![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.8.2008 19:55:55
|
|
|
|
gloria
|
Shuka....v torek obavezno poročam .... Abra ja res bo zdej hiter minil čas.....boš vidla kak bo tudi tebi in ostalim nosečkam čas hiter minil....evo jutri štartam z 36 tednom in bom v polni bojni pripravi da se mi že lahk zgodi....komi čakam
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.8.2008 20:20:03
|
|
|
|
zarja1
|
Gloria, a v torek pa bo, a ne? Joj ta čas pa res tolk hitro mine......... Pobožaj škratka še za nas vse....
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.8.2008 20:29:05
|
|
|
|
lučka 25
|
No, da poročam kako in kaj je z menoj. Moja tako težko pričakovana je danes prišla. Ne vem, če sem je bila kdaj tako vesela kot zdaj, pa tudi še nikoli nisem naredila 2 testov v enem ciklusu. Skratka, jutri zjutraj (11.8.) greva k Rešu po prvo šiko, potem pa kot je rekel, na 8 dan prvi UZ, to pa bo 17.8.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.8.2008 20:37:18
|
|
|
|
lučka 25
|
zarja, jaz že držim pesti. gloria, kako gre hitro čas. A že 36 tednov. Zdaj si pa res že lahko v visokem štartu, bo pa kmalu nastopil že čas za niski štart. Vse nosečke, a vam gre pa tudi tako hitro čas? Na začetku se gotovo malo vleče, ko pa začne trebušček rasti, se pa gotovo začne dogajat vse bolj hitro.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.8.2008 20:39:52
|
|
|
|
lučka 25
|
IZVIRNO SPOROČILO: martin6 Živjo! Mene zanima, kateri dan ciklusa se začne z inekcijami, ker mi je sr. Mira rekla naj pridem 22.08. z izvidi k njej. Potem pa še, koliko zarodkov ti vstavijo, 1,2? Upam, da ti bo lažje pomagala kakšna od že bolj izkušenih bork. Jaz sem šele sedaj začela s postopkom. Je pa res, da imamo med seboj različne postoke - različna zdravila, način jemanja, dolžina postopka, pa tudi sistem začetka je v LJ, MB in PO različen. Jaz hodim k rešu in že en teden pred jemljem sprej superfact, potem pa od 2. dneva dalje inekcije.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.8.2008 21:05:28
|
|
|
|
gloria
|
No, da poročam kako in kaj je z menoj. Moja tako težko pričakovana je danes prišla. Ne vem, če sem je bila kdaj tako vesela kot zdaj, pa tudi še nikoli nisem naredila 2 testov v enem ciklusu. Skratka, jutri zjutraj (11.8.) greva k Rešu po prvo šiko, potem pa kot je rekel, na 8 dan prvi UZ, to pa bo 17.8. ....sam da je pršla
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.8.2008 21:06:13
|
|
|
|
gloria
|
zarja 1 sem ga pobožala
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 10.8.2008 23:07:31
|
|
|
|
lara light
|
Malo pozno je, saj vas ne bom zbudila Gloria, ti boš pa res kmalu zibala...kako čas leti, superca! Abrica, sonček in ostale srečkice...vidim, da ste fajn! Saj je jasno, da ste! Konina, ne morem verjet, že?? Dva fanta? Čudovito...se spomnim, kako si z Rogle letala po špike in uz...odlično! Rabimo mi tle navijačic še in še! Ju3 poročam! Lahko noč!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 7:36:03
|
|
|
|
sonček33
|
Bejbe dobro jutro! gloria - o že 36.... spominim se, kako smo decembra skupaj trepetale, kako je bil januar napet... zdajje pa kar že sredina avgusta. lara light - seveda navijamo za vse...tko kot ste ve za nas. lučka - super za špike konina - dva fantička... o to boste imeli pestro Linda - UZ! Držim pesti! Grethy - a si kej dobrega pekla čez vikend? Abra - pa tvoje počutje?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 7:50:16
|
|
|
|
dajamaja
|
Jutro! Sam na hitro se javim. Konec dopusta, mi smo že v novi hiši, kjer pa ni interneta. Na teše sem pogledala ledenkin seznam in vidim, da Blanch začne v sredo !!! Super Držim pesti! Ostalo dogajanje pa naše nosečke in vidim, da tudi vse krasno! Grem mal za službo delat .. mi še kr mejle dol vleče Se beremo!!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 8:13:12
|
|
|
|
Grethy
|
Oj dajčimajči, jutrčk ... men je spet un jutrčk okol osmih, ko pridem iz službe preletim na hitro poste in grem u mižule ... še trikrat ta teden pa sm zmagala so mi rekle punce da mi boš ti znala povedat kaj več o klomifenu in dodatkih za zraven ki jih Reško predpisuje ... jaz sem namreč skoz padla pri postopkih, zdej pa če bo klomifen mogoče kej naredu, al pa če bo mati narava dobra do mene in mi namenila eno lepo nosečnost po metodi ata na mamo in predvsem enga zdravga otročka ... če imaš kako informacijo, je bom zelo vesela ... ... Kako je bilo na dopustu??? Že vsega porabla al je še kaj ostalo za kak podaljšan vikend al pa mal daljši izlet ... ???
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 8:15:27
|
|
|
|
zarja1
|
Dobro jutro zaspanke..... danes bo baje kar vroče, zato danes pijemo leden moccachino.... Šibam na UZ. Držite pesti!!!!!!!!.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 8:18:19
|
|
|
|
sonček33
|
zarja - poročaj!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 8:18:39
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Bejbe dobro jutro! Grethy - a si kej dobrega pekla čez vikend? Br jutrčk ... kaj zdej sončece??? ... danes si pa zgodaj vstalo , sej prou ... jz pa komej še gledam , pekla nisem pa nič, prejšnji teden sem nardila nagravžno (to se tko reče, k je ne morš nehat jest) dobro marmeladko iz borovnic ... glih za tole mojo familjo, pače kdo pride na mini obisk ... sej ne rabim zaloge za 7 let , sem pa bla včeraj na rojstnem dnevu in ... mater je bla dobra torta ... kukr puhek ... pa fajn sočna, čokoladna pa jogurtova ...
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 8:21:54
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 Dobro jutro zaspanke..... danes bo baje kar vroče, zato danes pijemo leden moccachino.... Šibam na UZ. Držite pesti!!!!!!!!. Teci hitro in čimprej nazaj poročat ... S R E Č N O !!!!!!!!!!!!
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 8:30:38
|
|
|
|
Abra
|
Jutro pupke! danes je pa že akcija Jaz sem pa spet bl tko. Že od včeraj popoldne krvavim in čakam, da G začne delat (popoldne), da lahko pokličem. Ma ni miru, sem mislila, da se bo pa ja počasi nehalo, pa nič ne kaže ... Gloria, res upam, da bo čas hitro minil, predvsem pa, da se bo tudi pri meni tako lepo izšlo. Ti si bla decembra kake 2-3 tedne za mano in zdaj boš vsak čas že cartala jaz bi imela rok čez slab teden. Se ti pa res že lahko kmalu zgodi. No, čez en teden bo donošen, pol pa že lahko, kajne? Da ga ne boš predolgo čakala Lučka, ko si v postopku, si prav vesel tečke, kajne? Po suprefaktu ali podobnem pa ima navado malo zamujat. Jutri pa ne zaspat Lara, imaš ti že danes Reša? Dobro se zmeni, da lahko začnemo navijat Sonči, kako si pa ti? Tko lepo siješ Dajamaja, pa je šel hitro tvoj dopust. Ma važno, da ste že na lepšem Gretka, s temi nočnimi si pa res revca. Lahko noč, kej lepga sanjaj! Zarja, naj bo en lep folikel ok 12? Al kolko bi moral bit danes? Držim pesti, pa hitro poročaj!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 8:52:01
|
|
|
|
sonček33
|
Abra - joj, pa ne že spet. Žal mi je, da ne moreš polno uživati v nosečnosti. Upam, da bo G rekal, da je sicer vse ok, le počivati moraš.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 9:15:15
|
|
|
|
pikovit
|
Punce moj ra. Je kaput,tako da sem do nadaljnega brez.cela tala.Zdaj se vam javljam iz Gsm-ja.Se vam javim,ko bom lahko.Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 9:24:22
|
|
|
|
Sulfinija
|
Ojla pupike! Da ne boste mislile,da sem pozabila na vas imam napeto poletje brez delanje seveda imamo malo pauzo. Na morju sma se lepo odpočila nabrala novih moči opravila genetiko in posvet in čakala izvide tri tedne.Nama je rekla zdravnica v MB če bo kajkoli naorbe naju pokličejo nazaj,vendar je danes peti teden od posveta genetike in naju noben ni klical,če bo pa vse ok pa izvidi baje grejo takoj direktno k dr.Zornu.In ker ni bilo klicala se midva veselima,da je z najino genetiko vse ok dr.Zorna pa imava v LJ drugi četrtek in upam,da vsa vesela odidema iz ordinacije.Mi je pa naročil dokler ne vidi izvidov genetike ne smem zanositi in tega se zelo držim namreč imam .Sem pa imela malo zbrke od abrazije zaradi M in smo jo prejšnji mesec prožili z Primolutom ker je ni hotelo biti ta mesec je pa prišla sama od sebe in po datumu točno kot ura.Torej komaj čakam drugi teden posvet v LJ in potem se tam zmenimo kdaj in kako naprej.Po tiher računam da bom v rundi september oktober IVF veselo z vami čvekala. 30.08 pa naju čaka najina peta obletnica poroke,sma hotela na majhen dopust za tri dni vendar sma si premislila in boma odšla na amorjevo kopel z šampanjcem. IN še nekaj novega sma v bumo delal boma oktobra namreč novo kuhinjo in jedilnico in imam zelo malo časa saj veste načrti,cene,...izbiranje keramike napeto ko sto bo pa pač kasneje lepo ko bo vse tole urejeno v nulo le še ta del stanovanja je ostal nerenoviram. Punca želim vam veliko sreče na UZ,punkcijah in seveda čimveč + na tetsih leto 2008 je naše tudi zame še ni tole izgubljeno in bom ziher ponovno srečka nosečka v letu 2008. Lep pozdrav vsem skupaj in vskai posebej. LP Mojca
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 9:32:05
|
|
|
|
Linda25
|
POzdravljene punce. Ko tako pišete o krvavitvah, me kar stiska. Upam, da bo vse ok. Držim pesti in res mislim na vas. Jaz imam danes pregled. Upam, da bo vse ok. Prosim vas držite pesti, tako me je strah, da vam sploh ne znam opisat. Popoldan imam pregled, tako da bom poročala zvečer ali zjutraj. Lp
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 9:36:52
|
|
|
|
Shuka
|
Jutrčka pupe pikovitek - čimprej usposobit rač., če ne bomo štrajkale k te ni abrica - ma te krvavitve, a jih res še ne bo konec? Naj ti tale hitro mine, druge pa naj se ne pojavijo več. zarja - naj UZ pokaže kaj lepega lučka - za M in danes za prvo špikico, zdej bo postopek kar stekel, boš videla. In ne, nam nosečkam se čas tolk vleče dajamaja - za vselitev, zdej pa uživat v novi hišici Me pa tako zelo veseli, da so se spet postopki začeli in da bomo lahko navijali za vse vas
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 10:56:58
|
|
|
|
cati
|
Zarja1držim pesti močno
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 12:45:34
|
|
|
|
dajamaja
|
Gretka, meni je Reš dal samo klomifen. Z njim sem pravzaprav začela. In nič zraven. Po moje so dekleta mislila bolj na priporočila o zdravi prehrani!? Te so pa že na skupnem seznamu tu gor in seveda v knjigi, ki sem ti jo poslala. Držim pesti za ata in seveda mamo
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 13:03:35
|
|
|
|
zarja1
|
Cati moja draga tebe sem pa ekstra vesela. Kako si kaj? Abra držim pesti, da se te tvoje krvavitve že enkrat nehajo...... za srečo!!! In Zarja? Katastrofa.....UZ je pokazal da folikli počassssssssssssiiiii rastejo (A bo ta O al ne bo?), je pa teta G vidla eno cisto (baje 2 cm), ki bi lahko kazala na endometriozo.......Ja še to mi manjka, da po histeroskopiji (maternična pregrada) grem še na laparo!!! A se vam je vsem sfuzlalo....cela prebledela in jezna na stolu z G debatirava-nakar je vidla da mi je vsega dovolj in me je potolažila, da je cistika(kot jo je imenovala) premajhna za poseg. Vsaj nekaj hudiča. Ja in bomo imeli ET? Ja bomo vidli v četrtek ko imamo še en UZ. Na koncu bo res ta naš tako pričakovan in željen ET šele po 18/8. V glavnem dala mi je kar bolniško, naj se skuliram (so bile njene besede). Baby I was born cool. Lučka 25, kaj si pa ti rihtala?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.8.2008 13:46:29
|
|
|
|
gloria
|
Jaz sem pa spet bl tko. Že od včeraj popoldne krvavim in čakam, da G začne delat (popoldne), da lahko pokličem. Ma ni miru, sem mislila, da se bo pa ja počasi nehalo, pa nič ne kaže ... .....pa ne spet .....mislim na tebe ....
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.