|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
9.8.2008 12:27:21   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Pa kaj je to?? Jaz imam spet krvav flek na hlačkah user posted image user posted image user posted image

Bila pri G ne dolgo nazaj naredil UZ in me temeljito pogledal ter povedal, da je vse o.k...

Pa kaj je pol to??? A se še kateri to dogaja?? To je sedaj že tretjič po tem ko naj bi bila čišča končana...Se pojavi en flek in to je to...pol pa spet kot da ni nič user posted image user posted image

Meni je G rekel, da če polno dojiš so izcedki včasih nekaj običajnega, pač hormoni, al pa boš dobila user posted image ?

Katy bravo za tvojega tasta user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
9.8.2008 12:41:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

user posted image user posted image user posted image Evo, jaz kuham kosilo, da bom zdržala do Lukavice, drugače pa je že vse pripravljeno za na pot. No razen male, ki še spi.

Jaz pa ne bom nič jedla, sem se zjutraj najedla pa pol bom pizzo...
Moj danes nič kaj dost ne spi, sam mal podrema in je spet buden...ampak je priden HB. Upam da bo cel popoldan prespal, bom imela vsaj roke frej, da bom lahko jedla...user posted image user posted image user posted image

Kaj pa kuhaš dobrega? 

(odgovor članu Estrella*)
  Neposredna povezava do sporočila: 4477
9.8.2008 12:42:23   
Anonimen
hvala aurora za odgovor... user posted image

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4478
9.8.2008 12:51:36   
Estrella*
****:špageti s šampinjoni in kumarična solatka. Nekaj na brzaka. Jaz bom tud papcala na Lukaviciuser posted image  Moj 08.08.08 ni uspel ZATO ŠE VESELO NAPREJ GREŠIM. Moja bo verjetno imela pevske vaje v avtu, upam, da jih zdržišuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
9.8.2008 13:01:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

****:špageti s šampinjoni in kumarična solatka. Nekaj na brzaka. Jaz bom tud papcala na Lukaviciuser posted image  Moj 08.08.08 ni uspel ZATO ŠE VESELO NAPREJ GREŠIM. Moja bo verjetno imela pevske vaje v avtu, upam, da jih zdržišuser posted image

Mene nič ne moti... samo upam da ko bo imela prvi pravi koncert kot odrasla punca dobim sedež v prvi vrsti user posted image user posted image

njami tole kar kuhaš se sliši doooobrooo... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4480
9.8.2008 14:34:35   
špelin@
Punce, katy82 žal ne bo mogla priti user posted image  Mala boga sončica Lara je dobila vročino in še bruhala v loku user posted image user posted image user posted image  Zdaj pa čakajo, da se dežurni zdravnik primaje na dolžnost ob 16h, da bo malo pregledal... user posted image  Pa to ne moreš verjet... user posted image  Toliko so že dali čez v zadnjih dneh in katy si je res iz vsega srca želela, da se malo sprosti, načveka in napolni baterije, zdaj pa tole user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
9.8.2008 14:41:56   
eole
ve se verjetno vse dopravljate na serčanje, jaz pa čakam user posted image da gremo k mojim

IZVIRNO SPOROČILO: tana7

a se mi samo zdi..sem kdaj kaj spregledala.. ampak nikoli nobena ne jamra, da ima otrdline v prsih - tiste, ki dojite, seveda
meni se to kar ciklično ponavlja
danes je pa prav kritično že
leva ziza je z zunanje strani popolnoma trda, naredile so se celo male bulice, kot grah velike, ki se jih vidi, če pogledaš s strani - groza!!user posted image
po moje tista polovica, ki je trda, niti mleka ne producira - Brina tako danes obe izprazni, pa ne vem, če se še potem najeuser posted image kar strah me je, če se bo dovolj nabralo še za papcanje pred pančanjemuser posted image

pa ne vem, zakaj se je tokrat to zgodilo - prepolnih nisem imela zadnje čase - pri vsakem papanju zamenjam stran...
ni pa vroča ali pordela, kot je bilo kake 3 tedne nazaj
samo ful trda in marogasta
zdaj sem si zataknila led v modrc, pa ne vem, če bo kaj naredilo
popoldan sem si pa flaško z vročo vodo gor držala
sploh ne vem, kaj bi pomagalo user posted image pa vikend je...

a imam res samo jaz take probleme od vas, ki dojite?

jaz sem to imela, ja. vendar nimam več.. in to samo na desni dojki,, potem je pa kr minilo user posted image  sem si pa masirala, pa z zelo, zelo vročo vodo tuširala.. si pomislila, da se to dogaja mogoče  to tudi zato, ker Brnina papca bolj na redko.. pri nas ko papcamo na dve uri .. je pa verjetno to nevarno za mastitis, a  ne? mastitis lahko dobiš kadarkoli, patronažna ti je prav povedala.. moja sestra ga je dobila po pol leta..  sem pa tudi jaz tako kot **** uporabljala syntocinon. dala mi pa ga je na recept ginekologinja. dobi se pa samo na recept. ko ga odpreš, ga moraš porabiti v 1 mesecu.  če je kriza ti jaz enega posodim, imam v hladilniku!! če prideš do mene..

bobika - jaz sem si nekaj časa črpala in hranila user posted image , ker ni hotela vleči iz joške (je jokala kot tovja ..). potem pa sem jo postopoma (po hudih mukah) navadila na joško. sedaj je samo na joški, črpam si ne več. user posted image  in sem tega res ZELO vesela.

tašče - jaz imam super taščo. res, se nič ne vmešava .. je pa res da je tako zaposlena, da ne morem računat, da bo pazila našo user posted image  glede vsega ostalega, pa superca.

****  - naša v igralnem centru zdrži kar dolgo.. odvisno, tudi 2 uri. seveda ji pa menjavam igračke, da nima vedno vse enako. včasih pa se hitro naveliča. je pa igralni center precej bolj zanimiv kot pa gugalnik, tega se naveliča že po 5 min. očitno stran vržen denar.

pa, da še jaz pojamram. mi imamo še vedno sluz v blatu!! vsakič ko se pokaka je tekoče in sluzasto. krvi res ni, vendar me zelo skrbi! sem omenila P, pa je rekla, da ji ne zgleda alergikuser posted image  ****, kaj so tebi potem ugotovili glede tega (oprosti, če si napisala in nisem zasledila?) ali se da kje tesitrati za alergijo samoplačniško? koliko to stane??

arboretum - koliko je sedaj vztopnina? dobra ideja za kak vikend

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
9.8.2008 14:49:30   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: eole
arboretum - koliko je sedaj vztopnina? dobra ideja za kak vikend

KLIK

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
9.8.2008 14:52:10   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: eole
pa, da še jaz pojamram. mi imamo še vedno sluz v blatu!! vsakič ko se pokaka je tekoče in sluzasto. krvi res ni, vendar me zelo skrbi! sem omenila P, pa je rekla, da ji ne zgleda alergikuser posted image  ****, kaj so tebi potem ugotovili glede tega (oprosti, če si napisala in nisem zasledila?) ali se da kje tesitrati za alergijo samoplačniško? koliko to stane??

Če smem: pri malemu od **** so ugotovili, da nima nobene alergije user posted image  Ji je pa bilo rečeno, da je lahko sluz v blatu zaradi tega, ker je materino mleko zelo mastno in se potem tako odraža - ****, popravi me, če sem kaj pomanjkljivo napisala user posted image

Zakaj pa ne zatežiš in rečeš pediatrinji za napotnico? V Trbovljah bi bila recimo pri alergologinji tik-tak na vrsti. Zakaj bi plačevala, če ni treba.

(odgovor članu eole)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
9.8.2008 16:00:07   
Taula
****...jaz imam te izcedke že nekaj časa. Sem imela že kao M-3 dni dni v easy..sedaj pa samo izcedke za kaki danuser posted image  Super da si zdržala toliko časa brez cukra, jaz nimam te volje.user posted image

eole...2 h...pridna Julija.user posted image Naša znori samo da jo notri dam. Tako da je tole prava muka biti na tleh, ker je ona rada na mehkem.user posted image

katy82...boga Lara.user posted image Sem ti poslala ZS za AR.

tana7....upam da ste uživali v Arburetumu.user posted image

Ja nič, ostalo kasneje napišem, ker se mala dereuser posted image

Upam da se imate lepo.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
9.8.2008 19:22:48   
Soncnica Sandra ***
Ena je spraševala za:
ARBORETUM VOLČJI POTOK: vstopnina: odrasli 5€, družinska karta 12€

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
9.8.2008 19:23:43   
Soncnica Sandra ***
Kaj ste še vse na sestanku v Lukovici? Ma ve ste mi neverjetne. user posted image
Čveke babje user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

(odgovor članu Soncnica Sandra ***)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
9.8.2008 19:25:57   
Soncnica Sandra ***
No bom imela malo samogovora in nabirala zvezdice user posted image .
Mi smo prišli šele popoldan domov, smo bili od srede zjutraj pri Mančini babi in dediju na počitnicah, tako da niti nismo planirali iti v Lukovico. Bi bilo pa fajn iti na en babji čvek user posted image . No, je pa kr daleč za mene do Lukovice, saj imam že do Ljubljane dobrih 50km, potem pa še do Lukovice kar nekaj.

Nč, grem pogledat, če je že katera na forumu user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4488
9.8.2008 19:26:48   
Soncnica Sandra ***
Eh še skoz ni nobene user posted image , grem cunje obesit pa pod tuš, ker naša miška glih panča user posted image

PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.

Neposredna povezava do sporočila: 4489
9.8.2008 20:15:44   
tally

Kaj še vedno čvekate? Meni ni uspelo ker sem mela sestrično potem so prišli obiski pa potem še eni obiski, sedaj sem pa user posted image , grem samo pod tuš pa spati......

< Sporočilo je popravil tally -- 9.8.2008 20:16:22 >

13.5 2008 sva dobila najino miško Emilijo.
26.02.2010 pa še pikeca Aleksa.

Neposredna povezava do sporočila: 4490
9.8.2008 21:01:33   
Svojeglava
No evo, prva sem odšla iz Lukovice, druge še kar klepetajo!
Majski hroščki so bli res pridni (kot vedno) in eden je bol lušten od drugega!

ful sem vesela, da sem vas spet nekaj na novo spoznala: ****, narava, naty, špelin@, nina7, tiana-... a sem še kakšno pozabila???
druge pa spet videla...

Vse ste res super punce in sem šla domov napolnjena z novo energijo, ki je trajala vse do gužve na cesti zaradi zaprtega šentvidskega predora ;)))) ha, ha...

Živa že spi, upam da bo trajalo čim dlje,pri nas še vedno ne spimo celo noč kot nekateri...
sicer pa imamo danes 3 mesece, juhhuuu in pravijo da po 3 mesecu je pa vse čist drugač, a ne??? ;)))

Še enkrat hvala vsem za super popoldne, in dobro energijo.

lp,
svojeglava

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
9.8.2008 21:03:50   
Svojeglava
estrella kje vidim tisto ko si mi razlagala koliko imam zvezdic al kako že...?
ah sej vem da je verjetno tole neumno vprašanje ampak res se nikoli pe nisem poglabljala v tole...

user posted image

(odgovor članu Svojeglava)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
9.8.2008 21:05:00   
Svojeglava
IGNORIRAJ ME, PROSIM!
vidim eno zvezdico in na veliko napisano: število objav 50.

jao sem tupa... grem mal razmislt ;)))

Neposredna povezava do sporočila: 4493
9.8.2008 21:20:10   
Anonimen
Evo tud mene nazaj. Načvekale smo se, je čas kar bežaluser posted image . user posted image  so bli pridni in vsi so eni pravi cortki.Vi majčice pa vse ful uredu,sm se mela superuser posted image .
Slikice so že v albumu,geslo je majčice. Svojeglava žal sm prepozno slikala in Žive ni med njimi, zato pa eno veliko user posted image  za Živo in  njene tri meseceuser posted image user posted image user posted image .
No pa če sm se kej zmotila pri imenih me prosim popravite.
Grem zdej pod tuš, pa pridm mogoče še nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 4494
9.8.2008 21:20:22   
Estrella*
oj!

No imeli smo melodijo sonca in morja vse do domauser posted image  Drugače sem se imela prav fino, dojencli so bili kar pridni, slikice pa objavim jutri. Grem tud jaz pod tuš in spat.

svojeglava: vidim, da si našla svojo zvezdicouser posted image Še 49 objav in si boš prislužila še eno. Pa tvoji Živi vse naj naj za 3 mesečnicouser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4495
9.8.2008 21:42:14   
aurora28
Vidim, da ste se imele krasno in mi je zelo žal, ker nisem mogla priti na srečanje user posted image user posted image .

Vse vas je prav super videti spet, pa čeprav samo preko fotografije user posted image .
Komentarji:

**** Omar je lepotec in pol user posted image user posted image user posted image
Narava Davud ima fenomenalno majčko user posted image , kje si jo kupila?
Špelin@ Gašper pa pridno pančka z dudko, a mu jo zadekaš, da je ne plune ven? user posted image

Estrella a Alji tudi laseki izpadajo? Naš Gal je na levi strani glave skoraj plešast, medtem ko je na desni še kar čupa user posted image user posted image . Ima enostransko erokezo user posted image .

Žan pa tudi pridno pančka in prav velik poba je že. user posted image user posted image user posted image

Druge otročke pa ne poznam tolk, ampak vsi so krasni in na vseh otrocih se vidi, da so zelo zadovoljni s svojimi mamicami. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

Neposredna povezava do sporočila: 4496
9.8.2008 22:01:29   
eole
o kako so lepi hroščki user posted image
Brina ima tudi dekico enako, ne samo voziček, kot naša julija user posted image

< Sporočilo je popravil eole -- 9.8.2008 22:02:19 >

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
9.8.2008 22:03:18   
Anonimen
Evo nas user posted image . Mali je skopan, nahranjen in spi HB, jaz sem pa tud že spumpala mleko...se ga je nabralo za dvakrat, tok dolgo smo čvekale user posted image user posted image .
No danes smo se glih o Omarju Sherifu pogovarjale, evo zdele ko sem črpala je bil film na pop tv v katerem je igral glavnega šejka...sem gledala zraven ko sem ga hranila in potem ko sem si črpala..user posted image user posted image

eole:

Mi imamo še vedno ogromno sluzi v blatu, vendar je sum za alergija na mleko ovržen. Alergologinja je rekla da če jaz jem mlečne izdelke ti tako zamastijo moje mleko da se posledično pojavi sluz v blatu otroka. Z drugimi besedami je rekla da se to lahko pojavi pri dojenih otrocih in da ni treba skrbet...

Ti je tudi Špelin@ prav povedala, da za napotnico lahko rečeš pri pediatru, vendar jaz bi jim kar verjela na besedo, če pravijo da ne zgleda alergik. Tudi mojemu so rekli da ne zgleda in res ni.
Kakšne so pa potem čakalne vrste za alergologa ,ko dobiš napotnico pa ne vem, ker nam je pediater zrihtal da smo bili takoj, ker se s to alergologinjo v Trbovljah poznata in ker mi pač  kmalu potujemo nazaj v Egip in nimamo časa čakat...

Danes je bilo drugače super popoldan in prav vesela sem, da so prišle vse tiste "nove" punce ki sedaj veliko sodelujejo tukaj na forumu, da vsaj vem s kom se pogovarjam.
Vse ste super punce in hvala vam za lepo popoldan, le mal mi je hudo ker nisem mogla mal več časa klepetat z myo, tiano in kasso so bile predaleč stran na drugem koncu...

Upam da se katera še kaj na Vrhniki oglasi da se še mal načvekamo.

(odgovor članu eole)
  Neposredna povezava do sporočila: 4498
9.8.2008 22:08:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

**** Omar je lepotec in pol user posted image user posted image user posted image

Hvala je na ata...

Narava Davud ima fenomenalno majčko user posted image , kje si jo kupila?

V Sarajevu.

(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 4499
9.8.2008 22:19:46   
eole
hvala eldmy. upam, da je tudi pri nas tako.. da je sluz od "masti" ..
a smiliš, da se otrok vseeno redi če je alergičen? ker naša se redi lepo, kljub tej sluzi.. skrbi me pa zato, ker ima moj nečak hudo, res hudo alergijo na mleko, jajca..

na žalost vas nisem mogla spoznat. a se bomo sploh kdaj dobile v LJ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

oktober
dapeal

Katero ime bi izbrali za fantka?

Max (33%)

Alex (26%)

Tinijan (8%)

Leo (20%)

Kris (14%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!