pikica36
|
ufff......... več kot pol ure sem brala, pa me samo od včeraj pop.ni bilo na RR. ampak do solz. aqua- definitivno si , če se ti obarva črtica, pani važno kako.samo je pa res da ti ne pokaže kaj konkretnega , res možno, da si tolk kasneje zanosila. , da bo vse ok. joj, kk me je Luna "zramala" skup. ta moj hudiček je prav fleten , nevem kaj bi zdaj ona z nekimi rožicami , ampak teto Luno pa bom ubogala in našla eno rožico. sonček33- pojej še kakega montija zame pa TILEN , kako lep dojenček , jaoo pravi korenjak, luškan fantek. moji kg gredo počasi dol danes sem se vagala 58,4. se pravi -1,6kg.no ja.. počasi bo , ampak zvečer grem pa na biftek, jutri na roj. dan, tako da nevem kako bo s kg v ponedeljek in pa , ki me je včeraj obiskala- kaj takega pa še ne,danes na šihtu sedim in nekaj pišem , čutim da se mi dobesedno vlije , vstanem gor- na stolu flek da te kap in cela rit krvava. skoraj me je kap.sem pol mamo poklicala, da mi je v službo prinesla ene svoje hlače, da sem lahko šla domov za pop*** aja,pa na šihtu so nas spet blokirali , da ne morem na RR.barabe, kaj mislijo, da bom za tistih par evrov 8 ur samo v naš program bulila