ronja
|
Ojla, punce, da vas malo pozdravim! Hvala za lepe želje za mojo novo oz. - upam, da bo šlo čim prej na boljše, ker mam že poln kufer poležavanja. Dobesedno! No, pa boljše, da mi je to muka, kot da bi bil to moj stil življenja, ne ? Mala Ronja že pridno koraca, prehodi kake 3-4 metre, če pa je kaj daljšega, gre rajši po 4ih. Za rokice pa pridno hodi. Sem prav vesela, da bo verjetno že čisto lepo hodila, ko se rodi naslednja . Je pa res, da ju bom morala še vedno obe nosit gor in dol po stopnicah, ker so precej strme, pa tudi veliko jih je (pri nas ni dvigala). Je že skoraj vse, no, od navadne hrane, seveda. Trenutno tudi ni več možno, da bi midva kaj jedla, česar njej ne bi dala - tako da razni čipsi in čokolade pridejo v poštev šele ko zvečer zaspi - se pravi po pol desetih... Zdaj itak nič ne smem in tudi ne morem - ker vsake toliko časa seveda vseeno kaj probam, pa začne takoj bolet. Po svoje še dobro, saj bi se sicer težko brzdala . Samo sem res mislila, da bo šlo hitreje... Bilo mi je grozno, ko nisem mogla naredit kake hude za rojstni dan svoji in . Ronji sva jo sicer naredila, eno tako na hitrco, lubiju pa nisem več mogla (ma rd naslednji dan). Da ne govorim, da jima nisem mogla niti nič kupit niti naredit nobenega . Takrat mi je bilo res hudo . Zdaj sem že boljše in komaj čakam na naslednji pregled - ga imam v četrtek, držite pesti! flaška, kje se pa da videt tvoje fotke - meni pravi, da nočeš pokazat svoejga profila - imaš kje drugje naloženo vse skup? žabica, čestitam za ! Se pa za enkrat še nič ne bojim, saj sva hotela takoj še eno ! kar se tiče pa dvigovanja, sva pa na istem! Tudi jaz komaj čakam, da mi bojo kaj dovolili, ampak glede na to, da me že brez vsega naprezanja dostikrat boli, sploh če malo stojim, nisem ziher, da bo to tako kmalu... Punce, fajn se mejte!
|