|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
8.8.2008 10:14:45   
Pija76
Pikovit welcome back!

Zarja dobra kavica, hvala!

Špelka želim ti, da ti kmalu mala pikica obrne svet na glavo! POgumno naprej!

Ledenka lep dan ti želim. Grety in Lučka vama tudi.

(odgovor članu spelka12)
Neposredna povezava do sporočila: 2976
8.8.2008 10:15:28   
Pija76
Sonček lep dan tudi tebi, boš sijala cel vikend?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2977
8.8.2008 10:16:14   
sonček33
Pija obljubim, da bom sijala. tudi na morju, da se bosta imela lepo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2978
8.8.2008 10:25:12   
pikovit
Zarja saj je bilo miišljeno tako.samo poklicat me še morajo,da mi povedo kdaj pridem na vrsto.

Ledenka priprave kar gredo.Imam še fulll za zrihtat.Zahvale,balone,pecivo,šampanjec......Pa sej bo.

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2979
8.8.2008 10:26:09   
sonček33
O pikovitka seveda bo. vse kot mora biti, za najlepši dan.

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2980
8.8.2008 10:35:45   
Grethy
Dan dan

Pikovit hello again ... zdaj pa vklopi sanjski mesec drobnih stresov, ko bodo na vsakem koraku posebni metuljčki zafrfotali v trebuščku, ob vsakem pogledu na stvari, ki bodo spominjale na bližajoč se dogodek, ko boš ves čas nekje razpeta med tahitre solze in napol histeričen smeh, ampak to je tako lepo ... naj ti ta mesec mineva nekako zasanjano in dan D ter vsi ki mu sledijo naj bodo sanjsko vajini ...

Pija hvala, vračam lepe jutranje pozdrave user posted image user posted image

o naš sonček je že v popolni dnevni akciji ... hvala

Ahm Špelka, tam kjer sem te najprej ugledala, sem se razpisala, optimizem je nek neviden "štrik" ki nas vleče naprej, ti se mu kar pusti vodit, vmes pa počni še druge stvari ki te veselijo .... na zmago user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2981
8.8.2008 10:40:23   
ledenka
oj, Grethyca moja user posted image  ves kaj sem razmisljala vceraj... kaj pa, ce probas ti s klomifenom? ne vem, ce si ze probala. ker pac vzpodbuja ovulacije. mal predebatiraj to s tvojim G, ker ce ma tvoj dobre plavalcke, ti pa prehodne jajcevode, zna bit to tudi ok. sam G te mora spremljat z UZ, pa mal moras poskrbet za mat. sluznico - s kakimi cajcki npr.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2982
8.8.2008 10:41:24   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

Pikovitkica user posted image user posted image user posted image  kako priprave na poroko?

zarja, a je tvoja user posted image  ze za vogalom?

je bla že 31/7, zdaj čakamo na O in ET, če bo delal laboratorij. Držite pesti. V ponedeljek imam UZ.

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2983
8.8.2008 10:43:57   
zarja1

oj, Grethyca moja user posted image  ves kaj sem razmisljala vceraj... kaj pa, ce probas ti s klomifenom? ne vem, ce si ze probala. ker pac vzpodbuja ovulacije. mal predebatiraj to s tvojim G, ker ce ma tvoj dobre plavalcke, ti pa prehodne jajcevode, zna bit to tudi ok. sam G te mora spremljat z UZ, pa mal moras poskrbet za mat. sluznico - s kakimi cajcki npr.

Se strinjam, to zna bit rešitev na vse!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2984
8.8.2008 10:46:49   
zarja1
Pikovit,  Naj bo sproščeno in uživanju prepuščen vsak trenutek vajinega dne.... sem hotela dodat najin utrinek pa mi šteka....

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 8.8.2008 10:47:27 >

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2985
8.8.2008 10:53:12   
Grethy

oj Ledenkica, ideja ni slaba ... zdaj si moram tole mojo rdečko v red spravit ... tile postopki so mi totalno zmešali cel sistem ... sem jo zdaj dobila spet ... ampak ko sem preračunala je ta čist naravni ciklus ... tako da medtem ko se bo odtekalo se moram prjavit k moji G. pa bova mal predebatirale ... mi je pa dala klomifen takrat, ko sem en test mogla delat, drugače pa ne ... jaaaaaaaaaa ... bomo tud to probal, zakaj pa neuser posted image user posted image tega mi pa zavarovalnca ne more vzet user posted image user posted image user posted image

Kako ti ??? Zdaj bo pa počasi akcija a?

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2986
8.8.2008 10:55:54   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Pikovitkica user posted image user posted image user posted image  kako priprave na poroko?

zarja, a je tvoja user posted image  ze za vogalom?

je bla že 31/7, zdaj čakamo na O in ET, če bo delal laboratorij. Držite pesti. V ponedeljek imam UZ.

tole zna pa kar bit veš zarja ... mislim da 15.8. začnejo (seveda če jaz nisem kura in vseeno hodiš v LJ), pa bi tud laboratorij že moral delat ...

go go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2987
8.8.2008 10:57:24   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Zarja saj je bilo miišljeno tako.samo poklicat me še morajo,da mi povedo kdaj pridem na vrsto.

Ledenka priprave kar gredo.Imam še fulll za zrihtat.Zahvale,balone,pecivo,šampanjec......Pa sej bo.

pikovitek!!!!!!

ja kolk sem pa jaz tebe isklala po celem RR, sori punce, ker sem se uvalila v vašo temo, sam pikovitka sem pa morala priti pozdravit......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2988
8.8.2008 11:11:44   
ledenka
Grethyca, ce imas cikluse in recino tvoja O rabi kako pomoc, je to super resitev. in tudi samoplacnisko mislim da je ena skatlica 5 EUR, tako da ni panike. in kot smo videli, lahko zanosis, sam se ostat mora pri tebi tvoj user posted image  tu pa morda ni napacna uporaba medrola ali cesa takega za to, da se prelisici tvoj avtoimunski sistem user posted image  o tem smo kak mesec ali dva nazaj debatirale ravno pri IVFovkah, pa Hedika ve vec o tem.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 2989
8.8.2008 11:13:31   
sonček33
Gretka jaz milsim, da se kažejo ene fajn rešitve...ideje...ma ni hudič, da vama ne rata.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2990
8.8.2008 11:20:28   
gloria
...pozdravček.....mal sem v zaostanku z branjem no bom vse nadoknadala v nedeljo...user posted image ....včerij sva bila z mojim pridna in sva pri nama v spalnici ko bo bebica spala limala slikce od medvedka pu....stena je drugače jabolčno zelene barve in je tko dober pršlo da sem bila danes kr blažena ko sem se zbudilauser posted image ....pojstlica je na pol sestavljena drug teden pa še pride previjalna pol pa poslikam in vam pokažem....
...se pa kr pripravljam z zalogami hrane v skrinjiuser posted image ....mal kuhamo,vlagamo pripravljmo hrano za mojga ko bom jaz v porodnišnici tak da mi čas kr bežiuser posted image user posted image ....
....lepo se imejte se še kaj javim mogoče danes...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2991
8.8.2008 11:49:49   
oktavija
No jaz iz MB... Naslednji UZ imam v četrtek 14.8., takrat bom izvedela kako veliki so folikli, danes je bil en 5mm in drugi 6 mm vendar je šele 5 dan cikla.... IUI bo najverjetneje v ponedeljek 18.8.....

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2992
8.8.2008 11:51:27   
Dakec
Mal, da vas pozdravim. Živijo user posted image

Gloria, čestitke, še mal pa bo.user posted image

Pikovitttttttt, sam še štirje tedni pa te bomo klicali gospa Pikovit. user posted image

Sonček 33, tudi ti lepo napreduješ z trebuščkom. user posted image

No v ponedeljek imam NS. Držite pesti zame.
A so kateri na NS že lahko povedali spol?

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2993
8.8.2008 12:11:24   
lučka 25
Oktavija, naj naslednji UZ pokaže zelo lepa folikla, potem pa 18.8. akcija. naj bo uspešna. user posted image  user posted image  user posted image

Dakec, donro opravi na NS. user posted image  user posted image

gloria, lepo da je že vse v pripravah na dan D. Te bo pa gotovo sedaj vse spravilo v dobro voljo, kar bosta pripravila za user posted image . gre zdaj pa res že zares.

Grethy, mogoče pa ideja od ledenke ni slaba. Mogoče pa bo uspelo.

zarja, v ponedeljek dobro opravi na UZ, pa laboratorij naj bo kar lepo odprt, ker zamrznjenčki že čakajo. user posted image

Pikovit, še malo pa bo poroka. Na isti dan, kot ti se bo poročila tudi moja sestričana (mislim, a sva že enkrat govorili o tem). In to na/ (ne vem kako je prav) Štanjelu.

Pija, čauči. Kako si? Tudi tebi en lep vikend. user posted image

špelka, naj vama hitro uspe. Kot praviš, že letos ali pa v začetku naslednjega leta.

Vse ostale, lep dan vam želim

(odgovor članu Dakec)
Neposredna povezava do sporočila: 2994
8.8.2008 12:14:05   
lučka 25
Mene pa že cel dan zvija in vse boli, že od včeraj popoldan. Ampak ta tečna user posted image  se nikakor noče ulit. Zdaj, ko bi rada, da pride, je pa ni. Jaz pa že tako komaj čakam na prvo špiko. sem že mislila, da bova šla jutri ponjo k rešu, pa bo kot kaže to prišlo na vrsto šele v nedeljo.  user posted image  No, saj nekaj dneva je še ostalo, pa upam, da vseeno pride. malo sem neučakana. Ampak kaj, ko je čas do postopka tako hitro minil, zdaj se pa s to tečko user posted image  tako vleče.

Sem si mogla dat malo duška in ven spravit iz sebe.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2995
8.8.2008 12:18:07   
gloria
Dakec na NS ti lahk povejo za spol...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2996
8.8.2008 12:18:59   
gloria
No jaz iz MB... Naslednji UZ imam v četrtek 14.8., takrat bom izvedela kako veliki so folikli, danes je bil en 5mm in drugi 6 mm vendar je šele 5 dan cikla.... IUI bo najverjetneje v ponedeljek 18.8.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2997
8.8.2008 12:20:53   
gloria
lučka 25 u ta tečkauser posted image ....pa glih zdej te zuser posted image ....držim pesti da pride čim prej v svojem velikem sjajuuser posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2998
8.8.2008 12:24:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

lučka 25 u ta tečkauser posted image ....pa glih zdej te zuser posted image ....držim pesti da pride čim prej v svojem velikem sjajuuser posted image

Hvala. user posted image  Ampak zna res ta user posted image  zmeraj nekaj zuser posted image . user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 2999
8.8.2008 12:53:01   
Grethy

Grethyca, ce imas cikluse in recino tvoja O rabi kako pomoc, je to super resitev. in tudi samoplacnisko mislim da je ena skatlica 5 EUR, tako da ni panike. in kot smo videli, lahko zanosis, sam se ostat mora pri tebi tvoj  tu pa morda ni napacna uporaba medrola ali cesa takega za to, da se prelisici tvoj avtoimunski sistem  o tem smo kak mesec ali dva nazaj debatirale ravno pri IVFovkah, pa Hedika ve vec o tem.

Samoplačniško??? To se pravi da mi lahko moja dohtaca to napiše na bel recept ?????Ker imam dodatnega za rcnije ... a medrol tud brez recepta al z receptom ...

zdej sem sama sebi smešna ... sem spet nekje na začetku in sem totalno nevedna kokoš  , spet lahko sprašujem juhuuuuuuu, to pomeni da se mi spet nekaj dogaja.

Se mi pa dogaja tudi tole ... če je kteri kaj jasno naj mi pove ... cikluse imam običajno od 30 pa do 40 dni na dolgo ... 23.07. je pršla najnezaželenejša oz. SS po postopku, in v sredo popoldan sem imela mal krvav izcedek (kot en pljunček tja na dnevni vložek), pa sem si rekla to bo pa ovulacija in je bilo mir do sinoči ko je bilo tega malo več in je prisotno še danes, ni pa ... in nimam pojma kaj je zdaj to ... fino ane

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  118 119 [120] 121 122   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.