit en teden pred rokom.
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 17:08:30
|
|
|
|
emi*
|
Yo! Glede tega čaja,ki ga omenjate non stop,kje ga dobite,v trgovinah tudi?? Pa se ga pije 1x na dan ali? Tolko tega,presredek-olje pa čaj,na koncu pa nič od nič!! A boo!Mene vse bolj vleče rodit,ne morem več čakat odkar sem vidla kolegico z dojenčkom,joj še tri tedne,maaaaa!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 17:19:04
|
|
|
|
arabela*
|
Tega čaja nimajo v vseh lekarnah,edino kakšnih privat.Jaz sem ga kupla v sanolaborju.
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 17:24:41
|
|
|
|
Lara Croft
|
....gre v kopalnico pa naenkrat zakriči in pride do mene z čist belo glavo...si je namesto gela dal peno za britje....jaz sem mislila da bom počla od smeha ..... BUoga mati.... Danes sem si ta čaj iz malinovih listov nabavla.Gar ravnokar pijem,pa je zelo dober. Sicer mi je rekla da se kao začne pit en teden pred rokom. Saraya....... pazi na strop... Tolko tega,presredek-olje pa čaj,na koncu pa nič od nič!! Ne tko razmišljat....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 17:24:53
|
|
|
|
coko
|
Ciao ! Evo mene iz porodnišnice oz. prišla sem že včeraj popoldne, ampak počivam tko da ni bilo prej časa priti do vas. Zdej sem malo na hitro preletela kaj se je dogajalo na RR, pa vidim, da imamo že ! Čestitke mokatela in seveda tudi očiju! Naj povem, da sem še vedno 1cm odprta, ampak naj ne bi bilo nevarnosti, ker je takšno stanje lahko še kar nekaj časa. No, upam da bo res. Čeprav sem pa zdej prav preveč pozorna na vsako otrdevanje trebuha, pa bolečino v križu... Bo že... Bom pa pohvalila osebje v porodnišnici, ki je bilo zelo prijazno, tudi hrana je bila ok, čeprav se je potem že malo ponavljala. Je pa bilo kar nekaj punc, ki bodo rodile enkrat konec septembra, pa tiste, ki so že čez rok in so čakale na popadke, pa še nekaj takšnih, ki so že kar nekaj časa v bolnici in morejo počivat. Že kar nekaj časa nazaj je ena spraševala, če v LJ tudi dobiš kakšno darilce za domov. Kolikor sem jaz vidla, so vse mamice,ki so odhajale s svojimi domov, so dobile nek paketek v roza-modri škatli.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 17:43:30
|
|
|
|
Lara Croft
|
Evo mene iz porodnišnice oz. prišla sem že včeraj popoldne, ampak počivam tko da ni bilo prej časa priti do vas. laptop..... laptop Naj povem, da sem še vedno 1cm odprta, ampak naj ne bi bilo nevarnosti, Super!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 17:54:18
|
|
|
|
gloria
|
Evo mene iz porodnišnice oz. prišla sem že včeraj popoldne, ampak počivam tko da ni bilo prej časa priti do vas. ...sam da si ok ...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 18:09:01
|
|
|
|
pf
|
Coko samo da sta z vredu. Počivaj lepo, pa bo bebi že še malo počakal.
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.