|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
8.8.2008 12:54:38   
Grethy
Oj Lučka, sem jo expresno vzela na znanje ... grem takoj za recept svojo klicat če je tako ...

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 3001
8.8.2008 14:14:38   
Abra
Ojla čvekice, kok ste napisale!
Jaz sem se po naspidirani sredi morala mal skulirat. Sem očitno pretiravala user posted image včeraj sem imela pregled, tudi uz, da sem spet vidla našga škrata. Je pa spal in se pretegoval user posted image počasi pa tud že dobiva normalno človeško podobo. Hematoma na srečo ni več user posted image zaradi tega mi je tut nardila uz, naslednji pregled pa imam 11.9. in bo že morfologija. Kako gre hitro čas, kajne? Je bil pa tko fajn pregled, sva se z dohtarco še režale, res je fajn.
Danes sem čist fuč, ker skoraj celo noč nisem mogla spat, sploh ne vem, kaj mi je blo. Zaspala sem šele enkrat zjutraj, ob 7. pa že opomnik za prometrium ... ga bom očitno morala skor do konca jemat.
Zdej sem samo preletela zadnje poste.
Gretka, si že bla kaj pri G po ss? Kar pojdi se pokazat, za vsak slučaj. Sicer navadno se tko zgodaj samo sčisti, včasih pa je potrebno abrazija. Sploh ta vmesna krvavitev mi ni všeč. S klomifenom pa počakaj še vsaj en ciklus. Še ni tko dolgo, kar si bla na iglah, takoj po ss pa tudi ni dobro štartat. Klomifen naj ti pa kar G predpiše, ker ti bo znala tudi pravo dozo predpisat, to res ni fajn na svojo roko jemat. Pa da te vmes še na uz pogleda, da vidi, kako reagiraš. Ne vidim razloga, zakaj ti ga ne bi predpisala. S starostjo 43 let je v zakonu omejitev samo pri OBMP, spodbujanje ovulacije s klomifenom pa sem ne spada. Medrol ima lahko hude stranske učinke in ga predpisujejo takrat, ko sumijo na kaka protitelesa, ker pri nas ne delajo vseh preiskav, ki bi to potrdile, ga nekateri kar na pamet predpisujejo. Jaz sem o teh stvareh ogromno prebrala in ti ga kar v štartu ne svetujem. Sicer tudi dvomim, da bi ti ga kar takoj predpisali, čeprav prijatli.

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 3002
8.8.2008 14:16:10   
sonček33
Abra super za Uz in da je hematom izginil. Zdaj bo pa bolj sproščeno, kajne?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3003
8.8.2008 14:18:38   
sonček33
Gretka jaz tudi milsim, da je bolje, da ti Klomifen napiše G. jaz sem imela kar močne stranske učinke in ga na svojo pest ne bi jemala.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3004
8.8.2008 14:19:49   
Abra
Ja, je že user posted image so pa te moje krvavitve skoz še nek strah, sem prejšnji teden tudi malo, zato moram bit pa še kar na prometriumu... važno, da je otroček živahen user posted image tokrat nisem sploh nič za spol vprašala user posted image bom naslednjič, ko bo bolj podroben uz. Komaj čakam! Še dobro, da imamo AS, kajne?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3005
8.8.2008 14:20:39   
sonček33
AS je pa zakon. jaz sem ravno pred 20 minutami ležala in ga poslušala.

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3006
8.8.2008 14:22:48   
Abra
Jaz pa kake dve uri nazaj user posted image user posted image kaj misliš, da so še uni zvoki zraven - požiranje ali gibanje? Gibanje najbrž, kajne? Čeprav baje rednoo pije in lula na 45 min user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3007
8.8.2008 14:24:05   
sonček33
Aja? Sploh nisemm vedla, da bi blo lahko tudi to. Moj ga šibne sem in tja. Ga lovim po trebuhu že zdej, akj bo šele potemuser posted image

(odgovor članu Abra)
Neposredna povezava do sporočila: 3008
8.8.2008 14:30:48   
Abra

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Aja? Sploh nisemm vedla, da bi blo lahko tudi to. Moj ga šibne sem in tja. Ga lovim po trebuhu že zdej, akj bo šele potemuser posted image

user posted image user posted image user posted image jaz isto

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3009
8.8.2008 14:35:03   
Grethy
ABRICA in SONČEK

Mašinca vaju je lepo brat ko debatirata o vajinih swimerčkih ... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tud če mi nikol ne uspe, se bom zmer pasla po tem forumi, ker je pravi balzam za dušo ... recimo takale debatka kot jo imata vidve kar sama privabi nasmeh od uha do uha ... a ni to en lep hanzaplast na tiste praske na dušah ...

čist nezavedno nas delate putrasto mehke in nekako srečne - HVALA

ahm... pa hvala za razlago o klomifenu

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 3010
8.8.2008 17:55:53   
ledenka
user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Petek, 08.08.
Oktavija - UZ

Sreda, 13.08.
Blanc - zacetek spikanja

Cetrtek, 14.08.
Oktavija - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Sobota, 09.08.
Julija30 - NS

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 12.08.
Gloria - pregled

Torek, 19.08.
Hedviga - UZ, NS
Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image   , Blanč,  Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

< Sporočilo je popravil ledenka -- 8.8.2008 17:56:46 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3011
    8.8.2008 17:59:00   
    ledenka
    oktavija, tvoji bodoci otrocki rasejo user posted image

grethy, si ze boljse volje user posted image  ko sem rekla samoplacnisko - sem mislila, da ce se slucajno zgodi, da moras placat, to ni drago user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3012
    8.8.2008 18:04:06   
    Abra
    Gretka user posted image jaz sem tut vedno rada brala nosečke tuki, sicer so se večina samo na nosečniški forum preselile, tiste pa, ki so vztrajale, so mi dajale upanje, da bom jaz tudi enkrat na nihovem mestu. Če ne bi blo tuki nosečk, bi zgledalo, kot da nobeni ne uspe.
    Čisto vse pridete na vrsto.
    Še neki sem se spomnila. Reš velikokrat predpisuje v kombinaciji s klomifenom tudi agrulab. Mislim, da je to sicer zdravilo za diabetes, ki pa zelo pomaga pri pco. Če se prav spomim, pri tebi niso ravno prepičani ali gre za pco ali ne. Ko se Dajamaja vrne, jo mal vprašaj o tem. Ona je v postopkih tudi to jemala, čeprav nima pco, je imela pa vedno več in boljše celice, če je to jemala, kot ne. Očitno deluje tudi na celice. Malo je imela težav, ker ji je to cuker na nulo spravilo, je vsaj brez vesti mal sladkega pojedla. Saj veš, cuker je drugače strup za celice. Zato pa motignacovo dieto tko priporočajo, je zelo blizu diete za diabetike oz. ji lahko rečemo kar zdrava prehrana.
    Hotla sem reči, da jih pri Rešu res veliko zanosi s to kobinacijo. Klomifena on predpiše minimalno količino, po pol tabletke, agrulaba pa ne vem.
    Zdaj ti bomo natrosle miljon receptov, en bo že moral pomagat user posted image

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3013
    8.8.2008 18:05:55   
    Abra
    O Ajsi, si me že na seznam dala user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3014
    8.8.2008 18:16:30   
    sonček85
    lučka hvala in seveda bom uživala na dopustu.vse žtiri bom imela v luftuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
    ALEKS 23.4.2009 <3
    TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3015
    8.8.2008 18:59:43   
    Grethy
    IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

oktavija, tvoji bodoci otrocki rasejo user posted image

grethy, si ze boljse volje user posted image  ko sem rekla samoplacnisko - sem mislila, da ce se slucajno zgodi, da moras placat, to ni drago user posted image  

ej ajsika, sploh nisem bla slabe volje ... le predvidevala sem da grejo rcnije itak na recept, pa čejih je treba plačat, mogoč bi šle pa na belega (samoplačniškega), sej pa plačam nadstandard user posted image user posted image user posted image za rcnije ... bohlonej za obvestila user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3016
    8.8.2008 19:05:23   
    Grethy
    aha ja mhm abrica, dobr si tole zapisala ... bom mal mojo G pobarala kaj meni o tem, pa saj mi lahko ona tud verjetno kako kombinacijo napiše, če že v nov postopek ne morem ... hudimanc ja ...

glede sladkorja pa res ne bi vedla kako in kaj, ker se itak z njim tako malo ukvarjam, neglede na to da imam drastično preveč kil, če bi mi ga ukinli na jedilniku, skor ne bi blo čutit spremembe, razen mogoče enkrat na mesec, ko imam žutominuto, pa mi kej sladkega zapaše, kak gric čokolade al pakej čokoladnega ... to j pa tud vse ... so pa kake druge zadeve ki bi jih lahko eliminirala s spiska pojedenih zadev user posted image user posted image

Željno pričakujem nove nasvete in že naprej se mi moja G. smili, ker bova imele velko debato o tem user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Grethy -- 8.8.2008 19:08:31 >

(odgovor članu Abra)
    Neposredna povezava do sporočila: 3017
    8.8.2008 19:24:14   
    gloria
    Aja? Sploh nisemm vedla, da bi blo lahko tudi to. Moj ga šibne sem in tja. Ga lovim po trebuhu že zdej, akj bo šele potem

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3018
    8.8.2008 19:26:02   
    gloria
    Abra o fajn da je hematom izginil.....čestitke za tvojga zaspančkauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3019
    8.8.2008 20:15:58   
    bambi75
    Pozdravljene punce. user posted image

Vidim, da je s postopki še malo zatišja ampak se bo kmalu začelo dogajat.

Abra in sonček lepo vaju je slišati, ko se pogovarjata o svojih pikicah oz.že kar velikih pikah.

Gloria a ti si pa že čisto v pripravah na prihod user posted image . Naj ti čim hitreje mine.

Grethy lepo da že preučuješ možnosti kaj se da narediti in toliko ko je predlogov, ni user posted image  da eden ne bi bil pravi. Glede onih stvari pa bom še mal preštudirala in ti sporočila, zdaj še imam nekaj drugega.

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3020
    8.8.2008 21:05:04   
    Grethy
    hojla hojla bambika, kar lepo počasi, rajši vidim da ti po tekočih zadevah uspe, pa je stvarca urejena, če pa že res ne bo efekta, pa samo potrkaj user posted image user posted image , če bi pa keri drugi prav pršlo ji pa lahko prišepneš ... Vsekakor držim pesti za vaju !!!!!

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 3021
    8.8.2008 21:14:28   
    bambi75
    Gretka saj nimam nič takšnega razen čajčke od tete Pehte.
    Sem se pa tudi na dopustu skopala v thermalni vodi, ki naj bi baje pomagala pri neplodnosti. So se domačinke, ki niso mogle zanosit hodile tja kopat. No bomo videli kaj bo, čeprav je bilo prepozno ker je bila ovulacija že mimo, pa kaj čmo vsaj probali smo to vročo in smrdljivo vodo user posted image  .

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3022
    8.8.2008 21:40:35   
    Grethy
    IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Sem se pa tudi na dopustu skopala v thermalni vodi, ki naj bi baje pomagala pri neplodnosti. So se domačinke, ki niso mogle zanosit hodile tja kopat. No bomo videli kaj bo, čeprav je bilo prepozno ker je bila ovulacija že mimo, pa kaj čmo vsaj probali smo to vročo in smrdljivo vodo   .

ZDEJ SI ME PA FULLLL NASMEJALA

A si bla v Pomurju v smrdljivi vodi ???? Zdej sem se nekej zlo pomembnega glede plodnosti in ovulacij spomnla, bom dons mal in pa jutr preštudirala pa ti sporočim na z.s. , tačas pa kr veselo slončkaj ...  od viška ne boli glava

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 3023
    8.8.2008 22:29:29   
    bambi75
    IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: bambi75

Sem se pa tudi na dopustu skopala v thermalni vodi, ki naj bi baje pomagala pri neplodnosti. So se domačinke, ki niso mogle zanosit hodile tja kopat. No bomo videli kaj bo, čeprav je bilo prepozno ker je bila ovulacija že mimo, pa kaj čmo vsaj probali smo to vročo in smrdljivo vodo   .

ZDEJ SI ME PA FULLLL NASMEJALA

A si bla v Pomurju v smrdljivi vodi ???? Zdej sem se nekej zlo pomembnega glede plodnosti in ovulacij spomnla, bom dons mal in pa jutr preštudirala pa ti sporočim na z.s. , tačas pa kr veselo slončkaj ...  od viška ne boli glava

Ne, ne sem bila malo dlje v Grčiji in slučajno je na tistem otoku izvir te kao zdravilne vode, ki se izliva naravnost v morje.
    Je pa to ful vroča voda in smrdi po žveplu, ker je otok vulkanskega izvora. Sem hotla slikco nalepit pa mi ne rata. Mogoče pa kakšno najdem na netu.

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3024
    8.8.2008 22:37:23   
    bambi75
    evo Gretka sem našla nekaj.
    user posted image

< Sporočilo je popravil bambi75 -- 8.8.2008 22:38:50 >

(odgovor članu bambi75)
    Neposredna povezava do sporočila: 3025
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  119 120 [121] 122 123   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
    Ovulacija in plodni dnevi
    Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.