|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
8.8.2008 22:55:53   
Grethy
ahaaaaaaaaaa ... tu si jo namakala ... fajnnnnnnn ... no upam da je pomagalo ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu bambi75)
Neposredna povezava do sporočila: 3026
9.8.2008 8:31:02   
gloria
....dobro jutro....evo kavica je kuhanauser posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3027
9.8.2008 9:10:38   
ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 13.08.
Blanc - zacetek spikanja

Cetrtek, 14.08.
Oktavija - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 12.08.
Gloria - pregled

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ, NS
Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image   , Blanč,  Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3028
    9.8.2008 9:12:49   
    ledenka
    jutro user posted image  

gloria, hvala za kavico! me zanima, kako si sobico uredila, bos dala kaksne fotke gor, lepo lepo prosim? user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3029
    9.8.2008 9:23:39   
    ledenka
    IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

ahaaaaaaaaaa ... tu si jo namakala ... fajnnnnnnn ... no upam da je pomagalo ...

bojda je tudi nekje na crnogorski obali en zaliv, kjer naj bi bilo dobro za neplodne zenske user posted image  sam ne vem tocno kje, menda nekje na jugu.

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3030
    9.8.2008 9:39:12   
    Shuka
    Jutrčka pupe  user posted image

Danes bo lep dan user posted image po včerajšnjih padavinah in ozračje je fantastično za dihat user posted image

WB vse, ki ste nazaj z dopustov user posted image

Abra
    - vesela sem, da hematoma ni več in da lepo napredujete. Sej tudi 11.9. bo hitro prišel user posted image

Julija30
    - vse dobro danes na NS user posted image
    pikovitek
    - še malo pa boš gospa, a je že kej evforije al maš sam preveč dela s pripravami na  user posted image

una namakalna vodica na prejšnji strani je pa ziher z grškega Kosa, ooo kolk lepi spomini na dopust  user posted image
    Grethy - kolk lepo, da si tako aktivna na forumu in v dopustniškem času gonilna sila foruma  user posted image

Sonček33 in Abrica
    - kolk vama zavidam AS, moj mi ga prepoveduje kupiti, meni se bo pa do 17.9. zmešalo od nevedenja kako je z mojo pikicouser posted image . Ne upam, ga sama kupit, ker ga nimam kam skrit user posted image user posted image user posted image , mava čist premalo stanovanje in vse skrite špranje so zasedene user posted image
    glorija - ti pa še par tednov in si zmagalauser posted image , kako lepo, bomo mislilil nate ko boš v Rimu. user posted image

Vsem, ki stopate v postopke, oktavija, blanč, lučka, ledenka, ti boš tudi kmalu začela, kaj, lara in zarja, da boš hitro dobila eskimčke v varstvo.user posted image user posted image user posted image

Zdej grem pa mal pospravljat, dokler je še svež zrak. user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3031
    9.8.2008 10:48:58   
    Grethy
    Oj ščukica, saj veš kako je z mano ... če mam prilko sem tle user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

počas počas bomo vse zmagale ... lej našo libi, tamala miška je že eno leto stara pa mati še vedno tu poste piše ... no saj ni samo ona taka ... mormo kr skupej držat, čene ni nč ...

Ti pa če ne boš tvojga ubogala, te pridem jutr zvečer pred šihtam po rit našeškat user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3032
    9.8.2008 12:36:35   
    konina
    Hej, hoj. Še ena veteranka, ki je sedaj preskočila na nosečniški forum. user posted image  Nisem vas pozabila, kar redno prebiram vaš/naš forum, samo besed zmanjka. user posted image  Vedite pa, da na vso moč držim pesti, navijam in vas v mislih vzpodbujam, da boste čim prej prišle za mano.

No, mi smo napolnili 25t. Včeraj sem imela 3D UZ in se malčka lepo razvijata. Eden je razgrajač in pozer, drugi sramežljiv in nežen. Pričakujemo pa dva fantiča. Trebuh je že kar velik, kg mi umirjeno rastejo, težav nimam. skratka, za enkrat gre vse tako kot je treba. Upam, da pridemo tudi do konca tako. user posted image

Za vse skupaj pošiljam eno veliko user posted image za srečo in vzpodbudo. PA ne obupajte, čeprav je včasih težko vztrajati. NAgrada je vredna vsega truda!

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
    10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3033
    9.8.2008 13:24:16   
    Grethy
    Oj Ninika, lepo da si se javila tudi tu ... in še lepše je da je pri tebi vse ok, da malčka lepo plavata in da poteka vse po p.s.-u ,

le tako naprej in poljubček Nevi...

(odgovor članu konina)
    Neposredna povezava do sporočila: 3034
    9.8.2008 14:36:23   
    lučka 25
    konina, kao lepe novice. To je pa res prijetno slišati. Pa user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image user posted image   user posted image user posted image . Naj bo vse brez problemov do konca, da bo veselje še toliko lepše.

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3035
    9.8.2008 16:39:18   
    bambi75
    Konina user posted image  user posted image  user posted image  za tvoja dva malčka. Naj še naprej pridno rasteta.

Shuka pa si prav ugotovila. Slikica je res s Kosa. A si se ti tudi namakala notri?

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 3036
    9.8.2008 20:24:21   
    sonček85
    konina;user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za dvojno srečo dvehuser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 3037
    9.8.2008 23:01:59   
    Grethy
    Ja kje pa je naša JULIJA ... nič ni sporočila kako je blo danes ... al sem kak datum zafrčkala ????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
    Neposredna povezava do sporočila: 3038
    10.8.2008 1:14:20   
    gloria
    ....zjutraj prva lahko noč vama pa želim zadnjauser posted image ...danes sem imela pohajalni dan in sicer sem bila ceu dan na razvajanju pri svojim....zvečer sva pa še šla na en piknik in mal prej pršlauser posted image ...
    ledenka ta teden dobim še previjalno,pojstlico sestavimo do konca in ko bo pošlihtan oblubim slikce
    shuka lepo da bote mislile na meneuser posted image  ko bom v Rimu...
    konina čestitke za dva korenjakauser posted image user posted image user posted image

....zdejle grem pa spančkat....predno zaspim me pa še čaka masaža...o kok paše to razvajanjeuser posted image ...lahko noč...

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3039
    10.8.2008 10:21:47   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: bambi75
    Shuka pa si prav ugotovila. Slikica je res s Kosa. A si se ti tudi namakala notri?

Ne, jaz se nisem hotela namočiti, ker sem videla vso tisto rajo k je čepela v topli vodi, me je nekako minilo namakanje v termalni vodi, kaj pa vem...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 3040
    10.8.2008 10:35:07   
    Shuka
    Ojla pupe  user posted image

Zdej so se pa res dopusti začeli, kaj? user posted image

Gloria - seveda bomo mislili nate sej si vendar naša srečka user posted image in vsem v spodpbudo, da se čudeži dogajajo in takih se ne pozabi kar tako  user posted image Le glej, da boš poročala kako je bilo v torek na pregledu user posted image

Kje je Julija? user posted image

Grethy - na keri strani pa si ti, moji al od mojga user posted image user posted image user posted image user posted image

Konina - user posted image user posted image bravo za fantička, vse dobro še naprej in pobožaj trebušček user posted image še namesto mene

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3041
    10.8.2008 11:11:25   
    Abra
    Daan! user posted image
    jaz sem malo štrajkala, pa ne nalašč. Se mi ni dalo user posted image user posted image vas je kaj toča potolkla? Včeraj sem vidla, da ima tut moj avto par lukenj. Ta ima pa res smolo, skoz se mu kej dogaja. Če mu tabelc ne ukradejo, ga pa kej drugega doleti user posted image še dobro, da obstaja zavarovalnica.

Gretka, sej si mislim, da cuker ni nujno krivec. Jaz ga tudi zelo malo pojem, je treba črtat pa vse iz bele moke, nadomestit s polnozrnato itd... Zdaj se ravno na monu spet o tem pogovarjajo, so temo dali kar zgoraj, da se ne izgubi. Ob tvoji noro dobri kuhi, je najbrž kar težko. Al pa tudi ne, mogoče boš pa tudi z pz sestavinami tko fino čarala. Mogoče bo na koncu že kaka knjiga receptov ratala user posted image evo, nov izziv. Za agrulab pa res Dajomajo za rokav pocukaj. Kot berem, ga Reš še največ predpisuje.

Skuška draga, kaj če bi ti tvojga sem gor pripeljala, da ga mal nakregamo. Kaj se to pravi, da ti tko prepoveduje. Mulc! user posted image Si sploh ne predstavljam, da bi kdo imel name tak vpliv user posted image JAz bi ziher kako luknjo našla. Npr. naročila bi si k staršem, pol bi ti pa oni to lepo prinesli, sej ne bi mogel nč reči user posted image al pa kaka prijateljica. V skrajnem primeru lahko tut rečeš, da smo ti punce z rr-a kuple user posted image ker nismo prenesle, da bi bla za to prikrajšana. Pol mu pa ne bi dovolila poslušat user posted image

Konina, sem šla v album gledat, kak trebušček že imaš user posted image to bosta velika korenjaka. Se Neva že ful veseli dveh bratcev? Super, da gre vse po planu. Bomo držale pesti, da boš tudi ti pripeljala lepo do konca. Na morfologiji pa ti niso nič preklopili na 3D? Kako pa sploh zgleda ta 3D morfologija? Je 3D ves čas, al samo na momente preklaplja? Jaz upam, da mi bo moja G že na morfologiji to nardila, ker to ona že tko počne. Ima pa tut čist nov UZ, na katerem se res dobro vidi.

Gloria že komaj čakam slikce user posted image pa tudi to, da te bomo spodbujale. Še dober teden, pa že lahko greš user posted image uf, bo to hitro!

Julija ni še nič sporočila? Nas vedno neki na kratko drži user posted image

Lučka, je že padla prva špika v rito? user posted image

Punce, naredite si lep dan! Na dopustu al pa doma user posted image

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3042
    10.8.2008 11:30:11   
    Shuka
    Abrica - to je pa dobra ideja user posted image user posted image user posted image Grem sestavit načrtuser posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3043
    10.8.2008 11:44:30   
    Abra
    IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Abrica - to je pa dobra ideja user posted image user posted image user posted image Grem sestavit načrtuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image če boš rabla pomoč, kar sporoči user posted image user posted image ga bomo že okrog prnesle user posted image s pregnant power se ni za hecat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3044
    10.8.2008 12:50:58   
    Grethy
    Skuška draga, kaj če bi ti tvojga sem gor pripeljala, da ga mal nakregamo. Kaj se to pravi, da ti tko prepoveduje. Mulc! Si sploh ne predstavljam, da bi kdo imel name tak vpliv JAz bi ziher kako luknjo našla. Npr. naročila bi si k staršem, pol bi ti pa oni to lepo prinesli, sej ne bi mogel nč reči al pa kaka prijateljica. V skrajnem primeru lahko tut rečeš, da smo ti punce z rr-a kuple ker nismo prenesle, da bi bla za to prikrajšana. Pol mu pa ne bi dovolila poslušat

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

abrica
    od hudimana si ... no jaaa ... temu se reče znajti se ... odlično ...

Ščukca jaz sem čist neutralna ... itak veš da babnce skup držimo ane user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3045
    10.8.2008 14:20:37   
    ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Sreda, 13.08.
    Blanc - zacetek spikanja

Cetrtek, 14.08.
    Oktavija - UZ
    user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Ponedeljek, 11.08.
    Linda25 - UZ

Torek, 12.08.
    Gloria - pregled

Torek, 19.08.
    Hedviga - UZ, NS
    Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
    Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
    Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
    Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
    Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
    (beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
    user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
    • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
    • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
    • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)
    • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
    • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
      • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
      • Pikovit (6. IVF, MB)
      • Paddy (1.ICSI)
      • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
      • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
      • Dobrovoljčica
      • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
      • Barbarella77
      • Sabsa (Menopur)
      • Anabanana
      • Iannia
      • Žirafca
      • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
      • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
      • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
      • Mandreja (IVF, Lj)
      • andreja07 (PO, dr. Reš)
      • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
      • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
      • moni29 (MB)
      • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
      • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
      • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
      • Tjasshyy (LJ?)
      • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
      • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
      • mami26 (LJ)
      • Titi3 (Superfact in Menopur)
      • Daisy (dr. Reš)
      • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
      • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
      • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
      • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
      • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
      • Kajsica (IVF, GK LJ)
      • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
      • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
      • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
      • oktavija (1.IVF/ICSI)
      • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
      • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
      • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
      • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
      • Darja* (3.IVF/ICSI)
      • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
      • Anadejka
      • Sarasan (2. IVF)
      • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
      • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
      • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image   , Blanč,  Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
      Znaki hiperstimulacije:
      http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
      Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

(odgovor članu ledenka)
      Neposredna povezava do sporočila: 3046
      10.8.2008 14:21:54   
      ledenka
      Julija se pa res ni se nic javila user posted image

pa zanima me, a je Lucka ze dobila prvo spiko user posted image

(odgovor članu ledenka)
      Neposredna povezava do sporočila: 3047
      10.8.2008 19:34:48   
      zarja1
      HALO PUPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Midva sva nazaj, Štanjel je zakon. Res sva si spočila in user posted image . Morava v bližnji prihodnosti ponovit obvezno. In ve čvekice....tolk novičk samo čež vikend.
      Lučka a je prišlauser posted image  al ne?
      Abra, fajn, hematom izginil.....user posted image user posted image user posted image Zdaj pa bo vse na easy....pozdravček tvojemu škratku.

Oktavija, midve se bova pa mogoče celo srečale. Ti IUI 18/8 jaz pa če bo usoda dala ET. Bom vidla kaj bo jutri pokazal UZ.

Držite pesti da bo.......

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
      Neposredna povezava do sporočila: 3048
      10.8.2008 19:53:00   
      martin6
      Živjo!
      Mene zanima, kateri dan ciklusa se začne z inekcijami, ker mi je sr. Mira rekla naj pridem 22.08. z izvidi k njej.
      Potem pa še, koliko zarodkov ti vstavijo, 1,2?

(odgovor članu zarja1)
      Neposredna povezava do sporočila: 3049
      10.8.2008 19:53:02   
      gloria

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

HALO PUPE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Midva sva nazaj, Štanjel je zakon. Res sva si spočila in user posted image . Morava v bližnji prihodnosti ponovit obvezno. In ve čvekice....tolk novičk samo čež vikend.
      Lučka a je prišlauser posted image  al ne?
      Abra, fajn, hematom izginil.....user posted image user posted image user posted image Zdaj pa bo vse na easy....pozdravček tvojemu škratku.

Oktavija, midve se bova pa mogoče celo srečale. Ti IUI 18/8 jaz pa če bo usoda dala ET. Bom vidla kaj bo jutri pokazal UZ.

Držite pesti da bo.......

(odgovor članu zarja1)
      Neposredna povezava do sporočila: 3050
      Stran:   <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
      Stran: <<   < Prejšnja stran  120 121 [122] 123 124   Naslednja stran >   >>
      Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
      Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
      Kako čim prej zanositi?
      Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kajenje med nosečnostjo.
      пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.