eole
|
ve se verjetno vse dopravljate na serčanje, jaz pa čakam da gremo k mojim IZVIRNO SPOROČILO: tana7 a se mi samo zdi..sem kdaj kaj spregledala.. ampak nikoli nobena ne jamra, da ima otrdline v prsih - tiste, ki dojite, seveda meni se to kar ciklično ponavlja danes je pa prav kritično že leva ziza je z zunanje strani popolnoma trda, naredile so se celo male bulice, kot grah velike, ki se jih vidi, če pogledaš s strani - groza!! po moje tista polovica, ki je trda, niti mleka ne producira - Brina tako danes obe izprazni, pa ne vem, če se še potem naje kar strah me je, če se bo dovolj nabralo še za papcanje pred pančanjem pa ne vem, zakaj se je tokrat to zgodilo - prepolnih nisem imela zadnje čase - pri vsakem papanju zamenjam stran... ni pa vroča ali pordela, kot je bilo kake 3 tedne nazaj samo ful trda in marogasta zdaj sem si zataknila led v modrc, pa ne vem, če bo kaj naredilo popoldan sem si pa flaško z vročo vodo gor držala sploh ne vem, kaj bi pomagalo pa vikend je... a imam res samo jaz take probleme od vas, ki dojite? jaz sem to imela, ja. vendar nimam več.. in to samo na desni dojki,, potem je pa kr minilo sem si pa masirala, pa z zelo, zelo vročo vodo tuširala.. si pomislila, da se to dogaja mogoče to tudi zato, ker Brnina papca bolj na redko.. pri nas ko papcamo na dve uri .. je pa verjetno to nevarno za mastitis, a ne? mastitis lahko dobiš kadarkoli, patronažna ti je prav povedala.. moja sestra ga je dobila po pol leta.. sem pa tudi jaz tako kot **** uporabljala syntocinon. dala mi pa ga je na recept ginekologinja. dobi se pa samo na recept. ko ga odpreš, ga moraš porabiti v 1 mesecu. če je kriza ti jaz enega posodim, imam v hladilniku!! če prideš do mene.. bobika - jaz sem si nekaj časa črpala in hranila , ker ni hotela vleči iz joške (je jokala kot tovja ..). potem pa sem jo postopoma (po hudih mukah) navadila na joško. sedaj je samo na joški, črpam si ne več. in sem tega res ZELO vesela. tašče - jaz imam super taščo. res, se nič ne vmešava .. je pa res da je tako zaposlena, da ne morem računat, da bo pazila našo glede vsega ostalega, pa superca. **** - naša v igralnem centru zdrži kar dolgo.. odvisno, tudi 2 uri. seveda ji pa menjavam igračke, da nima vedno vse enako. včasih pa se hitro naveliča. je pa igralni center precej bolj zanimiv kot pa gugalnik, tega se naveliča že po 5 min. očitno stran vržen denar. pa, da še jaz pojamram. mi imamo še vedno sluz v blatu!! vsakič ko se pokaka je tekoče in sluzasto. krvi res ni, vendar me zelo skrbi! sem omenila P, pa je rekla, da ji ne zgleda alergik ****, kaj so tebi potem ugotovili glede tega (oprosti, če si napisala in nisem zasledila?) ali se da kje tesitrati za alergijo samoplačniško? koliko to stane?? arboretum - koliko je sedaj vztopnina? dobra ideja za kak vikend
|