|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 20:40:37
|
|
|
|
lana17
|
Ojla, čestitam za preglede. Danes sem jaz imela ctg in je še vse v mirovanju. Sicer je očitno spal, ker ni bil preveč aktiven. Tudi kri je OK. Sestra mi je rekla, da njej se zdi, da se je obrnil, vendar me je naročila v ponedeljek, ko pride moj G iz dopusta, da se prepričamo. Gloria, koliko imaš zdaj sladkorja? kaj ješ? jaz sem se že kr nekak naveličala, ker jem več al man isto, ker če kaj eksperimentiram, je sladkor takoj čez mejo. Sem zdaj ugotovila, da ne smem več jest paradižnika. Sem pa tud jaz shujašala, zdaj že za 3, 5 kg. Ampak mi je rekla, da dobi tist kar rabi. Jaz pa jemljem še vitamisnkse tablete4 in upam, da res kaj pomagajo. Jaz tud še nimam aspiratorja. Mi je pa kolegica rekla, da mi bo dala tistga za na sesalec. Ona je s fulom zadovoljna, pravi da ne moreš vrjet kolk sluzi potegne ven, pa njej se zdi, da je manj boleč kot ročni oz. na lastni vakum. Sem vas cel dan po delih brala, pa se zdej ne spomnim kaj sem hotla še napisat. Aja, gelde posteljice. To, da zori pomeni, da vedno v manjši meri opravlja svojo funkcijo. Počasi se stara in to pomeni, da se telo počasi pripravlja na porod.
|