Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 21:57:28
|
|
|
|
*bubi*
|
edino me zanima kaj meri trebuh z unim metrom šiviljskim,imam 28 cm od prs do dol.Je imela tudi to katera?? emi*, to ti ni skoz merila? Meri se razdalja od sramne kosti do vrha maternice in bi naj znašala približno toliko kot je tednov nosečnosti +- 2 cm. Poglej zgornji graf na strani 15 v materinski. Samo 28 cm je res nekam malo. Kdaj so ti toliko namerili? To merjenje je prva ocena rasti ploda, potem je seveda treba UZ naredit, če tukaj kaj ne štima.
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 21:58:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Moja pupi se pa ne more naštimat danes.... sicer se premika tku nežno in počasi ... ma me zadeva spodaj nekam, da me ful boli.... skoraj v češpi jo čutim......
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 22:04:06
|
|
|
|
ključek
|
Meri se razdalja od sramne kosti do vrha maternice in bi naj znašala približno toliko kot je tednov nosečnosti +- 2 cm. Poglej zgornji graf na strani 15 v materinski meni to ni G nikoli zmeril..............
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 22:51:50
|
|
|
|
ključek
|
ni nobene čvekice..........................
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 23:00:18
|
|
|
|
tia
|
Čer, ve pa ste čvekice,komaj vas dohajam z branjem kaj ko bi še kaj napisala. Tudi jaz čakam komaj jutri,namreč imam pregled in bom videla kašen izvid je prišel nazaj od brisa,upam da je vse OK,da me ne da v P. ležat,namreč imamo v soboto piknik za mojo hčerko ,ki je danes dopolnila 3 leta. Danes sem nabavila dva kompletka za našo ,jutri pa imam namen še nabavit kar mi manka. Katere vir80 ste kupile? Grem pod tuš in se potem oglasim,če me seveda ne bo spet nekaj metalo dol.
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 23:04:42
|
|
|
|
ključek
|
namreč imamo v soboto piknik za mojo hčerko ,ki je danes dopolnila 3 leta. čestitke mali princeski!!!!
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 23:05:49
|
|
|
|
meta21
|
Meni tudi ni še nikoli nič z metrom meril. Bomo vidli kaj bo naslenji teden. Ctg-ja tudi še ni nič omenjal. Tia, mislim, da so vir80 samo ene. Al se morda motim?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 23:16:26
|
|
|
|
tia
|
čestitke mali princeski!!!! HVALA! Tia, mislim, da so vir80 samo ene. Al se morda motim? Niso dvojni plavi in roza?
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 23:26:10
|
|
|
|
meta21
|
Jaz bi rekla, da so rdeči. Tisti plavi so najbrž vir 90 ali pa vir natura. Ne vem, jaz mam te rdeče al roza. Vzela sem še ene vir natura-je fajn, ker imajo za nalepit, sam se mi zdi da so malo debelejši od vir80. Najbrž bo boljše, da ti kakšna bolj izkušena odgovori. Al pa ti bom jutri napisala, ker jih imam 2 nadstropja više pa se mi ne da it pogledat.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 23:32:06
|
|
|
|
tasha23
|
Čer, nikakor, da mi uspe vam kaj napisat... moj PC spet neki zaj..., jaz pa kontrolo enkrat na teden, ker so bili izvidi krvi in vode slabi in na ctg-ju popadki prisotni na 5-10 min. Dobila dieto in sirup za železo (BLJAK!!!!) Drugače pa se trudimo, da povlečemo še vsaj 10 dni. Sem pa obupno urujena. A je katero od naših že odromala? Grem še malo prebrat in hiro spat, ker komaj gledam. LN tasha23
|
|
RE: September 2008, 3. del 12.8.2008 23:37:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
Ja, vir 80 so rdeci,jst bm pa kupla plave,spodaj bm pa mela alweys... Nocko, z GSMjem ni glih enostavno tle.. :)
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 7:33:19
|
|
|
|
pf
|
Dobro jutro babike. Super, da ste imele vse dobre rezultate na CTG. Tia ti pa ne vem, če ne boš prva zibala, če imaš izrisane popadke na 5 do 10 minut že. Vso srečo. Meta mislim, da zorenje posteljice je normalen pojav pri vsaki nosečnosti, ki gre proti koncu in ni povezano s krvavenjem. No čisto 100 % ne morem reči, nisem pa tega slišala. Če nosečnost lepo napreduje se prav vsaka posteljica odlušči počasi od maternice, ker se začne nalagati s kalcijem po robovih. Meni je G rekla, da v mojih tednih to ni alarmanten pojav, ampak normalen za 38. teden nosečnosti. Če pa se to začne dogajati v 30. tednu, 31. ali 32. pa definitivno lahko nakazuje na prezgodnji porod in jo je treba spremljati. Gold fish kako si spala? Upam, da ti je bolje. Mene je nazadnje cele tri dneve in noči bolelo, tak da tudi ti lažni popadki ne minejo kar tako. Vzami dupli magnesol, če te še boli in res leži, ker drugače ne mine kar tako. Če čisto normalno čutiš otročka ni po moje potrebe, da greš v P. Odloči pa se sama.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 8:10:41
|
|
|
|
Tejchy
|
Jutro! ma očitno je bil včeraj za vse nek tak čudn dan... ............ jaz sem bla sicer ful dobre volje, ker je bil uradno moj zadnji delovni dan pred porodniško, so me pa zvečer ....... sem celo noč slabo spala... Drugače pa sem bila včeraj v lekarni in sem nabavila nekaj kozmetike za ... kaj ve ste že kupovale kaka šampone pa kremice al pa kaj takega?? Js mam zaenkrat namen samo mandljevo olje uporabljat, pa zaščitno kremo za obraz. A milo se tudi rabi?? Trdo al tekoče?
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 8:13:03
|
|
|
|
Tejchy
|
lara - vsaka ti čast.... za takele sprehode... js sem na podnu s kondicijo... me je prav strah kak bom sploh imela energije za porod tiste razdalje S/F pa tud men moja G (še) ni merila... bomo vidli kaj bo na naslednjem, predvidevam da zadnjem pregledu pri njej... še en teden
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 8:35:49
|
|
|
|
pf
|
Tejchy dobro jutro. Jaz sem kupila kozmetiko od Nivea baby, ampak tudi ne mislim kar takoj začet uporabljati. Najprej isto mandljevo olje za dojenčka iz lekarne, kremico za ritko iz lekarne, drugo pa ne škodi če je doma, ko bo čas bomo pa začeli uporabljati. Tejchy poglej pri avgustovkah pri Zvezdici njeno pupo, ko spančka. Deset dni je stara in je taka slatka, da je joj. Mislim, da je na njihovi zadnji strani.
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 8:53:27
|
|
|
|
*bubi*
|
Dobro jutro! IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Meri se razdalja od sramne kosti do vrha maternice in bi naj znašala približno toliko kot je tednov nosečnosti +- 2 cm. Poglej zgornji graf na strani 15 v materinski meni to ni G nikoli zmeril.............. Poglej, če ti je kaj vpisoval v stolpec S/F na strani 7. Ker eni G imajo to nadnaravno sposobnost, da kar na oko zmerijo Jaz sem hodila pri bubiju v ambulanto za patološko nosečnost in sem imela vedno vpisano, metra pa sploh videla nisem. Razen ko so bile študentke/dijakinje na praksi, takrat pa je ta glavna sestra povedala, koliko morajo namerit Meni je G še križce v graf redno vrisovala, ne samo, da je merila
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 8:56:05
|
|
|
|
*bubi*
|
tia, vse najboljše tvoji hčerki
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 8:56:30
|
|
|
|
Tejchy
|
Tejchy poglej pri avgustovkah pri Zvezdici njeno pupo, ko spančka. Deset dni je stara in je taka slatka, da je joj. sem pogledala... .. kak buhteljček je...
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 8:59:51
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Ja, vir 80 so rdeci,jst bm pa kupla plave,spodaj bm pa mela alweys... Nocko, z GSMjem ni glih enostavno tle.. :) Svetlo modri so Vir Extra, enaka vata in mrežica kot pri Vir 80, samo zaščitne folije nimajo. Temno modri pa so Vir 90, teh pa verjetno ne bo nobena uporabljala.
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 9:01:45
|
|
|
|
*bubi*
|
... kaj ve ste že kupovale kaka šampone pa kremice al pa kaj takega?? Jaz tega v naprej ne bom kupovala, ker se v začetku dobi precej vzorčkov, ki jih je fajn sprobat. Težko je vedet, kaj bo otroku ustrezalo. No, pa jaz imam itak za bubija še vedno baby kozmetiko, tako da bo verjetno kar skupno, ko bomo rabili. Za začetek pa trdo milo, olje in kremica za ritko.
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 9:09:25
|
|
|
|
Lara Croft
|
kaj ve ste že kupovale kaka šampone pa kremice al pa kaj takega?? Js mam zaenkrat namen samo mandljevo olje uporabljat, pa zaščitno kremo za obraz. A milo se tudi rabi?? Trdo al tekoče? Jst bom kupla trdo milo, olje, kr od Oriflema, ja brez kozmetike pa pri meni ne bo šlo... .... pa mandljevo za temeca.... kremco za obraz verjetno tudi, ma bolj pozimi.... Ma sej kondicije glih nimam več ne vem koliko, ne...... ma dobro je, glede na zadnje mesce, ki nisem šla nikamor..... Zdej si grem pa tudi jst trebuh zmerit na ta način.....
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 9:12:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
Haloooooooooo..... moj trebuh meri od sramne kosti pa do žličke 47 cm.... Morda bi se mogla uležt (matr, kako se to napiše.... uleči? )
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 9:33:53
|
|
|
|
Tejchy
|
Haloooooooooo..... moj trebuh meri od sramne kosti pa do žličke 47 cm.... pol bi mogla pa že 2 mesca cartlat..
|
|
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 9:35:37
|
|
|
|
*bubi*
|
moj trebuh meri od sramne kosti pa do žličke 47 cm... Ne do žličke, do vrha maternice No saj to je skoraj isto. Ja, ležat moraš!
|
|
RE: September 2008, 3. del 13.8.2008 9:36:20
|
|
|
|
*bubi*
|
, upam, da se dobro držiš.
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?