|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
12.8.2008 14:25:26   
jencili
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

IZVIRNO SPOROČILO: jencili

V ČETRTEK ALI PETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sam v petek vprašanje kok bo kej odprto, tko da četrtek pol)

jaz v četrtek niti v petek sploh ne morm user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ni mi usojenouser posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4251
12.8.2008 14:28:51   
dolenjka

V ČETRTEK ALI PETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (sam v petek vprašanje kok bo kej odprto, tko da četrtek pol)

jaz v četrtek niti v petek sploh ne morm user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ni mi usojenouser posted image user posted image user posted image

Kar nekaj nas gre v čet že na morje user posted image

Veš kaj predlagam? Da ti vašga mal dol s kompa spodiš, da boš na tekočem (pa ni blo pivo mišjeno user posted image  )

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4252
12.8.2008 14:30:30   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

dolenjka sem na eni od teh kašic brala, da uravnava prebavo user posted image user posted image user posted image to bo za na morje idealno user posted image user posted image

aha, ziher user posted image  user posted image  user posted image

Že tko je vsa grintava, zdej b pa še vse izsrala...škoda da ji sploh kaj dam jest, če vse v plenico podela user posted image

popravek: na mladem jabolku piše, da spodbuja prebavo user posted image resno user posted image user posted image user posted image

na korenčku in hruški pa da uravnava prebavo user posted image

Evo, naša ob 13h ni šla spat, je šla pa zato zdajle in zdej ne vem al not prinaša za ob 13h al je to popoldanska runda, ker une ob 13h ni bilo user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4253
12.8.2008 14:43:08   
mlavla
joj blagor vam..ker vaši sončki tako lepo spijo podnevi..naša je sam pol ure od dremuckala...user posted image user posted image

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4254
12.8.2008 14:46:59   
kati kati
dan,
končno pc popravljen...po 5 dneh!zdej vas morm prebrat za nazaj

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4255
12.8.2008 14:48:17   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati

dan,

ti kar, septembra nas boš glih ujela user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4256
12.8.2008 14:51:40   
kati kati

dan,

ti kar, septembra nas boš glih ujela user posted image  user posted image  user posted image

ja le poglej se, kmal boš mela 5000 objavuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4257
12.8.2008 14:52:36   
dolenjka

dan,

ja le poglej se, kmal boš mela 5000 objavuser posted image user posted image user posted image user posted image

vem, ti pa 500 user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4258
12.8.2008 15:06:43   
ella79
dolenjka sem čist slučajno tole našla, a boš licitirala al že maš user posted image
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWAX:IT&item=250281782022

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4259
12.8.2008 15:13:27   
dolenjka
Hvala, to že imam, je bilo v kompletu z vozičkom user posted image  Je pa res poceni user posted image

A si že s kosila al si tolk časa googlala da se nič ne javiš user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4260
12.8.2008 15:15:04   
ella79
dolenjka zdele grem, sam še oblečem se user posted image Zoja je pojedla kašco do konca user posted image no, dve žlički sta ostali, ampak to je že velik napredek 100 ml kašce user posted image user posted image user posted image matr sem vesela, da ji gremzdele kar še kakšno kupiti user posted image kaj bo mela zdej, pospešeno al uravnano prebavo user posted image  user posted image user posted image user posted image čau bau user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4261
12.8.2008 15:42:16   
MetiLu
Dan!
Preden vas bom prebrala, se bo že tamal zbudil ...

Dones ponoč ga je spet neki medl, sam mu oprostim, ker ima mini rojstni dan user posted image  user posted image

Drgač pa na naslednjem srečanju jaz rundo častim, ker v rokah držim ... DIPLOMO user posted image user posted image user posted image user posted image  so mi dones po pošti poslali, zdej pa sam še na uradno podelitev počakam user posted image

Grem vas zdej do konca prebrat, pol pa mal peglat ...

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4262
12.8.2008 16:31:07   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Drgač pa na naslednjem srečanju jaz rundo častim, ker v rokah držim ... DIPLOMO user posted image user posted image user posted image user posted image  so mi dones po pošti poslali, zdej pa sam še na uradno podelitev počakam user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Mesečnica

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4263
12.8.2008 16:33:14   
mesecnica
Janey in Meti - čestitke za mini RD user posted image .

Ella - kakšne kašice mate to, da urejajo prebavo in gredo Zoji v Tako slast user posted image ? Naša ravno toliko, da sploh povoha GH.

Pa full lepe copatke user posted image  bodo meli vaši user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4264
12.8.2008 16:43:50   
mesecnica
Dolenjka al pa Ella - kje lahko vidim, kakšna je poštnina pri tistih linkih, ki si ji pripopala za licitacije (sam informativno) - ne bom nič v zelje skakala user posted image  z licitiranjem.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4265
12.8.2008 16:53:49   
kati kati
metiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo

Neposredna povezava do sporočila: 4266
12.8.2008 16:56:20   
nizy
meti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za diplomo 

Neposredna povezava do sporočila: 4267
12.8.2008 17:08:28   
jencili
Metiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No tko, jst sm pa sama. Ati je Taja pelal na tenis. No, gledat sta ga šla, k tle naši fantje igrajo, jst sm pa sama dobri dve urciuser posted image . Punce jst nimam pojma od česa, ampak jst sm tko zmatrana, da komi gledam.
No, sej drugač smo dons ponoč spet 5x al celo 6x ustaluser posted image . Pojma nimam kaj ga matra.
Dons sm si že mleko pripravila, mu bom dala zvečer riževo kašico, samo 1. po žlički, do zdej je vedno samo po flaški jo pil. Pa da vidmo kako nam bo šlo in kakšna bo noč po tem.

Jst si morm it pa lase umit, pa peglat bi mogla, sam bi si zdej rajš neki v glavo spustila, kot šla vse to narestuser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 4268
12.8.2008 17:20:54   
dolenjka
Dan user posted image

Meti user posted image  za diplomco. Neki me žeja matra user posted image

Mesecnica, poštnina je 8 dolarjev, pa nič ne bom huda če licitiraš, je več teh patik user posted image

Jencili, verjetno te je psiha mal uničla in je za tabo prišlo. Tista narkoza in vse kar je potem prišlo... user posted image   Jaz ti predlagam, da se mal vležeš, dolker si sama in ne delaš nič, al pa mal srfaj. Kar ti pač paše user posted image  A misliš da bo kašica pomagala user posted image  A nisi rekla da so bile noči isti šit po njej user posted image  Kaj pa če mu mal prej daš, ko domov prideta user posted image

No, jaz sem zdaj 5 min frej, je moj prišel domov in jo prevzel. Čakamo da pride frizerka in da pade prvo šišanje user posted image  user posted image  user posted image  Pa do trgovine moram skočit user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4269
12.8.2008 17:33:21   
jencili

Dan user posted image

Mesecnica, poštnina je 8 dolarjev, pa nič ne bom huda če licitiraš, je več teh patik user posted image

Jencili, verjetno te je psiha mal uničla in je za tabo prišlo. Tista narkoza in vse kar je potem prišlo... user posted image   Jaz ti predlagam, da se mal vležeš, dolker si sama in ne delaš nič, al pa mal srfaj. Kar ti pač paše user posted image  A misliš da bo kašica pomagala user posted image  A nisi rekla da so bile noči isti šit po njej user posted image  Kaj pa če mu mal prej daš, ko domov prideta user posted image

No, jaz sem zdaj 5 min frej, je moj prišel domov in jo prevzel. Čakamo da pride frizerka in da pade prvo šišanje user posted image  user posted image  user posted image  Pa do trgovine moram skočit user posted image

pojma nimam, možno tudi, da je to. Kaj jst vem, sam sm res crkotinauser posted image

In ja, kar se tiče kašic...res je blo isto sranje z njimi ali brez njih. Ne vem, upam, da če bo bolj gosto, da bo mogoče to kej zaleglo. Sej veš, upanje umre zadnjeuser posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4270
12.8.2008 17:34:45   
jencili

Dan user posted image

aja, še to sm pozabla. Ja, mu bom dala takoj ko prideva domov, pa da vidim. Ne bom mu dala direkt pred spanjem, da ga ne bo tiščalo v želodčku

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4271
12.8.2008 17:42:04   
dolenjka
Naša je včeraj 1. res mal več jabolčne kašice pojedla in je dobr spala. Danes jo je tudi kar nekaj pojedla. Me zanima če bo tudi dobra noč user posted image  Jo je jedla 2x - za kosilo in popoldansko malico user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4272
12.8.2008 18:00:22   
jencili
tle je pa čist zatišje zdele...jst pa še kr tuki...

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4273
12.8.2008 18:26:59   
jencili
še kr jst...user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4274
12.8.2008 18:51:59   
jencili
evo mene frišno, z umitimi lasmi...sam še posušit ih mormuser posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 4275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  169 170 [171] 172 173   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?