|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: September 2008, 3. del
12.8.2008 19:13:04   
*bubi*
Bubi jaz sem videla v lekarni v Leclercu tisti aspirator, ko mamica povleče tisto sluz in ti povem, da sem bila zelena zraven.

Ja, saj zato pa sem tega user posted image  prilimala. In raje baterijskega kupila user posted image  No, upam, da bo zdaj uporaben, če že za bubija ni bil

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
12.8.2008 19:13:46   
*bubi*
Tak, zdaj pa grem naprej likat. Ne vem, kaj me je pičilo user posted image  user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2827
12.8.2008 19:14:05   
gold fish
..... me to you - thk za sms...

... jaz pa zdaj user posted image user posted image user posted image ...pa sploh ne vem zakaj...... user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2828
12.8.2008 19:16:52   
alysa
me to you in gloria user posted image user posted image user posted image  za preglede

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
12.8.2008 19:18:25   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Tak, zdaj pa grem naprej likat. Ne vem, kaj me je pičilo user posted image  user posted image

...pridi še k meni....bom pazila bubija, ti boš pa lahko likalauser posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
12.8.2008 19:19:46   
ključek
... jaz pa zdajuser posted image user posted image user posted image ...pa sploh ne vem zakaj......user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2831
12.8.2008 19:23:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

... jaz pa zdajuser posted image user posted image user posted image ...pa sploh ne vem zakaj......user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mislim, da zato, ker se čisto zmešana in sploh ne vem več kaj naj naredim...... da ne bom spet brezveze nekam letala...

...trenutno me #samo# v križu špika, pa malo zateguje tam spodaj......   no ja, sem prehitro napisala...je še kar nekaj stvari....

...zdaj pa vedi kaj je......     user posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 12.8.2008 19:25:38 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2832
12.8.2008 19:32:05   
Tejchy
mislim, da zato, ker se čisto zmešana in sploh ne vem več kaj naj naredim...... da ne bom spet brezveze nekam letala...

...trenutno me #samo# v križu špika, pa malo zateguje tam spodaj...... no ja, sem prehitro napisala...je še kar nekaj stvari....

...zdaj pa vedi kaj je......

user posted image user posted image user posted image user posted image  ... ne user posted image  user posted image  user posted image  ... moraš bit vesela, ker boš kmalu imela svojo štručko v naročju... sj bo minilo... ta bolečina.... žal pač jo mormo dat skoz... pa boljš, da greš za brezveze nekam, kot pa da ne greš in je pol kaj narobe... drži se user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2833
12.8.2008 19:35:02   
ključek
pa boljš, da greš za brezveze nekam, kot pa da ne greš in je pol kaj narobe...

user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
12.8.2008 19:36:41   
Tejchy
No js sem tudi dobila tist znesek nakazan user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...............

zorenje posteljice - user posted image  men G na zadnjem UZ sploh ni kaj komentirala posteljice.. naslednji pregled imam pa kao na mizi - pomeni, da me bo pregledala vaginalno... Js upam, da mi bo še vseen naredila UZ in pogledala kako je stanje, ker če ne bom naslednji dan dobila "lažne popadke" in šla v P na pregled....... user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
kaj to zorenje posteljice... pa ko se odlušči.... se takrat avtomatsko sproži porod ali se mora to spremljat??

pa vse že tko pridno hodite na CTG... js mam pa prvega 1 teden pred rokom user posted image  user posted image  

kolker sem bla na začetku vesela, ker sem imela ful pogosto preglede, sem zdj user posted image  ker jih nimam....... user posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
12.8.2008 19:48:33   
*zoe*
Tejchy sej meni ne bi delala ctgja če ji ne bi povedala, da me nekej matra, pol je pa rekla, da bomo sčekiral kva dogaja, če zdržim še 1 teden bom spet imela ctg. Mi je pa danes vzela bris za streptokoke in rezultat dobim drug teden.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
12.8.2008 19:49:39   
*zoe*
Moj user posted image  brca 100 na uro zdejle, mi bo po moje potem kar malo žal, ko ne bo več brc, pa vam?

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
12.8.2008 19:50:16   
emi*
Yo!

Danes pa je šla kolegica domov s fantkom,joj kako bi bla na njenem mestu.UFF!!!user posted image

Danes na pregledu spet nič pametnega,jaz pa sem res ko duh.A valjda bom zvedla na drugem pregledu,ki ga mam 26.8.user posted image Zdaj smo slišali srčka,je ok,pa glava je še vedno dol,edino me zanima kaj meri trebuh z unim metrom šiviljskim,imam 28 cm od prs do dol.Je imela tudi to katera??user posted image user posted image Če ja kolko vam je zmeru G.

No zgleda,da ne bom kmalu rodila,če mam komaj takrat pregled pa še napotnico so mi vzeli,ki sem jo mela tudi za v porodnišnico.user posted image Ma spet sem suha!!!user posted image

To bi bilo od današnjega dneva pa se slišimo jutri.

Ciaouser posted image

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
12.8.2008 19:54:45   
*zoe*
Emi čestitke za pregled user posted image . Tudi meni je zadnjič merila trebuh s tem metrom pa tudi jaz nimam pojma zakaj, še manj pa si nisem zapomnila nobene dimenzije, ker me je mogla ene 5x zmerit, ker ji je moj user posted image  tako nagajal in s svojo ritko bluzil gor in dol po trebuhu, pol pa ni mogla izmerit user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
12.8.2008 19:59:33   
gloria
emi men je že trikrat meril z šiviljskim metrom....in je danes bilo 40 razdalja s-f....prejšnji teden pa 38....kaj pa točno to pomeni pa glih ne vemuser posted image ....
user posted image mene je pa včeraj nekaj dajal in sem tudiuser posted image user posted image user posted image .....po moje je zdej to takšno obdobje....kr nek strah me je prevzel....

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
12.8.2008 20:17:06   
Lara Croft

ali bo katera že sedaj pripravila oblačila za dojenčka (odhod domov iz P) in jih spakirala v torbo ali bo to naknadno prinesel ati??

Ma vsaj neki pa lahko tudi ati naredi glede teh cujn.... sem vse sama zrihtala.... user posted image

.na pregledu vse bp...od zadnjič shujšala za 1.5kg....sladkor je pa tudi boljš(res ta dieta pomaga)...

Bravooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!user posted image user posted image

..aha pa še to dobila nakazilo od csd in to 269.90

Jaz bi tudi.... user posted image Pa še kr čakam.... ja prow mi bodi.... sem imela papirje že zdavnaj pa se mi ni na CSD dalo....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2841
12.8.2008 20:19:02   
Lara Croft

Zaradi mene ga lahko tudi zbrišejo... user posted image user posted image user posted image

smotka..............user posted image user posted image user posted image

Ma tku je ne.... za vas bom tudi na tem formu zvedla.... user posted image user posted image in to mi je pomembno.... za ostale, ki jih pa ne poznam, pa mi je nekako vseeno... user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2842
12.8.2008 20:21:44   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Moj user posted image  brca 100 na uro zdejle, mi bo po moje potem kar malo žal, ko ne bo več brc, pa vam?

So mi njene brcike ful prijetne.... ma mislim, da jih ne bom pogrešala, saj bom njo imela.... user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
12.8.2008 20:27:43   
Lara Croft
Tk... zdej pa lahko še povem, da sem se spet ful nahodila.... eno uro in pol sva hodila z možekom.... ma ku je blo fajn.... čeprav sem mord pretiravala, mi je kr nekajkrat otrdel trebšk.... pa medenične kosti me zdej kr bolijo.... Ma zdej grem pod tuš, pol pa lepo na kavč.... je že kr malo temno tle na balkonu.... user posted image

Ma jst tok energije, ku zdej te dni, še nisem imela.... ful se dobro počutim.... user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
12.8.2008 20:40:37   
lana17
Ojla,

čestitam za preglede. Danes sem jaz imela ctg in je še vse v mirovanju. Sicer je user posted image očitno spal, ker ni bil preveč aktiven. Tudi kri je OK. Sestra mi je rekla, da njej se zdi, da se je obrnil, vendar me je naročila v ponedeljek, ko pride moj G iz dopusta, da se prepričamo.

Gloria, koliko imaš zdaj sladkorja? kaj ješ? jaz sem se že kr nekak naveličala, ker jem več al man isto, ker če kaj eksperimentiram, je sladkor takoj čez mejo. Sem zdaj ugotovila, da ne smem več jest paradižnika. Sem pa tud jaz shujašala, zdaj že za 3, 5 kg. Ampak mi je rekla, da user posted image dobi tist kar rabi. Jaz pa jemljem še vitamisnkse tablete4 in upam, da res kaj pomagajo.

Jaz tud še nimam aspiratorja. Mi je pa kolegica rekla, da mi bo dala tistga za na sesalec. Ona je s fulom zadovoljna, pravi da ne moreš vrjet kolk sluzi potegne ven, pa njej se zdi, da je manj boleč kot ročni oz. na lastni vakum.

Sem vas cel dan po delih brala, pa se zdej ne spomnim kaj sem hotla še napisat. Aja, gelde posteljice. To, da zori pomeni, da vedno v manjši meri opravlja svojo funkcijo. Počasi se stara in to pomeni, da se telo počasi pripravlja na porod.

Nikoli ne kažite otroku česa, kar ni mogoče videti. Ko razmišljate, kaj bi bilo zanj koristno, ko bo starejši, govorite o tistem, kar je lahko koristno sedaj.
Rousseau

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
12.8.2008 20:51:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: emi*

Zdaj smo slišali srčka,je ok,pa glava je še vedno dol,edino me zanima kaj meri trebuh z unim metrom šiviljskim,imam 28 cm od prs do dol.Je imela tudi to katera??user posted image user posted image Če ja kolko vam je zmeru G.

Ciaouser posted image

.... to bi naj blo skladno s tedni nosečnosti.....jaz sem v 36t7/7, pa mi je včeraj namerila 36

(odgovor članu emi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2846
12.8.2008 21:05:33   
gloria
Gloria, koliko imaš zdaj sladkorja? kaj ješ? jaz sem se že kr nekak naveličala, ker jem več al man isto, ker če kaj eksperimentiram, je sladkor takoj čez mejo. Sem zdaj ugotovila, da ne smem več jest paradižnika. Sem pa tud jaz shujašala, zdaj že za 3, 5 kg. Ampak mi je rekla, da dobi tist kar rabi. Jaz pa jemljem še vitamisnkse tablete4 in upam, da res kaj pomagajo.

Lana točno kol mam nisem zvedla ker me je po odvzemu poslala domov tak da sem po tel.zvedla sam da je ok,boljš kot zadnjič....dobim pa izvide po pošti(da mi ni treba hodit po njih)...res ta dieta pomaga....saj se navadiš je pa res da je bolj ko ne ista hrana...čestitke za ctg...

Neposredna povezava do sporočila: 2847
12.8.2008 21:18:31   
meta21
kaj to zorenje posteljice... pa ko se odlušči.... se takrat avtomatsko sproži porod ali se mora to spremljat??

Če se ne motim začneš močno krvavet in lahko samo še spakiraš v P!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2848
12.8.2008 21:52:42   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Ja, malo pa res user posted image  Je kar čuden občutek potem user posted image

Moj user posted image  je tudi zdaj zvečer tak nabijal. V bistvu skoz. Edino pozno dopoldan je tako zatišje - očitno ena fajn runda spanja user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
12.8.2008 21:54:39   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

... jaz pa zdaj user posted image user posted image user posted image ...pa sploh ne vem zakaj...... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

malo hormonske spremembe.... saj bo boljše. Verjamem pa, da te je strah zaradi špikanja, ker se user posted image  ne sme spustit.... glej, če ne bo nehalo, se idi pokazat. Upam, da imaš vsaj varstvo za starejšega pikeca

Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?