|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 4. del
11.8.2008 9:27:29   
mlavla
skripto mam..a si se ti po njej učila..al so dovolj kaki zapiski..
kaj pa statistika..si jo naredila? a se vidiva septembra?

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
11.8.2008 9:29:22   
Janey
učila sem se gabi po skripti in mojih kratkih zapiskih. tisto kar je napisano na roko, sje boš videla.
statis se vidima septembra.

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
11.8.2008 9:41:33   
mala_pikica
Punce samo, da vas pozdravim! Mi smo doma, imeli smo se super. Vreme je bilo lepo, otroci pridni, nam je zelo hitro minilo. Jaz bi bila še kar na morju.
Upam, da ste vse fajn, da so user posted image  zdravi in pridni. lp

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
11.8.2008 9:53:13   
ELMA
Jutro ...Mi že dva-tri dni sploh ponoći ne spimo .
Groza , dlesni je tko srbijo dami se prov smili user posted image ,calgel nam nič ne pomaga in mi je včeri ena stara soseda povedala, da ji dlesni namažem z vinom user posted image , sem se smejala ampak je pomagal user posted image .Čist mal sam 2x namočila prst v vino in ji namazala. in je blo bolš, je revica zaspala .Al je zaspala ker ji je blo bolš ,al je bla pijana user posted image .Bogi so  naši user posted image  .

mlavla upam da bo vse vredi z Nežo user posted image

nizy  a si preživela žurko?user posted image

mala-pikica lepo da ste že nazaj , user posted image  , kak hiter mine dopust ,a ne ?

< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.8.2008 9:56:50 >

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
11.8.2008 9:56:54   
Janey
pikica dobrodošli nazaj. zdaj se pa hitro javite na kaki kaviciuser posted image user posted image

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
11.8.2008 9:58:21   
Janey
elma jaz nebi mazala z vinom. seveda je to odločitev vsake mamice, ampak alkohol, četudi v zelo mali količini lahko nardi veliko škodo dojenčku...to je moje mnenje. ne zamerit.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
11.8.2008 10:04:15   
ELMA
janey... se je meni tudi čudn blo , ko mi je rekla da so one pre tko delale svojom user posted image  ,
glih zaradi tega ker je alkohol !!!! Seveda da nebom več z vinom mazala , samo sem mogla to napisat ....

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
11.8.2008 10:09:59   
mlavla
naša soseda je tud svojim otrokom dlesni mazala z vinom..pa je rekla,da je bilo takoj dobro..
jst tega ne bi počela..user posted image

pri nas pa je na vidiku (vsaj zdi se mi) nov zobek..zgornja enkauser posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
11.8.2008 10:10:11   
Janey
elma sej ni panike, sej skoraj vsak malo dudo kam na moči al pa kaj, pač za forouser posted image user posted image meni je to bolano.

aja jaz sem pa zadnjil poskusila tisti kvas da bolše spijo. veš ki..najpej sem mislila da bo bruhal, potem pa je spal pol ure in se je ze zbudil...tak da....

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
11.8.2008 10:43:26   
jencili
bajsa je neki časa nazaj grozila s pivom....dolenjka s piknikom....

PA NIČ OD TEGA....

čakam.

user posted image user posted image user posted image user posted image

Zakaj si padu? Zato, ker si mejhen :)

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
11.8.2008 10:52:02   
mlavla
ella je danes organizirala ekskurzijo po ljubljani...user posted image

(odgovor članu jencili)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
11.8.2008 10:59:43   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

elma sej ni panike, sej skoraj vsak malo dudo kam na moči al pa kaj, pač za forouser posted image user posted image meni je to bolano.

aja jaz sem pa zadnjil poskusila tisti kvas da bolše spijo. veš ki..najpej sem mislila da bo bruhal, potem pa je spal pol ure in se je ze zbudil...tak da....

Kakšen kvas ???kjesi to slišalauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
11.8.2008 11:04:01   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

One pa uživajo user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa tko mal časa imam za sebe user posted image , da bom enkrat vse u piz**poslala ,al sem jih tko navadila da imajo v hiši vse pospravljeno pa pri roki, in da sem doma ko priplazijo , al kaj ?

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
11.8.2008 11:15:39   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

One pa uživajo user posted image user posted image user posted image user posted image , jaz pa tko mal časa imam za sebe user posted image , da bom enkrat vse u piz**poslala ,al sem jih tko navadila da imajo v hiši vse pospravljeno pa pri roki, in da sem doma ko priplazijo , al kaj ?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si svoje navadila

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
11.8.2008 12:17:42   
ELMA
A ti , kaj ...ti svoje nisi navadila ....user posted image Še z mano nimaš časa it na kavico user posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
11.8.2008 12:35:24   
Februarka08
Dan.user posted image

Noč je bla super, je zaspala včer 20.50 in se zbudila 5.25, pojedla in drnjohala daljeuser posted image sva se valjale po pojstli spet do 20 čez 8user posted image . Pol sva na hit popacale, očiju kavico nardile, in šle na sprehod. Je ful pridna in ne zaspi več v vozičkuuser posted image gleda naokol, itak je vse zanimivo... tako da jo dajem zdej okol 12h spat, spi ene 2 urce, potem mora pa še popoldan it spat za kakšne pol urce, zvečer je pa ob 20.30 že čist koma.user posted image Tako sem jo sedaj navadila, upam da bo veljalo še naprej.user posted image
Ji pa kuham zdele cvetačo+krompir, itak ne marauser posted image ampak bom probala dons razredčit mal z AM če bo kaj boljeuser posted image

Je pa učer dobila spet lepe nove cunjice od moje mami k ji itak skoz nekaj nosiuser posted image evo, da vam pokažem, kako bo lepa na morjuuser posted image :

user posted image
user posted image
user posted image

Tako, zdej grem pa peglat...user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
11.8.2008 12:47:17   
nizy
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA

A ti , kaj ...ti svoje nisi navadila ....user posted image Še z mano nimaš časa it na kavico user posted image

saj sem te vabila na kavico , pa si ti zatajila user posted image

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
11.8.2008 13:23:41   
ELMA
nizy imaš ZS ....

Ali sam jaz zatajila -al se ti nisi hotla oglasit ko sem ta klicalauser posted image

(odgovor članu nizy)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
11.8.2008 13:27:22   
ELMA
februarka mi mamo tudi takšno oblekco sam da je roza barva pri nas , user posted image ful lepe cunjice ....
Moja mami tudi zna lepe stvari kupit , sej v bistvu za punćke dobiš vse sorte , za fantke mislim da ni bog ve kakšne izbire ...vsaj pre ni blo ko sem jaz rabila ...user posted image
Kako te slikice zalimate gor , to še nisem probala ?A te slikce moraš zmanjšat , ali kako ?

< Sporočilo je popravil ELMA -- 11.8.2008 13:28:58 >

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
11.8.2008 13:44:17   
Janey
elma o kvasu je ena enkrat link tu gor pripopala.
mi2 sma pri mami, sma bla prej malo po trgovinah in če mi zdaj da nekdo 200 eur jih nesem v zaro...kakeee cotike...adijooo...vse bi melauser posted image user posted image za zimo...joj...take trenerke, pa mikice, pa jopce, hlače, majčke....da za punčke sploh ne govorim, štraplčke, oblekce, ude hlače...aaaaaa se mi kr trgauser posted image user posted image user posted image

grem na kosilo...je ata naredu pasuljuser posted image

punce kaj zdaj s celjem??????????

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
11.8.2008 14:07:49   
Februarka08
Evo, Elma, samo zateuser posted image :

Odpri tole stran: http://www.shrani.si/ 

Klikni Prebrskaj in najdi svojo slikco, jo označi.
Klikni Dodatne možnosti in Sliko zmanjšaj na 320 pikslov ter obvezno označi kvadratek s kljukico
Pritisnio gumbek shrani
Kopiraj kodo za forume direktno semle na RR okvirček, kjer pišeš sporočilo.
Jeeeeej, Larisa je celo 80 ml kašice pojedla cvetača+krompir, pa mal sem ji razredčla z AMuser posted image ne morm verjet... sicer se je pačla, ampak tud zelenjavo je treba jest!Uf, kolk je že ura, grem do konca kosilo narest za najuuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3921
11.8.2008 14:30:40   
MetiLu
Dan!
Mi smo še živi, sam bolj malo časa mam za RR user posted image
Janez zdele spi že 2 ure in pol user posted image  čakam da se zbudi in greva na potep...

Mesečnica, jaz imam kašice od Milupe, ki se mešajo samo z vodo user posted image  

Buči, jaz ponavadi skuham zelenjavno mineštro za 2x, pa jo imam še za naslednji dan v hladilniku. Pogrejem jo pa kar tako, kot bi jo kuhala, dam v posodico, dodam malo vode, ker je ponavadu pregosto in pogrejem user posted image

Janey, jaz sem tud kvas probala, s tem da sem ga jaz tud pojedla user posted image  pa ga je pojedu brez težav, pomagalo ni pa nič user posted image  se je pa naš fant popravil, tako da zdej spet par noči spi do 3.00 v kosu, tko da smo po počutju malo boljš user posted image  edino jutranje bujenje je prestavil na 6.30 -7.00 user posted image

Glede mazanja dlesni z vinom, jaz še nisem probala, ker ni bilo potrebe, vem pa da so jih meni mazalo, ko sem bila mejhna, pa sem se baje ful kremžila zraven user posted image  no, pa tud nimam nekih trajnih posledic user posted image

Vidim, da sem spet en abonma zamudila user posted image  ja tko je, če pa na šiht hodim user posted image  user posted image

Pridne bodite! user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
11.8.2008 14:33:11   
misar
IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu

Glede mazanja dlesni z vinom, jaz še nisem probala, ker ni bilo potrebe, vem pa da so jih meni mazalo, ko sem bila mejhna, pa sem se baje ful kremžila zraven user posted image  no, pa tud nimam nekih trajnih posledic user posted image

moram se mal pohecat....si ziher, da jih nimaš ?????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
11.8.2008 14:33:49   
misar
no mi smo pa zdele spal eno uro in pošteno godimo v posteljici...gremo...sirena zove user posted image user posted image user posted image user posted image

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
11.8.2008 14:45:51   
larisa
Dan user posted image

pester vikend je za nami in tako nimam časa za RR user posted image  

Smo bili tud mi v Bohinju, kot je napisla naša Misar in smo se srečali, ampak je skoraj nisem prepoznala, ko pa je postala temnolaska user posted image . Imeli smo se lepo... Včeraj pa je bil Nejc povabljen na roj. dan in tako sta bila na roj. dnevu tud mami in oči v paketu user posted image
Mi že lepo jemo sadne kašice, da o Hipp-ovih in Frutkovih ne govorim. Te bi jedel kolkor bi mu dala user posted image , ampak če smo doma, potem jemo domače user posted image  Za zelenjavo pa niti ust ne odpre user posted image , ampak ni hudir, da bomo tud to enkrat osvojili user posted image

Danes imam pospravljalni dan, kaj čem, če pa za vikend skos okol skačemo user posted image  Nejc pa danes noče nič kaj dost spat. Je spal enkrat pol ure in enkrat 45 min, to je pa vse user posted image

Misar, a pol drugo leto ne bova tekli okol Bohinjskega jezera skupaj user posted image user posted image user posted image

Zdaj pa čakamo pomlad, ki prinaša obilico zdravja ;-)

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?