|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
9.8.2008 22:27:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eole

hvala eldmy. upam, da je tudi pri nas tako.. da je sluz od "masti" ..
a smiliš, da se otrok vseeno redi če je alergičen? ker naša se redi lepo, kljub tej sluzi.. skrbi me pa zato, ker ima moj nečak hudo, res hudo alergijo na mleko, jajca..

na žalost vas nisem mogla spoznat. a se bomo sploh kdaj dobile v LJ?

Alergologinja je rekla da je eden od znakov alergije da tudi slabo pridobivajo na teži. Oziroma dobesedno je rekla vaš ne zgleda alergik.. alergiki so ponavadi suhi pa bolj grintavi...

Ja zakaj pa nisi prišla??user posted image

(odgovor članu eole)
  Neposredna povezava do sporočila: 4501
9.8.2008 22:28:32   
Anonimen
Jaz sem pa zdej tooooook žejnaaaaaa po tej pizzi. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4502
9.8.2008 22:35:53   
eole
nisem prišla, ker ima moj oče danes RD.

joj, upam, da je glede alergije res, ker je potem ko otroček zraste zelo težko ..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
9.8.2008 22:37:29   
*Tiana*
Mi tudi pridno pančkamo že eno urco.

Na srečanju je bilo super, moj user posted image je bil sicer kar tečko, ampak kljub temu je blo full dobr.

Punce vse ste super, vsi user posted image so pa cortkani, luštkani, lepi, fletkani, najlepši....in še kaj bi se našlo...ni da ni.

Zdej grem pa še mal za nazaj prebrat, ene pol urce, pol pa spat.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
9.8.2008 22:49:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: eole

nisem prišla, ker ima moj oče danes RD.

joj, upam, da je glede alergije res, ker je potem ko otroček zraste zelo težko ..

Pa saj te nič ne stane, če prosiš za napotnico pa pojdi k alergologu in boš 100% mirna. Vprašat ni greh..zato vprašaj pediatra za napotnico, povej mu svoje skrbi...

Aha, škoda da ste praznovali glih dones očetov RD...user posted image user posted image  No pa kdaj drugič, saj majčice se kar veliko dobivamo, prav gotovo bo še prilika.user posted image user posted image

(odgovor članu eole)
  Neposredna povezava do sporočila: 4505
9.8.2008 22:49:57   
jana81
ojla punce

kok ste vsi CARTKANI...sploh vas ne  morem prehvalit.
no mene niso pustili s piknika, sem se pa proti pričakovanju imela super, Nejc je bil glavna atrakcija, domov smo prišli pred pol ure, naš ata se ga je napil, tak da sem mela dva otroka, ampak vzamem v zakup.user posted image

zdej pa grem še jst pod tuš in hopla pred tv, potem pa spat.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu *Tiana*)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
9.8.2008 22:50:18   
Anonimen
Tiana: hvalaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image  Sem vsaj v miru lahko pojedla, ko sem cel teden čakala to pizzo...user posted image user posted image

(odgovor članu *Tiana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4507
9.8.2008 22:54:58   
jana81
**** ful dobr ticker ... velik sreče in volje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
9.8.2008 22:56:28   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

**** ful dobr ticker ... velik sreče in volje.

Ja, čaki da shujšam ene dvajset pol bom umaknila tega slona...user posted image user posted image user posted image user posted image

Škoda da te ni bilo, smo te kar potihoma čakale...user posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 4509
9.8.2008 23:16:20   
Anonimen
**** ja res je dobr.
Jana,Eole,Tally, Katy....res škoda da vas ni bilouser posted image . Pa naslednjič.
Nč,grem jest v spančkovo deželico, lepo nočko vsem!user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4510
9.8.2008 23:17:06   
Anonimen
Jaz grem tud počasi pod tuš. pa še enkrat spumpat pa spat, predno Špelin@ z valarjem prileti...user posted image user posted image

Lahko in mirno noč vsem vam želim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4511
9.8.2008 23:28:15   
*Tiana*
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Tiana: hvalaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image  Sem vsaj v miru lahko pojedla, ko sem cel teden čakala to pizzo...user posted image user posted image

Ni za kaj, mi je bilo v veselje mal popestvat Omarja, ki je tak fest dečko.
Jest mam na Vrhniki teto, mogoče gremo še ta mesec kej v vaš konec, pa se lahk dobiva na enem čajčku (kave ne pijeva, ane), da nadoknadiva za danes.

Moje pol urce se je mal razvleklo. Zdej grem pa res spat.

Lahko noč in naj vam user posted image pridno pančkajo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
9.8.2008 23:29:26   
tana7
'br večer!

Brina že panča, jst še pod tuš, pa tudi za njo v deželo sanj

jutri pa gremo spet obiskat njenega pradedka v Savinjsko user posted image

Imele smo se fajn, a ne? Dojenčki so pa res vsi pridni!! Sploh se ne spomnim, da bi kater res jokal ali bil tečken - zgleda, da imamo vse zlate pikiceuser posted image

Tudi meni je žal, da se z enimi nisem kaj veliko pogovorila (mya, tiana, kasso...)
Bi rabile okroglo mizo, da se vse lepo pomenimo user posted image

eole, verjetno bi se še kaj našlo, kar imata Brina in Julija enakega- posebej, ker smo izgleda oboji šopingali v Ikei in BC
sploh pa... če nam je obojim nekaj všeč, potem že mora bit to dobra zadeva, a ne?user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
10.8.2008 0:25:56   
natasa34
Sem pogledala slikce iz srečanja, vsi ste ful luštni user posted image
Na naslednjem tudi midve ne bova manjkali.

Ob polnoči je Eva uspešno prespala svoj prvi ognjemet. Je bil zelo blizu nas, ful bobnelo, lepo se videlo. Sem pa za vsak slučaj dežurala, ampak se naša bejba ni niti premaknila. Tako, da grem lahko zdaj spati user posted image
Sem dala par novih slikic gor, če katero zanima.

Lahko noč vsem!

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
10.8.2008 8:50:46   
kasso
dobro jutro!

Tako sem vesela, da sem vas videla včeraj in kljub mojima divjakoma z vsako vsaj kakšno besedo rekla user posted image . vaši doječnčki pa so vsi po vrsti tako pridni in srčkani user posted image .

Nisem še nič brala za nazaj, ker mi zmanjkuje časa. čez pol ure pride tašča s svojimi stroji, da mi bo pomagala spalnico v luft obrnit. Moramo vse znest ven, jogije, posteljo...vse, da se spuca in zlufta.....ker imamo preveč vlage.

Popoldne pa gremo na en RD, ...pa bo spet torta padla...njami user posted image

(odgovor članu natasa34)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
10.8.2008 9:33:15   
Estrella*
Jutro!

Danes smo pa bolj "nečvekave". No sicer je nedelja in je to kar običajno za ta danuser posted image  Slikce sem dala v album in geslo je majčice.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
10.8.2008 10:03:29   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Tiana*

Ni za kaj, mi je bilo v veselje mal popestvat Omarja, ki je tak fest dečko.
Jest mam na Vrhniki teto, mogoče gremo še ta mesec kej v vaš konec, pa se lahk dobiva na enem čajčku (kave ne pijeva, ane), da nadoknadiva za danes.

Ti kar pridi, pa greva na en sokec in še enkrat hvala.user posted image

Danes bo tukaj kot ponavadi full zatišje a ne? user posted image  No grem cune obesit pa pol pridem , da vidim a se kaj dogaja...

(odgovor članu *Tiana*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4517
10.8.2008 10:19:37   
jana81
**** tud men je hudo, ker me ni bilo, sploh pa ker ti greš nazaj v Egipt in te ne bom več vidla, z ostalimi bomo (upam) imele še kakšno jesensko srečanje.
Če bi mi le uspelo pridet kak dan do Vrhnike, pa da bi se še Naty in Edina pridružle, oziroma vse ki so na tistem koncu.
No bom videla kako bo kaj s časom in avtom.

Tako lazanjo sem pripravla za kosilo (samo pečt še dam)user posted image ,
zdej grem pa delat nekaj kar sovražim, in to je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
10.8.2008 10:34:32   
tana7
Mi gremo po kosilu v Savinjsko, tako da imam še par minutk časa za tipkanje user posted image

eole, sem spregledala o spreju v hladilniku!! zdaj šele vidm - HVALA, ampak se mi je "zmehčalo" - sem si potem polivala z vročo vodo pod tušem, do jutra se je pa potem počasi zmehčalo (takoj po tušu ni bilo še nobene spremembe, tudi pri nočnem hranjenju še ni bilo kaj opazno bolje) Je pa to res zoprna zadeva, če je samo za en mesec- posebej, ker se ta zadeva meni ponavlja glih na kake 3 tedne... no, bomo videli, kako bo v prihodnje

****, upam, da nisem preveč spraševala o Egiptu in islamu, pa da nisi zato imela premalo časa za ostaleuser posted image verjetno si opazila, da mene take zadeve ful zanimajo - in če srečam koga, ki mi lahko kaj takega razlaga, ga lahko cel dan poslušam, seveda imam pa še sama vmes 1000 vprašanjuser posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
10.8.2008 10:39:07   
eole
dan,

mi danes ne bomo jedli kosila doma, gremo kar k moji mami. kar pomeni, da bo spet preveč hrane

tana 7 - ponudba še vedno velja, če boš rabila sprej. seveda ti želim, da ne user posted image

nataša 34 - o kako Eva lepo pase kravice

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
10.8.2008 11:41:42   
Estrella*
Aurora: Alji izpadajo laski zelo malo. Rodila se je že tako, da je imela okoli veliko las, po temenu pa bolj malo. Sedaj pa so okoli ful zrasli, po temenu pa skoraj nič in je res kot baltazaruser posted image

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
10.8.2008 12:03:17   
tilči
lep pozdrav...

kako ste luštni.Ste bili pa dolgi.Se pravi, če bi jaz prišla, bi šli spet prvi domov, ker sta naša dva do 20. ure že v mižalah.user posted image sta pač narejena na red, sploh Nejc je na uro naštelan

Tilen ni pa že dva dni zavrača dojko.user posted image  Očitno bomo kar samo na flaški ostali

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
10.8.2008 13:05:40   
tally

Lepo pozdravljene mamice in user posted image

Jaaaaaaaaaooooooooooo kako ste lepi vsi po vrsti, naslednjič pa bom vse telefone izklopila, da se ne bi spet obiski napovedali in pridem. Ful mi je bilo žal k me ni bilo za povrh vsega pa sva se spičila s sestro od mojega (ona je itak tak človek da moraš z njo v rokavicah delat). Kaj je bilo ona je bila na obisku pri prijateljici in se je hotla ša pri nas ustaviti in ko je klicala da prihaja sem bila jaz s tamalo odzuni in sem šla že domov, da se vidimo. Moj ji je reku da sem odzuni in naj pride gor ona mu je samo slušalko dol vrgla in šla domov. Danes jo je klicu da vidi kaj je tok zamerila pa mu je rekla naj jo več ne kliče da se z njim ne pogovarja. Naj povem stara je 26 let pa tak ima kot otrok. Ne vem no jaz tuki ne vidim takega problema d abi nekomu toliko zamerila ker je šel z otrokom na sprehod, pa še blizu sem bila da bi lahko v 5 min bila doma...................... Kr neki.

IZVIRNO SPOROČILO: tilči

Tilen ni pa že dva dni zavrača dojko.  Očitno bomo kar samo na flaški ostali

Mi smo tudi samo na flaški si črpam in ji dajem, ker sem jo tudi probala dojiti pa se mi je prvo mal v faco smejala češ kaj mi to zdej daješ, potem je pa flašo zahtevala. Linija najmanjšega odpora, ni ga čez komot user posted image .

Ponoči oz. zjutraj ko se zbudi pa se doji, ker je zgleda toliko zaspana se nič ne buni user posted image

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
10.8.2008 13:07:13   
aurora28
Katera ve kako se originalno reče kolekciji medvedkov, no vsebujejo tudi otroški album, obeski, igračke..., govorim pa o medvedku, ki ga ima Nataša34 kot sliko v profilu??? Rada bi kupila okvir za sliko iz te kolekcije pa nevem kako se reče user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
10.8.2008 13:16:55   
tally
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Katera ve kako se originalno reče kolekciji medvedkov, no vsebujejo tudi otroški album, obeski, igračke..., govorim pa o medvedku, ki ga ima Nataša34 kot sliko v profilu??? Rada bi kupila okvir za sliko iz te kolekcije pa nevem kako se reče user posted image

Me to you, jaz imam enega k sem ga že dolgo nazaj dobila za RD.

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Kaj vam je lepše za deklico?
ruby19

Kaj bi izbrale?

Sara (81%)

Sara Ana (19%)

Število vseh glasov: 261

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!