Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:14:45
|
|
|
|
Pija76
|
Pikovit welcome back! Zarja dobra kavica, hvala! Špelka želim ti, da ti kmalu mala pikica obrne svet na glavo! POgumno naprej! Ledenka lep dan ti želim. Grety in Lučka vama tudi.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:15:28
|
|
|
|
Pija76
|
Sonček lep dan tudi tebi, boš sijala cel vikend?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:16:14
|
|
|
|
sonček33
|
Pija obljubim, da bom sijala. tudi na morju, da se bosta imela lepo.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:25:12
|
|
|
|
pikovit
|
Zarja saj je bilo miišljeno tako.samo poklicat me še morajo,da mi povedo kdaj pridem na vrsto. Ledenka priprave kar gredo.Imam še fulll za zrihtat.Zahvale,balone,pecivo,šampanjec......Pa sej bo.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:26:09
|
|
|
|
sonček33
|
O pikovitka seveda bo. vse kot mora biti, za najlepši dan.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:35:45
|
|
|
|
Grethy
|
Dan dan Pikovit hello again ... zdaj pa vklopi sanjski mesec drobnih stresov, ko bodo na vsakem koraku posebni metuljčki zafrfotali v trebuščku, ob vsakem pogledu na stvari, ki bodo spominjale na bližajoč se dogodek, ko boš ves čas nekje razpeta med tahitre solze in napol histeričen smeh, ampak to je tako lepo ... naj ti ta mesec mineva nekako zasanjano in dan D ter vsi ki mu sledijo naj bodo sanjsko vajini ... Pija hvala, vračam lepe jutranje pozdrave o naš sonček je že v popolni dnevni akciji ... hvala Ahm Špelka, tam kjer sem te najprej ugledala, sem se razpisala, optimizem je nek neviden "štrik" ki nas vleče naprej, ti se mu kar pusti vodit, vmes pa počni še druge stvari ki te veselijo .... na zmago
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:40:23
|
|
|
|
ledenka
|
oj, Grethyca moja ves kaj sem razmisljala vceraj... kaj pa, ce probas ti s klomifenom? ne vem, ce si ze probala. ker pac vzpodbuja ovulacije. mal predebatiraj to s tvojim G, ker ce ma tvoj dobre plavalcke, ti pa prehodne jajcevode, zna bit to tudi ok. sam G te mora spremljat z UZ, pa mal moras poskrbet za mat. sluznico - s kakimi cajcki npr.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:41:24
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Pikovitkica kako priprave na poroko? zarja, a je tvoja ze za vogalom? je bla že 31/7, zdaj čakamo na O in ET, če bo delal laboratorij. Držite pesti. V ponedeljek imam UZ.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:43:57
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oj, Grethyca moja ves kaj sem razmisljala vceraj... kaj pa, ce probas ti s klomifenom? ne vem, ce si ze probala. ker pac vzpodbuja ovulacije. mal predebatiraj to s tvojim G, ker ce ma tvoj dobre plavalcke, ti pa prehodne jajcevode, zna bit to tudi ok. sam G te mora spremljat z UZ, pa mal moras poskrbet za mat. sluznico - s kakimi cajcki npr. Se strinjam, to zna bit rešitev na vse!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:46:49
|
|
|
|
zarja1
|
Pikovit, Naj bo sproščeno in uživanju prepuščen vsak trenutek vajinega dne.... sem hotela dodat najin utrinek pa mi šteka....
< Sporočilo je popravil zarja1 -- 8.8.2008 10:47:27 >
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:53:12
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka oj, Grethyca moja ves kaj sem razmisljala vceraj... kaj pa, ce probas ti s klomifenom? ne vem, ce si ze probala. ker pac vzpodbuja ovulacije. mal predebatiraj to s tvojim G, ker ce ma tvoj dobre plavalcke, ti pa prehodne jajcevode, zna bit to tudi ok. sam G te mora spremljat z UZ, pa mal moras poskrbet za mat. sluznico - s kakimi cajcki npr. oj Ledenkica, ideja ni slaba ... zdaj si moram tole mojo rdečko v red spravit ... tile postopki so mi totalno zmešali cel sistem ... sem jo zdaj dobila spet ... ampak ko sem preračunala je ta čist naravni ciklus ... tako da medtem ko se bo odtekalo se moram prjavit k moji G. pa bova mal predebatirale ... mi je pa dala klomifen takrat, ko sem en test mogla delat, drugače pa ne ... jaaaaaaaaaa ... bomo tud to probal, zakaj pa ne tega mi pa zavarovalnca ne more vzet Kako ti ??? Zdaj bo pa počasi akcija a?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:55:54
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Pikovitkica kako priprave na poroko? zarja, a je tvoja ze za vogalom? je bla že 31/7, zdaj čakamo na O in ET, če bo delal laboratorij. Držite pesti. V ponedeljek imam UZ. tole zna pa kar bit veš zarja ... mislim da 15.8. začnejo (seveda če jaz nisem kura in vseeno hodiš v LJ), pa bi tud laboratorij že moral delat ... go go
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 10:57:24
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Zarja saj je bilo miišljeno tako.samo poklicat me še morajo,da mi povedo kdaj pridem na vrsto. Ledenka priprave kar gredo.Imam še fulll za zrihtat.Zahvale,balone,pecivo,šampanjec......Pa sej bo. pikovitek!!!!!! ja kolk sem pa jaz tebe isklala po celem RR, sori punce, ker sem se uvalila v vašo temo, sam pikovitka sem pa morala priti pozdravit......
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 11:11:44
|
|
|
|
ledenka
|
Grethyca, ce imas cikluse in recino tvoja O rabi kako pomoc, je to super resitev. in tudi samoplacnisko mislim da je ena skatlica 5 EUR, tako da ni panike. in kot smo videli, lahko zanosis, sam se ostat mora pri tebi tvoj tu pa morda ni napacna uporaba medrola ali cesa takega za to, da se prelisici tvoj avtoimunski sistem o tem smo kak mesec ali dva nazaj debatirale ravno pri IVFovkah, pa Hedika ve vec o tem.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 11:13:31
|
|
|
|
sonček33
|
Gretka jaz milsim, da se kažejo ene fajn rešitve...ideje...ma ni hudič, da vama ne rata.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 11:20:28
|
|
|
|
gloria
|
...pozdravček.....mal sem v zaostanku z branjem no bom vse nadoknadala v nedeljo... ....včerij sva bila z mojim pridna in sva pri nama v spalnici ko bo bebica spala limala slikce od medvedka pu....stena je drugače jabolčno zelene barve in je tko dober pršlo da sem bila danes kr blažena ko sem se zbudila ....pojstlica je na pol sestavljena drug teden pa še pride previjalna pol pa poslikam in vam pokažem.... ...se pa kr pripravljam z zalogami hrane v skrinji ....mal kuhamo,vlagamo pripravljmo hrano za mojga ko bom jaz v porodnišnici tak da mi čas kr beži .... ....lepo se imejte se še kaj javim mogoče danes...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 11:51:27
|
|
|
|
Dakec
|
Mal, da vas pozdravim. Živijo Gloria, čestitke, še mal pa bo. Pikovitttttttt, sam še štirje tedni pa te bomo klicali gospa Pikovit. Sonček 33, tudi ti lepo napreduješ z trebuščkom. No v ponedeljek imam NS. Držite pesti zame. A so kateri na NS že lahko povedali spol?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 12:11:24
|
|
|
|
lučka 25
|
Oktavija, naj naslednji UZ pokaže zelo lepa folikla, potem pa 18.8. akcija. naj bo uspešna. Dakec, donro opravi na NS. gloria, lepo da je že vse v pripravah na dan D. Te bo pa gotovo sedaj vse spravilo v dobro voljo, kar bosta pripravila za . gre zdaj pa res že zares. Grethy, mogoče pa ideja od ledenke ni slaba. Mogoče pa bo uspelo. zarja, v ponedeljek dobro opravi na UZ, pa laboratorij naj bo kar lepo odprt, ker zamrznjenčki že čakajo. Pikovit, še malo pa bo poroka. Na isti dan, kot ti se bo poročila tudi moja sestričana (mislim, a sva že enkrat govorili o tem). In to na/ (ne vem kako je prav) Štanjelu. Pija, čauči. Kako si? Tudi tebi en lep vikend. špelka, naj vama hitro uspe. Kot praviš, že letos ali pa v začetku naslednjega leta. Vse ostale, lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 12:14:05
|
|
|
|
lučka 25
|
Mene pa že cel dan zvija in vse boli, že od včeraj popoldan. Ampak ta tečna se nikakor noče ulit. Zdaj, ko bi rada, da pride, je pa ni. Jaz pa že tako komaj čakam na prvo špiko. sem že mislila, da bova šla jutri ponjo k rešu, pa bo kot kaže to prišlo na vrsto šele v nedeljo. No, saj nekaj dneva je še ostalo, pa upam, da vseeno pride. malo sem neučakana. Ampak kaj, ko je čas do postopka tako hitro minil, zdaj se pa s to tečko tako vleče. Sem si mogla dat malo duška in ven spravit iz sebe.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 12:18:07
|
|
|
|
gloria
|
Dakec na NS ti lahk povejo za spol...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 12:18:59
|
|
|
|
gloria
|
No jaz iz MB... Naslednji UZ imam v četrtek 14.8., takrat bom izvedela kako veliki so folikli, danes je bil en 5mm in drugi 6 mm vendar je šele 5 dan cikla.... IUI bo najverjetneje v ponedeljek 18.8.....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 12:20:53
|
|
|
|
gloria
|
lučka 25 u ta tečka ....pa glih zdej te z ....držim pesti da pride čim prej v svojem velikem sjaju
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 12:24:35
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria lučka 25 u ta tečka ....pa glih zdej te z ....držim pesti da pride čim prej v svojem velikem sjaju Hvala. Ampak zna res ta zmeraj nekaj z .
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 8.8.2008 12:53:01
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Grethyca, ce imas cikluse in recino tvoja O rabi kako pomoc, je to super resitev. in tudi samoplacnisko mislim da je ena skatlica 5 EUR, tako da ni panike. in kot smo videli, lahko zanosis, sam se ostat mora pri tebi tvoj tu pa morda ni napacna uporaba medrola ali cesa takega za to, da se prelisici tvoj avtoimunski sistem o tem smo kak mesec ali dva nazaj debatirale ravno pri IVFovkah, pa Hedika ve vec o tem. Samoplačniško??? To se pravi da mi lahko moja dohtaca to napiše na bel recept ?????Ker imam dodatnega za rcnije ... a medrol tud brez recepta al z receptom ... zdej sem sama sebi smešna ... sem spet nekje na začetku in sem totalno nevedna kokoš , spet lahko sprašujem juhuuuuuuu, to pomeni da se mi spet nekaj dogaja. Se mi pa dogaja tudi tole ... če je kteri kaj jasno naj mi pove ... cikluse imam običajno od 30 pa do 40 dni na dolgo ... 23.07. je pršla najnezaželenejša oz. SS po postopku, in v sredo popoldan sem imela mal krvav izcedek (kot en pljunček tja na dnevni vložek), pa sem si rekla to bo pa ovulacija in je bilo mir do sinoči ko je bilo tega malo več in je prisotno še danes, ni pa ... in nimam pojma kaj je zdaj to ... fino ane
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.