|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
13.8.2008 11:36:18   
bankc
ojla! Se še jaz na hitro javim. Tudi mi imamo 2 nova zobkauser posted image . Obe štirici na desni strani. Na levi pa še niti duha o njih. Drugače ima pa Leon spodaj samo obe enki in eno 4, zgoraj pa obe enki in dvojki ter eno 4.
Prav čudno rastejo teli zobki. Komaj čakam,da bodo vsi zunaj, saj imamo z vsakim zobom ful težav. Včasih je tako hudo, da se mi z glavo v tla tolče ter se zaletava v kavč ter drgne zraven pa neutolažljivo joka. Se mi full smili revček. user posted image  Tako da resničnno upam, da čim prej dobimo vse zobke.
Drugače pa hoče na vsak način teči, vendar mu še ne rata čist in pol pade. tako da je sedaj ves čas na riti.

No tak mal na hitro.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
14.8.2008 21:32:25   
n€na
ojla,

Mi smo pa skoraj spet na mini dopustu. So prišli moji dol na morje in Zala tako uživa, ker je spet malo z babico in dedkom, ki jo razvajata. Zelo rada čofota v vodi vendar je samo problem kako v vodo, ker je zanjo malo mrzla. Ko pa se navadi pa noče venuser posted image

Trenutno imamo 10 zobkov in tudi jaz komaj čakam da pridejo vsi kmalu ven, ker jo revico tako boli, še najbolj pa ponoči, ko se umiri.

Imamo novega družinskega člana in , ko se začne jokati, ga Zala začne oponašati (njegov jok).user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bankc)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
15.8.2008 13:35:29   
N _ B
Dan.

Po dooolgem času sem vam spet oglašam. Kar nekaj časa je minilo, odkar sem se zadnjič javila. V tem času smo preživeli prekrasen dopust na Lošinju, potem še par dni pri prijateljih na Krku in še nekaj dni doma. Tik tak sta minila dva tedna, kolikor sem bila doma. Ta teden sem tako že bila v službi in Jaka v varstvu pri tašči. Nika je upihnila pet svečk na torti, v katero je pred tem Jaka pustil odtis svoje dlani user posted image . Čez 14 dni gresta oba v vrtec. Nika nazaj med svoje prijateljčke, Jaka pa med nove. Prvi teden v septembru imam dopust, tako, da bom imela 100% čas za uvajanje. Prejšnji teden, ko sem bila doma, smo šli dopoldan v vrtec malo pogledat. Jaka je šel kar med otroke, pa k eni od vzgojiteljic v naročje,.... Čisto brez težav. Še ta vzgojiteljica je bila presenečena, da je kar sam k njej pripuzal po vseh štirih in dvignil roke, da ga je vzela v naročje. Upam, da bo tako tudi takrat, ko bo šlo zares. Ta teden izvemo kateri vzgojiteljici bo imel.

Jaka še ni shodil. Naredi že par korakov sam, ampak potem gre na vse štiri in dirka dalje. Je zelo previden. Ampak bo že. Imamo dva zobka in to enkici zgoraj. Tretji zobek gre sedaj ven in je Jaka prav bogi. Zadnje dni mi zavrača hrano. Je le tisto, kar je trše, da gloda in tisto, kar je hladno in kislo. Bili smo tudi že pri zobozdravniku. Vzela sem ga s seboj, ko sem Niko peljala na pregled in je mimogrede še Jaku pogledala zobke. Svetovala mi je, naj kupim naprstnik in zobno pasto, ki je na osnovi materinega mleka in je za tako majhne neškodljiva in naj ga navajam na čiščenje zobkov, ker potem, ko ima otrok več zob in je starejši, običajno ne pusti.

Jaka pije vodo, hippov čaj, razredčen sok, kompote,... še vedno pa najraje mleko. Ga spije kar cca pol litra na dan. Za ostalo tekočino ga moram pa kar malo silit.

Koliko kaj spijo vaši čez dan?
Meni se zdi, da pri nas Jaka kar precej spi. Vstane okoli 6-6.30, gre potem okoli 8-ih slabo uro spat (ga moramo zbudit) in potem gre okoli 12.-12.30 in spi 3-3,5 ure. Dostikrat ravno vstane, ko pridem iz službe. Zvečer pa ga moram kar malo zamotit, da zdrži tja do osmih. Že okoli sedmih začne zehat in išče pajaca za spat. Včasih mi sploh večerjat noče, če je preveč zaspan.

Zdaj pa moram v kuhinjo.

Lep podaljšan vikend.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
15.8.2008 15:53:13   
ŠpelaP
Oj!
Se vam malo javim. S Saro sva bili od torka do danes v bolnici, ker je Sara kar nenadoma dobila ful visoko vročino, da jo je kar treslo in je postajala vsa šekasta po telesu in modra v usta. Malo je bila tudi dehidrirana, vendar je bilo dovolj, da je pospešeno pila ORS in ji ni bilo treba dobiti infuzije. V bolnici so posumili na uroinfekt, vendar je z urokulturo pokazalo, da ga ni. Šlo naj bi za neko virusno okužbo, kar se je malo poznalo tudi po krvi. Po današnjem pregledu sva bili odpuščeni. Vročine ni imela že dva dni in tudi kri je že šla na bolje. Tako da smo jo dobro odnesli.
Je pa v bolnici pridelala dve buški, saj je lazila in se preobračala po sobi kot vrtavka.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 15.8.2008 15:54:57 >

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
17.8.2008 21:46:53   
mentos
Sara, ti naš bošček, tudi ti kar pogosto obiščeš bolnico. S Hano ti pošiljava user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No, samo na hitro da vas pozdravim. Mi jutri ponovno odhajamo za en teden na morje v Poreč. Tokrat bova seboj vzela še mojo mami, da bo malo čuvala Hano. Drugače pa me je že ful strah, ker s 1. septembrom pričnem s službo. user posted image

Hana je pa zelo, zelo pridna, samo malo štrajka pri hrani, kot vedno, ampak zdej pa že samostojno hodi. Prav vesela sem, kako lepo šiba. Tako lepo jo je videti, ko že samostojno hodi.user posted image

lepo se imejte

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
17.8.2008 22:27:32   
Kati81
NO čisto na hitro po dolgem času se javim.

Pri nas se je veliko dogajalo, smo bile skoz nekje in skoraj nič doma do včeraj. No jutri pa grem v službo in me že skrbi kako bom pogrešala Kajo. Tudi ona mislim da čuti ker se že skoraj cel teden po meni vesi in kakor ji izginem iz pogleda že kriči mami, mami. Ampak bomo že.

Drugače je pa ratala pravi mali čebljavček, govori že precej besed, najljubše ji je ama, ama, pa din don(zvon), pa seveda mami in oči. Najprej je očija klicala tati, sedaj pa že kak teden je oči čeprav se sliši bolj oti. Je pa postala tudi prava mala trmica, če kaj ne dobi se dere da gre kar skoz ušesa. Obvala pa tekanje, pa plezanje po toboganih in spuščanje po njih, pa gor in dol po stopnicah po dveh, hojo nazaj, tko da jo imamo povsod dost. Full moramo pazit ker takoj spleza na mizo, ki se drži otoka, kjer imam kuhalno ploščo. Na sprehodih je pa še vedno rada v vozičku.

Na morju je uživala, najraje na nizki vodi kjer je stala da se je lahko sama metala v vodo kot ji je pasalo. Ni pa imela šlaufa, ker ga ne mara ampak rokavčke, ki so se super obnesli. Čoln sploh ni prišel v poštev ker ji ni bilo zanimivo.

No z zobki smo pa bolj na slabem, saj jih imamo komaj 5, sedaj prihaja ven še desna 2 zgoraj, in zato ponoči bolj slabo spimo. No kot kaže bodo ti zobki pri nas še pestri.

Je pa praktično že čisto vse, tudi lešnike, jagode, paradižnik, svinjino,... Sadje naravnost obožuje, nektarine in grozdje sploh, nektarino kar celo prime v roke in jo poje ostane samo koščica. Tudi sama se že precej trudi jesti z žlico, no kot ji paše, ampak včasih sploh ne pusti da bi jo mi hranili, hoče sama in kar ji jaz ponudim z žlico sploh noče jest, kar pa sama nese v usta lepo poje. Je pa zanimivo in vse umazano, a tudi to more bit.

Nič sedaj se poslavljam in upam, da se kmalu spet kaj oglasim.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
19.8.2008 11:36:11   
Drnula
Pozdravljene!
Še jaz po daljšem času user posted image
Mi smo tudi preživeli super dopust. Najprej smo šli za 12 dni na Sicilijo in bilo je res krasno. Šli smo s šotorom in se potem počasi na ca. 2 dni premikali po otoku, malo z vlakom, večino  z renta-car. Šotorenje in potepanje je Neci ful ustrezalo. Na obali je bilo super, v šotoru super, v ruzaku pa sploh super … bila je zelo dobre volje in nasmejana. Še če smo šli zvečer ven in kaj pojest in je bila tam po 21. že utrujena in je šla v ruzak in ni bilo duha ne sluha po utrujenosti, zanimive so bile lučke, ljudje, vse-vse-vse in je v ruzaku res stalno čebljala, se smejala, vriskala in pa seveda kazala s prtom na to in ono. Prav posrečena je ko pokaže s prstom in zraven hiti govorit tam-tam-tam. Če je pa zagledala kako vodo, morje, fontano al pa sam lužo je zmeraj vriskala in kazala, po novem jo to najbolj privlači.
Težila je edino 2x zvečer pri večerji, ko ni mogla vzdržat pri miru za mizo in je hotela kolovratit okrog. Pa jaz tega nočem dovolit, ker bi jo rada navadila da je pri mizi mir in se za mizo je in ta čas ne zganja še vse ostale neumnosti. Sicer ne bomo nikoli v miru jedli kosila.

Potem smo šli še za tri dni na Hrvaško pa se mi je zdelo da ji je kar malo dolgčas postalo. No, meni pa tudi. Je pa stalno v gibanju. Prehodi tako zelo veliko.

Včeraj je šla spet v varstvo in ni bilo nobenih problemov. Z varuško smo res ful zadovoljni. Vidi se kako zelo rada imata z možem Neco in tudi Neca jih ima rada. Vedno se smeji in zavriska ko jih vidi od daleč in rada ostane. Včeraj je prišla na obisk še popoldan in je hotela kar z njo. Sem se že mal zgrozila user posted image , he-he

Hrane ne zbiramo pri nas že zelo dolgo. Je vse kar mi. Edino medu še ni probala. Pred parimi dnevi je jedla govovo obaro. Sicer se mi še na veliko dojimo. Na Siciliji je bilo zelo vroče in ni imela apetita in se je skoraj samo dojila. Pa ni zgubila niti grama, prej dobila, vsaj tako vsi pravijo, ko jo zagledajo. Včeraj  ...in tudi danes je podobno… pa mi je skor joške razgnalo v službi. Pije tako ne prav veliko, verjetno dobi z dojenjem. Ampak bo treba počasi nehat.
Smo pa nehali z dudo. Na morju jo je zgubila in je ni nič pogrešala. Tako je tudi ko smo prišli domov nisem dala in tudi varuška pravi, da je ni pogrešala. Tako je brez dude en teden.

Govori kar nekaj, vendar ne prav cele besede. Pove kako deajo različne živali in nekaj besed. Vidi se, da pa ogromno razume. Zdaj ji je zanimivo, da gleda slikanice in ji rečem naj poišče npr. žogo, muco, traktor, uro … in potem to poišče in pokaže s prstom in oponaša če zna. Še iz sicilije je zelo navdušena da sama nese plenico v smeti in sproti to glasno spremlja in govori: BAAAA, TI…TI….TI, BAAA ! TI so namreč smeti in ima senzor zanje user posted image . Kjer vidi kak koš ali odpadek kaže s prstom in dela ti, ti, ti, baaa

Neca zvečer zaspi nekje ob 21 in spi do ca. 7 zjutraj, vmes se 1-2x  na hitro podojiva. Popoldne pa nekje 1- 1,5 ure. V redkih primerih do 3ure. V varstvu spi več. Na morju skoraj ni spala. Na Siciliji je včasih zaspala na plaži potem ko se je skopala ali v autu.

Kati, kako je v službi?
Plezanje ja, vem kako je to, he-he Včeraj je splezala po lestvi Zdaj nekaj dni laufa po hiši in poskuša poskakovati. Zdi se ji tako zabavno user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
19.8.2008 11:39:26   
Drnula
SpelaP - kako je Sara? Ste ok?

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
19.8.2008 21:26:00   
Kati81
V službi je super, sam Kajo full full pogrešam. Sploh ker sem ta dva dni malo več delala in še jutri bom ker imam sestanek, pol se bo pa umirilo in bom prej doma. No sedaj že dva dni zaspi tako da se stiska k meni in zaspi kar na kavču, tudi ponoči se pride stiskat in se me drži. Najraje mi pa roko da pod majico in spi. No saj tudi meni to paše, ker jo čutim pri sebi.

Če bi se le dalo bi še ostala z njo doma ampak tako tudi ne gre. Je treba delat!

Saj bo sam še malo se moram navadit, pa bo.

Kaja je od včeraj na dane s osvojila še nekaj besed in to ko rečeš dober dan odgovori z dan in reče tudi ena, ena, ena. Ne vem kje je to pobrala ampak ji je zanimivo. Pa ko hoče povedati da moramo biti tiho da prst na usta in pssss.

Nič grem proti postelji.

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
20.8.2008 2:17:10   
ŠpelaP
Pri Sari se je pokazal rahel nahod, tako da je izgleda res šlo za kaj viroznega in ne bakterijskega. Drugače je pa kar fajn živahna.
V zadnjih dneh ji uspeva že narediti skupaj nekaj samostojnih korakov (do 10) - tako da jo bomo tudi mi počasi lovili po hiši. Drugače pa gre brez problema gor in dol po stopnicah - po štirih. O, in v višave se tudi vzpenja - se človek okoli obrne, ona je že na sredi mize. Najbolj me razkafja pa to, ko je začela v stolčku vstajati in želi kar na mizo splezati.
Najraje od vsega pa bi sedela v pomivalnem koritu in spuščala vodo iz pipe.
Tudi naša Sara pokaže s prstom čez usta, da je treba biti tiho in to največkrat pokaže Timu. user posted image
Pa z nasmehom na ustih odkimava, če česa noče. Pa tudi pri oblačilih je že postala izbirčna -mala afnica. Sem ji včeraj dala gor eno majico in je ful protestirala, potem sem pa iz omare vzela drugo in jo vpračala, če bi imela tisto in se je ful nasmejala in prikimala.
Mislim, da nam bo tala punca še vsem v hiši dala pravega vetra.
Zdaj pa jaz tudi grem, da še odspim nekaj ur - danes je še dolg dan.
Nekaj dni še dopusta, potem pa se tudi za nas začne novo delovno - šolsko leto.

< Sporočilo je popravil ŠpelaP -- 20.8.2008 2:18:15 >

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
20.8.2008 7:33:52   
Drnula
Kati, saj je bolje, da si dobro zaposlena in ti misli okupirajo druge stvari, manj pogrešaš pa še čas hitro zleti. Meni tudi čas hitro zleti in mi je najlepši del dneva, ko jo grem iskat v varstvo. Kje imate Kajo v varstvu? Gre v vrtec?
Neca tudi najbolj obožuje nektarine in potem grozdje. Še bolj pa paradajz. Mislim, da jo bolj privlači zelenjava kot sadje, še najbolj pa kak smartis user posted image

SpelaP, kaj ni lepo ko so ti vragci zmeraj bolj vražji user posted image Uživajte še zadnje proste dne

< Sporočilo je popravil Drnula -- 20.8.2008 7:34:42 >

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
20.8.2008 21:40:02   
Kati81
Drnula mi tud nismo med srečneži ki bi dobili vrtec, tko da je Kaja kar doma pri tašči, kjer se ima fino, sem pa vlogo podaljšala na naslednje leto.

Tam pa kjer delam tudi slučajno ne bi prišla noter ker je čakalna doba nekje 2 leti, pa tudi je to zasebni vrtec s koncesijo in je svinjsko drag, bi kar tretjino plače pustila kar v službi.

Ja sej mine hitro, sam mogoče mi je zao še bolj hudo, ker imam v skupini tako starost otrok kot je Kaja in mi potem misli nese k njej. Pa še ena punčka ji je precej podobna. No ampak bomo že, drugače bomo pa hitro še kakšnega user posted image  naročili in bo. No o tem se še pogajamo. Bomo videli kaj bo čas prinesel.

Lahko noč

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
21.8.2008 7:17:09   
Drnula
Kati, verjamem, to mora biti čisto drugače če delaš v skupini otrok, sploh toliko starih. Absolutno je drugače kot sicer. Tudi jaz bi verjetno imela v mislih skozi Neco ... karkoli delaš z mulčki, vzporedno misliš kako bi bilo pa z mojo ... a bi tudi zdaj jokala, bi tudi tako zaspala kot ta fant ....
S časom se boš prilagodila in čisto pozabila user posted image
Mora biti pa vseeno lepo delati v taki skupini, a ne?

Glede cene... jaz bi še v tem klasičnem vrtcu pustila več kot 1/3 plače. Sistem za obračun je zgrešen in ne upošteva določenih stvari, kar nekatere postavi v neenakovreden položaj.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
21.8.2008 8:45:41   
melaverde
En lep pozdrav tudi s primorskega konca !!

Mi smo tudi fanj, Val je zelo priden in miren dečko ampak to ne pomeni, da ni firbčen...user posted image  Trenutno ga čuva moja mama in non stop se jezi, da se vidi da je fantek, da skozi nekam pleza...
Psihično se že pripravljam na vrtec, s 1. septembrom pa začnemo z uvajanjem...groza me je !!
Naš izračin tudi krepko presega 400 eur ampak do prve položnice ne vemo koliko bo realno zneslo (- občina).

Tudi Val ima samo 6 zobkov in že več kot pol leta in nobeden pokukal ven user posted image . Jemo vse, razen sadja v roki (upam, da ga bodo v vrtcu naučili), tudi za hodit je postal kar priden čeprav sprehode še vedno presedi v vozičku. Čez dan spi ogromno, tudi po 4 ure, ponoči pa od 20h do 5-6h če imamo srečo.
Je pa v dveh tednik pričel ful govorit: vpraša am, mama, tata, nono, nona, Dagan (prijateljček Dragan), čičal -sedel, najlepše pa mi izgovarja luža, žička (žlička), buča,ključa...res je kot papiga, vse ponavlja user posted image
pove tudi kadar kaka, ampak na kahlo noče user posted image

čevlji, za rojstni dan mu je nona kupila Primigi sandalčke (super so) ampak smo ravnokar ugotovili, da so mu verjetno majhni. Tranutno raziskujem teren za druge. Meni osebno je Ciciban pretrd, pa zelo kmalu izgledajo stari in znucani...platvus imajo sedaj itak vsi, v Valdoltri so nam rekli, da jo to do 3. leta čisto normalno in naj ima noga raje mehek čevelj - posledično smo skozi bosi (se hecam user posted image ) in ne vem kako bo jeseni s čevlji...

user posted image user posted image user posted image  za vse bolančkane, za katere upam, da so že zdravi !! user posted image

dovolj sem vam naložila.
upam, da vam bom uspela kako sliko gor prilimat...

lepo se imejte

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
21.8.2008 13:38:17   
Drnula
Mela, meni pa se zdi, da so Cicibanovi Prvi koraki najmehkejši čeveljci, kar sem jih našla, pa sem kar veliko preletala. Sem tudi kolegici dala Necin prvi par sandačkov, ker tiste, ki jih ima njihov poba so pretrdi.

Uživajte, kjer ste ... na netu ste tako bolj malo user posted image

(odgovor članu melaverde)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
22.8.2008 8:55:00   
melaverde
IZVIRNO SPOROČILO: Drnula

Mela, meni pa se zdi, da so Cicibanovi Prvi koraki najmehkejši čeveljci, kar sem jih našla, pa sem kar veliko preletala. Sem tudi kolegici dala Necin prvi par sandačkov, ker tiste, ki jih ima njihov poba so pretrdi.

Uživajte, kjer ste ... na netu ste tako bolj malo user posted image

ma jaz osebno sem bila zelo zadovoljna s Primigi ampak ne vem, če se jih v Sloveniji dobi. So pa tudi Chiccotovi mehkejši ampak mi cena ni všeč user posted image
jaz sem bila ful pozorna na to, da imajo gumo čez prste in pa luknjice (zražnost) in na žalost so Cicibanovi idpadli...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
22.8.2008 10:21:11   
Drnula
Mela, jaz enako gledam ... želim, da so spredaj zaprti vendar imajo še vedno luknje zgoraj in prav take ima Neca. Cena pa tudi meni ni bila všeč - 40 EUR, zdaj, za drug par, ker je prve prerasla, pa smo dali 25 EUR, ker so že na znižanju (in nekoliko drugačni po videzu). Hmm na spletni strani jih nisem videla, ampak so še najbolj podobni temle, samo da morda tile zgledajo malo bolj glomazno:
http://www.ciciban.je.to/ContentDetails.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&gcid=ed7bd32a-4ac8-43ae-8aa4-584925af5b65&uui=128638666172337500

Saj ti nočem težit, če že tako zgleda, samo se mi resnično zdijo fajn.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1617
22.8.2008 11:16:36   
melaverde

Mela, jaz enako gledam ... želim, da so spredaj zaprti vendar imajo še vedno luknje zgoraj in prav take ima Neca. Cena pa tudi meni ni bila všeč - 40 EUR, zdaj, za drug par, ker je prve prerasla, pa smo dali 25 EUR, ker so že na znižanju (in nekoliko drugačni po videzu). Hmm na spletni strani jih nisem videla, ampak so še najbolj podobni temle, samo da morda tile zgledajo malo bolj glomazno:
http://www.ciciban.je.to/ContentDetails.aspx?gcgid=9e71c6f3-ef22-4582-a6ea-813a843ae966&gcid=ed7bd32a-4ac8-43ae-8aa4-584925af5b65&uui=128638666172337500

Saj ti nočem težit, če že tako zgleda, samo se mi resnično zdijo fajn.

Uživajte!

ma kakšno težit, ti kar povej... user posted image
ma mogoče pa ta Koprski Ciciban ni tako založen ?! tudi sedaj sem šla gledat za kake prehodne ker so mu tile majhni in nimajo ničesar njegove številke user posted image  mu je pa nona kupila Cicibanove supergice (15 eur) in hodi kot raca...ma je celo poletje bos, se skoraj ne čudim... user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
22.8.2008 11:22:12   
melaverde
joj Drnula kako mega hišo imate user posted image user posted image user posted image
sem gledala Necine filmčke in kako uživa po stanovanju...sem jezna, ker jaz Vala ne morem tako snemat...čim vidi fotoaparat ali kamero pride k meni stikat in mi ga vlečt iz rok...takrat pa itak noče nič povedat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1619
22.8.2008 12:43:11   
Drnula
čim vidi fotoaparat ali kamero pride k meni stikat in mi ga vlečt iz rok...takrat pa itak noče nič povedat

user posted image , sej pri nas je običajno tudi tako. Se mi zdi, da se večina filmčkov zaključi z njenim prijemom objektiva user posted image   Včaasih rata. Pa itak, da ne vedno tisto kar bi najbolj rad
Placa pa ima kar nekaj za šibat, predvsem, ker še nimamo pohištva razen kuhinje Smo vseljeni od aprila. Če že res greva v gradnjo sva rekla, da potem pa leseno hišo ! In cenovna matematika naju je pripeljala na isto, če ne manj kot pri klasiki ... ok, tu se da še pa še za razpredat, faktorjev je malo morje.
Med porodniško sem bila ful v gradnji, forca ... če pomisliš, konec septembra so nam dostavili material z hišo.

Jaz sem se s supergicami nasrala junija. Kupila sem najprej sandalčke št. 19 in jih merila in potem sem zagledala še superge za 17 eur in se mi je zdelo fajn da jih ima za doma, za v pesek, slabše vreme itd... in sem jih vzela št. 20, ker so  malopodložene in jih nisem merila .... ja vem, pametna buča. Ampak tisti dan sem Neci non-stop natikala čevlje na noge. Tako sem vedela, da je 19 super, za superge sem pa vzela malo večjo. In kaj .... superge so bile premajhne user posted image  Ja, tako so mi razložili pri cicibanu: asortima Prvi koraki imajo po novem malo večje številke kot so ostali čevlji, tako, so bile superge št. 20 manjše od sandalov št. 19.

Neposredna povezava do sporočila: 1620
22.8.2008 14:38:35   
melaverde

Jaz sem se s supergicami nasrala junija. Kupila sem najprej sandalčke št. 19 in jih merila in potem sem zagledala še superge za 17 eur in se mi je zdelo fajn da jih ima za doma, za v pesek, slabše vreme itd... in sem jih vzela št. 20, ker so  malopodložene in jih nisem merila .... ja vem, pametna buča. Ampak tisti dan sem Neci non-stop natikala čevlje na noge. Tako sem vedela, da je 19 super, za superge sem pa vzela malo večjo. In kaj .... superge so bile premajhne user posted image  Ja, tako so mi razložili pri cicibanu: asortima Prvi koraki imajo po novem malo večje številke kot so ostali čevlji, tako, so bile superge št. 20 manjše od sandalov št. 19.

Ma kako češ vedet, če ti ne povedo user posted image  Zato pa so prodajalke ne...čeprav tle v KP so meni čudne...

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
22.8.2008 15:06:04   
n€na
Ojla,

pozdravček tudi z moje strani in sem prav vesesla, da ste se začele vračati med junijske škrate, ker me je prav skrbelo, da bo naša tema šla v pozabo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: melaverde

Ma kako češ vedet, če ti ne povedo user posted image  Zato pa so prodajalke ne...čeprav tle v KP so meni čudne...

Pri čeveljčkih se res lahko dosti naserješ in hitro kušiš premajhneuser posted image Mi smo bili enkrat v massu in smo kupovali zali čeveljčke in smo ji kupli ene če bo grdo, ene sandale čisto oprte in še ene malo manj odprte oz spredaj zaprte. In kakšne so bile številke, 19,20,21. user posted image user posted image Pa bile so ji prav.

V KP pa itak ne znajo nič svetovat, njim je važn sam, da prodajo. Še če jih prosiš, da zmerijo otroku nogico se jim ne da.user posted image

Imejte se lepo

Neposredna povezava do sporočila: 1622
23.8.2008 12:51:38   
Kati81
Uf čevlji. Mi smo do sedaj še najbolj zadovoljni z Geox čevlji in sandali pa tudi Benetonovi so super, imamo njihove take pol sandale in so super prožni in mehki. Pa sedaj smo dobili na posojo še ene teva sandalčke, ki so tudi super. Spomladi smo imeli tudi sposojene merrel čevlje ala superge, so pa tudi super mehki.
Mi imamo boj težave s copati, saj ji v vsaki h precej hitro zapoti nogo, tudi ciciabanovi ji zašvicajo, tko da poleti smo bili kar brez, sedaj pa se ravno odločam, kaj naj ji kupim. Pojma nimam, zato bo vsaka ideja dobrodošla.
Sem že mal gledala po Supernovi pa nimajo nič pametnega.

Drugače sva pa imeli danes na obisku Flasko in Jaka, kok je Jaka luškan fantek postal, sta se s Kajo kar ujela sam kaj ko je naša tko dominantna, bi ga kar porihtala. Pa tko lepe kodrčke ma.

Nič grem kosilo dokončat.

Aja v službi je bilo pa  včeraj že veliko veiko boljše, tko da upam, da bo kmalu ok.

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
23.8.2008 12:58:11   
FLASK_A
Evo, punce, končno tudi malo mene... Ja, Kati, ful vaju je blo fino spet videt po dooooolgem časuuser posted image Kaja je ful velika, poje, čeblja, pa tut mal mamico jezi, ko potresa sladkor po tlehuser posted image user posted image user posted image

Trenutno grejo našemu zobki ven, spodnje petke. Pa še spodnje dvojke se že vidijo. Vglavnem je en mali revček, tko da je čez dan dosti siten. Komaj čakam, da pride varuška z dopusta, da bom šla lahko delat. Doma se mi že mešauser posted image Najprej smo bili en teden doma z atijem, potem na morju, zdej pa sem dva tedna doma, ker varuške ni. Pa sm že kr mal živčna, bi mi pasalo it v slubouser posted image Sej vem, sm čudnauser posted image

Jaka spi, se je zmatral v igri pri Kaji, tko da grem še jaz mal vodoravno dokler moj ne pride iz službe. Pol se gremo pa baje kopatuser posted image Komej čakam.

Pozdravček vsem!

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
24.8.2008 10:31:59   
ŠpelaP
Ojla!
Samo toliko se javim, da povem, da je tudi naša Sara dokončno samostojno shodila! user posted image Je pa ful posrečena, ko želi priti od enega konca do drugega - se nacentrira in ful zažene. In ko pride do cilja, se veselo smeji. Mi ji pa ploskamo, kot da smo malo prismuknjeni. user posted image

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?