Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:30:18
|
|
|
|
katy82
|
Tana jst sploh ne vem kam moram it,pa mi je Špelina lepo povedala kam pa kako pa sem že pozabla,si grem takoj najdet pa napisat-hand made Garmin je najbolš
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:32:51
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tally Ojla mene spet ne bo na srečanje , zjutraj me je sestrična klicala, da bi prišle z njeno frajlo k meni k je sama doma cel dan. Sej sem vesela da pride samo kje je glih najdla danes.............. Ej, kaj ga serješ: pridita obe z vajinima princeskama
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:32:53
|
|
|
|
katy82
|
Jana jst ga mam namen vzet da vas poslikam majske lepotičke in lepotce vseh starosti Ja pa kaj mi je dons tko sem dobre volje,zdle je moj pršu iz trgovine pa mi kr delo kaže k me tko razganja da se mal zamotm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:34:35
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Jana a res bi ji dala tko ime k men so pa za fantka krožila sam Luka in Nejc po glavi,zdej mi je pa lepo ime Gal k pr nam ni tko pogost.ja mi pa vsi govorijo kolk je lepa ta Larina pesem iz filma dr.Živago pa da je ta film ful žalosten-ga še nisem gledala. A veš da se nam banca ful obnese,naša frajla je k šefica noter No in kdo je igral dr. Živaga???
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:35:04
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a če grem iz LJ, moram na izhod Krtina? pa potem skozi šentvid pri Lukovici? a prav vidim na najdi.si? najdi.si je za en drek Greš na izvoz Lukovica!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:36:26
|
|
|
|
katy82
|
**** kdo jst ne vem?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:38:57
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 **** kdo jst ne vem? Jst vem jst vem Omar (Sharif)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:39:18
|
|
|
|
špelin@
|
katy82, za naštepane zvezdice
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:40:58
|
|
|
|
špelin@
|
No, sem posesala stanovanje, pomila kopalnico in pospravila kramo In sem se tako spotila, da mi izpod las dobesedno dol teče, moram hitro pod tuš
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:42:55
|
|
|
|
špelin@
|
Evo, sem šla poiskat svoj post, kako priti do Lukovice: Čisto na kratko: ne glede na to, iz katere smeri po AC (iz smeri LJ ali CE) prideš, greš dol na izvozu Lukovica ( iz smeri CE je to še naprej od trojanskega predora, iz LJ pa naprej od Domžal, žal ne vem, koliko izvozov je vmes), potem pa pri semaforju desno in malo naprej (vidiš tablo za RCU) z glavne ceste zaviješ levo, potem pa samo naprej in do vrha klančka.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:44:48
|
|
|
|
katy82
|
Aja mi sploh ni potegnil,a je zato dobil tak ime?No saj Omar je bil kr dedc svoje cajte pa tud zdej ni slab no al je že umrl sej ne vem A sploh ta pravga mislm
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:49:03
|
|
|
|
katy82
|
Ej Špelina a do Domžal iz Lj strani moram čez Trzin al kako in pol v Domžalah na prvem semaforju zaviješ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:52:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aja mi sploh ni potegnil,a je zato dobil tak ime?No saj Omar je bil kr dedc svoje cajte pa tud zdej ni slab no al je že umrl sej ne vem A sploh ta pravga mislm KLIK Še je živ - zgornja fotka je stara 3 leta
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:52:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Danes moj Omar punka tako da mislim da zunaj grmi ... am je bogi, ker se na vsake tok kar zvije in zajoka.Upam da ga do popoldan mine. Pa še vsakič ko mu dajem kapljice mi pol full bruha... Jana: tudi jaz sem full športala tam do 18 leta ... Moram ti rečt da take punce smo najbolj na tapeti za debelost.Še posebej če imamo še v družini koga debelega. Skratka pazi se, sedaj si res super postavna in moj nasvet vsaki taki punci kot si ti je: Dokler je 5kg preveč je to dekoracija, ko jih je 6 ali 7 pa se raje potrudi pa se jih znebi ker ko jih imaš enkrat 30 ali pa 40 kil preveč je to "misija nemogoče". Ampak jaz sem Tom Cruse in uspelo mi bo!! Hotla sem sam povedat da če full športaš vse pokuriš, pol pa ko se umiriš seveda še vedno vnašaš isto količino kalorij , energije ne skuriš in se začne nalagat...zato je unim ki nikoli ne športajo in imajo normalno težo lazi pazit na kile kot "bivšim" športnikom. Jana kok časa zdrži mali v igralnem centru?? Pa daj pusti tisti piknik, pridi k nam... saj te še pogrešal ne bodo če ga bodo cukali... tana7 : hm, potem bodo tudi nam verjetno premejhne planičke. katy: Pohvalno za tvojega da se je k sebi spravil in se izogiba gostilen. Sicer pa ,če se prav spomnim je bil šef problem a ne? Drugače pa bolje bi bilo, da bi bil kot medi in se rad sam cartal brez kakršnihkoli substanc. Ampak ne mi zamerit to so besede enega ultra ma najbolj zagriženega antialkoholika. Ker drugače men se zdi da je tvoj čist fejst dečko sam kaj češ ko je pa dolenc... Tam teče cviček namest vode...imam pol žlahte zacvičkane zam na dolenjskem. Pa vidiš kako Bog poskrbi, če imaš že taščo mal opaljeno ti je namenil vsaj tasta ki je super dečko. Za tasta . Pa veš kaj, če si bo Omar tvojo Laro zbral, bomo pa tud za karte nabrali, nič bat... Sam najprej naj faks naredi pa stanovanje mora imet pa službo da ji bo lahko dober life nudil...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:54:55
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Ej Špelina a do Domžal iz Lj strani moram čez Trzin al kako in pol v Domžalah na prvem semaforju zaviješ? Najbrž prideš po AC z Dolenjske, ne? Lepo čez predor Golovec in se drži smeri za MB - boš direkt prišla. Nič na Trzin.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 10:58:54
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 A katera ve za Naravo če pride pa kako je kaj? Narava je obveščena in ima podatke kam mora pridet. Če pa bo prišla pa še ne vem. Je pa super. So zdravi , se polno dojijo in rastejo...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 11:01:11
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: katy82 **** kdo jst ne vem? Jst vem jst vem Omar (Sharif) BRAVO, sedi 5!! Omar Sheref je baje najlepši Egipčan... V Egiptu rečejo če se preveč dolgo v špegu gledaš: " Kaj se pa tok ogleduješ a misliš da si Omar Sheref" No saj moram priznat da je res čeden, sam po mojem okusu bi se našel tud kakšen lepši. Ampak če oni pravijo da je najlepši pa naj bo... Omar Sheref rulles....he,he
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 11:19:47
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy82 Aja mi sploh ni potegnil,a je zato dobil tak ime?No saj Omar je bil kr dedc svoje cajte pa tud zdej ni slab no al je že umrl sej ne vem A sploh ta pravga mislm Ne, ni dobil ime po njemu.Omar je dobil ime po nekomu iz islamske zgodovine, ki mu je bilo ime Omar bin Khattab. Drugače pa ja Omar Sheref je fejst dec...bil in še vedno je živ.Čeprav je že zelo star še vedno igra... Omar Sheref
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 11:21:06
|
|
|
|
Anonimen
|
o.k. zdaj imam pa jaz samogovore... in se mi dogaja.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 11:26:44
|
|
|
|
katy82
|
**** sej moj se tud tko carta zlo rad in je ful medek sam k ga pa ma mal pod kapo je pa to še bolj izrazito in dlje traja ;je pa res bil šef problem HB da ga je unesu.Ja pr nam res teče cviček na polno sam pr tej hiši ga skor ne poznajo,mamo pa obupne sosede okol tko da zna bit včasih res grozno. Zdle pa letim pod tuš pa počas kej pojest pol pa gasa
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 11:36:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj je to?? Jaz imam spet krvav flek na hlačkah Bila pri G ne dolgo nazaj naredil UZ in me temeljito pogledal ter povedal, da je vse o.k... Pa kaj je pol to??? A se še kateri to dogaja?? To je sedaj že tretjič po tem ko naj bi bila čišča končana...Se pojavi en flek in to je to...pol pa spet kot da ni nič
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 11:48:26
|
|
|
|
Estrella*
|
****: nimam pojma kaj te je napadlo. Samo ne mi rečt, da te zaradi tega ne bo na Lukavico katy: carica si, da prideš . Marsikater bi rep med noge stegnu v tvoji situaciji. Sicer si pa dolenjka in te smo fejst babe tally; ja pridite v 4
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 11:56:15
|
|
|
|
Anonimen
|
estrella: če mene tam ne bo, boš ti kriva...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 11:59:00
|
|
|
|
tally
|
joj babe ne vem če bo ona za to, jaz bi pa tolk rada prišla
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.8.2008 12:07:03
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: **** estrella: če mene tam ne bo, boš ti kriva... Evo, jaz kuham kosilo, da bom zdržala do Lukavice, drugače pa je že vse pripravljeno za na pot. No razen male, ki še spi. taly: ma ti reč, da gresta mal na izlet na Lukavico in čist po naklučju boš tam srečala babnce s težko mehanizacijo MARTINA: A prideta s prinčipeso???
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?