Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.8.2008 14:34:27
|
|
|
|
N _ B
|
Dan. Tudi naš Jaka je končno samostojno zakorakal. Se je fant le opogumil. Pri nas odštevamo dneve, ko je mali mišek še doma v varstvu. Ta teden smo izvedeli, kateri vzgojiteljici bo imel in v četrtek imam individualni sestanek. Čeveljčki: Jaka je imel prve čeveljčke Superfit. So zelo mehke in udobne. Tudi copatke za doma ima njihove. Prve čeveljčke je že prerasel in sem mu kupila Timberland, katere se mi zdijo še mehkejše. Zdaj sem pa že en teden iskala Superfitove copatke za v vrtec in jih ne dobim . Nikjer ni njegove številke. Včeraj smo bili v Lj in je nazadnje mož znorel, kaj toliko kompliciram, da Nika je zrasla ob Cicibanu in zakaj kar neankrat ni to dobro za Jaka. Sem mu potem kar Cicibanove kupila. Supergice pa ima Adidasove. Super je, ker je noter Adi fit vložek, ki se da ven in otroku lahko pomeriš na nogico. Imajo narisano optimalno cono, ko je otroku čevelj ok. Taki so, le da ima Jaka temnejšo modro in belo kombinacijo. Za punčke so pa take: Velikosti se od firme do firme zelo razlikujejo. Pri Niki sem imela ful problem kupit pravo velikost, ker mi je vedno krčila prstke, trgovke so pa takšne in drugačne. potem mi je pa enkrat ena svetovala naj izmerim nogico že doma. Na list papirja otrok stopi in mu obrišeš nogico ter pomeriš z metrom. Čevlji (notranjost) naj bi bili daljši za največ 1,2 cm. Potem sem pa z metrom okoli hodila in merila dolžino čeveljčkov. Jaka copatke št. 21, čeveljčke 22, adidaske pa 23 (imajo manjše številke). Povsod je pa dolžina čevlja cca 13,5 cm. , zdaj sem pa naredila doktorsko dizertacijo iz velikosti čeveljčkov. Upam pa, da sem kateri pomagala.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 24.8.2008 21:16:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojla še od mene Lepo da ste se spet začele javljat. Jaz spremljam temo ampak ker vas je tako malo gor se še men ne da nič napisat. Je pa pri nas vse po starem. Tara laufa sem in tja, trmasta je fulllllll, vse naj bi bilo po njeno, zobkov ima še vedno 12, govori že kar nekaj besed, rada pleše in poje, skratka živahno. No pa da začnem razpredat: Komaj čakam, da pride varuška z dopusta, da bom šla lahko delat. Doma se mi že meša Najprej smo bili en teden doma z atijem, potem na morju, zdej pa sem dva tedna doma, ker varuške ni. Pa sm že kr mal živčna, bi mi pasalo it v slubo Sej vem, sm čudna Tole FLASK_A te pa jaz tako zastopim da si še mislit ne moreš, ker sem čist na enakem kot ti, le da sem jaz še bolj naveličana bit doma kot ti. Zdaj sem začela delat v gostinstvu (spet ), dokler ne najdem ene res orng službe v katero bom hodila z veseljem, v kateri bom lahko kaj dosegla, napredovala... Tudi mi bom s 1. septembrom zakorakali v vrtec. Ta teden sva tudi midve videle razpored. Jaz komaj čakam da jo dam v vrtec, Tara bo pa tudi sigurno vesela družbe. Ja tole s čeveljčki je tudi pri nas problem. Jaz sem ji ravno ta teden kupila NIKE supergice (št. 21) in copatke Robeez za v vrtec. Čakam pa še kolekcijo za jesen zimo od Cicibana ali pa katere druge, jih prejšnji teden še niso imeli. Zdaj sem pa kar malo utrujena, sem danes cel dan delala pa še zdajle doma sem imela kar nekaj dela, še perilo obesim potem pa spat.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 25.8.2008 8:37:15
|
|
|
|
melaverde
|
Dobro jutro, mi smo šli tudi v petek v akcijo za nove sandalčke...najprej v Trst kjer ni bilo več nič na znižanju ampak že vse jesensko (preveč glomazno za sedaj) na koncu smo v soboto pristali v Cicibanu kjer so sandalčke imeli, tudi Valovo številko (22) ampak so nas obrali za 40 eur slabo mi je bilo ampak tukaj pri nas lahko z njimi sfolga do novembra komot. Moje mnenje je, da os mu ful preveliki ampak prodajalka me je čudno pogledala in rekla, da če kupujem čevelj za 3 tedne pol naj vzamem 21 valda je moj mož vzel večje in sedaj hodi v plavutkah naokoli ...sedaj pa potrebujemo še supergice...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 25.8.2008 12:00:26
|
|
|
|
n€na
|
dober dan, Mi smo pa danes bili v RA in zdravnica je bila tako navdušena, da sploh nisem mogla verjet. Mala tehta 11 960g in je velika 84cm obseg glavice ima pa 47.5cm. Sem bila še jaz full presenečena ker je Šla Zala kar k njej in ji dala neko skodelico, ki jo je pobrala s tal. SARA IN JAKA za samostojne korake
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 25.8.2008 13:30:21
|
|
|
|
Drnula
|
Kati, N&B, jaz sem copate iskala in našla nič pametnega. Neca jih je rabila za v vrtec in bila en teden brez zaradi moje zbirčnosti in potem sem vseeno kupila Cicibanove. Pa se niso obnesli ... plastični, trdi ... sem že raje videla da je v sandalih. Itak pa je šla potem iz vrtca, pa doma smo itak drugače več ali manj vsi bosi. Neca je večinoma bosa notri in zunaj. Tako kot jaz Za pozimi ji bom kupila ene copate ampak nekaj copatastega, mehkega in toplega. Torej Kati, če kaj pametnega najdeš sporoči. Jaka&Flask_a, daj pokaži svoje kodre Mela, Neca ima sandale št. 20, sicer so Prvi koraki, ki imajo malo večje št. , ampak 22 je pa že kar Čevelj. V Postojni so v Cicibanu pa fajn prodajalke, ene takih, ki si jih zaželiš .... še z mulčki se znajo tako lepo pogovarjati in poigrati (vsaj ena od njih)
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 25.8.2008 13:50:03
|
|
|
|
melaverde
|
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula Mela, Neca ima sandale št. 20, sicer so Prvi koraki, ki imajo malo večje št. , ampak 22 je pa že kar Čevelj. V Postojni so v Cicibanu pa fajn prodajalke, ene takih, ki si jih zaželiš .... še z mulčki se znajo tako lepo pogovarjati in poigrati (vsaj ena od njih) šele sedaj ko hodi v njih sem vidla, da nas je nategnila...ostaja mu za en prst so pa Soft - to pomeni prvi koraki?? ampak mu je zmerla polno 21 ????????????????????
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 25.8.2008 14:51:19
|
|
|
|
janchys
|
hej a se lahko vgužvam sem nova na tem forumu tako da še vse skupaj spoznavam.....imam pa tud jaz lumpija Tijana rojenega v mesecu juniju
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 25.8.2008 15:10:52
|
|
|
|
Drnula
|
janchys - več kot dobrodošla Upam da si resna čveka in boš popestrila malo tale forum. Mela, nič ni narobe če je za 1 prst placa. Praviloma naj bi se kupovalo čevlje tako velike, da ko mulc stoji v čevlju lahko zatakneš zadaj, pri peti še prst. Samo skakati ne sme . Če ti gre to skupaj Drugače pa je Neca bolj pri ta malih. Mislim, da nima niti 80cm. Je res nisem zmerila že dolgo vendar mislim da ni. no, če bo po meni, ne bo ravno velikanka
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 25.8.2008 16:04:35
|
|
|
|
janchys
|
hvala iz kje pa ste? jaz sem iz MB. čvekanje mi gre kr dobro od tipkovnice . preverjeno na drugem forumu.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 26.8.2008 7:19:06
|
|
|
|
Drnula
|
janchys - ?saj ne vem od kje je katera No, morda približno. Zase sploh ne vem kaj bi rekla ... sem iz Cerknice ampak zdaj sem na postojnskem in mi ni nič do tega da bi se opredeljevala za Postojnko Mislim, da se bom imela za Cerkničanko doživljensko ali pa bo vsaj moglo pretečt ogromno vode Ma če vam povem po resnici, nisem pričakovala ampak pogrešam domač kraj. Večkrat se pri moji mami pazi Neca in ko pridem v Cerknico me kar malo domotožje zašraufa. Na cesti vsi ti znanci, ki jih poznam dobro ali malo manj dobro, jezero je tam, polje, kjer sem hodila veliko, kafiči kamor sem zahajala ... Upam, da me mine Kje čvekaš sicer?
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 26.8.2008 14:42:01
|
|
|
|
n€na
|
ojla, janchys- najprej dobrodošla med juniskimi čvekami. Jaz živim v Izoli in se za enkrat še nimam za primorko, niti primorskega naglasa še nimam-imajo pa vsi ostali mojega Drugače pa prihajam iz Savinjske doline, kjer imamo zeleno zlato Na primorsko me je pa pripeljala služba, kjer sem spoznala svojega in tako sem si tukaj uredila družinsko življenje. Drnula-Tudi mene daje domotožje, kadar grem k mojim in srečam vse znance in tiste, ki smo se redno srečevali na kavi.
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 26.8.2008 20:10:27
|
|
|
|
janchys
|
ma ve pa niste kaj pridne pri čveku..... drugače več ali manj čvekam na mami in malo na megastarsi... prihajam pa iz štajerskega konca natančneje iz totega maribora
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 26.8.2008 20:11:30
|
|
|
|
janchys
|
vidim da mi ticker ne deluje tako kot bi naj..........nisem še pogruntala tega
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 26.8.2008 20:25:03
|
|
|
|
n€na
|
IZVIRNO SPOROČILO: janchys vidim da mi ticker ne deluje tako kot bi naj..........nisem še pogruntala tega v podpisu ne deljuje, daj si ga v dodaten opis (moj profil) drugače smo pa bile pridne čveke pred poletjem in dokler nas večina ni šla v službo. Počakaj še malo ko bo zgodaj tema in bo bolj mrzlo in takrat bomo spet veselo čvekale 100/h
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 27.8.2008 6:41:19
|
|
|
|
janchys
|
jutro čveke kot vidite sem bolj zgodna....pa doma še za 1x....dečko še mi pančka meni pa že kafe diši. hvala za obrazložitev tickerja-se bom spravila popravljat. no upam da bom pozimi jaz imela čas pisat kaj. oktobra (če bo sreča prej) začnem delat, moj poleg službe hodi še v šolo....tako da bomo videli kako bom imela čas za čvekanje želim vam lep dan....in službeno kratek
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 27.8.2008 7:17:12
|
|
|
|
Drnula
|
dobro jutro janchyis, si pa res zgodnja. Ne moreš spat al ti Tijan ne dovoli Jaz sem ravno prispela v službo, dala nekaj printat in si šla po kofe, zdajle pa še mal tule gor prečekiram Kako to, da greš šele oktobra v službo. Imaš podaljšano porodniško al novo službo? Tako, ko si doma imaš res več časa za net in paše mal počvekat. Zdaj ko sem v službi popoldne preprosto nimam oz. si ne vzamem časa, ker mi je vse drugo bolj pomembno, zvečer pa Neca hodi bolj pozno spat in imam čas da še kaj naredim doma ali pa da se z mojim kaj pomeniva al pa pocartava in potem net spet odpade. Tako kot pravi Nena, verjetno bo potem več časa ko bo zima, noč zgodnja in se bomo več držali notri. Mi se večinoma v hišo spokamo nekje do osme zvečer. Včeraj Neca v varstvu ni veliko spala. Popldne sva šle na krajši sprehod, gledat konje in race in je hotela domov in dojiti se ... je skozi kazala na hišo, kričala tam-tam-tam in mi z roko segala za dekolte in odločno, z dolgimi zamahi kimala Sva prišle domov sem ji rekla da se greva skopat in ona jokajoče odkimava in govori ne-ne in se hoče dojiti ... in ok, pa naj bo in v naslednih dveh minutah je že spala. Tako je imela zgodnji spanec, v postelji je bila 19.30 in vidim koliko časa imaš več lahko zase na ta način. Sem in tja paše, saj drugače nimam nič proti če gre bolj pozno spat in se zvečer še igramo, gledamo knjige ... Uživajte! Danes bo spet lep dan!
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 27.8.2008 8:26:50
|
|
|
|
janchys
|
mali je še spal sam drugače ne spi tako da sem navajena zgodaj vstajat. služba, delam preko študenta tako da mi status začne veljati komaj oktobra do takrat pa sem doma. mogoče mi bo pasalo bit malo sama kaj pa vem bomo videli jaz imam podobne okraske za na steno. sam niso nalepke ampak so varjanta 3d in se zalepijo na steno. http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=169210 evo takšne
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 27.8.2008 8:40:51
|
|
|
|
Drnula
|
se zalepijo na steno .. kako to misliš? ni potem kot nalepka? lahko odstraniš ? brez posledic cenovno zgleda precej bolj ugodno bi pa rada nekaj takega, da nalimam na leseno steno in odstranim tako, da mi lepilo ne ostane gor
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 27.8.2008 8:51:48
|
|
|
|
janchys
|
ni kot nalepka....čist drugače izgleda (meni lepše). dobiš zraven kose "lepilnega traka" ki kaj preveč dobro ne držijo in niso pustili nobene "packe" na steni. sem pa dala gor nekaj podobnega kot je patafix sam da drži do 2kg teže. po teh se pa zagotovo ne pozna nič na steni ko stvar želiš odstranit. jaz imam vse okvirje (tiste steklene za sliko velikosti 10x15) s tem na steno prilepljeno pa drži tako kot je treba pa če želim prestavit lahko brez problema prestavim....no malo sem zabluzila upam da veš kaj sem hotela povedat. so pa ti medvedki taki mehki kot da so iz nekakšne gume.
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 27.8.2008 9:00:28
|
|
|
|
janchys
|
nimam trenutno nobene slike na compu da bi jo lahko pripopala (sem pred kratkim formatirala računalnik)
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 27.8.2008 10:04:25
|
|
|
|
Drnula
|
hvala, vse jasno sliši se zanimivo mislim, da sem to 1x videla v BabyCentru, tolk da mi je nekaj ostalo v spominu, nisem pa gledala tole idejo s patafixom oz. nečem podobnim bom še izkoristila
|
|
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 27.8.2008 10:08:20
|
|
|
|
janchys
|
ja v baby centru imajo to. jaz sem celo sobico polepila s tem....prav luštno zgleda.
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 27.8.2008 14:46:25
|
|
|
|
janchys
|
ku ku
|
|
RE: Junijski škrati 2007 (3.del) 27.8.2008 14:56:54
|
|
|
|
FLASK_A
|
Ojla Janchys, dobrodošla še z moje strani Slabe čveke smo, aneda Nimaš kej. Jaka trenutno spi, popoldan gremo pa k stari mami peč koruzo Pomoje se bomo imel ful fajn. Upam, da bo Jaka priden, ker je postal pravi mali vražiček. Kar naprej nekaj trmari, hoče tisto, česar ne sme in se potem joka. Igrač ima pa za cel kamion. Mislim, kr neki. Zadnjič je nekaj želel z mize potegnit, pa ni mogel in se je vlegu na tla pa kričal ko norček? Mislim, svašta... Sej ne vem... Igranje z mano mu je brezveze, muzika mu je brezveze... Sprehod mu je super, sam skos se pa tut ne morem šetkat... Al kaj? Kaj pa ve še počnete s svojimi tamalčki?
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?