Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 11:03:06
|
|
|
|
Estrella*
|
Špelin@: Katina mi je sporočila, da bo imela čas le še v torek po 16h , drugače je zasedena. Res ne vem kaj mi je, kar naprej bi nekaj lutala naokoli in čvekala, saj ni čudno, da potem doma ni nič narejeno Mislim, da se je tud Alja že malo nalezla potovanj in ji kar pašejo, ker doma je kar bolj sitna. Jana: Piknik ufff ti jih imaš kar pogosto , če bi jih jaz tako obiskovala bi m bila moja zdnja plat še velikoooo večja kot že je Prišlo je do spremembe načrta in grem v Velenje v četrtek. Pojej kako si kaj zasedena oz. če imaš kaj volje za čvek. slikce v avtarju. A si ga ujela kdaj ko se smeji? Jaz se trudim že par dni , pa se mi vedno nekaj sfriži in ne rata kasso: za pospravljanje bo še čas, malo po mačje za hudo silo in je. Varjo pa pripelji malo k nam v Godovč in boš vidla kako bo pridna V Mantovi te pa itak pričakujemo!! Tudi jaz se bom lotila počasne diete, vsaj dokler polno dojim, ko bom pa prešla na vsaj 2 obroka GH, pa lahko malo bolj pritisnem na gas.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 11:31:29
|
|
|
|
hijenca
|
Halo! Punce, upam da ste se na srečanju imele super, pa sigurno ste se mele. Nisem še nič brala, ker nisem utegnila. Moje počutje . Grozno. Novice od petka, do prišle sedaj za mano in ne delam drugega kot , pa pokrov mi bo poleg dvignilo. Full bi se rada keri zaupala, pa ne želim tega javno pisat. Rabim pa kakšno uho za prisluhnit, pa kako pozitivno besedo za slišat. Katero lahko malo zamorim?? Videk je tudi pod stresom in se mi zelo pogosto zbuja ponoči, prej pa smo spali že celo noč . Grem malo brskat, če je že kera mela te probleme.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 11:33:54
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Včeraj zvečer je imela mala pika nezgodo in sem bila čisto preč: spodrsnilo ji je in je padla na parketu direkt na nos Res sem se bala, da ne bi bil zlomljen Na sreč oje danes že čisto ok, je pa mala ponoči spala pri meni in sem se nonstop zbujala, da sem jo poslušala, kako diha in ji preverjala nosek. Mali princ je spet super spal, zaspal ob 22h, jedel je ob malo čez tri in spal naprej do pol sedmih tudi naš Nejc je v soboto padel direkt na nos na topli pod. Ulila se mu je kri, a je bilo hitro dobro, le opažam, da malo težje diha skoz nos, verjetno ima še malo zatečeno, čeprav na zunaj se nič nevidi, pa tudi boli ga ne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 11:38:27
|
|
|
|
tilči
|
Tilen je tudi ratal že cel divjak. lupinice ne morem več imeti na mizi, ker se tako gunca in poganja z nogo, da se že kar obrača po mizi.Ko ga imam v naročju, pa hoče biti samo še pokonci in glavo že tudi počasi sam drži. kako hitro rasejo tile naši otroci. ko se včeraj pomislila, kako kmalu bo spet treba iti v službo, me je kar vse minilo. najbolj, da še enega naročimo, da bom lahko pri otrocih
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 11:40:14
|
|
|
|
barbaw
|
hijenca sicer ne vem kake težave imaš, lahko pa se dobimo na kakšnem čveku v parku (Magdalena ali Mestni park). Pijačo pa prinesem s seboj. Če ti bo le lažje. Stres pa boš morala nekako omilit, ker bo imel Videk probleme, saj otroci to zelo čutijo. Dokler boš ti pod stresom bo tudi on. Naša sicer spi celo noč, ampak zjutraj pa nekje štarta med 6 in 7. Danes je ob 6-ih, pa se mi ni dalo vstat in je zraven pridno čebljala do 7-ih ali še malo čez. Tu pa tam še kaj preberem, ampak spet ne dohajam, ker se posvečam škratu in delava štampiljke iz krompirja, ...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 11:43:01
|
|
|
|
barbaw
|
... se bodo s 1. julijem socialni transferji povišali za 4,1 % Kaj to pomeni, da gredo otroški dodatki gor, pa še kaj drugega?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 11:45:31
|
|
|
|
barbaw
|
Sem našla, kjer vse bo tale zakon prinesel pozitivo. Tole so transferji: otroškem dodatku, dodatku za nego otroka, dodatku za veliko družino, pomoč ob rojstvu otroka, starševskem dodatku, rejnin, denarnih socialnih pomoči, denarnih nadomestil brezposelnim, starševskim nadomestilom, sredstvom za varstvo duševno in telesno prizadetih, republiške štipendije, kadrovske štipendije, štipendije za brezposelne osebe, nadomestil plač zaradi poškodb izven dela, zaradi nege družinskega člana in spremstva in še nekaj drugih transferov.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 11:46:09
|
|
|
|
barbaw
|
Zdaj pa bom dala malo miru.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 11:55:24
|
|
|
|
hijenca
|
Barbaw z veseljem bi se kdaj dobila v parku. Trenutno imam samo malo urnik nafilan. Gremo na morje v soboto, pa saj veš, sto opravil.... Jutri še posvetovalnico,... A ti lahko eno vprašanje na ZS pošljem?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 11:59:19
|
|
|
|
Taula
|
Mater..ena bolj suha ko ta druga. A ste ve sploh bile noseče Lepe ste na slikicah, hroščki so pa itak glavna atrakcija. hijenca...meni lahko pošlješ ZS, če znam bom pomagala. Boga Lara, upam da je bolje Grem brati še za nazaj, pol pa malo telovaditi, ker mala ravno spi. Sej da se mi nič, samo od sedenja rit le raste, se nič ne manjša.
< Sporočilo je popravil Taula -- 11.8.2008 12:00:01 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 12:07:22
|
|
|
|
mya26
|
Sem dala par novih slikc v album. hijenca: Če želiš lahko meni poveš kaj te muči. Če bom le lahko ti bom poskusila pomagati. špelin@: Upam, da je tvoja punči že kaj bolje. Alarm
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 12:10:23
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: thanks za info! Še kdaj s kako podobno stavrco. ŠtAMPILJKE, pridna si ni kaj, men se tud tega ne da. Se bom morala vpisat v upokojenski klub taula: so med suhicam tudi "svetle izjeme" Ampak, jaz se ne dam!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 12:35:07
|
|
|
|
aurora28
|
Uboga Katy, upam, da bo s tamalo vse v redu. za srečo Estrella* kdaj pa prideš v četrtek v Velenje in ali prideš sama s tamalo,al cela familija?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 12:46:36
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Uboga Katy, upam, da bo s tamalo vse v redu. za srečo Estrella* kdaj pa prideš v četrtek v Velenje in ali prideš sama s tamalo,al cela familija? Pridem s tamalo in tavelikim . Grem na obisk h kolegici, ki je rodila 2.7. hčerkico Majo. Ravno tako velja zate in Galčka, če bosta imela kaj časa, gremo lahko popoldan na kakšen kofi. Kje pa ne vem, ker sem bila v Velenju smo 12x v življenju in se mi tud sanaj ne kaj je kje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 12:48:20
|
|
|
|
Estrella*
|
Ups, napaka samo 2x in ne 12x
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 13:08:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ajde zdej, men je full dolgcajt, kdaj pridete kej na Vrhniko?? Najboljš bi bilo kar vsak dan za par urc .
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 13:31:53
|
|
|
|
aurora28
|
Estrella* kje pa stanuje tvoja prijateljica in a boste prišli dopoldan al popoldan? Špelin@ upam, da bo z nosekom male pike vse v redu , zna pa parket biti kar opasen, še posebej če je na sveže zglancan.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 13:57:40
|
|
|
|
barbaw
|
hijenca ti kar vprašaj! Estrella bom probala še kda kakšen dober info zvohat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 14:00:40
|
|
|
|
barbaw
|
za katy in laro pa . Čimprej okrevajta in prerastita tele težave. Moj škratek je hitro pokazal interes za hrano in upam, da ga bo tvoja princeska tudi. Kako pa je kaj z našo Tamaro?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 14:18:44
|
|
|
|
eole
|
Čav, mi še vedno kakamo sluz. danes že trikrat. IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ eole, glede alergologinje v Trbovljah na spletni strani bolnice piše takole: Način naročanja: Naročite se lahko osebno ali po telefonu ob torkih od 12.00 do 18.00 ure in sredah od 8.00 do 14.00 ure na telefonsko številko 03 56 52 557. hvala. upam, da dobim napotnico.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 14:21:57
|
|
|
|
tana7
|
pozdravljene špelina, za nosek svojeglava, ime tiste kreme? saj veš... o kateri si mi govorila v Lukovici hijenca, lahko jaz kaj pomagam? sicer (še) ne vem, kako... eole, mi imamo tudi velikokrat sluz v blatu - pa nisem nikoli pomislila, da je to lahko znak za kakšen problem - kolikor vem, je to pogosto in normalno pri dojenih otrocih, razen, če se res popolnoma motim anitka, glede kilc sva pa na podobnem - meni je tudi zadnje dni kilaža padla že na 58 - pred zanositvijo (od srednje šole naprej) pa se mi je gibala vedno med 56 in 58. Pa ne vem, zakaj gre tako dol, ker res veliko papam, tudi precej kalorične zadeve (ta hip se bašem s Planico) in razen vozičkanja nič ne športam - Brina pa tudi ni ne vem kak jedec - je bolj pri drobnih no, sedaj sem pa itak prišla do problema včeraj sem imela komaj kaj mleka ne vem, ali je krivo to, da sem v soboto skos letala okoli, ali kaj - upam, da je bilo to krivo in da se zadeve popravijo (danes je že malenkos bolje) ampak včeraj je bilo res grozljivo - čisto prazne dojke, noro! še nikoli tako na srečo je bila Brina včeraj bolj pri lenih, pa niti ni veliko težila za hrano sva ji pa dala zvečer zato prvič sploh malo prekuhane vode na žličko, da bo vsaj nekaj tekočine spila in je kar zaspala, nič jokala, ker bi bila lačna tako sem bila žalostna no, na srečo je danes res že malo bolje - jo tudi bolj pogosto pristavljam, da se bo naredila ponudba...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 14:27:12
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* Jana: Piknik ufff ti jih imaš kar pogosto , če bi jih jaz tako obiskovala bi m bila moja zdnja plat še velikoooo večja kot že je Prišlo je do spremembe načrta in grem v Velenje v četrtek. Pojej kako si kaj zasedena oz. če imaš kaj volje za čvek. slikce v avtarju. A si ga ujela kdaj ko se smeji? Jaz se trudim že par dni , pa se mi vedno nekaj sfriži in ne rata kdaj pa v četrtek ? dopoldan bi šlo, po 18h pa grem na RD od prijateljice in bo Nejčka ati pazil. Ja prejšnje slikice sem imela vse ko se smeji, zdej sem pa dala malo bolj resne ...ampak je pa falot mali, ko vidi fotkič se neha smejat, ga umaknem, se spet smeji, prav heca se z mano. joj vsake 5 minut morem laufat čez celo hišo v spalnico, ker mi zgarabi vrtiljak nad sabo in ga tak drži da se ne suče več, in pol kr poka vse noter, čist ga je že zdemuliru. aurora kaj Gal že daje nogice v usta? estrella tule sem ga pa ujela. noče pokazat slikce, poglej v album,.
< Sporočilo je popravil jana81 -- 11.8.2008 14:28:13 >
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 14:29:12
|
|
|
|
tana7
|
a katera pozna Biograd na moru/okoliške kraje?? ne nujno Biograd... kakšne plaže so..karkoli, kar vpliva na dopust z dojenčkom... zdaj se nekako nagibava, da greva malo bližje, kot kakšna Korčula ali Hvar - pa na kopno, ne na otok...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 14:31:48
|
|
|
|
jana81
|
aurora kak prlepim slikico iz računalnika na forum? a si morem najprej ustavrit na netu album al kak?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 11.8.2008 14:33:07
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a katera pozna Biograd na moru/okoliške kraje?? ne nujno Biograd... kakšne plaže so..karkoli, kar vpliva na dopust z dojenčkom... zdaj se nekako nagibava, da greva malo bližje, kot kakšna Korčula ali Hvar - pa na kopno, ne na otok... Biograd je ful lep, za sprehode tud primeren, plaže so prodnate, Drugače je pa zelo lep Zadar tudi. Midva greva v starigrad pri Zadru.
|
oblačilaLelly28 RRKaj naredite z oblačili, ki so jih vaši otroci prerastli?shranim za naslednjega oz. nekoga v družini (
40%)
podarim prijateljem (
5%)
podarim ljudem v stiski (
5%)
prodam na internetu (
50%)
Število vseh glasov: 20Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!