|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
9.7.2008 12:54:59   
Kati81
Ja FLASK_A, prav si prebrala 500E, sem tud jaz kar pogledala in me je na stol prilimalo, k če pomislim na plače, me kar zvije, saj še za položnice ne bi blo, kaj še za hrano, plenice,... kar bi ostalo. 

Moja kolegica dela kot policistka in ima dva majhna otroka, in se je odločila da gre delat samo za 4 ure in je rekla, da ima plače samo za varstvo in še par kav zraven, haloo, ne moreš mislit. 

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1526
9.7.2008 13:02:55   
FLASK_A
jejejej, če bi jaz plačevala 500 EUR na mesec samo za varstvo, mu tut plenic ne bi mogla kupituser posted image

KT, vidve se pa res veliko potepatauser posted image Pa na moje sta šliuser posted image Ja supercauser posted image user posted image user posted image Alina je pa res eno tako pridno deteuser posted image Morta še kakegauser posted image naštimat, da bosta sploh vedla, da imata naraščajuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1527
9.7.2008 13:26:14   
n€na
500 EUR na mesec samo za varstvo

Pa sej niso normalni, kake cene imajo za varstvouser posted image user posted image user posted image

Pravjo, da je nas je premal, po drugi strani pa cene navijajo, do onemoglostiuser posted image user posted image

in pol se ti nardi še to, kot moji sestrični ki ima dva otroka; Je dala vlogo za oba in ker ima drugi vrtec zastonj so ji zavrnili oba in vzeli druga dva otroka (vsak iz svoje familije) iz drugega kraja, ker bodo dobro zaslužili.user posted image user posted image user posted image

Punce imejte se lepo in pridno čvekajte ker grem jaz v službo malo garatuser posted image

< Sporočilo je popravil nena26 -- 9.7.2008 13:27:38 >

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1528
10.7.2008 8:56:36   
Drnula
in ker ima drugi vrtec zastonj so ji zavrnili oba in vzeli druga dva otroka (vsak iz svoje familije) iz drugega kraja, ker bodo dobro zaslužili.

Kolikor je meni znano so kriteriji za sprejem jasno predpisani in veljajo za vse in jih morajo upoštevati. Če mislijo da jih niso se lahko pritožijo. Vrtec v vsakem primeru dobi enako denarja, vprašanje je samo v kolikšnem razmerju krijet občina in v kolikšnem starši. Vrtec izbira na osnovi predpisanih kriterijev in bo za vsakega dobil enako denarja. Potem šele, ko ti vrtec odobrijo pa občina spet na osnovi jasnih kritrijev določi koliko boš plačal sam in koliko ti bodo subvencionirali.

Sicer ja, vrtec je neokusno drag glede na razmere.
In kako je naprimer v primeru kot smo mi, ki smo z veliiiikim kreditom skup spravili to hišo? Šteje se, da je tvoja  v celi vrednosti. Čeprav ni, saj tega denarja še nimaš in ga boš leta in leta še odplačeval in to v ogromnih zneskih, ki še kako vplivajo na tvojo likvidnost. Vendar ker se šteje da je tvoje padeš v višji razred in si dolžen plačevati še višjo ceno za vrtec. Toliko o reševanju stanovanjskega problema in družin in varstva. Da bi delala po 4 ure bi tako zame odpadlo na celi črti.

Jaz se za ceno v privat varstvu še menim in bo zagotovo nižja kot v vrtcu in še veliko bolj sem zadovolna. Amapak to je že stvar razmer v postojnskem vrtcu.

Alina bravo za napredek user posted image user posted image user posted image KT kolikor je predna jo lahko kar skoz vsabo nosiš in delaš  z njo user posted image Ja pa ideja od Flaske tud ni slaba ... sam kolikor se ne spravi nadoknaditi vsega tam nekje pri treh letihuser posted image ali pa v puberteti

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1529
10.7.2008 20:51:53   
n€na
dober večer
kako ste kaj, pri nas smo pa danes začeli veliko jooookat, mislim da je na  pohodu novi zobek, sem ji prej gledala dlesni in se vidi neka pikica in verjetno bo jutri zjutraj zobek zunaj. Se mi zdi da še čisto malo fali da pokuka ven. Tudi zalino razpoloženje je nekm čudno, saj ji ne paše nič in samo stiskala bi se in jokala. Upam , da ponoči ne bo kak e fešte, če pa bo pa tudi prav. Bomo pač nenaspani.user posted image user posted image user posted image

Kolikor je meni znano so kriteriji za sprejem jasno predpisani in veljajo za vse in jih morajo upoštevati. Če mislijo da jih niso se lahko pritožijo.

Sej so se pritožili, sam ne vem še kakšen odgovor so dobili.

I
n kako je naprimer v primeru kot smo mi, ki smo z veliiiikim kreditom skup spravili to hišo? Šteje se, da je tvoja  v celi vrednosti. Čeprav ni, saj tega denarja še nimaš in ga boš leta in leta še odplačeval in to v ogromnih zneskih, ki še kako vplivajo na tvojo likvidnost. Vendar ker se šteje da je tvoje padeš v višji razred in si dolžen plačevati še višjo ceno za vrtec.

Valda jih zanima kok maš in kok je vredno, da te zacolajo z najvišjo položnico, nihče se pa ne vpraša, kako si do tega pršu in kok si se mogu zakreditirat in matrat, da si si neki ustvaru.

Da bi delala po 4 ure bi tako zame odpadlo na celi črti.

saj js tudi nebi delala na 4 ure sam je splet okoliščin tako določil in grem na 8 takoj ko bom lahko, ker drugače ne vem kako bo šlo naprej. Vse se draži plače pa ostajajouser posted image

Alina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image le pogumno naprej.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1530
11.7.2008 19:31:10   
zabica26
Evo mene. user posted image
Pa imam dva cukra, v bistvu tri. user posted image user posted image user posted image

14. junija smo dobili še enega fanta. Žiga Jan je prišel malo prej, ker so na koncu ugotovili zastoj ratsi ploda, tako da sem rodila takoj pri 37. tednih s carskim rezom. Vse je ok, po petih dneh sva šla domov in zdej že lepo napredujemo. Tamauček je bil lahkokategornik (44cm in 2410g), ampak smo ta teden že na 3120g. user posted image  Je pa pravi cukerček, samo oblekce smo malo težko dobili tako majhne. user posted image

Ronja, nič se bat samo pogumna. Moja dva navihančka sta narazen 11 mesecev in pol (če bi rodila na rok, bi bila 12 mesecev in slab teden).

Zdaj imam skoz pomoč, ker ne smem dvigovati zaradi cr, počasi se privajam na voziček za dvojčke (punce, kmalu bom imela najlepše nadlahti in podlahti zaradi stalnega kvihtanja). Sicer je pa tako lepo, da sploh ne znam opisat. Komaj čakam, da bi na pregledu rečejo, da je vse ok tudi z mano in končno prvič po porodu dvignem še tavelikega junaka k sebi in ga sama dam spat v postlo.user posted image

Sicer pa Žan Luka je vse, razen svinjine nismo še uvajali. Najraje je še vedno kislo, pa sadje mu gre tudi dobro v slast. Je navihan, trma se tudi pri nas pojavlja v intervalih, sicer pa je trenutno prava muka rast zobkov. Ravnokar sta nam zgornji enki pokukali ven, pa mislim, da se še nekaj pripravlja.user posted image user posted image  Je prav mučno tokrat, ampak bomo preživeli... Sicer smo pa tik pred tem, da shodimo, ampak smo preveč ziher. Prestali smo tudi že operacijo dimeljske kile - res je blo pis of kejk user posted image  kot so mi rekl. Sem prav vesela, da je vse to že za nami. Aja, pa za mano je tudi že prvi (in zadnjiuser posted image ) mastitis po drugem porodu.

Ah, ja...pa mal nam časa primanjkuje, a sem to že omenila. Zakaj dan nima kakšne ure več? user posted image

Flaška, čestitke za poroko. Meni se zdi moja že takooo daleč, ker potem se je samo še dogajalo... user posted image

No, pridne bodite in uživajte v poletje! user posted image

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1531
11.7.2008 21:00:37   
nky 23
žabica čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ter poljubčke obema žanoma od kevina!

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1532
11.7.2008 21:59:21   
Anya22
Dober večer punce, po dolgem času se tudi jaz spet javljam z Žanom!!!

Naj najprej povem, da je Žan shodil 17.6.2008!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Druga stvar je da smo dobili še dva zobka in sicer prvi je bil zgornjo dvojkico na levi strani 4.7.2008, drugi zobek je pa dobil spodnjo dvojkico prav tako na levi strani 9.7.2008, ravno takrat ko smo bili na  morju.

Namreč smo ravno danes prišli domov. Smo bili na Rabacu, ful lepo za otroke, plaža lepa, čeprav smo mal pogrešali več senčke, ampak smo imeli šotorček za na plažo in je bilo kul!!!!user posted image

Ronja, tebi čestitke za ponovno nosečnost!!!!!

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 1533
11.7.2008 22:01:09   
Anya22
Žabica, iskrene čestitke za še enega korenjaka!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1534
12.7.2008 9:23:08   
Padme
Aloha!

Še od mene en glasek po dolgem času user posted image . Končno so počitnice, tako da sem sedaj doma in se z Jakom cele dneve podiva zunaj. Naš korenjak sedaj že ne zna več lepo počasi hoditi, ampak teka, teka, veselo pridobiva buške na čeluuser posted image , jaz pa ga komaj lovim ... Trenutno ima Jaka 10 zobkov in čakamo še 11tega in 12tega, se že vidita dve otečeni belik pikici. Jemo vse po vrsti, razen seveda svežega sadja (vsak kamen, list, pikapolonco ali kakršnokoli drugo svijarijo stlači v svoja usta, da poskusi, sadja pa noče in noče niti probati user posted image ). Spimo tudi ful dobro (od 21 do 9ih zjutraj brez da bi se sploh kaj zbudiluser posted image ), no zdajle trenutno pa tudi še poležava. Skratka pri nas je veselo in predvsem zdravo (Jaka v 13 mesecih še ni imel niti pošteno zamašenega noska), ker pa gre jeseni v vrtec imam občutek da bom prve pol leta bolj na bolniško, kot pa v šoli.

Čestitke vsem, ki ste praznovali svoje prvo letouser posted image , nekaj user posted image user posted image user posted image user posted image za Ronjo da bo vse OK in pa sevedauser posted image za Žabico in njenega sončka ...

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 1535
12.7.2008 20:55:34   
FLASK_A
punce, od včeraj ima moj mali fantek tako hudo vročinouser posted image začelo se je z 39.5, pa se sploh ne spusti... Obkladki, kisle nogavičke, hladen tuš, svečke (paracetamol), vse to NIČ ne nuca user posted image user posted image user posted image spolh ne vem, kaj naj naredim. šele svečke voltaren so zbile vročino popoldan. Apetita nima kaj dosti, ampak vsaj pije... Izvidi krvi in urina sta Ok, tako da gre za virozo najbrž. Zdajle je pa imel 40,1, pa smo šibali pod tuš. Je postal prav moder, pa nič jokal... Sej nam nima noben kej pomagat, na pediatriji bi delali enak okot doma, pa se mi zdi bolje, da je doma.
Joj, srček dragi, kmalu se nama pozdravi user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil FLASK_A -- 12.7.2008 20:56:24 >

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1536
12.7.2008 22:39:37   
Anonimen
Čao punce

Mi smo zdajle prispeli iz morja. Fullll lepo smo se imeli. Tara je zelo uživala. Najraje je delala potičke v mivki z očijem (oči gradil, ona podirala), hotela je bit ful samostojna, sploh mi ni pustila, da jo držim v vodi, ona bi šla kar sama. Hodi zelo zelo lepo, na morju je osvojila stopnice in druge prepreke (je blo fajn, ker je blo mehko, sicer kak kamen okrog, ampak sem jo kar pustila). Bi še kar ostala.

Ronja čestitke za  user posted image     user posted image user posted image user posted image
Žabice čestitke za user posted image     user posted image user posted image user posted image

Flask_a da se Jaka čimprej pozdravi in da le ne bi bilo kaj hujšega

Zdaj pa me čaka še en naporen teden peke, potem pa grem v lov na službo. Sem že čist na tleh zaradi te službe.

Mejte se

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1537
14.7.2008 8:51:33   
Kati81
Flask_a pri nas je bilo približno en mesec nazaj isto in so rekli da je kao adenoviroza, sam jaz sem ji čez dan dajala paracetamol, ki rabjo hudičevo dolgo da primejo zvečer in ponoči pa kar Voltaren, da je lohk vsaj spala normalno. Po treh dneh je čudežno minilo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1538
14.7.2008 13:54:54   
n€na
pozdravljene,

žabica najprej čestitke ob rojstvu novega user posted image korenjaka.

Žan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje samostojne korake

jaka (padme) poleg pikapolonic in ostalega pa poskusi tudi sadje, saj je zelo okusno

jaka (flask_a) ti se pa hitro pozdravi, da boš lahko spet tekal na okoli

tara user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoje osvojene stopnice in druge prepreke

Mi pa imamo malo težav s popodlansskim spancem. Je začela Zala jokat kadar jo nesem spat. Imam na sumu da jo je mal strah, da jo bom kje pustila. Ko sem začela z službo je bilo prvi teden vse vredu, zdaj pač joče. Saj ko se zbudi je vse vredu in nikoli ne joka ko me ni in je rada z nono in nonotom  v družbi, kriza je samo takrat ko jo nesem spat. Je pa res da jo dam popoldne spat in grem v službo.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1539
14.7.2008 16:40:30   
FLASK_A
zdravo punce. 

midva z mojim pikcem sva bila v soboto ponoči sprejeta na infekcijsko kliniko zarad vročinskega krča, sva sedaj prišla komaj domov. Povem vam, da tega vam pa res ne želim, da doživite pri svojem otrokuuser posted image user posted image Prav nikomur ne želim tega. Naj povem že na začetku, da za otroka krči niso nevarni, če ne trajajo dlje kot 20minut. Pri nas je bilo te groze konec v neskooooončnooooo dolgih treh do petih minutah, hvalabogu. Pa hvalabogu je bil samo eden...

Kot sem vam že napisala, je imel visoko vročino, ki je nisem mogla niakkor zbit- niti s tušem, obkladki, svečkami.
V soboto zvečer sem mu dala ta močno svečko v rito, pa še hladne štumfke na nogice, da bi ja bilo vse OK. No, potem pa ga ponoči slišim ,kako nekaj čudno diha, tako neenakomerno in ful plitko, pa ga pogledam. Že v temi sem vidla, da je čudne barve pa rečem mojemu, nja hitro prižge luč. Jaka je bil čisto MODER v rokice, nogice, usta... Groza. Ga dam na posteljo, izmerim vročino- 39.2. Ful je bil mehek, pa vroč ko žerjavica. Pod tuš nismo šli, ker sem se bala zaradi pomodrelosti, sem mu dala pa hladne obkladke na čelo. Namočim brisačo, mu položim gor, male učke so sledile. Gledal je gor atija, ki je bil na drugi strani postelje, pa sem rekla- lej kako lepo, te tako gleda... Pol mi je bil pa le čuden, pa sm rekla mojmu, nej se odmakne in pogled mu je ostal čisto navzor. Z belimi čisto odprtimi očkami, zarolanimi navzgor kolikor se le da, je ostal v isti pozi, se začel ful trest in ni reagiral na NIČ. Klicala sva ga, rukala, mrzlo brisačo dala na obraz, telo, NOBENE REAKCIJE!!!  Sem ga vzela v naročje da gremo v avto pa v bolnico, v tistem pa je popolnoma pomodrel in nehal dihat. Oči je imel še vedno čisto odprte pogled gor v čelo in še čez, čist je bil mehek, men se je srce v tistem momentu ustavlo. Kr nisem vedla kaj bi z njim, tekla sem v kopalnico in ga dala v lijak. Bil je mehek ko goba, čisto plav, neodziven, prav grozen pogled. Odprla sem tuš in rekla mojmu, naj ga zaliva, da se bo odzval. Jaz pa na telefon pa klicat rešilca.
Piz.darija, še zdej sm čist presrana ko na to pomislimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaka se je potem pod hladno vodo kmalu začel zavedat, najprej s trzanjem, kot da bi vstal od mrtvih. Pokazal je lučko, atija, mamico, midva sva ga še kar polivala. Potem sva ga pa zavila v brisačo in čakala rešilca, ki nas je potem odpeljal na infekcijsko.
Kaj in kako je bilo s prevozom, sobo, hrano, počivanjem mene in malega, ... o tem sploh ne bom razpredala, ker je škoda besed.

Važno je, da smo zdaj ok in da smo dobili zdravila proti tem krčem, ki jih moram zdaj do njegovega šestega leta starosti imet povsod s sabo.

Sm še čist pod vplivom.... Res grozno... Sam sem pa pomirjena, ker zdej zadevo poznam in vem, kako ukrepat če do tega pride, pa da ne pušča na otroku nobenih posledic. Zgleda pa ravno tako kot da bi revež kar umrluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hudiča, ni prijel niti paracetamol, niti voltaren, niti mrzel tuš, niti NIČ! Porkaš. Sej v bolnici ni blo nič drugače, kljub svečki smo ga hladili z vodouser posted image

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1540
14.7.2008 23:27:01   
Anonimen
O FLASK_A ubogi Jaka. Mi kar solze lijejo ko sem tole brala user posted image . Upam, da je zdaj dobro in da se  u to ne ponovi več.
Še dobro, da si tako reagirala, jaz sploh ne vem kaj bi naredila. Pozdravte se user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
  Neposredna povezava do sporočila: 1541
15.7.2008 7:50:15   
KT
Ja za pop user posted image , bogi naš mali Jaka user posted image user posted image user posted image  FLASK_A tebi pa kapo dol za zbranost in prisebnost user posted image  res vsa čast.
Jaka vedi, da z Alino močno drživa pesti in upava, da se ne bo nikoli več ponovilo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1542
15.7.2008 9:55:29   
FLASK_A
Hvala user posted image Jaka vam pošilja enga veliiiiiiikegaaaaa zaspaaanegaaauser posted image cmoka. Pančka kot da že tri dni ne bi spaluser posted image

Drugače pa ni kej za narest, baje se sami zbudijo. Sam jaz ga že ne bi gledala da sam reagirauser posted image Ful dobr, da sem se na vodo spomnila, da je začel gledat normalno.
Drugač pa takrat zgubiš pamet, res, prav nič nisi pameten, še manj razsoden. Grozno izgleda, hvalabogu v osnovi ni tako nevarno kakor izgleda.
Evo še link, če katero zanima- da ne bom večkrat isto pisala: klik

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1543
15.7.2008 10:06:36   
n€na
FLASK_A tole pa z našim jokom sploh ni za primerjat in res si pogumna, da si tako reagirala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in da te ni zagrabila kakšna panika.

jaka zate pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da se hitro pozdraviš in da se krči nebi več pojavili.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1544
16.7.2008 7:22:23   
Drnula
ufa Flask_a, tole pa je šit izkušnja. Dobro, da se je ok končalo. Tole tudi še nisem slišala da tako zgledajo tile krči. Glede na poimenovanje si bi to jaz malo drugače predstavljala in mene bi paf da bi Neco kar zmanjkalo in nobenega odziva, pa pomodrelost ... Naj se fant odpočije in čim prej pride k sebi user posted image user posted image user posted image

Jaz sem v službi ob instant kavici iz automatauser posted image , pila sem tudi že boljšo amapk za silo zjutraj kar bo. Zdaj pa nizki štart in v kup tehle papirjev, ki me čakajo na mizi.

Uživajte dan, danes bo baje še lep!

lpp

http://www.youtube.com/profile_videos?user=Drnula&p=r

< Sporočilo je popravil Drnula -- 16.7.2008 7:23:45 >

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1545
16.7.2008 7:22:57   
Padme
Jutro!

FLASK_A vse user posted image za prisebnost in želim, da se vam to čim manjkrat ponovi ....

In kje ste vse ostale? Čofotate v morju? In prav je tako, mi bomo čofotali čez en teden (gremo za 14 dni na Pag).

Lep dan ....

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1546
16.7.2008 13:53:06   
melaverde
POZDRAVLJENE VSE MAMICE IN ČISTO VSI JUNIJČKI !!

Ne vem če se me še spomnite ker zelo poredko pridem na RR ampak mi čas enostavno ne dopušča. Delam do 16h, domov pridem ob 17h in pol se malo z Valom pocrtava in je že ura za spanje. Dnevi kar bežijo, naši otročki pa tako hitro rastejo user posted image

Najprej bi se rada zahvalila čisto vsem za čestitke ob Valovem prvem rojstnem dnevu (Ob priliki bom prilimala kako slikico) in čestitala vsem slavljenčkom !!! user posted image  da bi bili vedno veseli, zdravi in nasmejani....

Zdaj sem malo prelistala za nazaj in sem se prav nasmejala... RONJA ČESTITAM !!!!!!
user posted image user posted image user posted image  DA BI DRUGA NOSEČNOST BILA ŠE LEPŠA KOT PRVA !! Mi je prav malo hudo, ko pomislim, da je že leto minilo od kar smo se prvič sekirali zate...kako čas beži...

FLASK_A ubogi Jaka !! Ko sem prebrala, sploh nisem dihala vmes...ampak si res dobra, da si trezno razmišljala v tistem trenutku...kaj če se nam kaj takega zgodi, pomaga vglavnem mrzel tuš ??????????

nena26, lepe slike user posted image

Drugače pa smo v redu, Val sicer še ne hodi in niti ne poskuša sam....za rokico pa teče user posted image . V soboto smo se vrnili s Paga in sedaj kar ne morem v naše morje... user posted image  sicer pa je voda Valu mrzla in slana...punčka bo ziher Sahara user posted image user posted image

to je na kratko to, lepo se imejte prav vsi !!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu Padme)
Neposredna povezava do sporočila: 1547
16.7.2008 14:08:26   
FLASK_A
mela user posted image user posted image Veš, da se te spomnemouser posted image user posted image user posted image user posted image Joj, kako lepo, da si se spet malo oglasila po doooolgem času...

Naši malčki so pravi korenjaki že, aneuser posted image

Ko me sprašuješ, kaj pomaga pri krču, če se zgodi- ne malčka tuširat z mrzlo, ampak MLAČNO vodo (jaz sem ga tu mal posrala- zdej pa kiha pa kašljauser posted image - sej hvalabogu samo to).

Temp. naj bi imela 2stopinje manj kot otročkova telesna, nič manj. Če ne, ga lahko hudo prehladiš ali celo podhladiš, tako da z mrzlo vodo nikar. pa tudi po glavici ne zlivat, samo telešček, trebušček. Saj vam ne bo treba tega doživljat, sem sigurnauser posted image

Lepo se imejte še naprej družinica, pa še kej pridi na okoliuser posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1548
16.7.2008 16:00:07   
mentos
ojla punce

najprej hvala za čestitko za Hano. Rojstni dan je prav lepo praznovala, veliko otrok, lepa torta, skratka piknik je uspel. Slikice ko bo čas.Smo pa ravnokar iz dopusta, morje Poreč, res super, zelo fajn za Hano, ker ima alergije in je uživala 100 na uro. Pridna, čofala v vodi, nič bala, skratka zdaj smo se odločili da gremo še za 9 dni, kajti to res koristi moji punčki.

Flask_a, moja prijateljica je prav tako doživela pri svoji 9 m punčki vročinski krč in mi je opisala kakoto  zgleda, tako da ste bili res revčki, da ste morali to doživeti. Mene je kar strah zaradi tega, in ko mi je prijateljica omenila, kako je bilo pri njih sem kar skenslala morje na Raba, zaradi trajekta in smo šli kar v Poreč, kajti saj veste naša Hana je vedno prav tak velik revček, da vse pobaše. Upam, da se vam ne ponovi.
Hodi še ne samostojno, res malo ji še zmanjka, samo še prstek mora spustiti in bo tekla kot uro.

Drugače pa naši podatki KT piši:

12m: 8665g, 78 cm, OG:44, cepljeni pa nismo bili, bomo morali kar v bolnico.

zobkov imamo pa veliko, 9 jih vidim, ostalo pa mi noče pokazat.

lp hana

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1549
17.7.2008 20:49:11   
n€na
ojla,

Mi imamo pa osmi zobek, ki smo ga pridelali pri točno 13 mesecih ( 15.7)?

mela
ti se pa lahko večkrat javišuser posted image

flask_a kako je pa kaj Jaka?

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  60 61 [62] 63 64   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......