ŠpelaP
|
Pozdravljene punce in vsi nadebudni škrati in škratinje! Končno smo prišli z dopusta, ki smo ga z nekaj dni nategnili na 15 dni. S Saro in Timom smo bili v Savudriji, kjer imajo naši čez poletje v kampu postavljeno prikolico. Ati je pa po uspešno opravljeni diplomi UŽIVAL doma. Saj kolikor je bilo na morju dela z dvama mulčkoma, se je ati res imel doma bolj uživansko kot jaz na morju. Sari so končno začeli "poganjati" še drugi zobki. Do zdaj je imela le obe spodnji enki, na morju je dobila 3. in 4. zob - obe spodnji ŠTIRICI. Potem je pa počasi na plano pokukal še 5. zobek - zgornja leva enka. Skratka čisto nič po JUS-u. Čisto samostojno še vedno ne hodi - hodi ob opori ali pa se "flosa" po riti. Če jo držimo za eno roko, pa hodi postrani kot rakovica. Sara je tudi ful začela trmoglaviti, če kaj ni po njenem - začne rogoviliti in delati take grimase, da človeka kap trofi. Prava navihanka. Na morju je dobila po hrbtu neke rdeče flekce, vendar so po mazanju s kremico, ki sva jo dobili pri zdravniku, izginili. Je pa dobila flekce (po pediatrinih besedah) zaradi znojenja in draženja kože zaradi morske vode, avtosedeža, pleničk... Timu je zdaj čez poletje že nekajkrat kar tako meni nič tebi nič iz nosu tekla kri. Ponavadi takrat, ko mu je bilo ful vroče. Pri zdravniku je dobil eno antibiotično kremico in zdaj je zaenkrat ok (so mu tudi krvave krastice izginile iz nosu). V teh dneh se večkrat spomnim, kako kalvarijo smo mi pred enim letom bili s Saro in njenim rotavirusom. Tako da nogica te popolnoma razumem za skrbi, Tari pa želim čimrejšnje okrevanje. Flask_a tudi vašemu pikecu želim, da se vročinski krči ne bi več pojavili. Mene bi se v taki situaciji, ki ste jo vi morali preživeti, ustavilo srce. Zabica - čestitke za še enega fantiča! Melaverde - kot so ti že druge napisale, te nismo pozabile, pa le javi se še kaj! Bankc - dobrodošla med junijkami! Joj, toliko stvari sem imela namen napisati, pa mi je pol šlo iz glave. Se vidi, da me dolgo ni bilo tu gor. Aja še to. Posvetovalnice za Saro ob enem letu še nisva imeli, ker je takrat, ko bi jo morali imeti, bila bolna, potem so se pa začeli dopusti in ni bilo posvetovalnice, pa še mi smo bili na dopustu. Tako da moram zdaj v ponedeljek poklicati, kdaj jo bom lahko peljala. Upam, da že to sredo, ker potem bo pa zdravnica zopet imela nekaj dopusta. No, toliko za danes, pa še drugič kaj več! Zdaj grem pa spat, ker sem že ful zaspana!
< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 27.7.2008 0:05:13 >
|