|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
11.8.2008 13:50:19   
gloria
Ojla pupike!

Da ne boste mislile,da sem pozabila na vas imam napeto poletje brez delanje seveda imamo malo pauzo.

Na morju sma se lepo odpočila nabrala novih moči opravila genetiko in posvet in čakala izvide tri tedne.Nama je rekla zdravnica v MB če bo kajkoli naorbe naju pokličejo nazaj,vendar je danes peti teden od posveta genetike in naju noben ni klical,če bo pa vse ok pa izvidi baje grejo takoj direktno k dr.Zornu.In ker ni bilo klicala se midva veselima,da je z najino genetiko vse ok dr.Zorna pa imava v LJ drugi četrtek in upam,da vsa vesela odidema iz ordinacije.Mi je pa naročil dokler ne vidi izvidov genetike ne smem zanositi in tega se zelo držim namreč imam .Sem pa imela malo zbrke od abrazije zaradi M in smo jo prejšnji mesec prožili z Primolutom ker je ni hotelo biti ta mesec je pa prišla sama od sebe in po datumu točno kot ura.Torej komaj čakam drugi teden posvet v LJ in potem se tam zmenimo kdaj in kako naprej.Po tiher računam da bom v rundi september oktober IVF veselo z vami čvekala.

30.08 pa naju čaka najina peta obletnica poroke,sma hotela na majhen dopust za tri dni vendar sma si premislila in boma odšla na amorjevo kopel z šampanjcem.

IN še nekaj novega sma v bumo delal boma oktobra namreč novo kuhinjo in jedilnico in imam zelo malo časa saj veste načrti,cene,...izbiranje keramike napeto ko sto bo pa pač kasneje lepo ko bo vse tole urejeno v nulo le še ta del stanovanja je ostal nerenoviram.

Punca želim vam veliko sreče na UZ,punkcijah in seveda čimveč + na tetsih leto 2008 je naše tudi zame še ni tole izgubljeno in bom ziher ponovno srečka nosečka v letu 2008.

Lep pozdrav vsem skupaj in vskai posebej.

LP Mojca

...user posted image user posted image user posted image  lepo te je spet brati....iz srca ti želim da bi bilo vse ok...saj tudi bo user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
11.8.2008 13:59:12   
gloria
linda 25 držim pesti da bo vse ok na pregledu
zarja 1 sam da bo ET...fajn da te je dala na bolniško boš vsaj bolj sproščena za postopek....user posted image user posted image user posted image
sonček ja kje je december pa januar.....men se tko zdi ko da je bilo včeri ko smo se zabavljale v čakalniciuser posted image ...
abra močno držim pesti da bo vse ok....hudiča kaj moremo eni dati čez za to težko pričakovano bebico....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
11.8.2008 14:31:56   
hedviga
Pupe, na hitro vas malo pozdravim!
Sva bila malo odsotna, malo se mi pa ne da pisat user posted image
Bo že boljše...
Jaz sem zaenkrat ok, razen raaahlih občasnih slabosti nimam težav. Čas je k sreči kar minil in jutri teden imam končno pregled in nuhalno. Upam, da bo vse ok, ker me itak skos neki skrbi...Paničarka, kaj češ..user posted image

Zdaj me pa  zanima nosečke, ki imate angelsound: jaz sem ga kupila pred 14 dnevi, seveda se ni še nič slišalo. Vsake toliko sem malo probala, ampak nisem preveč vztrajala. Danes pa spet probam:
In razen če nisem že res totalno blond sem slišala tisti hitri čuha-puha user posted image  In se zjokala, itak.user posted image Preverila sem s svojim srcem in moj bije počasneje.
Ampak...jaz nosim dva (upam, da sta še oba pikca ok). Prvo bitje srčka je bilo slišno na levi strani bolj spodaj, pa sem si vzela še čas in se sprehaja po trebuhu gor dol in evo bitje na drugi strani, desno spodaj....Grem spet levo-bitje, desno-tudi bitje..Juhej..
Zdaj me pa zanima, če je eden pikec, se sliši bitje srčka samo na eni strani? Glede na to,da ga je že tako težko uloviti, verjetno ni možno, da bi istega slišala cca. 8 cm stran??
Vem da kompliciram in bo čez en teden vse jasno, ampak...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
11.8.2008 15:40:08   
sayuri
Kolikor morem, vas še vedno prebiram in za vsako posebej držim pesti.

NAša dva čmrlja pa sta danes stara točno en mesec in sta prava mala navihančka. Še slikico vam pripopam. user posted image

user posted image

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
11.8.2008 16:08:28   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

NAša dva čmrlja pa sta danes stara točno en mesec in sta prava mala navihančka. Še slikico vam pripopam. user posted image

user posted image

...kok sta luštna user posted image  user posted image user posted image user posted image ...pa že en mesec imata....

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
11.8.2008 16:10:16   
Sulfinija
Sayuri,kok sta luštna tvoja dva korenjaka.Čestitke ob obmesečninici Filipu pa lep pozdravček.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
11.8.2008 16:49:36   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

IZVIRNO SPOROČILO: sayuri

user posted image

...kok sta luštna user posted image  user posted image user posted image user posted image ...pa že en mesec imata....

kakuser posted image user posted image luštno!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
11.8.2008 16:52:07   
ledenka

user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU  

Ponedeljek, 11.08.
Lucka25- zacetek spikanja

Sreda, 13.08.
Blanc - zacetek spikanja

Cetrtek, 14.08.
Oktavija - UZ
Zarja1 - UZ

Nedelja, 17.08.
Lucka25 - UZ
user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

NAŠE NOSEČKE 

Ponedeljek, 11.08.
Linda25 - UZ

Torek, 12.08.
Gloria - pregled
Hedviga - UZ, NS
Torek, 19.08.
Linda25 - UZ

Torek, 26.08.
Sonček33 - pregled

Sreda, 27.08.
Zvezdica - pregled

Cetrtek, 11.09.
Abra - morfologija

Sreda, 17.09.
Shuka - pregled

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image            

user posted image user posted image   T R E P E T A L K E  user posted image user posted image
(beri TESTI)

user posted image user posted image   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   user posted image  

user posted image  KANDIDATKE 
user posted image    V  AVGUSTUuser posted image  

• lara light (2.IVF;PO,dr.Reš)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, avgusta po zamrznjenčke)
  • Ozone (MB dr. Reljič, avgusta v nov postopek UZ 28.08.)
  • Lučka25 (1. IVF, dr. Reš, suprefact+menogon, prvi snif je padel 04.08.)
  • Blanč (3. IVF, modrooki dr. Reš, diphelerine, prva špika pade 13.08.)
  • Ledenka (2. ICSI, PO - pregled 19.8.)

user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• paki (PO)
    • Anja31 (2. IVF, dr. Reš) 
    • Pikovit (6. IVF, MB)
    • Paddy (1.ICSI)
    • Reni70 (4.ICSI;PO,dr.Reš)
    • Mimmy (postopek z zamrznjenčki)
    • Dobrovoljčica
    • Vanja 44 (2. postopek, dr.Reš)
    • Barbarella77
    • Sabsa (Menopur)
    • Anabanana
    • Iannia
    • Žirafca
    • Goldy (2. ICSI, dr. Drobnič, LJ)
    • T1979 (2. IVF, dr. Reš)
    • Tia-na (33 let, 1. IVF, dr. Vogler)
    • Mandreja (IVF, Lj)
    • andreja07 (PO, dr. Reš)
    • Kikaa (IVF/ICSI;LJ, dr. Tomaževič) 
    • Bambi75 (4.IVF/ICSI, MB)
    • moni29 (MB)
    • Mateja.goljev (Gonal in Superfact)
    • womanpolice (1. ICSI, GK LJ)
    • Pika74 (34 let, 4. IVF, dr. Drobnič)
    • Tjasshyy (LJ?)
    • Stijan (3. ICSI, dr. Reš)
    • Sulfinija (4. IVF, dr. Zorn)
    • mami26 (LJ)
    • Titi3 (Superfact in Menopur)
    • Daisy (dr. Reš)
    • Arneja (35. let, 2. IVF/ICSI, dr. Reš)
    • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler, posvet 21.08.)
    • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič)
    • M.L.B.K (dr. Reš, 14.08)
    • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
    • Kajsica (IVF, GK LJ)
    • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna)
    • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
    • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
    • oktavija (1.IVF/ICSI)
    • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB)
    • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič) 
    • Sapi (1.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
    • netka34 (2.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
    • Darja* (3.IVF/ICSI)
    • Vijolica30 (31. let, 3.IVF, dr. Bokal)
    • Anadejka
    • Sarasan (2. IVF)
    • šemalo (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
    • sonček85 (GK LJ, dr.Drobnič, 07.10.)
    • Gita14 (IVF, dr. Bokal)

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    

Bety upauser posted imageMIŠEK13 (Hope2) user posted image , sayuri user posted image user posted image , Gloriauser posted image , dakecuser posted imageAmeliauser posted image , Goldfishuser posted image , Johnieuser posted image , Mandarinca, M.L.B.K,  Arneja, Črni Tulipan, Lejla007 user posted image ,  Animeuser posted image , Mijavčekuser posted image , Špelka12 ,  Koninauser posted image , Mavrica72user posted image , Zvezdicauser posted image , Dajamaja,  Pinki36user posted image , Abrauser posted image , Tadeja81user posted image , Sonček33 user posted image , Pija76, Rubin , Julija30 user posted image , Zoricauser posted image ,Orto2 user posted image , Hedvigauser posted image , Libi user posted image , Shukauser posted image , Grethy user posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image , Sulfinija

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije:
    http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207

user posted image  NOVE NOSEČKE AVGUST user posted image    

ČAKAMO PRVO AVGUSTOVSKO NOSEČKO

Če katera opazi kakšno napako v seznamu, mi prosim oprostite in pocukajte za rokav, je čisto možno da sem kaj zamešala, je že veliko bork. Tiste, ki lahko sproti sporočate UZje, punkcijo, ET, naredite to čimprej, da vas še bolj spodbujamo in damo na poseben seznam - da je za vsak dan bolj pregledno.

Dekleta, ki ste sedaj v postopku, ste na modrem ali oranžnem seznamu in se že tako spodbujate med seboj. Dekleta, ki vam žal ni uspelo in še ne veste za nov postopek ali pa je ta še daleč, ste med navijačicami. Prav tako so med navijačicami dekleta, ki so že mamice ali nosečke.

Po dogovoru smo malo zreducirali število navijačic. Na seznamu so ostale tiste, ki nam še danes zvesto stojijo ob strani. To sicer ne pomeni, da ostale niste z mislimi pri nas, ampak večina vas več ne bere te teme.  Če ima katera posebno željo biti na seznamu navijačic, jo bom seveda z veseljem spet dodala.

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3083
    11.8.2008 16:55:46   
    ledenka
    Sayuri user posted image user posted image  kolk sta lustna! A take dela nas ata Resko user posted image

danes v sluzbi nam je mreza padla, tako da nisem mogla niti na net user posted image  kaj sele delat user posted image  si grem zdajle kosilo dokoncat, pa pridem kasneje user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ledenka)
    Neposredna povezava do sporočila: 3084
    11.8.2008 18:17:54   
    Grethy

Ja mašinca sayuri, ja kako sta cortkana  ... prav za učke spočit ...

no ja, ti glih počitka zdej nimaš kakega pretiranega, razen če nimaš trop pomagačev okol sebe ... ampak who cares pri takih cukrih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu sayuri)
    Neposredna povezava do sporočila: 3085
    11.8.2008 18:52:30   
    lučka 25
    Ojla. Najprej da poročam, kako je bilo pri Rešu. Mislim, da sva bila prva danes, ker sva prišla že malo čez pol šesto. Nama je dal natančna navodila, naučil mojega kako pripravit inekcijo in potem dajal navodila, da mi je moj dal prvo inekcijo. Je kar malo bolelo in bo kar treba uporabljati enkrat levo, enkrat desno stran. user posted image  potem imava 17.8. UZ, pa bo potem povedal kako naprej.
    Za nama pa je bil še en par, tudi ves zmeden kot midva in nato sva še v avli srečala en par, ki je bil tudi ves zmeden. Smo bili danes sami novinci n sporedu. user posted image  Vsi bledi in prestrašeni.user posted image

Zdaj bo šlo pa res hitro. In seveda od ET, spet nooooro počasi, a ne? user posted image

< Sporočilo je popravil lučka 25 -- 11.8.2008 18:53:05 >

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3086
    11.8.2008 18:54:39   
    lara light
    Sayuri, prelepa sta!user posted image Pa podobna sta tiuser posted image user posted image ..se te spomnim iz fotk iz albuma, ki sem jih v začetku leta pregledovala, ko sem bila v postopku..super sta! user posted image user posted image Hvalauser posted image

Abri, kje si, kako si? Mislim nate user posted image

Ledenka, pohvalno si prevzela mismisova dnevna opravila! Pridnauser posted image

Spet med narkičeuser posted image ! Danes je padla prva igla, sem v postopku !!!

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
    Coelho

(odgovor članu Grethy)
    Neposredna povezava do sporočila: 3087
    11.8.2008 19:06:18   
    lučka 25
    Vsem hvala za spodbudne besede, pa navijanje. user posted image

Abra, naj se te krvavitve že nehajo. Pa dobro opravi pri G, naj te potolaži, da je vse O.K. Ti pa lepo počivaj.

Linda, dobro opravi na pregledu. In naj te nič ne skrbijo krvavitve drugih, ker vsaka nosečnost je poglavje zase. Ti se poskusi čim bolj sprostiti in uživati.

Shuka, a tudi vam se vleče. Se pravi, če nama (ko nama bo user posted image ) uspelo, se mi bo tudi takrat vse skupaj vleklo. user posted image  user posted image

zarja, naj se folikli malo bolj podvizajo pri rasti. A jih je treba malo okregat. Žal pa mi je, da te je G sprva prestrašila in potem vsaj potolažila, da ni nič hudega. Zdaj pa izkoristi bolniško, da se spočiješ, zrelaksiraš,... Bo pa ET vseeno kmalu tu. V četrtek pa naj na UZ folikli pokažejo, da so pridno rasli.

hedviga, lepo, da si slišala srčka. Te je gotovo pomirilo, to čuhapuhanje. user posted image

sayuri, kako sta luštna. user posted image  user posted image  user posted image  Take slikce ti pa res dajo še dodatni zagon in še povečajo (če je to sploh še možno user posted image ), željo po user posted image .

ledenka, dober tek. Pa jaz sem tudi danes bila kar zbegana brez neta dopoldan, ker v službi ga pač ne morem uporabljat, ker mi delo ne dopušča.

lara light, sva pa obe na enkrat začeli pri Rešu s špikami. Super!!! Bova vsporedno hodili po poteh IVF-ja.

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 3088
    11.8.2008 19:08:09   
    gloria

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Spet med narkičeuser posted image ! Danes je padla prva igla, sem v postopku !!!

user posted image user posted image user posted image  čestitke

(odgovor članu lara light)
    Neposredna povezava do sporočila: 3089
    11.8.2008 19:09:37   
    gloria
    lučka 25 bravo za prvo špiko....user posted image user posted image user posted image
    abra mislimo na te...poročaj ko boš lahko user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3090
    11.8.2008 19:11:42   
    lara light
    A res, lučka, veš slabo sem vas do sedaj spremljala...super!user posted image  Jaz čakam M enkrat okrog 18.8, pa ti?

Gloria, kako si? Ti je kaj vroče? Danes sem videla cel kup nosečk, ena lepša k druga...bodi lepo!user posted image

Coelho

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3091
    11.8.2008 19:13:14   
    lara light
    Oh, sem raztresena, gloria, hvala ti za čestitke!user posted image

Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 3092
    11.8.2008 19:15:47   
    lučka 25

lučka 25 bravo za prvo špiko....user posted image user posted image user posted image  

Hvala. user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3093
    11.8.2008 19:16:09   
    gloria
    Gloria, kako si? Ti je kaj vroče? Danes sem videla cel kup nosečk, ena lepša k druga...bodi lepo!

...počutje je zelo dober....vroče pa je ful sploh zdej v zadnjim tedni ni za zdržat....se pa itak čez dan držim senčke....

Neposredna povezava do sporočila: 3094
    11.8.2008 19:17:17   
    lučka 25
    IZVIRNO SPOROČILO: lara light

A res, lučka, veš slabo sem vas do sedaj spremljala...super!user posted image  Jaz čakam M enkrat okrog 18.8, pa ti?

No, jaz sem prej jemala sprej superfact, danes pa dobila prvo inekcijo menogona. Sem pa user posted image  dobila včeraj. Tko, da pomoje sem pa potem vseeno pred teboj v postopku za en teden.

Neposredna povezava do sporočila: 3095
    11.8.2008 19:17:23   
    gloria
    ....lepo da se bo začelo spet tuki dogajat v polni pari....u bo nosečk 2009user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3096
    11.8.2008 19:22:16   
    lara light

....lepo da se bo začelo spet tuki dogajat v polni pari....u bo nosečk 2009user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

lučka, ja, teden dni si pred mano...vseeno super, da si tu!user posted image

Coelho

(odgovor članu gloria)
    Neposredna povezava do sporočila: 3097
    11.8.2008 19:29:20   
    Grethy
    lara light in lučka25 obema čestitke za nizki štart in prvo špiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
    user posted image user posted image user posted image ... veselo drogiranje in lepo rast jajčk !!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

Neposredna povezava do sporočila: 3098
    11.8.2008 19:31:07   
    netka34

Ma bravo bejbe!!! HB, da se je začelo zares!! Js sam upam, da bom res septembra dobila napotnico in začela postopek!!!
    Bravo LARA!! Dej se kej javi, k oblublaš tisto kavo že en cajt!!!user posted image user posted image

LP, D

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
    Vse bo prav le nasmehni se....

Neposredna povezava do sporočila: 3099
    11.8.2008 19:43:21   
    sonček33
    Lara light - joj, superca da si fiksarka...to da toliko upanaj in energije

netka - a si ti sploh še živa?

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu netka34)
    Neposredna povezava do sporočila: 3100
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
    Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
    5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
    Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Kajenje med nosečnostjo.
    пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.